Hop til indhold
Agnete Larsen

Schæferhunden og aktivering

Recommended Posts

Hej

 

Min familie og jeg overvejer at få en hund til da vores egen er ved at være lidt ældre (7 år) og ikke rigtig kan holde til den aktivering vi tilbyder ham. Derfor har vi overvejet at få en schæfer men jeg er i tvivl om vi er den rigtige familie til den hund. Ham vi har nu er en labrador/retriever/border collie og lidt andet også (Et rigtigt gadekryds) og vi lufter ham 3-5 timer om dagen (1-1,5 times løbe/gå/cykel tur om morgenen, 2-3 timer i hestestalden om eftermiddagen og en times løbetur om aftenen 3-4 gange om ugen). Udover luftningen plejede jeg da han var yngre at træne forskellige tricks og agility med ham men han gider det ikke rigtig så meget mere.

Ville den mængde aktivering være nok for en schæfer? Jeg har prøvet at læse mig frem til det, men der er meget forskellige meninger om det på nettet.

 

På forhånd tak

 

Hilsen Agnete

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Vil bare lige pippe at hvis du fortsat vil træne agility, så skal du nok kigge rigtig meget på kropsbygningen... Det er de færreste der holder til det, og man ser efter hånd kun sjældent en schæfer på agilitybanerne, desværre.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Tusind tak for jeres input. Nogle af de steder jeg har læst om racen lød det bare som om at det var umuligt at lave andet end at aktivere sin schæfer hele dagen. :-)

Angående agility så var det ikke noget jeg trænede på højt niveau. Der er en agility bane i nærheden af hvor jeg bor som jeg blot benyttede mig af en gang i mellem for sjov og for at træne lydighed ;-)

 

Er der ellers noget jeg skal være opmærksom på ved racen eller er de meget medgørlige?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
×
×
  • Tilføj...