Hop til indhold

Opføre sig mærkeligt på gåturen


Jeanette Andersen
 Share

Recommended Posts

Hej, min skønne hund er begyndt at opføre sig lidt mærkeligt når vi går tur, så jeg skriver her inde for at høre om der er nogen der har nogle råd eller måske har oplevet det samme.

Jeg har en han fox terrier/labrador blanding på 3 år, og han har altid elsket gåture og vi går ca. 1,5 timer om dagen. Han har aldrig gidet at gåtur om morgenen så vi går en time om eftermiddagen og ca. 30 minutter efter aftensmad.

Den sidste uges tid er han begyndt at virke anderledes når vi gårtur. Han går meget ved siden af mig og går og kigger op på mig, ellers går han længere foran mig og bliver ved med at kigge tilbage på mig. Han er begyndt at sætte eller lægge sig ned og så går jeg hen til ham og spørger ham hvad der er galt (han svare dog aldrig), jeg nusser med ham og taler til ham og så går han glad med videre eller begynder at ville lege. Han virker ikke mere træt end normalt og han har ikke ændret adfærd andre steder.

Han virker ikke syg eller som om han har ondt. Kan det være at han reagere på mig? Jeg har været igennem en ret svær tid. Kan det være at han prøver at passe på mig? Jeg snakker til ham på en glad måde og prøver at vise ham at jeg er glad, men kan det være at han kan mærke at jeg har det svært?

Jeg håber på at høre fra jer.

Jeg vil også ringe og snakke med dyrlægen og høre deres råd.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jo... jeg tror at han kan mærke at du er ked af det..

 

måske vil det være godt for jer begge, hvis du leger mere med ham og laver sjov. Nyder din dejlige hund og alle de sjove ting, han kan finde på for at opmuntre dig. Og lav nogle ting med ham. Spred lidt tørfoder ud på en eng eller på stien, når I går tur. Gem ting, han kan finde til dig. Der er masser af ting Du kan underholde Ham med.. :mrgreen:

 

Det er ikke nok at du lader som om du er glad. Du må se at finde glæden ved din hund igen. Og så vise ham hvor glad du er for ham. HAN bliver glad. Og DU får skubbet de mørke tanker lidt i baggrunden.. Når du koncentrerer dig om ham, så glemmer du de triste tanker..

Du er jo heldig at du har sådan en dejlig og klog hund, når du har det svært.. :lun:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...