Hop til indhold

Beaglepack

Members
 • Antal indlæg

  992
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  7

Beaglepack last won the day on Marts 29

Beaglepack had the most liked content!

Community omdømme

85 Excellent

1 Følger

Om Beaglepack

 • Rang
  H-F afhængig

Personal Information

 • Lokation
  Fredericia
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Old english bulldog findes ikke mere. Der er istedet avlet en lignende variant frem som hedder Leavittbulldog - opkaldt efter opdrætter David Leavitt som i starten kaldte den old english bulldog - det blev i 2005 lavet om til Leavittbulldog. Racen er IKKE anerkendt af DKK eller lignende - den avles her i DK af the dog whisperer henrik ljungstrøm - så alene det gør jo at man skal holde næsen langt væk.
 2. Jeg har haft nogenlunde det samme problem med min nu ældste beagle - da han var unghund. Det er ofte usikkerhed der driver værket hos hunde. De er både nysgerrige og usikre samtidig. Jeg gjorde det at lige så snart der dukkede en "forhindring" op i horisonten - så hev jeg yndlings legetøjet op af lommen. Det kunne være et mindre tov eller tøjdyr - som jeg så rettede min hunds fokus på. Jeg smed det lidt hen af fortovet eller hvor vi nu gik og så var han beskæftiget med at "jagte" det. Ideen er at hunden så glemmer hvad den havde gang i og vi kunne gå videre. Nogle gange skiftede jeg retning - andre gange blev vi på ruten - men skiftede side, hvis det foregik på samme side. Denne del foregik da min hund var hvalp - altså før han blev ½ år. Da han blev ældre foregik det mere ved at han blev ved min side og at jeg "fortalte" ham at jeg passede på ham. I dag hvor han er over 12 år kan han stadig blive usikker - men her ved han jo at jeg passer på ham. Som de andre skriver skal din hund lære at søge kontakt når du beder hende komme på plads. Hun skal have fokus på dig eller den der går med hende. Det er din opgave at passe på hende - hun skal ikke passe på dig.
 3. Beaglepack

  Bider i vægge

  I må naturligvis gøre hvad I syntes er det rigtige med hensyn til "isolation" - Jeg ville aldrig - og har aldrig gjort det ved mine beagler - og har selv valgt den løsning som jeg beskriver ovenfor med godt resultat. Du skriver han så er en helt anden hund - hvordan er han det? Man skal være opmærksom på at det ikke opleves som en straf.
 4. Beaglepack

  Bider i vægge

  Den alder jeres hund har hedder halv kønsmodning - det er en periode hvor de kan blive lidt mere fandenivoldsk, pga. af mandligt kønshormon - det er i denne periode man skal hjælpe hvalpen til at finde sin plads i familien. At "isolere" hvalpen giver ikke mening i mine øjne - da man så fjerner hvalpen fra resten af flokken (hvis du forstår hvad jeg mener) - vil I endelig give den en timeout - kan I gøre det i samme rum hvor I selv opholder jer. Det kan være et sted den skal være - en kurv den skal blive i - eller et bur hvor den kan se jer. Hertil skal I bringe hunden og give den noget legetøj eller en lille tyggeting - hvis den forlader stedet skal I bringe den tilbage - så den forstår at den skal ligge her. Det tager tid - men den vil på et tidspunkt forstå at den skal være det pågældende sted. Brug altid samme stemmeføring - lys og let tone - og bliv i rummet sammen med den. Tiden er også så småt inde til at der skal ske noget mere trænings mæssig - sådan noget som "stå" "bliv" "dæk" og lineføring. Med hensyn til kløene hvalpetænder brugte jeg de her stofbleer til babyer - lavede knuder på dem og smed dem i fryseren - de kan genbruges mange gange - da man kan kogevaske dem. Mine hvalpe var i hver fald glad for dem.
 5. Jeg formoder at den vil skulle bruge denne trappe jævnligt? Labrador retrievere kan være disponeret på HD problemer og det er noget I skal undersøge godt inden I evt. vælger sådan en type hund. Det er ikke så meget op af trappen der er et problem - men nedad da får hunden jo ekstra belastning gennem forbenene. Her skal også tænkes på at gåture også kan belaste ved gang på hårdt underlag som fortove og asfalt og hvis den så skal gå af denne trappe mange gange om dagen så kunne jeg frygte at det ikke er så godt. I kan jo bære den ned - men den bliver hurtig stor og det er hårdt at bære 15-20 kg flere gange om dagen. Har du/I overvejet at tage en test - vovsevælgeren f.eks. ? - måske kommer den op med helt andre valg Det er fint I kan have den med i jeres sommerhus - med hensyn til ferie udenlandsk - kunne I vælge at lade en passe hunden i jeres eget hjem - alternativ være hos nogen I kender godt og som vil passe den mens I er væk. Hunde pensioner er der også - men her skal man se sig godt for og være helt sikker på at stedet levet op til jeres krav. Med hensyn til alder på hunden - vil jeg sige at det er bedst den er renlig, samt at den har lært hvad den må - ikke må. Udover det vil jeg sige at trygheden i hjemmet bestemmer hvor stabil jeres hund er/bliver.
 6. Jeg vil ikke anbefale jack russell og cocker spaniel - det er begge hunde med store jagt instinkter - desuden kan jack russell have tendens til at gø kraftigt - men det kan man naturligvis træne væk. Så labrador lyder mest til at kunne passe til jer.
 7. Har dyrlægen checket T4 og T3? (skjoldbrusk kirtlen) Hvis skjoldbrusk kirtlen er ved at stå af - kan et af symptomerne være pels tab (begge mine beagler har det)
 8. Jeg vil anbefale at du smider halsbåndet i skraldespanden - sådan et hører slet ikke hjemme på din hund!! Træn din hund til hvordan den skal opføre sig når den er i haven og hjælp den til at stoppe med at gø via en bestemt tone/ord
 9. Beaglepack

