Hop til indhold

Therese

Members
 • Antal indlæg

  23.124
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  7

Therese last won the day on Januar 5

Therese had the most liked content!

Community omdømme

677 Excellent

Om Therese

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag 06-12-1988

Personal Information

 • Lokation
  Randers
 • Hundenavn
  Bobo (2009-2018)
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

11.770 profil visninger
 1. Therese

  Fortryd handel

  Det er selvfølgelig noget rigtigt møg, men jeg er ikke sikker på, at jeg synes, du kan tillade dig at forlange hunden tilbage Det bedste du kan gøre er nok at bede den nye ejer om at holde lidt kontakt og prøve at komme overens med, at hunden har det godt.
 2. Therese

  Fortryd handel

  Rent juridisk ved jeg ikke, hvordan du står. Hvis der ikke findes dokumentation for, at køber har betalt for hunden og den ikke er blevet omregistreret, så kan det jo ret beset ikke bevises, at du har solgt den. Og så ved jeg ikke, om man kan "forlange" hunden tilbage. Men rent moralsk er det jo ikke okay. Som køber ville jeg blive noget bitter og rigtig ked af det, hvis sælger kom efter en handel og ville have hunden tilbage. Hvorfor har du fortrudt?
 3. Therese

  Pedigree

  Jeg kender hunde, som bliver fodret med supermarkedets det billigste. Min egen hund fik det også, før jeg overtog ham. Symptomerne, der går igen er tør hud (og kløe deraf) og tør, kedelig pels, som også er helt fedtet samt konstant tynd mave. For min egen hunds vedkommende stoppede det ret hurtigt efter han kom på mere fornuftigt foder. Og det samme gør sig iøvrigt gældende for de hunde, jeg kender, som får et godt foder. Pelsen er blank og dejlig at røre ved, de har godt med energi og maven er helt i orden. Så kan man sige, hvad man vil, men jeg synes, det taler sit eget helt tydelige sprog. Og jeg kommer ikke til at fodre med pedigree eller lignende fodertyper. Det kan godt være, at foderet lever op til minimumskravene. Og selvfølgelig kan hunde overleve på det. Jeg kan også leve af færdigretter fra Rema. Men det bliver det skisme da ikke sundt af. Og det handler for mig heller ikke kun om, hvad man kan overleve på. Det handler om at få noget, som gør noget godt for kroppen. Det er iøvrigt en selvfølge i min verden, at hunde ikke skal have foder, der primært består af korn.
 4. Therese

  Min puddel piver

  Er det rigtigt forstået, at han piber ligeså snart han bliver sat ned på gulvet? Altså, I har båret ham eller haft ham på skødet og når I sætter ham ned/væk, så piber han?
 5. Ja, prøv da lige at spamme lidt mere
 6. Ja, det er åbenbart tanken
 7. Vildt nok, at man finder et hunde-forum for at reklamere for reoler Jeg ved godt, at hundeejere sikkert også har reoler, men der MÅ da være hjemmesider, der er mere relevante
 8. Ja. Du kan stoppe med at lade ham hilse på fremmede hunde. Hvis du ikke kan undgå dem på gaden, så tag ham op på armen. Når han stivner (hvilket i øvrigt er godt observeret af dig) så prøver han at bede den anden hund om at holde afstand. Det samme gør sig i øvrigt gældende for hans gøen. Når det ikke bliver respekteret, er det næste skridt at bide efter den. Og når schæferen begynder at hoppe legesygt rundt, så forestiller jeg mig, at den prøver at fortælle din hund, at den bare vil lege. Men det er jo ikke sjovt for din hund og det bekræfter ham egentligt bare i, at hans signaler ikke bliver respekteret. Så jeg ville så vidt muligt undgå tilfældige hundemøder. Arranger nogle rare hundemøder med hundeejere, du kender og som du ved din hund kan med i stedet for. Det kan desuden være en god ide at gå tur sammen - og ikke bare stå stille og lade hundene lege. Så har de lidt andet at give sig til. Du kan træne, at han kan passere andre hunde på gaden ved at give ham en godbid, når han hører/ser en anden hund. Du skal forsøge at holde så stor afstand, at han ikke reagerer ved at gø og knurre - og på en afstand, hvor han stadig vil tage imod en godbid. Du kan evt. sætte dig på hug, så han kan søge tryghed hos dig. Giver det mening?
 9. Therese

  Min hvalp klæber

  Jeg bider bare mærke i, at du skriver, at han falder til ro, når han får en snor på. Hvis det hjælper ham, så ville jeg da prøve det som forebyggelse. Og så kan det måske også give en mulighed for at kunne træne nogle af tingene lidt bedre. Men allerførst ville jeg, ligesom jeg skrev sidst, stoppe med træningen i en periode for at give ham lidt tryghed. Han lyder som en hund, der har brug for det.
 10. Therese

  Min hvalp klæber

  Jeg kender ikke nogle adfærdsbehandlere, men det lyder som om du har ret godt tjek på, hvornår de uheldige situationer opstår. Så måske skal du tænke i at forebygge, så de overhovedet ikke opstår? Jo oftere, han får mulighed for at gentage en adfærd, jo bedre sætter den sig fast, tænker jeg.
 11. Hvorfor ikke være derude sammen med hende og lave nogle aktiviteter med hende, så hun får brugt sit krudt sammen med jer?
 12. Jeg tænkte faktisk også Shar Pei. Jeg blev bare i tvivl, fordi de har så få rynker
 13. Er det sådan en her? http://hundeejere.dk/hunderace/cao-da-serra-da-estrela
 14. Åh nej, det er jeg frygtelig ked af at høre Jeg sidder helt med tårer i øjnene nu Jeg kan huske, hvordan han var, da du fik ham og jeg ved, hvor meget du/I har kæmpet for at han skulle få det godt. Heldigvis var det en historie med en lykkelig slutning Og hvor er Bamse heldig, at han flyttede ind hos en, der kunne få sagt farvel i tide. Og sikke en dejlig sidste dag, han fik på trods af sygdom Sov rigtig dejligt, Bamse Og masser af tanker til dig, MM Ps. super skønne billeder af en glad Bamse
×
×
 • Tilføj...