Hop til indhold

Kiwi søger nyt hjem.


Tullemus
 Share

Recommended Posts

Kiwi søger nyt hjem p.g.a personlige årsager og ejer er dybt ulykkelig over, at måtte ty til denne udvej, da Kiwi betyder meget for ejer. Kiwi befinder sig Nordsjælland.

 

Er man interesseret i Kiwi eller har yderligere spørgsmål, så send mig en pb ;-)

 

Her er hvad ejer fortæller om Kiwi :

 

 

Kiwi er en 1½ år gammel hunhund.

Hun er verdens sødeste hund.

Hun elsker tryghed og varme.

Hun er meget nærværende

og returnere alt den kærlighed

hun får.

Hun en rigtig kælepotte med masser af personlighed.

Kiwi er 1½ år gammel hun hund på 54 cm. ved skuldre og vejer 24 kg.

Kiwi er en blanding af: Labrador, Dobermann, Rottweiler og Rhodasian Ridgeback, hvor labrador og Rhodasian Ridgeback er fremtrædende.

 

 

Kiwi er steriliseret og chippet og alle vacciner er overholdt.

Kiwi er en meget kærlig hund, hun elsker omgang og omsorg fra mennesker hun kender og er en rigtig putte hund, men ligger sig lige så tit for sig selv i sin kurv. Hun elsker at putte sig helt ind til en under dynen, (hun sover i sengen til daglig, og er gerne den sidste der står op).

Hun kan være lidt dominerende overfor andre hunde, indtil hun lære dem at kende (eller at de lærer hende at kende og acceptere at hun bestemmer og så går legen fint derfra). Generelt leger hun kun på hendes præmisser, det er ikke altid andre hunde opfatter det og får derfor sommetider en reprimande, man skal derfor holde øje med hendes signaler og sommetider komme situationerne i forkøbet. (hendes bedste ven er en lille Yorkshire terrier, og de leger super fint)

 

 

 

Hun kan være lidt usikker om andre hundes intentioner, når hun møder dem og skal derfor altid lige se dem lidt an når de mødes. Dog gider hun ikke hanhunde, som overdrevent snuser hende bag i og det vil blive mødt med en reprimande, alm hunde hilsens snus er ok .

 

 

 

Hun kan ikke sammen med katte, og hun har meget jagtinstinkt.

Kiwi er ikke opvokset med børn, men har jævnligt haft omgang med børn og når de bliver for meget for hende trækker hun sig tilbage.

 

 

Kiwi har haft en del problemer

 

med at være alene hjemme, vi har i den forbindelse fået råd og vejledning fra Dansk Dyre Institut, hvilket har afhjulpet problemet, så derfor med den rette stimulering om morgen (søgelege, altså øvelser hvor hun bliver stimuleret mentalt - varighed ca. 20-25 min + en kort alm. luftetur ca. 5-10 min) kan hun være alene i 7-8 timer, måske mere, men det har aldrig været et behov for os, men hun sover altid når vi kommer hjem, så hun kunne formenligt være alene i længere tid.

 

Når hun skal være alene får hun div. aktivitets legetøj.

 

 

Kiwi er en inde hund, der ikke er en udpræget aktiv hund, hun kræver ikke super lange og mange gå ture. Det vigtigste er, at hun får en ejer, som kan give hende kærlighed. Får hun det, så skal hun nok være veltilpas.

 

Kiwi har gået til div. hunde træninger, bl.a. kantarel søg, og det var hun virkelig god til, så lignende aktiviteter vil hun sætte pris på.

Vi ønsker, at Kiwi kommer ud til en familie, som har noget plads hun kan boldere sig på, derfor er storby og lejlighed udelukket. Vi bor selv tæt på mark og skov og det kan vi se at hun nyder i fulde drag.

 

Kiwi-03.jpg

kiwi-01 forside.jpg

Kiwi-02a-1.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...