Hop til indhold

Ingibjörg & Begga pigen


Gæst Ingibjörg Bjarnadóttir
 Share

Recommended Posts

Gæst Ingibjörg Bjarnadóttir

Hejsa! :oops:

 

Tænkte jeg lige ville introducere mig selv.. Jeg hedder Ingibjörg er 29 år gammel,og er islænding men har boet i Danmark siden jeg var en bitte skid.

 

Mit liv tog en helt anden drejning (den gode slags) da jeg fik Begga pigen d.6 september sidste år. En 5½ måned gammel Gravhund/DSG :engel:

Det har ikke altid været nemt, og der skulle en del træning til. Lille pigen havde allerede været i 3 hjem i sit korte liv. Og det har selvfølgelig været noget af en omvæltning for hende. Socialisering var noget af det første på listen!

Og det er hun blevet rigtig god til, og hygger sig i hundeskoven. Men når hun er i snor og der er en anden hund i nærheden, gir hun gerne et lille "buff" så den anden hund ved hun er der! :roll:

Og så fandt jeg ud af, at hendes flotte farver var et fejl-gen! Noget som kaldes Merle-gen. Vildt fascinerende og så var det bedre til at forstå at hun havde disse fine blå øjne :lun:

 

Og Tricks har ikke været noget problem for hende at lære, hun er simpelthen så madglad! Sit,dæk,rul,spring rundt,pote højre,venstre,high five, "hvad siger hunden" , bliv, ikke røre osv.. (lille cirkus hund) hehe

 

Jeg er i hvert fald blevet den største hunde-mor og mine venner på Facebook er nok efterhånden ved at være lidt trætte af at se billeder af min hund. Men jeg er ligeså tosset med hende som den dag hun kom hjem i september sidste år :lun::hjerte:

 

Har allerede fået et rigtig godt indtryk HF! :-D Og er ikke i tvivl om at få en masse hjælp/råd herinde fra.

 

De kærligste hilsner

 

Ingibjörg og Begga :vinken:1380547_10151985526508890_1781704517_n.jpg

 

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Ingibjörg Bjarnadóttir
Ja velkommen! Og må jeg spørge hvorfor din familie forlod Island? Var på ferie der i juli/August og synes det er et af de fedeste steder i verden (vinteren undtaget uden tvivl)

 

Min far har 4 søskende, og 2 af dem havde valgt at prøve at flytte til Danmark. Og det fik min far til at blive eventyr lysten og prøve også. :rolleyes: Han var træt af at bo i blok, og havde altid ønsket sig et lille hus med have og hund. Hvilket vi så også fik 2 år efter i 1996 i Trige ;-) ja jeg prøver at tage derop hver andet år til sommer, for at besøge familien og gi den gaz i bylivet :banan:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...