Hop til indhold

Therese

Members
 • Antal indlæg

  23.084
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  2

Therese last won the day on August 5

Therese had the most liked content!

Community omdømme

16.610.561 Excellent

Om Therese

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag 06-12-1988

Personal Information

 • Lokation
  Randers
 • Hundenavn
  Bobo
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

8.679 profil visninger
 1. Therese

  Nabo, hundegård, triste hunde og trist mig

  Jeg tænker også, at du skal fortælle dem det - måske er de ikke klar over det? Og her går jeg så ud fra, at den går derude, mens den er alene hjemme?
 2. Therese

  Jeg har mistet min elskede hund :’(

  Det skal nok komme Men det er individuelt, hvor lang tid det tager. Og mens det står på er det bare virkelig hårdt Og ja, det gør jeg virkelig også Jeg forestiller mig at himlen er sådan et sted, hvor alt det man godt kan lide findes i overflod, så i Bobos hundehimmel er der masser af lækre kødben (som mirakuløst ikke feder!) masser af søer at bade i og masser af pinde, som kan knækkes over i bitte små stykker Og så er der jo selvfølgelig ingen smerter eller andet ubehag Det trøster lidt at tænke sådan på det, synes jeg.
 3. Therese

  Jeg har mistet min elskede hund :’(

  Jeg måtte sige farvel til min hund i maj måned i år. Det spøger af gode grunde stadigvæk ret ofte. Der kan godt gå dage imellem, at jeg sådan virkelig savner ham helt ned i maven. De fleste dage kan jeg godt tænke på ham med et smil og vished om, at han ikke har ondt mere. Og så trøster jeg mig ved, at jeg skal se ham igen en dag. Og så er der dage som i dag, hvor livet er noget lort og jeg får helt ondt i maven ved tanken om, at jeg aldrig skal begrave fingerne i hans bløde pels eller kysse ham godnat om aftenen. For det var jo ham, der fik mig igennem, når det hele var træls. Så det svinger meget. Og det tror jeg er helt normalt. Mit råd til dig er også at sørge. Og ligesom når man mister et menneske, man har elsket, så tager det tid. Og det går formodentligt aldrig helt væk. Men det bliver lettere at bære med tiden. Så lad det tage den tid, det tager selvom det kan være svært at være i. Sorg og savn er jo ikke fede følelser at gå rundt med. Men jeg tror, det er virkelig vigtigt at gennemleve det for at kunne leve med det. Hvis man hele tiden gør en masse tiltag for at glemme det eller forsøger at skubbe det væk, så bliver det aldrig lettere. Så, en sorgproces er ret vigtig. Og så en masse kram til dig - det er så hæsligt
 4. Therese

  Hundehvalp søger nyt hjem

  Nej, men der er vel heller ikke nogen grund til at gøre mere ud af det, når det ikke kan lade sig gøre fra vores side. Det er min søster, der er interesseret, men hun vil selvfølgelig gerne møde hvalpen først og når det ikke kan lade sig gøre, så er det jo bare sådan det er Det virker som om du har meget travlt og det er ikke en måde, hun har lyst til at få hund på. Så jeg synes, du skal give hende til internatet og så må de jo tage over ift. at finde et nyt hjem.
 5. Therese

  Hundehvalp søger nyt hjem

  Det var ærgerligt, for hun vil gerne møde hunden inden hun siger ja tak og det kan hun ikke nå inden i morgen. Men held og lykke med det.
 6. Therese

  Hundehvalp søger nyt hjem

  Hanne, der er en, der er interesseret i din hvalp. Kunne du ikke tænke dig at give en melding??
 7. Therese

  Hundehvalp søger nyt hjem

  Har du nogle krav til en ny hundeejer? Jeg spørger på vegne af en, som godt kunne være interesseret
 8. Therese

  Quila

  Tillykke med hende igen. Hun lyder helt og aldeles pragtfuld
 9. Therese

  Skal jeg formidle min hund

  Som Sitto også er inde på, så har jeg selv siddet med samme tanke, at der måske er nogle ting, som går igen. Nu har jeg jo set dig en del gange sammen med Lucca og jeg bed mærke i, at du lokker meget. Det gør du selvfølgelig i den bedste mening, men jeg tænker, at det måske faktisk har den modsatte effekt og i stedet forstærker problemet. Hvis man overfører det til sig selv... Forestil dig, at du står i en situation, som gør dig virkelig bange. Foran dig står to personer. Den ene siger "vær sød at komme med mig. Er du ikke nok sød at komme med?" med tiggende og bedende stemme. Den anden siger selvsikkert "kom, vi går denne her vej!" Her går man jo ikke med personen, som tigger og beder en om at komme med. Den person udstråler, at han slet ikke har styr på situationen og faktisk selv er lidt bange. De fleste mennesker ville nok vælge at følges med ham, som virker til at have fuldstændig styr på det. Det tror jeg er helt instinktivt. Og det forholder sig ikke meget anderledes for hunde, tror jeg. Og når man lokker, udstråler man måske helt automatisk, at man faktisk selv er lidt usikker på hele situationen. Så jeg ville helt droppe lokning og eventuel pyldren. Når han bliver bange for et klaprende vindue eller en smækkende dør og klamrer sig til dig, så tager du ligeså stille og roligt hånden ned og aer ham ligeså stille, mens du med rolig og fast stemme fortæller ham, at det ikke er noget at være bange for. Prøv at undgå lys stemme, for det "lugter" nok lidt af lokning. Bare snak helt normalt og lad være med at gøre et stort nummer ud af det Stik ham også gerne noget virkelig lækkert at spise, hvis han vil tage det. Ikke noget som tager lang tid at spise, måske bare et skinketern eller noget i den stil. Tilbyd ham det og hvis han ikke vil tage det, ville jeg bare lægge det på sofaen eller gulvet eller hvor I nu sidder - så spiser han det måske efter et stykke tid. Jeg håber, det giver mening. Og det er skrevet i den allerbedste mening, så jeg håber ikke, at du bliver ked af det. Det er virkelig kun for at hjælpe med til, at det lykkedes. Og igen er du altid velkommen til at komme herop med ham, hvis du lige har brug for et pusterum. Eller hvis du skal handle
 10. Therese

  Skal jeg formidle min hund

  Puha, det er jeg ked af at høre, Pernille Du skrev i går, at I var i sommerhus. Hvordan er han der? Er han ligesom derhjemme eller er det bedre?
 11. Therese

  Futte

  Rigtig mange tanker til dig - det er altid en forfærdelig situation at stå i
 12. Therese

  Sove alene?

  Jeg er enig med resten - det bliver til rigtig meget alene-tid. Jeg ville nok prøve at give det lidt tid og se om I ikke kan vænne jer til, at han pusler lidt rundt engang imellem. Jeg sover selv rigtig let, men med min tidligere hund gik der ikke ret lang tid, før jeg havde vænnet mig til lydene
 13. Therese

  Autoimmun sygdom (langt indlæg)

  Mange tak, Dorte
 14. Therese

  Autoimmun sygdom (langt indlæg)

  Tak, Miss_M. Og tak til alle for jeres beskeder og tilkendegivelser - de varmer og bliver værdsat alle sammen!
 15. Therese

  Autoimmun sygdom (langt indlæg)

  Mange tak, Missing.
×