Hop til indhold

Gittemus

Members
 • Antal indlæg

  836
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Personal Information

 • Lokation
  Ølstykke
 • Interesser
  Vuffere
 • Hundenavn
  Teddy. Verdens dejligste Lappe :) RIP
  Rosa som jer er sikker på også bliver verdens bedste hund ;)
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Gittemus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Community omdømme

 1. Gittemus

  Pension.

  Jamen, så har vi aftalt et besøg på Skovlygård ved Gribskov. En af de store plusser er at de max har 10 hunde af gangen ;-)bliver spændende at komme på besøg.
 2. Gittemus

  Pension.

  Er der slet ikke nogen der har nogle er faringer ??? jeg har kigget på AA hundepension og hundepension evigglad..... Nogen der har hørt om dem;-)
 3. Gittemus

  Pension.

  Så har vi må er kende at vi ikke lige har noget familie som vil kunne passe Rosa. Da hun blev 2 gik der lidt vagthund i hende. Hun går fint forbi langt de fleste hunde, men hvis vi passere en der puster sig op eller gør så reagere hun igen på samme måde. Passe mulighederne i fam er 68 pludselig og det tør vi simpelthen ikke hvis de kommer tilskade hvis hun springer frem. prinsessen er snot forkælet af sin far, som er fuldt overbevist om at der ikke findes nogen i verdenen som vil være i stand til at passe hans specielle følsomme pige. vi er dog blevet enige om at give pension en chance. Vi skal pt ingen steder, så vi er ude i at se om det ville gå. nogen der kan anbefale en pension til en GD. Vi bor på Sjælland, men kører gerne for det rigtige sted.
 4. Slf sover det lille pus i sengen. Hun er fantastisk til at ligge i ske Sofaen er en anden sag.... Der kører vi først til mølle princippet. Dvs menneskene taber:blink:
 5. Gittemus

  Bange ?

  Rosa var overhoved ikke bange for fyrværkeri sidste år, men i år virker hun bange... Dvs det tror jeg. når der kommer et BUM kravler over i modsatte side af sofaen, smasker ca 8 x og stirre ind i væggen og reagere ikke når man taler. virker lidt som strudse tricket. Hun ryster ikke, og efter et par minutter ligger hun sig ned semi slapper. Nogle gode råd ???? Virker de der Calm produkter ?
 6. Gittemus

  mundkurv

  Det er jeg ikke i tvivl om at hun ville, men det er ikke realistisk at hun kan undvære hjælpen lyder det som om, men det er ham der lider under det.
 7. Gittemus

  mundkurv

  Han lyder allerede som en ulykkelig hund. Og hvor er det synt at han skal leve i angst når ejer bliver indlagt i hast. Fint der en aftale om at der er nogen der vil tage ham når det når der til. Men hvilken hund er det der er tilbage. Er det en hund som man har lyst til at overtage? Må indrømme at mit hjerte allerede bløder for den hund. Ja, ens hjerte brister når vi mister vores elskede bedste venner om man er gammel eller ej, men hundes tarv bør bestemt tages i betragtning........,Og hvilket liv har hund og ejer at se frem til? En hund der frygter hver gang døren bliver åbnet og der bliver sagt " goddag, det er hjemmeplejen " Tag ikke fejl, jeg forstår bestemt godt din intention om at passe på damens lille guldklump, gjorde det selv langt hen af vejen dengang....... men er blevet klogere. Håber på det bedste
 8. Gittemus

