Hop til indhold

Zylkene,kalm,seerne um


Sille12
 Share

Recommended Posts

Hej,

Kort fortalt så er min 7 årige aussie generelt lidt nervøst anlagt. Han er ikke vild med nytår og er generelt bange for lyde eks. knirker vores gangdør lidt om morgenen (især her i blæsevejret) hvilket får ham til at gå ind i det fjerneste hjørne af soveværelset og sætte sig. 

Hvis han er utryg/lidt stresset kan han godt finde på at slikke på sit ben.....vil han især gerne her i december måned,hvilket ikke er særligt hensigtsmæssigt.

Derfor tænkte jeg at jeg ville prøve at give ham noget beroligende/angstdæmpende, men jeg er meget i tvivl om hvad der er bedst??

Jeg har læst lidt om serene um,zylkene og kalm. Er der nogen af jer, der har lidt erfaringer at dele ud af og kan fortælle om det virker :-) ?

V. H. Sille

 

 

Link til indlæg
Del på andre sites

Hunde er forskellige så det er svært at sige hvad vil virke på din hund. Jeg har prøvet serene um på mine to yngste meget forskellige beagler i forbindelse med nytår - hvilket ikke virkede så godt. Jeg kender ikke zylkene eller calm.

Det som virker her hos mig er Adaptil - både i stik kontakt og spray. I år skal de prøve halsbåndet - som jeg tager i brug her i løbet af den kommende uge.  Adaptil via stik kontakten har allerede kørt i ca 14 dage nu. Udover det får de på selve aftenen tilført Bach rescue remedy i dråbeform som de får med lidt leverpostej eller lign. i løbet af aftenen - det er et middel man ikke kan overdosere med

  • Like 1
  • Haha 1
Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...