Hop til indhold

Beaglepack

Members
 • Antal indlæg

  965
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  2

Beaglepack last won the day on November 19 2018

Beaglepack had the most liked content!

Community omdømme

74 Excellent

Om Beaglepack

 • Rang
  H-F afhængig

Personal Information

 • Lokation
  Fredericia
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Det er svært at svare på hvad det. Dit billede er ikke så tydeligt. Du skriver heller ikke hvilken race din hund er. Hun kan have revet sig - det kan være pigmentering i huden - det kan være en flåt?? Jeg ved ikke om du kan tage et bedre billede? Jeg vil sige du bør få dyrlægen til at kigge på det hvis du er bekymret.
 2. Nu har jeg ikke erfaring med livmoderbetændelse - men dog med operationer og narkose. Jo længere tid en hund er i narkose - jo længere tid kan det tage for kroppen at komme sig bagefter. Alle hunde er forskellige - men ved større indgreb kan der gå nogle dage. Jeg tænker din hund reagerer på selve narkosen - at hun er træt og at hun har ondt med kvalme og derfor ikke rigtig vil spise. Nu ved jeg ikke hvad du giver af mad - men jeg vil anbefale at hun ikke får nogen former for tørfoder de næste dage (hvis du bruger det) Giv hende skånekost i form af kylling/fisk med ris eller pasta. og flere måltider fordelt over dagen, så hun ikke tvinges til at spise for meget af gangen. Man kan også bruge baby mad på glas - Det fik min Darwin da han havde fået fjernet anal kirtlerne. Der gik ca 3-4 dage efter før han spiste mere normalt. Det er vigtigere at hun får væske og det får hun jo gennem vådt mad. God bedring - det er aldrig sjovt at have en hunde patient, fordi man gætter hele tiden.
 3. kommer af med nr 2 på normal vis? Hvis ikke så kan det være en kraftig forstoppelse og det skal han have omgående hjælp til. Skynd dig af sted til dyrlægen igen.
 4. Beaglepack

  tyggeting

  Nej jeg har aldrig givet mine hvalpe/hunde noget spiseligt før jeg forlader dem. I min verden skal hundene "sove" når de er alene. Det er ikke fordi jeg har været bange for at de skulle få det galt i halsen - jeg syntes bare ikke de skal aktiveres - men være i ro
 5. Det kommer nok til at lyde lidt hårdt det jeg vil skrive - men jeg tænker udelukkende på hunden. Jeg mener ikke det er en god ide at din hund konfronteres med dine besøg i weekender og så skal afskilles fra dig igen. Jeg ville derfor klart vælge Aarhus muligheden. Eller simpel hen en omplacering hvis din familie/venner ikke kan/vil give hunden et blivende hjem efter 1 år. Hunden bør blive hvor den kommer hen, da jeg ærlig talt syntes det er synd hun så skal tilbage til dig igen - herunder starte forfra - nyt hjem mv. Hunde har brug for trygge rammer - en stabil hverdag og jo ældre de bliver jo sværere vil de have for at vænne sig til nye ting.
 6. Der er altid en i haven med vores hunde - sådan har det altid været - siden de var hvalpe. Det er hyggeligt når "flokken" er sammen. Faren kan bestå i at hunden udvikler en kedelig vane med f.eks. at stå og gø - ligesom man heller ikke kan forhindre at forbipasserende med/uden hunde vil lade ens hund i fred - hvis man ikke selv er der. Det er dit ansvar som hunde ejer at se til at din hund ikke generer og det kan den kun lære hvis du "fortæller" den hvordan den skal opføre sig.
 7. Uanset hvordan vi vender det - så vil hunden blive din mors ansvar - da du er et barn. Det er hende der skal sørge for at din hund får den pleje den har behov for - kommer til dyrlæge til helbreds undersøgelser og når der i øvrigt opstår noget. Det er din mor som overordnet ejer hunden - til du bliver voksen/myndig. Jeg er ret sikker på at lige nu er det her ønske om en hund meget stor i dine tanker og du befinder dig lidt i en slags drømme situation, hvor man nogle gange kan ønske noget så meget, at det kun er det, som det handler om (jeg har også været 14 engang) (jeg har også haft børn i den alder selv, som nu er voksne) Du skal på efterskole - og hvad så når skolen er slut? Du står på tærsklen til din ungdom - herunder venner, fester, uddannelse mv. Tror du selv på at der er plads til en hund i dit liv når du når dertil?? En mops kan blive gammel - og du skal tænke 15 år frem i tiden. Du skal også vide at mopsen kan være disponeret for allergi sygdomme - samt ikke mindst hudproblemer - det vil kræve en masse at holde øje på sådan noget, samt ikke mindst udgifter til et godt foder og evt. udgifter til at bekæmpe allergi problemerne. Derfor skal man ikke købe sådan en hund gennem gul og gratis, eller andre lign. steder. da der ofte er tale om hunde der bare er avlet med profit for øje. Uanset hvilken race det handler om så er baggrunden for hunden enorm vigtig. Derfor skal man altid købe hos en anerkendt opdrætter og gennem DKK (dansk kennel klub) En mops koster 10.000 + - det er bare et skøn, for jeg ved det ikke præcis. Udover det er der udgifter til forsikringer, dyrlæge, et godt foder, udstyr - som halsbånd, snor, sele, kurve, tæpper mv. samt ekstra rengøring. Udgifterne bliver større i løbet af hundens levetid og vil langt overstige den pris man gav for hunden i sin tid. Til sammenligning kan jeg sige at hver af mine hunde ca. koster omkring 6-7000 om året alene i foder, dyrlæge, forsikringer - sådan løst regnet.
 8. Beaglepack

