Hop til indhold

Midlertidigt hjem til hund søges


LouiseB
 Share

Recommended Posts

Vi er en lille familie på fire mennesker og en enkelt hund, som er blevet udstationeret til Asien for en periode på 2 år startende 1. februar 2020. Vi er kommet til den konklusion, at vi ikke kan give vores hund de omgivelser og den hverdag, den har brug for derude. Vi elsker vores hund og søger derfor en anden familie eller person, der har lyst til at have en hund for en to-årig periode.

Så hvilken hund er det? Hunden, Harry er et miks. Harry er en hanhund. Faderen er 100% Border Collie og moderen et miks af en lille labrador, en golden retriever og en duck tolling retriever. Harry er født marts, 2019 og er altså en stor hvalp, men antageligt fuldt udvokset og går en voksen til knæet. Alle papirer, chip og vacciner er i orden. Harry er 100% renlig og er vant til at omgås børn som voksne. Harry er en glad og dejlig hund, som grundet sin alder stadig har brug for træning i forhold til hjemkald og generelt til at lystre. Harry elsker at være udenfor og løbe. Dette er den primære grund til, at vi ikke tager ham med, da det ikke er muligt, der hvor vi skal hen. 

Vi håber meget på, at der lige i dag sidder nogen, der godt kunne tænke sig en hund for en periode på et par år. Vi glæder os i hvert fald til at høre hvad vi har af muligheder for at give Harry et godt liv for den næste periode.

Mange venlige hilsener,

Harrys familie

IMG_9919.HEIC

Link til indlæg
Del på andre sites

1 time siden, PinPoynter skrev:

sikke da noget pladder, hunde kan altså sagtens genkende mennesker efter to år 🤣

Det handler om en ung hund, ikke et år endnu, den skal bo i et andet hjem to år, :) Syntes du det er godt for hunden?? Den vil muligvis nok kunne kende de tidligere ejere igen, men den vil forhåbentlig føle sig så meget hjemme hvor den har boet i det meste af livet, at det ikke vil være rimeligt at flytte den;) hvis folk kun skal,passe den og derfor holder lidt afstand for ikke selv at blive for glade for hunden, så er det i mine øjne synd for hunden:) 

Og jeg er da lidt ked af at få mine meninger udlagt som “pladder” 

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

Hej Louise.

Hvordan ser jeres og Harrys situation ud nu? Vi er en dyreglad familie med to store piger (11 og 14), en kæmpe have og masser af gåture-muligheder lige uden for døren, og vi går med forskellige overvejelser omkring hund. Hvis I fortsat søger en løsning for jeres kære Harry, vil vi gerne snakke med jer.

Bh Pernille

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...