  brun labbe

  Der er mange opdrættere på Fyn - Så det er jo bare med at gå i gang med at snakke med de forskellige opdrættere. Du kan finde dem via DKK.
 10. Beaglepack

  nyre diæt

  slet ingen der ved noget??
 11. Jeg bruger Canosan pellets til mine beagler - det har jeg brugt i flere år nu før brugte jeg luposan gelenk pellets - men så lavede de deklarationen om. Det er min erfaring at man skal begynde tidligt med at give tilskuddet og ikke når gigten er fremskreden. Hos Canosan anbefaler man også at give det til hvalpe. Det har mine ikke fået - men begyndt i ca 7-8 års alderen. Mine to tilbageværende beagler er nu 12 og 9½ - Den ældste har slidgigt i halen og forben samt poter - men er ellers aktiv og i vigør på Canosan. Den yngste har ikke noget - men får alligevel tilskud.
 12. Beaglepack

  nyre diæt

  Er der nogen herinde der har brugt/prøvet en nyre diæt til deres hunde? I så fald har det været godt og virker det? Jeg spørger fordi min Oscar har problemer med stofskiftet og har nu 2 gange fået målt et lidt let forhøjet nyretal - det er ikke alarmerende endnu - men jeg tænker jo en del på det. Oscar får primært hjemmelavet mad - men jeg bruger også lidt tør foder som supplement til den daglige kost.
 13. Undskyld at jeg bare krænger min galde ud - men for hundens skyld så få den tilbage til opdrætter - jo hurtigere jo bedre - den er ikke tjent med at være hos jer. Dine børn kommer nok over det. Udover det vil jeg sige at en hund er som at få et nyt lille barn i hjemmet - det er der desværre ikke ret mange der tænker over. Jeg bliver så ked af det når jeg skal læse sådan noget - så for hundens skyld få den tilbage til opdrætter før den får skader
 14. Jeg er med på at du har nogle problemer - men herre gud den er kun 5 måneder og for mig lyder det som en helt normal hvalp og jeg håber I finder en som virkelig vil gå ind for sagen. Det er ikke svært at have en hvalp - men naturligvis afhænger udfaldet jo af om I virkelig inderst inde gider? Jeg håber for hundens skyld og det er den I skal tænke på at I får den omplaceret korrekt så den ikke ender som en kastebold. Og så skal man altid huske på at ejers sindstemning smitter enorm meget af på en hund - uanset alder. Jeg har ikke læst dine andre indlæg herinde.
 15. Hvis dette er et seriøst spørgsmål OG ikke en skjult reklame - for dem kan vi ikke lide herinde på forummet. Her handler det KUN om hunde - så vil jeg anbefale at du lader din hund blive hjemme. Jeg ville nok holde mig fra at tage til et krigs hærdet land - 😏
×
×
 • Tilføj...