Hop til indhold

Beaglepack

Members
 • Antal indlæg

  935
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  1

Beaglepack last won the day on September 15

Beaglepack had the most liked content!

Community omdømme

356.201 Excellent

Om Beaglepack

 • Rang
  H-F afhængig

Personal Information

 • Lokation
  Fredericia
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Beaglepack

  Løse knæ - Patella Luxation (mellemstor hunderace)

  Min Oscar som nu er 11 år havde en løs knæskal da han var 7-12 måneder - det var en grad 1 og han blev aldrig opereret for det. Vi klarede det med balancegang og generel styrkelse af muskler/sener i begge bagben. Udover det fik han massage som jeg selv lærte at gøre på ham. Han har ikke fået noget speciel foder/tilskud for det. Oscars løse knæ viste sig ved at han trak benet op under sig på gå tur eller gik "rejehop" - nogle gange stod han med benet bagud vendt og så kunne man lige skubbe knæskallen på plads. Efterhånden som han blev ældre fortog det sig. Han kan stadig den dag idag lave "rejehop"- men det sker yderst sjældent - jeg er forsat med at passe på hans muskulatur. Jeg begyndte for et par år siden at give gluccosamin tilskud - men da han i dag har lavt stoftskifte må han ikke længere få det - så i stedet får han hjemmelavet bensuppe - som faktisk er ligeså godt at bruge - måske endda bedre. Han får også ½ dessert ske manuka honning for at styrke den generelle helse. Jeg ved at det lyder ulideligt længe at du skal holde din hund i ro - især når man tænker forløbet igennem - men måske kan det hjælpe lidt at tænke at 3 måneder er generel kort tid i hele din hunds liv. I perioden op til operationen er det en rigtig god ide at træne hende til bur og lære hende at hun skal være i ro derinde - så hun efter operationen har lært det - hvor hun jo skal være endnu mere i ro. Med hensyn til slidgigt så er det ofte noget langt de fleste hunde får i løbet af deres liv. Vores hunde lever jo længere i dag så derfor er risikoen for slidgigt med en højere prognose. Alt det bør du snakke igennem med din dyrlæge. Man kan komme langt ved at holde hunden til den slanke side. Jeg er ret sikker på at dyrlægen har styr på operationen - og den første tid efter bliver nok hård for dig, indtil hun kan gå lidt mere rundt og det bliver nemmere at lufte hende på korte ture. Hunde er kloge så jeg tænker også hun godt selv kan finde ud af at hun skal holde ro. De gange mine hunde er blevet opereret har jeg i hver fald oplevet at det kom helt af sig selv og at de var gode til at holde ro.
 2. Beaglepack

  Hvilket forsikringsselskab skal jeg vælge?

  jeg bruger dyrekassen - har altid haft mine hunde der og der har aldrig været nogen problemer
 3. Beaglepack

  Dyrefoder!

  1) to hunde 2) supermarkeder og på nettet 3) Mine hunde får hjemmelavet mad 4) Kender mange steder med online køb af foder 5) Kender navnet - men ikke noget jeg har haft med at gøre
 4. Ehh jeg syntes I ASAP skal få redigeret jeres side. Den virker ikke optimal i mine øjne. Jeg kan ikke lade være med at spekulere over hvor meget kendskab I har til de forskellige racer generelt?? Nu har jeg søgt lidt på jeres hunde racer - og kan se at "min" race beagle er helt galt afmarcheret - - det samme gælder Basset hound - det er jo bare en beagle i lidt større krop. Jeg har tidligere ejet en dalmatiner - heller ikke den race beskrivelse passer. Cocker spaniels findes slet ikke under jeres racer?? Sådan en side kan jeg bare ikke tage seriøst - hmm
 5. Beaglepack

  Overopmærksom

  Ja så er halsbåndet nok det bedste til hende. Vi bor i etage ejendom og her er det kun i stuen adaptil sidder i stik kontakt - da beaglerne opholder sig der i dag timerne. Om natten sover de ovenpå - så der bruger jeg spray og så havde de jo sidste år halsbåndet på også.
 6. Beaglepack

  Overopmærksom

  Hvis du ikke kan få den til stik kontakt - så kan spray også bruges. Hvis Loui har bestemte steder hun ligger - et tæppe f.eks. så kan man spraye med det der hvor hun ligger - det må ikke bruges på hende - kun det tæppe/kurv hun ligger på.
 7. Beaglepack

  Hvilken flåtfjerner er den bedste?

