Hop til indhold

Beaglepack

Members
 • Antal indlæg

  996
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  10

Beaglepack last won the day on Juli 14

Beaglepack had the most liked content!

Community omdømme

90 Excellent

2 Følgere

Om Beaglepack

 • Rang
  H-F afhængig

Personal Information

 • Lokation
  Fredericia
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Den eneste erfaring jeg har med epilepsi er min ældste beagle der fik anfald for nogle år siden - her viste det sig at han havde lavt stofskifte og at det var den udløsende faktor. Han kom i medicin behandling for stofskiftet og har ikke haft anfald siden. Min Oscar får fast medicin nu for T4 tallet med 12 timers mellemrum som jeg forsøger at overholde så nøje som muligt. Udover det bliver han checket med blodprøver med ½ års interval eller efter behov. Jeg mener - ligesom jeres dyrlæge at jeres hund skal udredes for hvad der evt. er årsag til at han får anfald. Det kan være flere sygdomme - vaccinationer mv. der kan udløse anfald - udover det også stress - så jeg ville lade min hund undersøge grundigt så der findes den bedste behandling. Epilepsi er ikke en livstruende sygdom - men det er svært at se på når ens hund får disse anfald og selvfølgelig bliver man bekymret.
 2. Beaglepack

  Diarre

  årsagerne kan være mange - forkert foder - for meget foder - for lidt foder - skift af foder flere gange mv. Hvis hun ellers er frisk og ikke dehydreret ville jeg forsætte på en skånekost - f.eks. hakket kogt kylling/ris/havre - brug KUN hvide ris. Udover det tilskud af mælkesyrebakterier - enten en variant til mennesker eller zoolac/canikur - canikur indeholder en beskyttende ler. Alternativ kan man give tilskud af baby mad m/banan - eller tilsætte lidt banan hvis hun vil spise det. Banan har en god virkning på mave/tarm systemet. Giv hende gerne noget af suppen fra kødet da der er en masse godt i. det kan sagtens stå i køleskab nogle dage.
 3. Syntes heller ikke man bare kan anbefale en race ud fra den sparsomme info trådstarter er kommet med. Trådstarter har vist ikke læst med siden 11 april? Jeg er enig i at en beagle ikke er en førstegangs hund - man skal altså have noget erfaring før man kaster sig over sådan en hund. Min erfaring med beaglen er at det er en kanon venlig og meget social race - men det er en jagthund og det skal man have en vis erfaring med for at kunne imødekomme de krav beaglen stiller.
 4. Beaglepack

  Test af hundefoder

  Sikke en gang vrøvl - men jeg kan jo godt se at reklame for en eller anden hundefoder sælger er godt 😏. Hvis man har haft hund i mange år som jeg har - så lærer man at ingen hunde er ens og skal have forskellig mad og derfor er der som udgangs punkt ikke noget hunde foder man kan anbefale - da man må prøve sig frem. På den side (reklame) anbefales det f.eks. at man kan bruge arion sensitive med laks og krill - hvad i alverden er det for et råd?? INGEN af mine hunde tåler noget med fisk overhovedet, og jeg kender flere andre i samme båd. DERFOR skal man nøje følge sine hunde for at lære hvad de trives på/ikke trives på og så følge den vej. Høj fiberindhold er ikke nødvendigvis godt - det kan skade mere end det gavner - igen skal man "lytte" til sin hund.
 5. Old english bulldog findes ikke mere. Der er istedet avlet en lignende variant frem som hedder Leavittbulldog - opkaldt efter opdrætter David Leavitt som i starten kaldte den old english bulldog - det blev i 2005 lavet om til Leavittbulldog. Racen er IKKE anerkendt af DKK eller lignende - den avles her i DK af the dog whisperer henrik ljungstrøm - så alene det gør jo at man skal holde næsen langt væk.
 6. Jeg har haft nogenlunde det samme problem med min nu ældste beagle - da han var unghund. Det er ofte usikkerhed der driver værket hos hunde. De er både nysgerrige og usikre samtidig. Jeg gjorde det at lige så snart der dukkede en "forhindring" op i horisonten - så hev jeg yndlings legetøjet op af lommen. Det kunne være et mindre tov eller tøjdyr - som jeg så rettede min hunds fokus på. Jeg smed det lidt hen af fortovet eller hvor vi nu gik og så var han beskæftiget med at "jagte" det. Ideen er at hunden så glemmer hvad den havde gang i og vi kunne gå videre. Nogle gange skiftede jeg retning - andre gange blev vi på ruten - men skiftede side, hvis det foregik på samme side. Denne del foregik da min hund var hvalp - altså før han blev ½ år. Da han blev ældre foregik det mere ved at han blev ved min side og at jeg "fortalte" ham at jeg passede på ham. I dag hvor han er over 12 år kan han stadig blive usikker - men her ved han jo at jeg passer på ham. Som de andre skriver skal din hund lære at søge kontakt når du beder hende komme på plads. Hun skal have fokus på dig eller den der går med hende. Det er din opgave at passe på hende - hun skal ikke passe på dig.
 7. Beaglepack

