Hop til indhold

Beaglepack

Members
 • Antal indlæg

  890
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

356.186 Excellent

Om Beaglepack

 • Rang
  H-F afhængig

Personal Information

 • Lokation
  Fredericia
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Beaglepack

  Futte

  Føler med dig - det er forfærdelig at miste en elsket ven
 2. Beaglepack

  HJÆLP!!

  Hvordan aktiverer I ham i løbet af dagen? Det kan være alt fra kedsomhed til ulvetime - så der må mere info til for at vi evt. kan hjælpe.
 3. Beaglepack

  Hund spiser afføring

  Ok - så blander jeg mig udenom - du bad om råd og det har du fået 😏
 4. Beaglepack

  Sove alene?

  Mine hunde er heller aldrig alene - da jeg går hjemme - og det du oplever nu om natten er jo at han stadig er hvalp og måske har behov for at komme ud om natten og tisse? For at få ro om natten skal I anvise ham et sted han må være - en kurv på gulvet i soveværelset og her skal han bringes til hver gang han forlader den - så han lærer han skal ligge der. Det kan godt give lidt trafik til og fra - til han har forstået at han skal blive der - men blot en fase I skal igennem. Det vil udligne sig efterhånden som han bliver ældre og han har forstået at om natten sover man.
 5. Beaglepack

  Hund spiser afføring

  Så vil jeg skynde mig at sige at tør kost kontra blød kost intet har med tandsten at gøre. Min Oscar har fået renset tænder flere gange gennem tiden - men efter at han nu mest får blød kost er hans tandsten/tandkøds problem ophørt - hvis du vil forhindre tandsten skal du børste din hunds tænder. Oscar og Darwin får børstet 2 gange i ugen - hvor det før var hver dag.
 6. Beaglepack

  Sove alene?

  Jeg er enig med Alfen. Hvorfor skal han sove alene om natten? Vi har alle vores i soveværelset - men de kan gå ned i stuen og ligge sig hvis de har lyst og så komme tilbage igen.
 7. Beaglepack

  Hund spiser afføring

  Min ældste beagle har været rigtig slem til det op gennem årerne. . I starten troede jeg det var en mega dum vane og vi gjorde alt for at forhindre at han gjorde det. Nogle gange lykkedes det ham at have held til det - men efter hånden blev vi ret gode til at spotte hans forehavende og så få ham væk. Så vi har altid flere øjne på ham når vi går tur, så vi kan få ham væk fra det. Jeg fandt så med tiden ud af at Oscar gjorde det når han havde fordøjelses problemer - så det kom til at handle om at få hans mave bragt i orden. Dyrlægen har været på flere gange og vi har diskuteret flere teorier med ham og prøvet forskellige ting. Jeg har fodret med et hav af foder typer gennem årerne, for at kunne finde lige det rigtige - alt er prøvet og det har så vist sig at mange kornfri foder typer, ikke er det bedste i hans tilfælde - for så opstår problemet meget hurtigt. De fleste tør foder typer er ofte baseret på kødmel og det gælder også mange kornfri typer. Vores dyrlæge foreslog at jeg lavede noget til ham selv - hvilket jeg så gør nu og her kan give ham mere rigtig kød. Han får desuden tør foder baseret på ris/sød kartofler som kombi til det andet. I dag er hans problem væk sådan set væk - men vi holder stadig øje på ham når vi går tur så vi kan få ham væk - hvis nu. Det skal så siges at Oscar for det mest spiste katte bæ - måske på grund af, at katte ofte får et højere protein indhold i deres kost? Og det er ligesom løst nu hvor han får meget mere rigtig kød igennem det mad jeg selv laver til ham - men det er min egen teori. Han har aldrig spist sit eget eller nogle af de andres - da de jo nogle gange laver i haven. Men som Alfen skriver skal i være derude og få det samlet op med det samme. På den måde kan I også holde styr på hvor han typisk vil ligge sine "kager" - så det bliver nemmere at finde. Hold ham i snor - eller væn ham til, at han skal lave sit forehavende på gå tur hvor I får det samlet op med det samme.
 8. Beaglepack

  Godt foder i små poser

  Nu ved jeg ikke hvor i landet du befinder dig - men Maxizoo har små poser 400-1 kg - af real nature country selection og real nature wilderness Hos zooplus har de blandt andet acana, Purizon i 1 kg pakker Orijen i 2 kg
 9. Beaglepack

