Hop til indhold

Therese

Members
 • Antal indlæg

  23.152
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  16

Therese last won the day on Juni 18

Therese had the most liked content!

Community omdømme

692 Excellent

Om Therese

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag 06-12-1988

Personal Information

 • Lokation
  Randers
 • Hundenavn
  Bobo (2009-2018)
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

12.251 profil visninger
 1. Hvis du har kontakt med en, der har racen, ville jeg da prøve at spørge, om det ikke var muligt at komme på besøg hos dem
 2. Therese

  Hundehvalpe

  Lige umiddelbart, udfra det der billede, synes jeg ikke det virker alarmerende. For mig ligner det bare almindelig tåreflåd, men jeg er ikke dyrlæge og jeg har ingen erfaring med hvalpe, så jeg kan ikke med 100 % sikkerhed sige, at der ikke er noget galt. Igen, hvis du er meget bekymret vil jeg anbefale dig at tage kontakt til din dyrlæge.
 3. Therese

  Hundehvalpe

  Kan du måske prøve at tage et billede af det? Ellers synes jeg også du skal kontakte dyrlægen, hvis det bekymrer jer meget. Måske kan I få lov til at sende et billede til dyrlægen, som så måske kan vurdere, om I skal forbi til et tjek.
 4. Therese

  Syg hvalp

  Det er rigtig trist, god bedring til jeres hund Jeg tror desværre ikke, du får held med at finde andre købere herinde - her er ikke ret meget aktivitet længere. Måske skal du overveje at lave et opslag på en anden platform. Er hun blevet scannet og fået taget blodprøve?
 5. Therese

  vil ikke lystre

  Drop skældud i første omgang. Som I selv har observeret, hjælper det ikke en dyt. Det er bare frustrerende og træls. Og det gavner på ingen måde den positive relation I skal have skabt med hvalpen nu. I skal heller ikke vende ham rundt på ryggen Desuden er han kun 10 uger gammel. Hvalpe i den alder HAR krudt i røven - det skal de have. Men den energi skal selvfølgelig bruges på noget andet end at flænse jeres fingre og flippe helt ud, når I går tur Det er en god idé med legetøj, men jeg vil foreslå jer at være aktive i forhold til legen. Han vil givetvis ikke lege med det selv, så I skal på banen. Bonus ved det er, at han lærer, at I er sjove at være sammen med og det kan I høste frugterne af senere Og så er det jo skide sjovt Bottom line er, at der skal aktivering til. Men der er måske noget aktivering, der er mere velegnet end andet afhængig af hvilken race han er. Så hvilken race er han? I forhold til renlighed, så er han jo stadig bare en lille hvalp. I kan ikke forvente, at han allerede er renlig. Bliv ude til han har tisset, stil jer evt. et roligt sted uden for mange forstyrrende ting og så bare ros, når han gør det. Nogle hvalpe kan heller ikke lide at besørge på fremmede steder, så det kan give mening at gå det samme sted hen hver dag, hvis I ikke har en have, han kan komme ud i. Så kan I altid variere turen, når han er kommet af med det, han skal.
 6. Og sikke nogle skønne labber, der dukkede op her i tråden Og en enkelt dreng, han er også sød Hvem er hvem på billederne, Pivpiv? Paya er den yngste, kan det ikke passe?
 7. Ja, man kan heldigvis godt være sød, selvom man er for lille
 8. Det er da dejligt, at det går godt for dig i din hundebørnehave, Magnus Du skal da bare fortsætte med det, du gør så Til gengæld forstår jeg ikke helt behovet for at reklamere på et hundeforum, når det nu går så godt - du må vel have kunder nok eller hvad? Men ja, tillykke med succesen herfra i hvert fald
 9. Hun er godt nok kær Er hun en af dem, der har haft hvalpe?
 10. Jeg sidder her på en lidt overskyet dag og ved ikke rigtig, hvad jeg skal give mig til Så jeg synes, det kunne være hyggeligt med en billedetråd, hvor vi 2-3-4 aktive brugere, eller hvor mange det nu er efterhånden, viser det nyeste billede af vores hunde Og når jeg skriver vi, mener jeg selvfølgelig ikke mig selv, for jeg har jo ikke nogen nye Men slå jer endelig løs - og hvis I tager et nyt billede i overmorgen, vil vi selvfølgelig også gerne se det Som startskud sætter jeg lige et gammelt billede ind af Bobo, der er i gang med at blive afkølet på en varm sommerdag, så vi kan få lidt sommerstemning på den her gråvejrsdag Værsgo' at gå i gang
 11. Det ved jeg faktisk ikke, men rigtig god bedring til hende Hvis du er meget bekymret, kan du altid prøve at ringe til dyrlægen og høre om de lige har tid til en hurtig snak. Og måske har jeg overset det, men hvor længe har hun været i behandling?
 12. Haha, ejeren af flexlinen... Ejeren af hunden, selvfølgelig!
 13. Hvis ens flexline ikke kan holde ens hund, så er det vel, fordi man har købt en for lille flexline. Jeg har brugt flexline til min hanhund på 30 kg og det fungerede fint - men den var selvfølgelig også købt til den rigtige vægtklasse. Og hvis hunden bliver påkørt, mens den er i flexline, så er det jo fordi ejeren af flexlinen ikke bruger den korrekt.
 14. Du kan også overveje, om der er et eller andet, der har gjort ham bange, siden han ligefrem skal trækkes med udenfor?
×
×
 • Tilføj...