Hop til indhold

Beaglepack

Members
 • Antal indlæg

  797
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

356.154 Excellent

Om Beaglepack

 • Rang
  H-F afhængig

Personal Information

 • Lokation
  Fredericia
 • Køn
  Kvinde
 1. Hvalp med knude i huden

  Jeg har ikke prøvet det i den alder - men min yngste beagle havde da han var mellem 1 og 2 år problemer med et sår der blev ved at komme igen et bestemt sted - oppe ved den ene skulder. Senere udviklede han en slags udposning - som vi endte med at få fjernet - det skete i lokal bedøvelse hvor der blev taget et dybt skrab - og efterfølgende fandt jeg ud af at det hele skyldtes hans immun forsvar som ikke var godt - dels grundet maveproblemer - dårlig bakterie vækst i mave/tarm kanalen. Dette fik han så tilskud for og har fået lige siden - han har ikke siden haft sådanne problemer. Du skriver at Charlie har fået behandling for en byld og nu den her "knude" - så jeg tænker den er helt galt med immun forsvaret. Måske mangler han vitaminer og mineraler for man skal ikke tro at foderet er nok - specielt ikke hvis han fodres på tør foder - så ville jeg nok give ham et tilskud. Hvalpe kan have "hvalpe bumser" jeg ved ikke om det er det din dyrlæge henviser til og de forsvinder ganske rigtig efter en periode.
 2. Forsikring

  Jeg er i dyrekassen Danmark. Har haft alle mine hunde der. De 3 jeg har nu er ikke sygeforsikret - da det ikke kan svare sig. Jeg har en udvidet ansvar på mine beagler da den dækker hele Europa. Penge til dyrlægen lægges væk på en særskilt konto og til nu har det fint dækket når en af vores beagler har haft behov for dyrlæge.
 3. Råd og ideer

  Mine råd er at I sørger for at jeres hund ikke sidder i nærheden af bordet overhovedet mens I spiser. Det kan gøres nemt ved at sørge for at han har spist, er luftet og træt mentalt. Mine beagler spiser altid før os andre - så luftes de i haven og ligger sig derefter til at sove, så vi har en generel god madro. Alternativ må I henvise ham til et bestemt sted hvor han skal være når I spiser og der skal han bringes hen hver gang - evt med godbidder og et NEJ hvis han forsøger at forlade stedet. Det er muligt I skal bringe ham på plads flere gange i starten - men han skulle gerne fatte meningen med det efter få gange. Ang. hjemkomst og hilse på - så er det her hos os sådan at vi ikke gør særlig meget ud af den slags. Vi kommer hjem - siger hej og "lader som om vi ikke ser noget" - tager vores overtøj af, ligger varer væk hvis vi har været på indkøb. Det samme når der kommer gæster - så lukker vi dem lige ud i haven - så gæsterne kommer ind, når de har sat sig ned kommer hundene ind og hilser (hvis de vil) - vores gæster får besked på at de "ikke ser hundene" - da det som regel gør at de så bare ligger sig. Et alternativ kan være at I lukker hunden af - f.eks. bag et gitter - han skal kunne se hvad der sker - men jeres gæster skal ignorere ham - når der er faldet ro på kan I forsøge at lade ham komme frem og hilse, men først når han er rolig. Vil I ikke lukke ham af, kan I have ham i snor så I har mere styr på ham, til han er faldet til ro. Med hensyn til aktivitet når han skal være alene - så skal I sørge for han er luftet godt - har fået brugt sin mentale tilstand - evt via søge arbejde. Jeg er generelt imod at hunden skal have aktivitets legetøj eller tygge ting - da alene tiden jo skal gøre at han sover til I er hjemme igen.
 4. Diarré / maveproblem on/off

  Hvor var det godt I fandt ud af hvad der er galt. Det er så træls når man ikke ved hvad man skal gøre Håber behandling snart virker så mavsen kan få det bedre Kender det med dyrlægen - mine beagler opfører sig lidt i samme retning - i sær den der skræk fældning og kravlen op af moar er træls - men dyrlægen er som regel tilgivet når vi skal gå derfra
 5. Diarré / maveproblem on/off

