Hop til indhold

Alfen

Members
 • Antal indlæg

  2.349
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  14

Alfen last won the day on Maj 22

Alfen had the most liked content!

Community omdømme

573 Excellent

Om Alfen

 • Rang
  Uden liv
 • Fødselsdag 01-09-1959

Personal Information

 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. En hvalp tager ca lige så lang tid som en baby, den skal ud ca hver 2-3 time om dagen og 1-2 gange om natten i starten, du skal bruge tid på at lege, at socialisere og at opdrage hvalpen, min erfaring, nej det kan de færreste førstegangs forældre og det er hunden som taber! Så mit bedste råd, lad være
 2. Lidt sjovt at få den tråd op igen jeg har en lille hundepension og hygger mig dagligt med mine egne 4 hunde og pensionshundene verdens bedste arbejde
 3. Alfen

  Hundehvalpe

  Blivende øjenfarve kommer Oftest omkring 5-6 uger, er hvalpenes øjne fugtige ville jeg nu nok få en dyrlæge til at se på det, kan være øjenbetændelse, men du kan sagtens vente til mandag.
 4. Nej det er lille Bell hun er for lille og kommer ikke i avl, men hun er den sødeste lille Bell i verden
 5. Skrab kan man nu ikke se hormonforstyrrelser i;) det kræver en blodprøve. har du prøvet at spørge opdrætter? Måske findes der et eller nået hos racensom kan give det?
 6. Det ser da ikke godt ud, er der undersøgt for hormonforstyrrelser? Jeg går ud fra at der er taget skrab for utøj
 7. Han har haft en kvinde boende som hjalp til, det har han ikke mere rå okseben giver mange hunde dårlig mave, men svin, lam og kylling tåles af de fleste
 8. Jeg ville ignorerer og ikke se på hende eller røre hende, bare side helt rolig i stolen og læs helt rolig op fra en bog fx, det er egentlig mest for at holde dig beskæftiget 😉 det kan være rigtig svært at ignorere ellers, det er vigtigt at stolen står lige op af gitteret, hunden skal vide du er der hele tiden i starten, husk at give et godt ben, noget som holder længe og som hunden er rigtig glad for, ikke noget hun har liggende rundt omkring men noget specielt som kun kommer frem når du træner og som pakkes væk når du åbner gitteret:) et råt ben kan fint fryses eller ligge i køleskabet nogle dage. du kan også bruge dåsemad smurt i en kong og frosset;)
 9. Aller først, det er på i gen måde “torskedumt” at lade hunden sove i sengen, den har brug for nærhed og tryghed. alene hjemme skal trænes meget langsomt, 1/2 time er rigtig rigtig lang tid at være angst og ked af det for en lille hvalp. man starter med at lære hunden at den godt kan være i et rum med et gitter for medens man selv er på den anden side, giv hunden et godt ben, sæt dig lige på den anden side af gitteret med en god bog og slap helt af, syng en sang eller læs højt hvis hvalpen et ked af det, blivhvor du er indtil hvalpen falder til ro og går igang med sit ben, så åbner du gitteret og lader totalt som ingen ting, ikke rose eller noget. det hvalpen skal lære er at det ikke er farligt at være adskildt når hvalpen lægger sig med benet så snart i lukkerlågen kan i begynde at rejse jer fra stolen og gå lidt rundt, sæt jer roligt igen og ignorer hunden, når hvalpen bliver liggende roligt når i går rundt så kan i gå ud af rummet og retur straks, det hele handler om at lære hvalpen at mennesker går og kommer, det er ikke noget man skal tage så højtidligt når hvalpen bliver roligt liggende når i går ud og ind af rmmet så begynder i at tage jakke og nøgle, hæng det på plads igen straks, først når hvalpen også bliver liggende når i gør det begynder i at gå ud af hoveddøren og ind straks og så videre, der bygges langsomt på med tid men gå aldrig videre før hvalpen er helt rolig med det niveau i er nået til. Der kan trænes masser af gange om dagen, men det er ekstrem vigtigt at i ikke forlader hvalpen før den er klar, det betyder at den må passes hvis i skal noget før den er rolig husk, en hvalp kan aldrig nogen sinde få for meget nærhed, men den kan meget nemt få for lidt, så vær der, nus og tag hvalpen på skødet, tag den endelig med i seng, så er i sikker på at dens behov for nærhed bliver dækket og på den måde vil den meget nemmere kunne klare at være alene.
 10. Jeg er bestemt ikke enig i at rå ben giver tynd mave, det handler om at bruge de rigtige, mit råd er altid svineribben, de giver hård mave så begynd langsomt, jeg skærer det meste kød af i starten og starter med lidt, rå kyllingevinger eller kalkunvinger er også fine lige som kyllinghals. Okseben ville jeg helt holde mig fra. tørrede sener m.m kan faktisk ofte give lidt løs mave i starten ligesom lysnede hud produkter. ( en lille oplysning til pivpiv vedr hundeparadiset, det er en mand som ejer det ikke en kvinde)
 11. Hvad kan i tilbyde en hund? Hvor meget tid kan i bruge på hunden?, hvor længe skal den være alene dagligt?, hvad vil i egentlig med hunden? Vil i gå til træning? hvad med pelspleje?
 12. Leger i med hvalpen, dvs rigtig leger, vildt med legetøj, trækkeleg m.m? Det er vigtigt, desuden skal Hvalpen ud og opleve verden ikke kun haven. Det er vigtigt at arbejde sammen med den, at udfordre den dagligt, ikke bare med spor og ture i haven, men med samvær og masser af kropskontakt, hvalpe har også brug for at blive trætte:) lad være med at bruge en skål til fodring, afmål foderet og tag det i lommen, brug det som belønning og del det ud masser af gange i løbet af dagen, lær hvalpen at det er igennem jer at foder og leg kommer. mange er alt for “tamme” i deres samvær med hvalpe, det dur ikke i skal være sjove og spændende at være sammen med.
 13. Jeg ville da helt sikkert få hunden grundig undersøgt hos en dyrlæge, det kan fx være noget hormonelt hvis han er fra den fabrik som kasterere før hvalpen flytter, tidlig kasteration kan give problemer, det kan også være blære betændelse eller andre blæreproblemer.
 14. Du skal under alle omstændigheder til dyrlægen, tæven skal tjekkes igennem og når det er en stor race ville jeg helt sikkert få givet en abort sprøjte, store racer er sent udviklede og aå er det altså meget tidligt at være drægtig, det ville jeg helt sikkert ikke udsætte min tæve for, du skal under alle omstændigheder have styr på ormekur og vaccination med hensyn til tæven, men her kan dyrlægen hjælpe.
×
×
 • Tilføj...