Hop til indhold

Beaglepack

Members
 • Antal indlæg

  848
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

356.168 Excellent

Om Beaglepack

 • Rang
  H-F afhængig

Personal Information

 • Lokation
  Fredericia
 • Køn
  Kvinde
 1. Vild hund

  Hvad menes der med "skæld ud" ? Hvordan gør I det?
 2. Hjælp min lille pige er kommet galt afsted

  Du bad om vores erfaringer - det fik du - hvilket ikke var godt nok. Hvorfor tog du ikke til dyrlægen den samme dag det skete? 40 års erfaring er selvfølgelig fint - men ikke hvis dyrlægen ikke følger med tiden.
 3. Hjælp min lille pige er kommet galt afsted

  For lige at pointere at det ikke er sort snak vi kommer med - så læs her: https://www.dyrlaegevagten.dk/panodil-tabletter/
 4. Hjælp min lille pige er kommet galt afsted

  Åh hvordan kan en dyrlæge dog finde på at ordinere Panodil?? Du kan køle hævelsen af med isterninger eller lign. pakket ind i et viskestyk og ligge på - det kan også virke lidt smertedæmpende. Men ellers - skift dyrlæge og tag hende til en anden som kan give en smertestillende sprøjte kombineret med en til at tage hævelsen. Få noget rigtig smertestillende beregnet til hunde. Få dyrlægen til at checke hendes mund/tænder. Hvis hun rigtig har slået sig kan der gå betændelse eller svamp i munden og det kræver antibiotika. God bedring
 5. Frolic som foder

  Jeg formoder det er mini varianten den får? Men udover det er det bestemt ikke et foder jeg ville fodre med på lang sigt. Det indeholder mange biprodukter og her indgår alt fra det dyr der er i klove, hud, mv. fra koen - fjerkræ - herunder fjer - fødder mv. fra kyllingen. Der er også vegetabilske biprodukter til og så er der jo de tilsatte farvestoffer Er hunden undersøgt for nylig? Altså har fået et helbreds check hos dyrlægen? Hvis ikke ville jeg starte der og få dem overtalt til at få undersøgt hunden. Herunder også taget blodprøver så man kan checke de indre organer - lever, nyre mv. Udfra det kan dyrlægen eller en veterinærsygeplejerske hjælpe parret på vej med hensyn til valg af foder - så den får alle de vitaminer og mineraler den behøver - samt den rette sammensætning af protein og fedt. Måske de så vil lytte til dyrlægen nu det er et ældre ægtepar. Foder junglen er kæmpe stor - så det er ikke til at råde udi foder - da ikke to hunde er ens - mit bedste råd er derfor at få en dyrlæge koblet på hunden.
 6. Køre bil med hvalpen

  Jeg tror problemet er at han "holdes fast" af noget. Mange hunde kan ikke lide at de ikke kan komme ud af et greb. Jeg vil anbefale en egentlig transport kasse eller bur - som er spændt fast og så stor at jeres hund kan bevæge sig i den - herunder rejse sig - vende sig rundt - sidde eller stå uden problemer. Det kræver jo naturligvis tilvænning til sådan en - og det er ikke noget den vænner sig til på et par dage. Mine beagler er i sele på bagsædet hvor de så er låst fast med en sikkerheds sele, som man kan købe specielt til hunde - når det er på korte ture. Det har taget lang tid at vænne dem til det og den ene af dem som nu er 10 år er stadig ikke glad for det. På længere ture er de i bur i bagage rummet og det er klart mere frihed til dem da de så bedre kan bevæge sig rundt.
 7. Min hvalp vil ikke lave lort når vi går tur

  Alle mine hvalpe har heller ikke lavet udenfor hækken før de havde en vis alder - nogle er hurtigere end andre og nogen gør det slet ikke på gå tur. Før jeg fik beagler havde jeg en dalmatiner - vi gik mange og lange ture op gennem hans levetid - men han lavede kun det store i vores have og gerne om aftenen i skumringen. Han havde et bestemt sted i haven der var hans WC til det. Det skal nok komme når tiden er inde.
 8. Testikler

  Nogle hunde kan være længere om det end andre - Min race er det ofte sådan at de begge er på plads når hunden er 2 måneder - sådan har det været i mine hundes tilfælde. Din hund har jo "poserne" kan jeg se - blot er tekstilerne ikke til at se - på billedet. De skal tydeligt kunne ses uanset om hunden ligger eller står op. Men det kan så være at det bare går langsommere i jeres tilfælde og I må bevæbne jer med tålmodighed. Ved ½ års alderen skal de helst være faldet på plads. Ved ikke om du kan engelsk - men ofte finder man mest info via engleske eller amerikanske netsider: https://www.petmd.com/dog/conditions/reproductive/c_multi_cryptorchidism
 9. Testikler