  Sorry - men jeg er ikke til alt det hokus pokus - så jeg bruger en ganske almindelig stål flåt fjerne som købes på apoteket - - den kan også bruges på mennesker
 8. Beaglepack

  Overopmærksom

  Hunde er utrolig følsomme - de mærker lige med det samme når noget er forkert. Det med ånden lyder ikke helt hen i vejret - man kan aldrig vide - med hensyn til hvepse så har de været aggressive denne sensommer. Jeg bruger selv adaptil op under jul og nytår til beaglerne. Sidste år prøvede jeg for første gang halsbåndet til Oscar og Darwin - og med et godt resultat. Adaptil kommer i stikkontakten 1 dec - og fra den 10. begyndte jeg at bruge halsbåndet på dem. Jeg var ret positiv overrasket over hvor godt halsbåndet virkede - for Oscar vil normalt ikke gå tur fra omkring juletid og indtil først i januar - men det virkede ret godt på ham. Håber Loui snart er sig selv igen.
 9. Jeg kan forstå at I ikke har haft hende så lang tid. Har hun været renlig førhen? Også der hvor hun kommer fra. Hvordan har I trænet hende til at være alene? Er hun undersøgt af dyrlæge for evt sygdom / smerter? herunder blærebetændelse? Det kan være adfærds mæssigt ligesom der kan ligge sygdom til grund - og der bør I få dyrlægen ind i billedet.
 10. Beaglepack

  Overopmærksom

  Det er svært at komme med et bud - men hun kan have ondt et sted - men det får du jo checket her snart. Situationen I er i lige nu med anden bopæl kan måske have stresset hende? - måske er hun blevet bange for noget I ikke har været opmærksom på. Måske kan hun mærke I heller ikke lige er helt jer selv? Turen til Tyskland kan have været for meget for hende - hvis hun i forvejen har været stresset/bange. Nu er det en forholdsvis kort periode - man må håbe på hun bliver sig selv igen - når I er flyttet i jeres nye hus - ellers bør du måske overveje en adfærds terapeut med på sidelinjen.
 11. Beaglepack

  Hundens pels

  Tror det er meget normal for nogen racer. Mine beagler gør det samme efterhånden som tiden er gået - så det er ikke noget jeg ville være bekymret over
 12. Beaglepack

  Hvordan kommer man sig efter en opkastningssygdom

  Det lyder bestemt ikke normalt. Jeg ville få hende yderligere undersøgt - måske har hun noget siddende i tarmene? Hvad med hendes hals? Hvad sagde dyrlægen om den? Har hun fået medicin for den formodede tarmbetændelse? Maven/tarmene kan være længe om at komme sig når tarmfloraen forstyrres - det kan man rette op på ved hjælp at mælkesyrebakterier. Tarmen er op til 7-8 uger om at hele op og det hjælper bestemt ikke at skifte rundt i foderet. En skånekost i form at ris og mager kød/fisk - eller et godt vådfoder uden biprodukter. Men først ville jeg få hende undersøgt, - herunder få taget blodprøver med hensyn til hvordan de indre organer har det.
 13. Beaglepack

  Urolig om natten

  Brug et bur lavet af gitter - så din hund kan se hvad der foregår på alle sider. Buret skal du indrette med tæpper som den rigtig kan rode rundt med og gemme sig. Giv ham også en pude eller et blødt tøjdyr han kan rode lidt med. Stil buret ved siden af din seng - så han kan se/høre og lugte dig. Når han skal ud om natten - står du op og tager ham ud af buret og bringer ham ned og ordne sine sager. Når han har gjort det - bringer du ham tilbage til buret og ligger dig til at sove igen. Lågen skal være lukket. I starten vil han måske være lidt urolig - men det vil passere - så snart han har forstået at han ingen kontakt får - da I jo skal sove. Når han er blevet mere stabil om natten - kan du lade buret stå åben - så han kan gå til og fra. Vil du ikke anvende bur til den tid kan du vælge en kurv hvor han skal sove om natten. Alle mine beaglehvalpe er trænet på denne måde. Da de var omkring 4-5 måneder kom de ud og ligge i en kurv i soveværelset. Buret er dog stadig i brug - de har et hver - som står i stuen - her hviler de og får deres mad. De opsøger selv deres respektive bure når de har behov for det. Lågen står altid åben og de går frit til og fra som det passer dem.
 14. Beaglepack

  Hjælp til pekingeser fodder

  Jeg ville forsætte med at fodre med det foder han får i forvejen. Jeg formoder du får foder med derfra hvor han skal hentes. Alternativ så start med et af de store mærker Royal Canin eller Hills og vælg hvalpe foder til små racer. Der findes ikke foder der er det bedste af det bedste - det foder din hund trives på er det han skal spise.
 15. Beaglepack

  Hanhund skælder andre hanhunde ud

  Lær din hund en kommando/lyd den skal reagere på når fokus skal over på dig - det vil koste nogle godbidder i starten. Men det vigtige er at opmærksomheden kommer væk fra det der passerer på den anden side. Jeg har selv haft problemet med min yngste beagle - som nu er 8 år. Her har jeg brugt schyy lyden - som han reagerede på lige med det samme - udover det kom han i kort snor så han gik op af mig - og så rost ham når han har været stille. I dag er det kun nødvendig at sige schyy lyden.
×