Hop til indhold

Therese

Members
 • Antal indlæg

  23.150
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  16

Alt der er opslået af Therese

 1. Therese

  Hundehvalpe

  Kan du måske prøve at tage et billede af det? Ellers synes jeg også du skal kontakte dyrlægen, hvis det bekymrer jer meget. Måske kan I få lov til at sende et billede til dyrlægen, som så måske kan vurdere, om I skal forbi til et tjek.
 2. Therese

  Syg hvalp

  Det er rigtig trist, god bedring til jeres hund Jeg tror desværre ikke, du får held med at finde andre købere herinde - her er ikke ret meget aktivitet længere. Måske skal du overveje at lave et opslag på en anden platform. Er hun blevet scannet og fået taget blodprøve?
 3. Therese

  vil ikke lystre

  Drop skældud i første omgang. Som I selv har observeret, hjælper det ikke en dyt. Det er bare frustrerende og træls. Og det gavner på ingen måde den positive relation I skal have skabt med hvalpen nu. I skal heller ikke vende ham rundt på ryggen Desuden er han kun 10 uger gammel. Hvalpe i den alder HAR krudt i røven - det skal de have. Men den energi skal selvfølgelig bruges på noget andet end at flænse jeres fingre og flippe helt ud, når I går tur Det er en god idé med legetøj, men jeg vil foreslå jer at være aktive i forhold til legen. Han vil givetvis ikke lege med det selv, så I skal på banen. Bonus ved det er, at han lærer, at I er sjove at være sammen med og det kan I høste frugterne af senere Og så er det jo skide sjovt Bottom line er, at der skal aktivering til. Men der er måske noget aktivering, der er mere velegnet end andet afhængig af hvilken race han er. Så hvilken race er han? I forhold til renlighed, så er han jo stadig bare en lille hvalp. I kan ikke forvente, at han allerede er renlig. Bliv ude til han har tisset, stil jer evt. et roligt sted uden for mange forstyrrende ting og så bare ros, når han gør det. Nogle hvalpe kan heller ikke lide at besørge på fremmede steder, så det kan give mening at gå det samme sted hen hver dag, hvis I ikke har en have, han kan komme ud i. Så kan I altid variere turen, når han er kommet af med det, han skal.
 4. Og sikke nogle skønne labber, der dukkede op her i tråden Og en enkelt dreng, han er også sød Hvem er hvem på billederne, Pivpiv? Paya er den yngste, kan det ikke passe?
 5. Ja, man kan heldigvis godt være sød, selvom man er for lille
 6. Det er da dejligt, at det går godt for dig i din hundebørnehave, Magnus Du skal da bare fortsætte med det, du gør så Til gengæld forstår jeg ikke helt behovet for at reklamere på et hundeforum, når det nu går så godt - du må vel have kunder nok eller hvad? Men ja, tillykke med succesen herfra i hvert fald
 7. Hun er godt nok kær Er hun en af dem, der har haft hvalpe?
 8. Jeg sidder her på en lidt overskyet dag og ved ikke rigtig, hvad jeg skal give mig til Så jeg synes, det kunne være hyggeligt med en billedetråd, hvor vi 2-3-4 aktive brugere, eller hvor mange det nu er efterhånden, viser det nyeste billede af vores hunde Og når jeg skriver vi, mener jeg selvfølgelig ikke mig selv, for jeg har jo ikke nogen nye Men slå jer endelig løs - og hvis I tager et nyt billede i overmorgen, vil vi selvfølgelig også gerne se det Som startskud sætter jeg lige et gammelt billede ind af Bobo, der er i gang med at blive afkølet på en varm sommerdag, så vi kan få lidt sommerstemning på den her gråvejrsdag Værsgo' at gå i gang
 9. Det ved jeg faktisk ikke, men rigtig god bedring til hende Hvis du er meget bekymret, kan du altid prøve at ringe til dyrlægen og høre om de lige har tid til en hurtig snak. Og måske har jeg overset det, men hvor længe har hun været i behandling?
 10. Haha, ejeren af flexlinen... Ejeren af hunden, selvfølgelig!
 11. Hvis ens flexline ikke kan holde ens hund, så er det vel, fordi man har købt en for lille flexline. Jeg har brugt flexline til min hanhund på 30 kg og det fungerede fint - men den var selvfølgelig også købt til den rigtige vægtklasse. Og hvis hunden bliver påkørt, mens den er i flexline, så er det jo fordi ejeren af flexlinen ikke bruger den korrekt.
 12. Du kan også overveje, om der er et eller andet, der har gjort ham bange, siden han ligefrem skal trækkes med udenfor?
