Hop til indhold

anne-lise hansen

Members
 • Antal indlæg

  2.336
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

14 Good

Om anne-lise hansen

 • Rang
  Uden liv

Personal Information

 • Køn
  Kvinde
 1. det ville være noget smartere at forbyde børn i vandet ....... de både tisser og prutter i vandet !
 2. Velkommen til - jeg ville undersøge alt hvad jeg kunne om hunden hos tidligere ejer , fks. hvorfor den skal skifte hjem og om den har nogen problemer med i bagagen , men det behøver ikke betyde noget at den skal være ene hund , tværtimod kan nogle hunde blomstre op hvis den hund de ellers var sammen med var dominerende.
 3. hvad mener du med det ? hos mig er Tot meget reserveret - overfor alle - så derfor fortæller jeg altid gæster at de skal lade ham være indtil han selv tager kontakt , Ollie er lige modsat - han elsker alle og hopper nærmest op i hovedet på folk , det træner vi så på at undgå , men jeg forstår ikke helt hvorfor det kun er hunden der skal opdrages til bidehæmning ? jeg synes godt man kan forlange af mennesker at de tager hensyn til hunden - jeg har efterhånden adskillige gange ( i det sidste års tid ) mens Ollie har været hvalp oplevet at han har fået svinget diverse tasker og bæreposer i nakken
 4. hvis jeg oplevede at mine 2 sofastykker angreb og bed et barn eller en voksen ubegrundet tror jeg ikke jeg ville være i tvivl om aflivning.......men det ville komme HELT an på situationen , de ville ikke bare blive aflivet , det ville fks. komme an på om biddet var et forsvar efter drilleri fra børn , angreb fra voksne ol. jeg har en gang set en airedale ( ikke en jeg kendte ) som uden synlig grund bed en træner og i det tilfælde havde jeg nok som ejer overvejet aflivning.
 5. jeg tror ikke Tot & Ollie er specielt påvirkede af lyn og torden , det virker ikke sådan , men Ollie prøver at fange alt det affald der flyver rundt i blæsevejr - ret irriterende !
 6. Hvis din bror går på andejagt skulle en puddel jo nok kunne bruges - det er jo det den er lavet til !
 7. Jeg havde lidt det samme problem med Tot da han var lille - det var som om han ikke kunne finde ud af at være kærlig , som oftest bed han når det virkede som om han ville slikke , jeg fik vænnet ham af med det ved at bide igen - på samme måde som hundemoderen ville sige fra - tilgengæld blev han skamrost når han slikkede og kælede på en måde som ikke gjorde ondt på os , håber du kan bruge dette til noget også iøvrigt tillykke med vapsen og velkommen til !
 8. jeg tror sagtens hunde kan være tilfredse uden at lave det de er " bygget " til ¨- mine 2 sofastykker er jo oprindeligt stående jagthunde og især Ollie ville sikkert kunne trænes op til at være jagthund - Tot har prøvet at gå lidt spor - da det først gik op for ham hvad han skulle gik det som lyn & torden derud af ! jeg havde en af mine tidligere hunde med på besøg i en træningsgrav - der var kun plads til at han kunne få hovedet ind i graven - men han havde kuglelejer i nakken - jeg er ikke i tvivl om at hvis han havde kunnet komme ind i graven var ræven røget ud , men jeg er heller ik
 9. Lige nu er klokken 19.30 og Ollie sidder ved siden af og fortæller at det er tid for aften tur - som vi ofte går omkring kl 19............
 10. Det jeg mener er bare at man skal tænke sig om - selvfølgelig kan vi vel alle - eller jeg kan i alt fald - ( det er måske derfor jeg har terriere ? :hjerte: ) blive så hidsig at jeg får skrevet noget jeg efter nærmere eftertanke ikke mener så hårdt , men hvis det er sluppet løs på nettet kan det jo ikke stoppes og hvis man så har nævnt en kennel kan man jo lave stor skade hos vedkommende.
 11. så må det jo være mine andre incl. Tot der har været anderledes - for de har ikke gjort det.
 12. men man kan jo sende en pb. jeg erindrer en gang en tråd - vist om franske bulldogs , så vidt jeg da husker , hvor der opstod en meget ubehagelig diskussion, jeg synes bare man skal tænke på at selvom man har haft en dårlig oplevelse med en kennel er det jo ikke sikkert at andre også får det , men hvis man søger ny hund og under sin leden på nettet finder en kennel der bliver diskuteret vil man måske af den grund ikke henvende sig der , så jeg mener godt man på den måde kan komme til at skade gode og ellers ansvarlige opdrættere.
 13. Jeg starter denne tråd foranlediget af at der nu igen bliver hængt en kennel ud i en tråd - sådan virker det i alt fald på mig - det kan godt være jeg er lidt gammeldags , men jeg synes i alt fald at man skal passe MEGET på med den slags - selvfølgelig skal vi helst have stoppet alle hvalpefabrikkerne , men jeg tror nu naivt nok at der er rigtig mange seriøse opdrættere som hurtigt kan få ødelagt deres kennel hvis de bliver hængt ud - nu har jeg nok stukket hånden i en hvepserede :hjerte: men hvad mener I ?
 14. men hvorfor ikke udvide lidt mere ? fks. mellem eller minipudel ? eller en af de små terriere ? de kan godt trænes til ikke at gø vildt meget - og man kan jo lære både at klippe pudlen og trimme terrieren selv , så udgift til pelsplejen minimeres.
×
×
 • Tilføj...