  mundkurv

  Åhhhhhh, får helt ondt i hjertet. lyder som en historie jeg allerede kender slutningen på For MANGE år siden arbejdede jeg i hjemmeplejen hos en ældre kvinde med en lille Bulle. Han var meget beskyttende over for sin ejer, som modtog hjælp x flere om dagen. Hun var svært gangbesværet og alt hjælp forgik jo ved at man holde om eller havde anden tæt kontakt og hun var øm i de gamle knogler. Jeg var den eneste som hunden ikke var vagtsom over, så jeg var den der gik med hunden. I starten kunne hjælpen sætte ham i snor inden de gik i gang, men han fandt hurtigt ud af at snor var lig med at han ikke kunne beskytte ejer og gemte sig og snappede. Før havde han alligevel oplevet positiv kontakt med personalet inden de gik i gang med plejen og han blev vagtsom. Historien endte med at jeg måtte forbi og gå tur med ham 2 x dgl og lade ham nusse med ejer, derefter måtte jeg sætte ham i en snor så personalet kunne hjælpe ejer uden at han kunne nå hende. Jeg kom måske kl 8,15 og de kl 10 så der sad de så adskilt Der er mange forskellige mennesker der kommer i ens hjem når man modtager hjemmepleje og holdningen blev hurtigt at han bare var en aggressiv hund og alle valgte at undgå ham. Han havde ikke længere nogen gode kontaktoplevelser med dem der kom i hjemmet, men blev bare ignoreret. Han endte med at blive en meget vred, frustreret, stresset og bange hund. Ejer var ødelagt over at overvære sin guldklump i sådan en tilstand. Han var alt hun ejede. Til sidst var det mig der måtte på kommunens vegne gå den lange vej til dyrlægen og sende ham over regnbuen. Ejer var knust, men fortalte at hun set i bakspejlet hellere ville ha set ham få fred før end at se sin elskede hund blive til noget andre frygtede og som hun ikke selv kunne genkende. Samtidig kunne hun mærke at omsorgen omkring hende ændrede sig. Personalet havde mere travlt med at komme ud af døren. Ejer døde 2 måneder senere. En historie som jeg aldrig glemmer og håber af hele mit hjerte at det ikke udvikler sig sådan. Det er ikke altid man skal blive sammen for hver en pris
 9. Rosa det " lille pus " får ca 500 g om dagen. Jeg blander pt Orijen fisk, Bozita og Hiils light foder ( får større mætheds følelse ). Det ud over godbidder af kød og tyggeting. Kan tydeligt se når hun tager lidt på og så nedjustere jeg med 40 g et par dage. Hun vejer 58 kg
 10. Gittemus

  Nyt familiemedlem

  Ja, så var det lige at man troede at vi skulle ha en ny hund, meeeen nej. På torsdag flytter lille Snickers ind ( kat) Jeg er MEGET spændt på, hvordan Rosa vil reagere, men er fyldt med optimisme. Rosa har en aura af ro omkring sig og hunde der er bange for store hunde, kan sagtens hilse på min " lille " hest:hjerte: Hun er meget interesseret i katte når vi går tur og vil gerne hilse på dem. Jeg har haft hende med på arbejde på Dyreklinikken flere gange og hun er rolig. hilser og går videre. Hun har et sind der siger, alle dyr er venner:-D Såååå Thumps up på torsdag...Og så lige et billed af smuksakkerne ( barnet er udlånt af min bror ).
 11. Det kan godt være at jeg har en GD som jeg absolut ikke kan løfte, men hun har tilgengæld aldrig trykket mig i nogen retninger, selv om hun til hver en tid ville vinde. :slem: Hun er roligheden selv, har ikke det vilde motions behov og er ældre venlig og klappe,så tænker at det vel ikke udelukkende handler om størrelse på hunden. Det mentale og behov må vægte mest.
 12. Gittemus

  Ny killing.

  Hej d. 9/10 flytter Snickers ind:banan: Vi er så heldig at Rosa er meget nysgerrig på katte og vil rigtig gerne hilse på dem, med en holdning om at alle dyr er venner. hun er god til hvalpe og ligger sig ned og lader dem kravle på hende. jeg tænker vi har et godt udgangspunkt til at introducere dem for hinanden. Snickers er en norsk skovkat, som også skulle være realitiv nem at føre sammen med hund. er der nogle som har et par fif, til en god sammenføring?
×
×
 • Tilføj...