Hop til indhold

Beaglepack

Members
 • Antal indlæg

  827
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

356.164 Excellent

Om Beaglepack

 • Rang
  H-F afhængig

Personal Information

 • Lokation
  Fredericia
 • Køn
  Kvinde
 1. Hvalp bider meget, vi har mange “kampe”

  læs mit svar her:
 2. Jeg formoder han er en blanding hvor han har beagle i sig? Lige nu er han i en slags "trodsalder" og behøver mere "arbejde" forstået sådan at det ikke skal være leg det hele. Beaglen i ham kræver næsearbejde - det er jo en støver - som har brug for samarbejde. Det kan du give ham ved hjælp af søge/spor arbejde - hvor han kan bruge sin næse. Du kan også træne balancegang med ham - det styrker koncentrationen - begge ting trætter hunden mentalt og vil gøre ham mere rolig. Du kan også bruge den der med at sidde foran en ekstra lækker godbid og træne NEJ - at han først må tage det når du siger til. Jeg har selv 3 beagler og har aldrig haft "kampe" med dem - men trænet dem i følge den race de er.
 3. Tandbørstning

  Vi børster tænder på Oscar - dels fordi han havde epulis som han er opereret for 2 gange - og dels fordi han har tendenser til at danne plak på de bagerste tænder i overmunden. Har ellers brugt plaque off med et godt resultat - men det må han ikke længere få på grund af det høje Jod indhold da han har fået en stofskifte sygdom. Vi bruger bucadog tandpasta - det er lidt dyrt men alle pengene værd - vi bruger en curaprox 5460 tandbørste som min dyrlæge anbefaler - jeg bruger i øvrigt selv den tandbørste og den er virkelig effektiv. Oscar får børstet 2 gange i ugen og det øvrige dage bliver han "tørret" med en fugtet microfiber klud. Oscar har fået renset tænder en del gange gennem tiderne - det er foregået i narkose med ultra lyd.
 4. Operation analkirtler

  Ja min yngste beagle blev som 5 årig opereret og fik fjernet begge anal kirtler. Forud for det var der gået en periode hvor han ud af det blå udviklede anal bylder - som gjorde at anal sækkene sprang. Han var i en længere varende periode med antibiotika - da vi ikke kunne få bugt med betændelsen. 2 måneder efter ophør af antibiotika blev han opereret. Det var en lang operation da det er et pille arbejde at fjerne anal kirtler - dertil kommer at dyrlægen skal være påpasselig med ikke at komme til lukke muskulaturen. udover det havde Darwin udviklet en falsk analsæk som han også skulle have fjernet - det vil sige - det er en fjernelse af overskydende væv - derfor var det ene snit længere end det andet. Min dyrlæge Michael Thorsen fra Strib dyreklinik er specialiseret i denne type operation. Darwin kom sig rimelig hurtigt over indgrebet - når man lige tager komplikationer med i forbindelse med narkose - herunder opkast og lækken af afføring - samt nedsat appetit. Hunden skal efterfølgende kun have blød mad de første dage efter indgrebet - da det gør ondt når afføringen skal passere. Efter 10 dage fik han klippet trådene og efterfølgende har der intet været - hans mave fungerer endnu bedre og hans efterladenskaber har været i orden - det er nu ca 2½ år siden. Nedenstående billede er taget dagen efter operationen
 5. Når hvalpen ikke spiser nok.

  Ja det er træls og jeg kender situationen meget godt - da min ene beagle også er til den side. Det har i den grad kostet blod, sved og tårer at få ham til at spise optimalt gennem årerne - det har vekslet mellem mange forskellige typer foder - men det var ikke altid det passede herren. Jeg har erkendt at foder med korn i er det bedste og det han helst spiser - han har været gladest for regal og nu på det senest en bestemt Hills variant - udover det får han leverpostejs madder - tun m/ris eller kylling - han er efterhånden blevet 13 år - så det er ikke noget jeg går så voldsomt op i mere.
 6. Når hvalpen ikke spiser nok.

  Du skrev jo den anden dag at der var lidt problemer med en hjørnetand. Har du overvejet om hun har ondt og derfor ikke vil spise? Oscar havde store problemer med at spise da han havde sit epulis - fordi det gjorde ondt. Det er bare en tanke der lige faldt mig ind.
 7. Når hvalpen ikke spiser nok.

