Hop til indhold

Hjæææælp min hvalp hoster!!!!


Linda
 Share

Recommended Posts

Åh nej er bange for min hvalp på 10 uger er løbet ind i kennel hoste!!!! har to hunde og den ældste jeg har er 5 år... Vi har været i skoven til noget træning hele dagen med andre hunde og mennesker og ved ikke om min muligvis har været smittet og så det de symptomer der kommer nu!!!! Bliver bare bekymret eftersom han er en lille hvalp og har en meget vigtig periode i hans liv nu, og ja bare træls hvis vi skulle bøvle med det.

Det en tør hoste som om han har noget galt i halsen og hoster så slim op, det har stået på med korte mellem rum de sidste 2 timer........

Min anden hund viser ingen symptomer.

Tager nok til dyrelægen i morgen, men andre som har haft erfaringer med

ders unge hvalpe og kennel hoste, det hans alder som uroliger mig.

Så irriterende for han skal have sin sidste vaccine om 2 uger og skulle så også have den mod kennelhoste nemlig fordi jeg ikke ville risikere noget!!!

Og kan slet ikke lige overskue hvis jeg skal holde ham væk fra andre områder hvor der kankomme hunde, det vil sige socialiseringen går jo helt i pause, og uhh hvor det irriterende....

Ved jo selfølgelig ikke hvad dyrelægen vil sige men han har ikke hostet før her i aften, og har haft ham i en uge nu...

Nogle råd eller nogle som kan dele ud af egne erfaringer???

Link til indlæg
Del på andre sites

det lyder desværre som kennelhoste... men tør ikke sige det... men han er må enten vre blevet smittet før du fik ham, eller også indenfor de første dage du havde ham, for sp vidt jeg husker er inkubationstiden på kennelhoste 5-10 dage ... så hvis han er begyndt at hoste nu er det noget tid siden han fik virussen...

Link til indlæg
Del på andre sites

Opdrætteren har lige sendt mail rundt til os alle hvape købere, a 3 af hendes hunde ud af 5 er begyndt at hoste så nok derfra den stammer.

Hun mener muligvis at det kommer fra udstilling i herning, da det var hende tæven som var tilmedlt der som startede med at hoste.

Har fået tid hos dyrelægen til her om en time, så må vi se han kan desværre ikke nå at få vaccinen nu og her hvis det er den smitte han har fået sig. Håber bare ikke det ødelægger noget nr han er så lille 10 uger.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...