  Hvordan fungerer maven på Hills foderet? Vær opmærksom på at der er kommet en ny deklaration på I/D foderet og som siger der er en del biprodukter i. Jeg ved ikke om det er den almindelige I/D din hund får i så fald har den et ret højt fedt indhold og tarmsystemet kan godt komme på overarbejde når fedtet skal nedbrydes. Det er jo et sammenspil mellem mavesyre, galde, lever og bugspytkirtel. Jeg har haft lidt af det samme med min anden ældste beagle som nu er 10 år. Han har haft rigtig dårlig mave igennem lang tid hvor det var en nå ja blandet landhandel og ofte meget lyst/gult med slim sommetider. Gult/lyst afføring indikerer en intolerance eller at foderet passerer for hurtigt gennem tarmen. Efter en periode kom der andre symptomer til og det hele er endt ud i at det var hans skjoldbrusk kirtel der var holdt op med at fungere. Hele vejen igennem var Oscars appetit god - han spiste og drak - men havde den der dårlige mave. Det var så gennem de andre tilkommende symptomer at hans diagnose blev stillet. Oscar er nu på medicin og skal være det resten af livet. Han fik i opstarten Hills I/D low fat og har fungeret fint på det. Han er nu vendt tilbage til sit oprindelige foder og har en fin fast mave. Jeg ville få checket skjoldbrusk kirtel tallet - det kan gøres gennem en almindelig blodprøve - Din hund er ældre og en stor hund og med det jeg nu ved omkring skjoldbrusk kirtlen - så er din hund absolut i risiko zonen. Skulle det vise sig det er det - så vil den medicin han skal have rette op på det hele. Man skal dog passe på JOD indholdet i foderet - sådan noget som havtang som tilsættes en del foder - det må min Oscar ikke længere få - da det skaber ubalancer lige med det samme. Min Oscar er i dag en glad, aktiv hund - men har krævet at hans foder indtag har skullet omlægges - være så "rent" som muligt.
 6. Hvornår er det mere end "bare" opdragelse

  Hunde er vanedyr - de fanger den lynhurtigt med at kunne "opdrage" på os. Jeg har også haft situationen med min anden ældste beagle som nu er 10 år. Hvis nogen er vanedyr så er det ham Han havde også med at ville den vej som han bestemte - hvilket jo udviklede den kedelige ting at han så fik godbidder når jeg ville en anden vej. Jeg kunne jo godt se at der kun skulle et par gå ture til - så havde han regnet det ud og kom jeg ikke op med godbidderne - så smed han sig bare på fortovet og ventede. Men selvfølgelig skulle han ikke bestemme det - så jeg måtte finde på noget andet. Hunde er som udgangs punkt nysgerrige så jeg begyndte at vende ryggen til ham - og lade som om jeg var optaget af andre ting - små hop på stedet - sætte sig på hug og lade som om man ledte efter noget og hvad jeg nu kunne finde på - (det har sikkert set sjovt ud for dem der kom forbi ) Resultatet blev jo at Oscar skulle hen og se hvad jeg lavede - og så glemte han jo sit forehavende og vi kunne gå videre. I dag følger han pænt med når jeg siger "kom så" - men han kan stadig godt finde på om han kan lave det om og så er det nok bare at vende ryggen til ham.
 7. Hjælp og gode råd til ny hund

  En beagle kunne være et udmærket bud. Vær dog opmærksom på at det er en støver og at der SKAL trænes med at den får lov at bruge sin næse. Altså snuse rundt i lang snor og rigtig dufte til alting. De er enorm samarbejdsvillige og ved ikke noget bedre end at være sammen med deres familie. Gø problemet opstår hvis de ikke får brugt deres næser - altså kommer på en gåtur mindst af 30 min. varighed og gerne i lang snor så de kan støve rundt. En beagle kan ikke være uden snor hvis dette er et ønske - det kræver en del træning og nogle har mere jagt iver end andre. Haven skal være indhegnet så den ikke kan komme ud nogen steder. Det er ligemeget om der vælges en show beagle eller en jagt beagle - det betyder ikke noget i forhold til "fært i næsen" Udover det er der minimal pelspleje og det er en rigtig god børne hund. Der skal dog tages højde for almindelig pleje som se tænder - ører - kløer og pels efter et par gange i ugen. For mere info omkring beaglen kan jeg henvise til beaglepack.dk - her kan du også kontakte mig for ydereligere spørgsmål
 8. Hjælp og gode råd til ny hund