  De burde være på plads når hunden er mellem 3-4 måneder så man med det blotte øje kan se dem - både når hunden ligger eller den står (alt efter hvor meget pels hunden har) Ellers skal man kunne føle dem. Det er dog ikke unormalt at en eller de begge kan "forsvinde" op i lysken eller bughulen - man taler om at en hanhund er kryptorkid når den er 8 måneder. https://www.netdyredoktor.dk/hund/sygdomsleksikon/k/kryptorkisme/ Jeg har selv hanhunde og aldrig oplevet at tekstilerne ikke var på plads. På dit billede syntes jeg det ser ud som om de ikke er i "posen" - Men du skriver du kan mærke dem. De føles hårde - lidt lige som sten
 10. Cykeltrailer

  Ja som sådan dog måtte den godt være lidt højere - altså over de 48 cm - men den går an - jeg mener min var 55 cm deromkring - det er for at hunden kan sidde op og have det komfortabelt med hovedet. Mine beagler har elsket at sidde op og kigge ud af vinduerne. Men den kan sagtens bruges - længden er rigtig fin så den også kan ligge ned - hvilket der skal være plads til også. Det kommer jo også lidt an på hvor længe din beagle skal opholde sig i den og hvor længe i er undervejs - derfor er ligge komforten nødvendig.
 11. Cykeltrailer

  Du skal vælge en type der kan bære op til 30 kg. Medium hund 11-25 kg. De koster omkring 1500 og opad alt efter mærke. Jeg brugte sådan en type - da jeg "kun" havde 1 beagle - senere da der kom flere til i flokken solgte jeg den da det så bliver alt for tungt at have med at gøre.
 12. Hvalp laver meget nr 2.

  Min Oscar havde det samme problem da han var i den alder. Han sked nok 8-9 gange i døgnet - men at det ellers var fint. Jeg tror ikke det er kornet - for hunde er i stand til at fordøje sådan noget. Jeg løste problemet dengang ved at give Oscar et alm. voksenfoder - nogle gange om dagen og det hjalp på problemet. Man kan også vælge et all stage foder - hvilket han ente med at komme over på. Oscar havde fordi han voksede for hurtig fået skæve benstammer på hvalpefoderet - dette løste vi ved at give ham luposan biomineral som rettede op på problemet Min yngste beagle fik kun hvalpe foder til han var 4 måneder - derefter kom han på et alm. voksen foder - hvilket også gjorde at han voksede pænere og ikke så hurtigt som på et hvalpefoder.
 13. Charlie

  @Blueberry Vi har det naturligvis ikke godt - det har været rigtig hårdt at miste Charlie - det er svært når noget har været en del af ens hverdag i over 10 år. Han var en helt unik personlighed, hvilket jeg ville kunne bruge timer på at fortælle om. Dog er vi jo mere end glade over at vi stadig har hunde tilbage - jeg ved af erfaring at det er værre hvis man kun har en og den så er væk - det oplevede jeg jo med Pongo dengang - det ligger 11 år tilbage i tiden. Lige nu venter vi på opkald fra dyrlægen at han (Charlie) er kommet tilbage - så vi kan hente hans urne hjem. Vi snakker meget om ham - det hjælper på det hele - specielt min yngste søn er ramt for det var jo ham der sad med ham da han døde, derfor er det også noget jeg/vi snakker en del om med ham. Ang. Oscar og Darwin - så er det alt for tidligt at sige noget endnu. Der er kun gået 1 uge siden Charlie døde. Jeg iagttager dem og ser hvordan de agerer i forhold til det hele - der er naturligvis nogle små tegn hist og her og det er dem jeg noterer ned så jeg kan sætte det sammen. Om en måneds tid har jeg sikkert et bedre bud - Hvad angår rutiner som gå ture, mad mv. så er det som det altid har været. Jeg har intet lavet om, men forsat på samme måde. Jeg kan dog sige at aftenen hvor Charlie blev dårlig - da var de mere stille og holdt afstand fra ham - jeg tror man skal passe på med ikke at tillægge vores hunde for mange menneskelige egenskaber - men jeg tror de vidste hvad der var ved at ske, mere end vi gjorde - sådan set i bakspejlet nu.
 14. Charlie

  Tusind tak - ja det er hårdt også for de to andre - Oscar og Darwin der er tilbage - det mærker vi tydeligt på dem
 15. Charlie

  Ja så blev det min tur til at opsøge denne side. Jeg og min familie har med stor sorg pludseligt mistet vores højt elskede Charlie mus. Jeg har ikke så mange ord - det jeg har nedfældet står at læse på min facebook og den beaglegruppe jeg er medlem samt min beaglepack side. Himlen er blevet en smuk stjerne rigere - for vores Charlie var en helt speciel og meget unik beagle som vi vil savne - men som vi også har rigtig gode minder om. http://www.beaglepack.dk/2018/03/charlie-22-10-2004-8-3-2018/
×