  Renlighed

  Hvor opholder Arnold sig om natten? Jeg ved ikke hvordan han har det i forhold til at være i bur og om dette kunne hjælpe for at I bedre kan fange ham i hans unoder med at spise sine efterladenskaber. Som pivpiv skriver kan man få nogle tabletter som gør at han mister lysten til at spise sine bæ'er. Tabletterne hedder Kaprotabs og kan købes online og i visse dyrhandler. Jeg kan fortælle at min nu 11 år gamle beagle Oscar heller ikke havde været på græs hos opdrætter - da det det år han kom til verden var ret vådt i sen sommer og begyndelsen af efteråret. Jeg fik ham hjem i oktober det år som 8 uger - og han ville hverken det ene eller det andet udenfor og specielt ikke når det var vådt. Han var først renlig i en alder af 6 måneder og det holdt hårdt også om natten - for ud skulle han bare. Oscar er også en stambog ført beagle og kommer fra en af de bedste opdrættere her i landet. Han har dog aldrig spist sine egne efterladenskaber - men tit og ofte andres - Man vænner sig til at have våd servietter med på turen når der skal pilles bæ ud af munden 🤮 I dag gør han det ikke mere - men det stod på til han var 7-8 år og hvor jeg endelig fik knækket koden med hvad han manglede i sin mad. I dag kombifodres han med hjemmelavet og et godt kornfrit foder og er forlængst stoppet med sine udnoder. Ingen hunde er ens hvad angår renlighed . Min yngste beagle er en forårs hund og var meget på græs dengang. Han kom hjem sidst i maj og vi havde en ret varm sommer det år. Han var stort set renlig - det var kun de første 3 uger jeg var ude med ham om natten.
 9. Du har tænkt grundigt over tingene og jeg syntes det hele lyder godt Hvor han skal opholde sig når han er alene kan være svært at vurdere og kommer an på hvordan han er når du har fået ham hjem. Med hensyn til ledninger vil jeg på det kraftigste råde dig til at få dem gemt væk permanent. Man kan få specielle kabelskjulere som kan sidde på væggen og her kan man gemme mange ledninger i. Den løsning har vi selv anvendt da vores beagler var hvalpe og vi bruger dem endnu selvom de nu er voksne. Med hensyn til renligheden så er der ikke nogen tids horisont for hvornår en hvalp er renlig. Det er forskellig fra hund til hund. Nogle bliver renlige i løbet af få uger andre op til måneder - men de fleste hunde er renlige omkring 6 måneder alderen. Du kan med fordel bruge et "toilet" på din terrasse - som den også lige kan benytte i dårligt vejr - men selvfølgelig skal han jo lære at tisse/besørge udenfor - det vil komme stille og roligt hen af vejen. Jeg brugte selv et "toilet" til min ældste beagle - da han ikke var til at drive udenfor en dør når vejret var dårligt. Han lærte at bruge det og senere da han blev ældre tog vi det bare væk.