  Jeg har selv to sønner med autisme - så har lidt erfaring på det område. Mine drenge er voksne nu - først i 20'erne - men er jo vokset op med vores beaglepack. Før vi fik beagler havde vi dalmatiner - hvilket ikke var den bedste kombination for mine drenge. Det er med vores beagler mine drenge har fået de bedste venner og det venskab består den dag i dag. Det er som Alfen skriver vigtig at vælge en type hund med et stabilt temperament - samtidig skal I også lære jeres søn at omgås hunden - at guide ham til at forstå hvad en hund er og lære ham at hunde også har deres grænser og behøver ro.
 9. Tandfejl

  Jeg formoder din hvalp er omkring 12 uger gammel. Det er i den periode mælketænderne begynder at blive skiftet ud. Er der tale om dobbelt hjørnetænder? eller er det den blivende tand der skubber mælketanden opad? I så fald er det jo ikke en fejl - men tandskift der er i gang? Nogle mælketænder kan være længere tid om at falde ud og det derfor ligner en skæv fordeling. Min Oscar havde en overgang dobbelte hjørnetænder fordi mælketænderne ikke ville falde ud da de var længere tid om det. Han fik efterfølgende et perfekt saksebid.
 10. Tandfejl

  I skal få en skriftlig erklæring fra jeres dyrlæge over den fejl hun har fundet - samt evt vedlægge noget billed materiale - evt få dyrlægen til at hjælpe med at fotografere. Derefter skal I rette henvendelse til opdrætter. Ved ikke hvordan I er stillet via kontrakt hos opdrætter - men nogle opdrættere kræver at deres dyrlæge skal ind over. I kan samtidig også rette henvendelse til DKK - som også kan hjælpe vedr. sagen. Jeg vil mene at opdrætter skal lave nedslag i prisen.
 11. Kosttilskud, olier m.m.

  Jeg har hidtil brugt kokosolie - men det bliver også harsk - så er nu begyndt at give beaglerne fiskeolie kapsler - de samme som jeg selv spiser - Eskimo - olien er ud vundet af sardiner og ansjoser - så Charlie kan også tåle det da det ikke indeholder laks. De spiser fint kapslerne sammen med det øvrige foder de får.
 12. Udposning i øjet

  Åh ha det gør mig ondt. Sikke noget lort at det er sådan noget Men godt der er fundet ud af det og hun kan hjælpes. Operation er jo ikke noget man sådan lige forventer - og ja pengene skal jo være der. Måske et lån i banken? Håber på en hurtig bedring for din hund
 13. Hvad er det

  Godt I fandt ud af at den er en slags skæl. Sagde dyrlægen noget om hvorfor han kan have fået det? I min verden er det ikke nok "kun" at vaske sig ud af problemet - der er altid en underliggende grund.
 14. Vorte af en art?

  Jeg er jo ikke ekspert - men det kan godt sidde begrænset. Måske er han blevet stukket af noget? Min ældste beagle blev for nogle år siden stukket af et pindsvin i næsen og det hævede vildt op og blev meget svampet - begrænset til et bestemt område. Syntes det er en god ide du ringer til dyrlægen i morgen
 15. Hvad er det

  Kan være Sebhorrea - der findes en tør og en våd udgave - så du kommer ikke udenom dyrlægen. Vær opmærksom på at det kan skyldes stofskifte problemer. Min Oscar havde det - samt en masse andre symptomer og hans skjoldbrusk kirtel var holdt op med at virke. I dag får han medicin som han skal have resten af livet. Han har været på medicin de sidste 4½ måned og alle symptomer er pist væk - faktisk har han fået sin anden ungdom tilbage. Så få checket stofskifte tallet.
×