Hop til indhold
Hunni

Golden Doodle søger nyt hjem

Recommended Posts

For 7-8 år siden valgte min dengang kæreste, at få 2 hunde. En Golden Doodle og en Jack Russel Terrier. Kæresten og mig gik fra hinanden. Hun gad ikke have hundene og ville give dem væk. Det syntes jeg ikke, at man bare kunne. Så jeg valgte at beholde dem. Nu har jeg efterfølgende fået en ny kæreste og 2 børn. I lang tid har hundene ikke fået den opmærksomhed og kærlighed de fortjener. Tiden og overskuddet er der ikke. Udsigterne til at det bliver bedre, er der ikke, da vi gerne vil have et 3 barn. Det er en trist situation. Jeg ved at begge hunde vil få det bedre, hvis de kom til et hjem, hvor de kunne få den opmærksomhed de fortjener. Efter vinterferien skal terrieren på "prøve ferie" hos en familie. Hvis alt går efter planen, får den sit nye hjem der.

Hunni som Golden Doodlen hedder, er en tæve og mangler også et hjem. Hun er ikke steriliseret. Det er en dejlig og kærlig familie hund. Den er stille og rolig og har aldrig været syg. Jeg får aldrig gået ture med den. Men da vi bor på landet, åbner jeg døren og så snuser den selv lidt rundt udenfor. Men tager man den i hundesnor og går en tur elsker den det. Den har det også godt med andre hunde.

Er der nogen der vil hjælpe Hunni, må i meget gerne kontakte mig. I skal selvfølgelig ikke give noget for Hunni. Jeg har et års forbrug af hundemad liggende der følger med. En hundetrimmer og en hundeseng/pude jeg købte i sidste uge. I kan skrive en mail til mig og få tilsendt billeder. [email protected]

Jeg bor i Tiufkær en lille by imellem Vejle og Kolding.

Mvh. Mads Nygaard,  60752674

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
×
×
  • Tilføj...