Hop til indhold

Forebyg hundetis på gulvtæpper


Galleriet
 Share

Recommended Posts

Hej

 

For nogen tid siden smed vi to gulvtæpper ud, da vores hund lejlighedsvis havde tisset på det. De gange det skete, skete det om natten. Vi rensede med rodalon osv. hver gang, men tænkte, at der formentlig sad noget duft i tæppet stadigvæk.

 

Nu har vi så lige investeret i to nye tæpper, og vil meget gerne undgå at han tisser på disse. Er der nogen måde man kan forebygge det på? Eventuelt en spray af en art?

 

Gode råd modtages :)

Link til indlæg
Del på andre sites

Hvis han ellers er renlig normalt, synes jeg først og fremmest at I skal have i baghovedet, at der kan være en fysisk grund til at han pludselig tisser inde. Det kan også skyldes forandringer i hverdagen, som kan have stresset ham lidt. Eller måske en tæve i løbetid. Voksne, renlige hunde tisser sjældent indenfor medmindre der er en grund til det.

 

Men ja, I kan rense med rodalon. Jeg kender ikke rigtig andre råd udover selvfølgelig at holde hunden lukket ude af rummet med tæpperne om natten. Men igen synes jeg det er værd at overveje om der kan være en god grund til tisseriet, inden I begynder på sådan nogle tiltag :-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...