  Træning af uselvstændig unghund

  Okay det giver jo mening - og det er jo nok lettere sagt end gjort at du "bare" skal lade som om du ikke ser ham - men omvendt så lønner det sig selv på et tidspunkt når han har forstået at du ikke lige kan give ham opmærksomhed. Min yngste beagle var også lidt i den retning - han vidste ikke noget bedre end at ligge i mine arme og helst hele tiden. En dag da han var omkring de 16 uger, gad han så ikke mere og holdt lige så fint op med at "forlange" at ligge i arme - i dag er han sådan at han gerne vil nusses - men han skrider lige så snart han ikke gider mere - det styrer han selv i afmålte portioner og han ligger ikke i arme mere hos nogen af os i familien.
 10. Beaglepack

  To boomer sælges pga tidsmangel

  Du bør nok oprette dit indlæg under "omplacerings hunde" da det måske giver flest resultater Du skal også skrive noget mere om hundene - hvordan de er i personlighed mv. samt hvor i landet du befinder dig.
 11. Beaglepack

  Træning af uselvstændig unghund

  Hvis du - uden at vide det - har lært ham at han skal være opmærksom på dig - når/hvis du har til hensigt at ville gå fra ham - så har du skabt en cirkel som går direkte til ham - når du går rundt i din lejlighed. Du bliver stresset, fordi du skal gå fra ham, og den stress havner direkte hos ham - måske har du forstærket denne "angst"/stress ved at tilbyde forskellige snacks til ham og som han nu forbinder med at du vil gå fra ham. Adfærdsbehandleren må havde foreslået en løsning?
 12. Beaglepack

  Kosttilskud til stofskiftesyg hund?

  Det var også fedtindholdet jeg tænkte på - ingen af mine beagler tåler noget med højt fedtindhold - det går lige i maven på dem.
 13. Beaglepack

  Autoimmun sygdom (langt indlæg)

  Ja det er rigtig at hunde er gode til at skjule at der er noget galt. Jeg har jo læst med her på siderne - og den der blodprocent var godt nok underlig og her bagefter tænker du nok så det knager hvilket er helt naturligt. Vi er ikke 100 % sikre på hvad Charlie døde af - men han havde fået en knude i venstre side lige over hofte benet - den var undersøgt 2 gange hvor dyrlægen hver gang fastslog at det var en fedtknude. Sidst i februar begyndte den at vokse ret meget og jeg tænkte jo mit. Den 12 marts havde jeg så fået en tid hos dyrlægen - men det nåede vi ikke da Charlie pludselig døde d. 8 om aftenen. Vi tror han kan havde udviklet en kræftsygdom og at det derfor gik så stærkt ned ad bakke, men vi ved det ikke med sikkerhed. Jeg har ikke ønsket at gå videre med det og lade ham obducere - det nænnede jeg bare ikke overfor ham. Udover det kan man jo også sige at han havde nået en alder hvor vi godt vidste - det var på lånt tid. Alligevel er det jo et chok når det så sker - selvom jeg måske et eller andet sted havde de der tanker. Det mest underlige jeg dog oplevede var da vi dagen efter var i haven med Oscar og Darwin - jeg var jo knust, fordi det der gik op for mig at Charlie ikke var der mere. Men her skete der det - at Oscar og Darwin satte i med et "hylekor" uden lige. Jeg har aldrig oplevet noget ligende - de tudede ligesom ulve gør op i luften - ligesom sådan en afskeds serenade - det stod på i flere minutter og så holdt det op lige så brat som det startede. Det var virkelig en underlig oplevelse - nærmest uhyggelig.
 14. Beaglepack

  Autoimmun sygdom (langt indlæg)

  8 år - det er den alder min yngste har nu. Oscar bliver 11 år til august. Det bliver hårdt for dig den næste tid - men du vil komme igennem og de billeder du har på nethinden nu vil blegne. Det vil aldrig forsvinde - men det bliver til at bære. Jeg ser det også stadigvæk - men der er også trådt andre billeder ind - om den helt unikke personlighed Charlie havde og så samtidig en stolthed over hvad jeg opnåede med ham og hvordan han har givet noget af sin lærdom videre til de to andre jeg stadig har - det ser jeg mere og mere nu, hvor meget præg Charlie har haft på Oscar og Darwin og det er jeg dybt taknemmelig over. Sådan nogle ting vil du også komme til at opleve senere - hvor meget Bobo har sat sit præg på dig og som du kan bruge af senere ♥️.
 15. Beaglepack

  Autoimmun sygdom (langt indlæg)

  Det var simpel hen det værste man kan blive udsat for - havde man så bare haft en anelse om at det bar den vej. Chokket er det værste når det sker på den måde - så jeg ved hvordan du har det nu. Det bliver hårdt den næste tid - men jeg tror aldrig man helt vil overvinde det. Jeg kan stadig ikke se video optagelser af Charlie - men jeg kigger tit på billeder af ham og vi snakker enormt meget om ham i familien. At få snakket forløbet igennem er vigtigt - men det er også vigtig at snakke om de minder man har. Charlie blev 13½ år - hvor gammel var Bobo?
×