Hop til indhold

Beaglepack

Members
 • Antal indlæg

  1.020
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  15

Beaglepack last won the day on Juni 3

Beaglepack had the most liked content!

2 Følgere

Personal Information

 • Lokation
  Fredericia
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Beaglepack's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

97

Community omdømme

 1. Kan købes som E bog her: https://canis.dk/produkt/lydighetstrening-i-teori-og-praksis-pdf/
 2. Hmm - det lyder ikke godt i mine ører. Jeg er enig i at flåter er noget lort - så det bør man have in mente når når færdes ude. Ligesom os med to ben skal vores hunde ikke overrendes af flåter, hvis det kan undgås. Jeg kender ikke det middel du bruger - men alle midler mod sådan noget er jo gift du giver din hund. Brug noget naturligt og forsøg at holde din hund væk fra flåt rige områder - der findes masser af andre ting som kan bruges som alternativer.
 3. Jeg har opskriftsbøger liggende som jeg har købt på nettet - disse er på engelsk da der ikke rigtig findes noget på dansk. Men udover det er der masser af inspirationer på amerikanske netsider. Hvis du googler homemade food for dogs - så vil der komme en masse op. Jeg har også hentet inspirationer den vej rundt og så skræddersyet menuen sammen så den passer til mine hunde. De opskrifter jeg ligger på min side er beregnet ud fra at langt de fleste hunde vil kunne tåle dem.
 4. Nej det kan du godt bilde mig ind at dyrlægen ikke syntes var en god ide. De vil jo gerne sælge deres foder. Min dyrlæge var også i mod det - men det er han ikke mere. Tværtom er han begejstret over hvor fine mine hunde er og deres blodprøver viser at de har fine værdier. Husk det er noget du styrer og ikke din dyrlæge. du kan læse mine opskrifter her: http://www.beaglepack.dk/hjemmelavet-mad/
 5. Jeg ville lave hans mad selv - der er masser af opskrifter at følge på nettet. Du kan evt supplere med vitamin/mineral til seniorer. Mine beagler får hjemmelavet mad - det er til dato det bedste foder de har fået - og min ældste bliver 14 år om 3 måneder.
 6. Beaglepack

  Clomicalm

  Jeg ved ikke hvordan du aktiverer din hund? Men som udgangspunkt er en gravhund en jagthund og bør aktiveres med spor træning og søgning. Du bør derfor træne den slags arbejde og masser af gode gå ture i naturen så den kan få brugt sin næse. Det handler med andre ord om at gøre den mentalt træt - så den bliver rolig inden døre. Jeg mener ikke at calm vil gøre nogen virkning - hvis det er et aktiveringsproblem din hund har.
 7. Tråden er fra 2014 - just saying 😉
 8. Beaglepack

  Foder hvor?

  Køber de få ting jeg skal bruge hos zooplus.dk - har handlet der gennem de sidste 10 år og været tilfreds.
 9. Beaglepack

  Hjælp

  Ja det er "hårdt" at have en hvalp mens den vokser til og lærer døgnrytmen at kende - alle der har været igennem det kan vist skrive under på at man mangler søvn i en given periode - det er jo som at få en baby i huset. Så fat mod - det vil stoppe igen - når han er blevet voksen og forstår hvor hans plads er om natten. Jeg kunne også godt tænke mig at vide hvor længe der er gået før din hund vækker dig? Der kan også ligge noget opmærksomhed i det - at "nu har jeg brug for dig" eller "jeg keder mig" Mine beagler er jo af ældre alder nu - men den yngste på 11 vækker mig stadig om natten - fordi han gerne vil putte under dynen og det får han selvfølgelig lov til 😂
 10. Jeg ville nok ikke vælge en border collie som ekstra hund. Det er en hyrdehund og de kræver altså en del i forhold til at blive stimuleret på den rigtige måde. Hvis ikke de trænes og bruges i forhold tilderes hyrde instinkter kan de udvikle en del uvaner som så kan være svære at komme af med igen. Jeg ville vælge samme hunde type den den I allerede har.
 11. Jeg tror ikke du skal være bange for at han tisser ned af sig selv. Jeg tror han stadig vil lette ben hvis det er det han plejer at gøre. Det med eksem mener jeg er vildt overdrevet - men skulle han få noget på sig så tørrer man jo bare det af/væk så han ikke kommer til at lugte. Man kan få nogle udmærkede vådservietter beregnet til sådan noget. Jeg har selv hanhunde og de tøsetisser ind i mellem - det har aldrig været et problem. Jeg har ingen erfaring med selve operationen - men har for flere år siden haft en hund der havde urinsten og blev tilbudt operation hvor han skulle gå med en pose hvilket vi fra valgte af hensyn til vores hund. Ang. blødning så kan jeg ikke lige forstå at han skulle bløde gennem 10 dage? Vedr. det må dyrlægen komme op med en løsning på hvordan I bliver hjulpet bedst. Men måske ville det være en god ide at bruge de såkaldte tisseunderlag man kan få til hunde og ligge sådan noget under ham. Håber I alle og jeres hund kommer godt igennem forløbet.
 12. Jeg ved ikke hvor meget du gør med Alfred i det daglige? Her tænker jeg på om du fodre ham og generelt tager sig af hans pleje for lige at nævne det. Hvis I alle er hjemme i øjeblikket pga. af en vis pandemi - så kan hunden godt knytte sig mere til et enkelt familiemedlem hvis han/hun sørger for det meste ang, hunden. Man kan løse noget af det ved at lade alle familiemedlemmer på skift fodre ham - gå tur med ham - lege med ham - træne ham - pleje ham - så de forskellige aktiviteter omkring jeres hund spredes mere ud.
 13. Beaglepack

  Søvn

  Nu er mine ikke hvalpe mere - men kan da stadig huske hvordan det var. Din hvalp lyder helt normal - og rundt regnet sover han 16-17 timer i døgnet hvilket jeg tænker er fint med den alder han har nu.
 14. Essential foderet er et foder med rigtig mange ting i - mange hunde har problemer med det foder - og det er efter min mening et foder der er langt overdrevet. Når det er sagt er det jo ikke sikkert det er foderet - men det er klart noget jeg ville overveje og vælge et foder med langt mindre ingredienser i - dermed kan man også bedre skille det ad. Det at han nyser og er snottet - kan også have noget at gøre med rengøringsmidler - parfume - deodoranter mv. små bitte ting vi ikke tillægger noget som helst - og så er der jo krydsallergier som kan hænge sammen med foder mv. Håber du finder ud af hvad det er.
 15. Al den penicillin dræner kroppen - så jeg tænker han skal have styrket sit immunforsvar. Har du fået målt hans vitamin/mineral balance? Det kan gøres med en blodprøve. Måske kan det bunde i en allergi/intolerance - tænk husstøvmider eller sæson betonet pollen - men også den mad han spiser. Omvendt nysen - har en af mine beagler haft - det var ret sæson betonet og dermed ikke noget vi gjorde noget i - udover at han fik tilskud gennem kosten. Han havde ikke særlig mange problemer efter det - men kunne i pollen sæsonen være lidt irriteret af det. Jo mere man piller ved de her ting - skyller næsen mv. jo værre tror jeg problemet kan blive.
×
×
 • Tilføj...