 10. Magen til vås skal man lede længe efter Hvis du gad at google ville den også komme op med det samme. Jeg søgte i øvrigt på dental stix - (som du kan læse længere oppe) - og som du selv nævner i dit spørgeskema.
 11. Hvis man googler "dental stix" - så kommer den automatisk op med Pedigrees denta stix - derfor tænker folk automatisk på det! I stedet kunne du have brugt en anden betegnelse - f.eks. "tand rensende" - så var det ikke blevet så misvisende.
 12. Dentastix produceres af Waltham - som er en del af MARS Dermed kan man jo regne ud hvad der er brugt i produktionen Jeg har ikke besvaret skema - da jeg ikke kan bruge det til noget.
 13. De der høj fiber foder typer er efter min mening NO GO for den type maveproblemer! Det indeholder en masse hvede og hvede er lig med at maven bliver dårlig. Din hund er senior hvilket også gør at han sikkert ikke er så god til at fordøje foderet mere. Når hunde ældes sker der en langsommere passage gennem tarmen. Maden bliver længere tid i maven og begynder at gære og så har man et problem med tarm betændelse. Hunde med colitis og lignede skal spise flere gange om dagen, da maven skal have ro til at fordøje maden. Jeg har været der selv - og kæmpet i flere år med min nu 11 år gamle beagle Oscar. Han har det der hedder en irriteret tyktarm - som i de senere år er gået ud over hans anal kirtler også. Jeg har prøvet et hav af foder typer - nogle virkede en kort tid og så var det galt igen. Jeg har droppet det meste tør foder, for et par år siden, og fodrer i dag begge mine beagler med hjemmelavet mad. De får kød ligesom vi mennesker spiser. Fortrinsvis kylling/kalkun/kalvekød som jeg veksler i mellem. Udover det får de brune ris - enten kan man købe risflager og bløde op i vand (den nemme løsning) eller man kan koge en ordentlig portion selv og fryse ned i afmålte portioner. 2-3 gange i ugen får de lidt grønsager med i maden. Risflagerne er økologiske og kan købes på zooplus, hvilket er det mine beagler får. Jeg laver når der er grønsager med i maden i min slowcooker og fryser ned i portioner til dem. Når jeg slowcooker mad til dem får de ikke ris ved siden af, da jeg kommer det hele sammen. Udover det får Oscar tilskud af glandex af hensyn til anal kirtlerne og for at afhjælpe at maven befordres gennem tarmsystemet. I dag har han ikke længere dårlig mave - efter jeg gik over til det. Han kan sågar tåle lidt tør foder som han får lidt af et par gange om dagen. Af godbidder får han kun tørret ren kød, som man kan købe og brække i mindre stykker.
 14. Åhh hvor er det træls for dig - for man knytter sig jo til dem. Jeg syntes heller ikke det lyder normalt at han skal have så meget stemme på. Et skud fra hoften - kan han være døv? Jeg kan godt se at når naboerne rasler med sablen - at du er nød til at gøre noget ved det 😥
×
×
 • Tilføj...