  Regal til hvalpe er et bud. Regal er et amerikansk foder men kan købes her i DK og i Tyskland. Mine har spist Regal gennem flere år og nu kombineret med Hills. Darwin fik active bites da han var omkring 4 måneder - inden han kom over på et af de andre varianter. Har du prøvet at bløde foderet op - nogle gange kan det hjælpe også fordi duftstofferne bliver anderledes med lidt lunt vand på
 8. Når hvalpen ikke spiser nok.

  Enig
 9. Hjørnetand der borer sig op i tandkødet.

  selvfølgelig kan tandkødet være lidt irriteret når de nye tænder kommer frem. Jeg kender jo heller ikke forløbet - kan bare se på billederne at tandkødet virket hævet/bulet Det er nok en god ide at dyrlægen checker at der ikke gemmer sig flere tænder (dobbelt tænder) og eller det er en epulis sygdom - det er faktisk ikke så usædvanligt hos hvalpe.
 10. Hjørnetand der borer sig op i tandkødet.

  Ja det kan jeg godt se! Jeg ser at tandkødet er svulmet op i overmunden - så tænker det er epulis - der er findes forskellige svær heds grader - Oscars var slemt - men heldigvis godartet. Håber din hvalp kommer sig
 11. Hjørnetand der borer sig op i tandkødet.

  Det ligner Epulis Når det er sagt - skal jeg med det samme sige at det ikke er sikkert det er det. Min Oscar har haft det meget - han er opereret 2 gange - den seneste gang for 1½ år siden og der blev der fjernet meget tandkød. Siden hen har der været ro på og efter han fik konstateret lavt stofskifte og nu er i medicin behandling er tandkødet rigtig fint. Selve operationen foregår i narkose - jeg ved ikke hvordan din dyrlæge vil fjerne tandkødet - men hos Oscar blev det fjernet via laser - altså med en laser "kniv" - og efterfølgende skal hunden have blød mad en periode så tandkødet kan hele op - hvorefter den overgår til normal kost igen.
 12. Back on Track

  Jeg er bruger af back on track. Kan slet ikke undvære mine håndledsbind - har også til albuerne. Udover det bruger jeg også deres halv handsker. Af "almindelige handsker udendørs bruger jeg sealskinz - som egentlig er en cykel handske - men så behøver jeg ikke tage dem af når jeg er ude med beaglerne og jeg skal bruge poser og samle op efter dem. Jeg har brugt back on track i flere år da jeg har leddegigt og varme er det eneste der lindrer og det hjælper det meget på - men man skal have dem på hele tiden ellers hjælper det ikke. Jeg har købt gennem bot-shop - men der findes jo andre steder. Jeg har også nogle halvhandsker der er lavet af bambus med indlagt kul - kullet skal til "opladning" engang i mellem i sollys så det er klart igen. Hvis hunde skal have glæde af det skal de have dækken på hele tiden - det skyldes at varmen primært skal komme fra kroppen - da man opnår den bedste varmedækning på den måde.
 13. eksem

  Det er meget svært at svare på hvad der er årsagen. Men jeg ved dog at når det kommer på den pludselige måde er det ofte en luftbåren allergi - eller noget der har stukket ham. Måske ville det være en ide at få testet ham - medicin er jo kun en symptom behandler - selve årsagen skal findes Jeg kender til en FB herude i nabolaget som var meget allergi plaget - men her viste det sig at være en foder allergi sammen med en luftbåren, og hun kom på varig kostændring via dyrlægen. Dog har hun stadig udbrud af og til som lindres med creme/medicin i de perioder det opstår.
 14. Meget lille schæfer hvalp

  Indvoldsorm er min tanke - men det er hun forhåbentlig checket for
 15. Meget lille schæfer hvalp

  Jeg ved der er forskel på en schæfer og en beagle - meget stor forskel - men nu har jeg lige set billeder af min yngste beagle da han var i samme alder som din schæfer er nu - og han var og er stadig en meget lille beagle i forhold til standarden - han vejer nu som 7 årig 14 kg - hvilket er normalt - da han var 4 måneder altså 16 uger vejede han 8 kg Så ja - jeg syntes din schæfer skal have lidt mere sul på kroppen Jeg vedligger her billede af Darwin da han var 4 måneder - vægten er 8 kg.
×