 13. Koster de virkelig over 20.000? Det havde jeg virkelig ikke troet - hvad er det, der gør, at de koster så meget?
 14. Hvalp? Ja. Lille hund? Nej. Det vil jeg ikke mene.
 15. Altså, en reklame for en hundebutik kan jeg så forstå. Men jeg forstår virkelig ikke, at de der reklamer om alt muligt mellem himmel og jord, der intet har med hunde at gøre, kan få lov at blive stående. Hvorfor bliver de ikke slettet? Er det mon fordi de ikke bliver set eller? Uanset hvad er det skide ærgerligt, for det sender da et rigtig træls signal og virker ikke som en særlig seriøs side.
 16. Jamen, lige præcis. Det vil det nemlig Håber også det kommer til at gå godt.
 17. Ja, det synes jeg du skal prøve - der er jo nok at bruge penge på i forvejen, når man skal have hvalp Ja, det bliver lang tid at sidde og kukkelure Og ja, en time er nok for længe. Jeg har ikke prøvet at vænne en hund til at være alene hjemme, men når jeg engang skal have hvalp, så ville jeg nok starte med at gå udenfor 1-2 minutter, hvis man alligevel er nede med skraldet eller noget og så lige se hvordan hunden reagerer Og så øge tiden ligeså stille. Forhåbentligt når du op på en time ret hurtigt og så går der jo stærkt derfra, tænker jeg. Så kan man nok godt tage lidt større spring
 18. Ja, det kan jeg godt forstå du gør Ja, overvågning er også en rigtig god idé. Måske kan man optage fra et program, der allerede er på computeren eller en tablet eller hvad man nu har? Eller måske har du et kamera, der kan filme? Bare så du ikke er nødt til at gå ud og investerer i en masse nyt
 19. Allerførst: Stort skulderklap for at lægge så meget overvejelse og omtanke i det og rigtig stort tillykke med ham Så til spørgsmålet: det er nok ikke umuligt at lære ham det og det er ikke nødvendigvis for meget. Men hvis I observerer, at han ikke helt kan være alene, når du kommer til at skulle afsted igen, så er det måske en mulighed at få en til at komme efter det antal timer, han kan være alene i? Altså, hvis han kan være alene i fire timer, så kan der måske komme en og være hos ham, når de fire timer er gået og så blive der, indtil du kommer hjem?
 20. Ja, I skal finde noget virkelig lækkert at distrahere hende med. Det er første skridt og udover det CrazyDogLady har nævnt, kunne makrel i tomat på tube også være en mulighed. Når I har fundet noget, der virker, ville jeg begynde at træne hende i at gå på plads, som CDL også nævner. Start indenfor og når den sidder lige i skabet der, kan det flyttes til en kedelig græsplæne udenfor, hvor der ikke er nogle forstyrrelser. Når det fungerer her, ville jeg godt turde prøve at bede hende om det, når hun ser andre mennesker. Hvis hun allerede har lært det, kan du selvfølgelig bare springe al den indledende træning over Men indtil "på plads" sidder i skabet hver gang, så ville jeg løfte hende op og bære hende forbi, så vanen ikke bliver endnu mere indgroet.
 21. Enig med Pivpiv i det med kontaktøvelser og ro Derudover tror jeg, det ville være fornuftigt at begrænse leg med andre hunde til nogle få, kendte hunde. Altså undgå leg med tilfældige hunde på gaden og nøjes med faste "hundevenner," så hun ikke får opbygget en forventning om at skulle hilse og lege med alle I møder. Det kan give ro, at hun ved, at det ikke kommer til at ske og det bliver rart, når hun bliver voksen. Jeg er iøvrigt lidt vild med labrador og vil da gerne se hende, hvis du har nogle billeder
 22. Det er dejligt at høre, at det går så godt fremad
 23. Therese

  Fortryd handel

  Det er selvfølgelig noget rigtigt møg, men jeg er ikke sikker på, at jeg synes, du kan tillade dig at forlange hunden tilbage Det bedste du kan gøre er nok at bede den nye ejer om at holde lidt kontakt og prøve at komme overens med, at hunden har det godt.
 24. Therese

  Fortryd handel

  Rent juridisk ved jeg ikke, hvordan du står. Hvis der ikke findes dokumentation for, at køber har betalt for hunden og den ikke er blevet omregistreret, så kan det jo ret beset ikke bevises, at du har solgt den. Og så ved jeg ikke, om man kan "forlange" hunden tilbage. Men rent moralsk er det jo ikke okay. Som køber ville jeg blive noget bitter og rigtig ked af det, hvis sælger kom efter en handel og ville have hunden tilbage. Hvorfor har du fortrudt?
×
×
 • Tilføj...