  Bider i vægge

  I må naturligvis gøre hvad I syntes er det rigtige med hensyn til "isolation" - Jeg ville aldrig - og har aldrig gjort det ved mine beagler - og har selv valgt den løsning som jeg beskriver ovenfor med godt resultat. Du skriver han så er en helt anden hund - hvordan er han det? Man skal være opmærksom på at det ikke opleves som en straf.
 8. Beaglepack

  Bider i vægge

  Den alder jeres hund har hedder halv kønsmodning - det er en periode hvor de kan blive lidt mere fandenivoldsk, pga. af mandligt kønshormon - det er i denne periode man skal hjælpe hvalpen til at finde sin plads i familien. At "isolere" hvalpen giver ikke mening i mine øjne - da man så fjerner hvalpen fra resten af flokken (hvis du forstår hvad jeg mener) - vil I endelig give den en timeout - kan I gøre det i samme rum hvor I selv opholder jer. Det kan være et sted den skal være - en kurv den skal blive i - eller et bur hvor den kan se jer. Hertil skal I bringe hunden og give den noget legetøj eller en lille tyggeting - hvis den forlader stedet skal I bringe den tilbage - så den forstår at den skal ligge her. Det tager tid - men den vil på et tidspunkt forstå at den skal være det pågældende sted. Brug altid samme stemmeføring - lys og let tone - og bliv i rummet sammen med den. Tiden er også så småt inde til at der skal ske noget mere trænings mæssig - sådan noget som "stå" "bliv" "dæk" og lineføring. Med hensyn til kløene hvalpetænder brugte jeg de her stofbleer til babyer - lavede knuder på dem og smed dem i fryseren - de kan genbruges mange gange - da man kan kogevaske dem. Mine hvalpe var i hver fald glad for dem.
 9. Jeg formoder at den vil skulle bruge denne trappe jævnligt? Labrador retrievere kan være disponeret på HD problemer og det er noget I skal undersøge godt inden I evt. vælger sådan en type hund. Det er ikke så meget op af trappen der er et problem - men nedad da får hunden jo ekstra belastning gennem forbenene. Her skal også tænkes på at gåture også kan belaste ved gang på hårdt underlag som fortove og asfalt og hvis den så skal gå af denne trappe mange gange om dagen så kunne jeg frygte at det ikke er så godt. I kan jo bære den ned - men den bliver hurtig stor og det er hårdt at bære 15-20 kg flere gange om dagen. Har du/I overvejet at tage en test - vovsevælgeren f.eks. ? - måske kommer den op med helt andre valg Det er fint I kan have den med i jeres sommerhus - med hensyn til ferie udenlandsk - kunne I vælge at lade en passe hunden i jeres eget hjem - alternativ være hos nogen I kender godt og som vil passe den mens I er væk. Hunde pensioner er der også - men her skal man se sig godt for og være helt sikker på at stedet levet op til jeres krav. Med hensyn til alder på hunden - vil jeg sige at det er bedst den er renlig, samt at den har lært hvad den må - ikke må. Udover det vil jeg sige at trygheden i hjemmet bestemmer hvor stabil jeres hund er/bliver.
 10. Jeg vil ikke anbefale jack russell og cocker spaniel - det er begge hunde med store jagt instinkter - desuden kan jack russell have tendens til at gø kraftigt - men det kan man naturligvis træne væk. Så labrador lyder mest til at kunne passe til jer.
 11. Har dyrlægen checket T4 og T3? (skjoldbrusk kirtlen) Hvis skjoldbrusk kirtlen er ved at stå af - kan et af symptomerne være pels tab (begge mine beagler har det)
 12. Jeg vil anbefale at du smider halsbåndet i skraldespanden - sådan et hører slet ikke hjemme på din hund!! Træn din hund til hvordan den skal opføre sig når den er i haven og hjælp den til at stoppe med at gø via en bestemt tone/ord
 13. Beaglepack

  brun labbe

  Der er mange opdrættere på Fyn - Så det er jo bare med at gå i gang med at snakke med de forskellige opdrættere. Du kan finde dem via DKK.
 14. Beaglepack

  nyre diæt

  slet ingen der ved noget??
 15. Jeg bruger Canosan pellets til mine beagler - det har jeg brugt i flere år nu før brugte jeg luposan gelenk pellets - men så lavede de deklarationen om. Det er min erfaring at man skal begynde tidligt med at give tilskuddet og ikke når gigten er fremskreden. Hos Canosan anbefaler man også at give det til hvalpe. Det har mine ikke fået - men begyndt i ca 7-8 års alderen. Mine to tilbageværende beagler er nu 12 og 9½ - Den ældste har slidgigt i halen og forben samt poter - men er ellers aktiv og i vigør på Canosan. Den yngste har ikke noget - men får alligevel tilskud.
×
×
 • Tilføj...