Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.698
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  162

Alt der er opslået af pivpiv

 1. Så forældredyrene er ikke tjekket for de arvelige lidelser som racerne ofte lider af (og forsikringen tit ikke dækker)? Er hvalpene ikke kun 3 uger? Har du så allerede besøgt dem mange gange? Vær varsom, det er mit bedste råd - historier som dine kan du finde i store mængder herinde og de færreste uden sygdom, snyd og lign. Det er kun derfor mine alarmklokker ville ringe. Folk der vil snyde får jævnligt ups kuld og er virkelig dygtige til at binde køber historier på ærmet og få køber til at føle sig velkommen.... lige indtil hvalpen er syg eller køber har spørgsmål. Det er så synd for
 2. Brems lige op engang. En opdrætter der ikke giver ormekur. Hvor seriøs er sådan en person lige? Jeg ville stærkt overveje om det var der jeg skulle handle, for når der kan sløses med noget så nemt som ormekur, hvor ellers bliver der sparet og sløset??? Når du stiller sådan et spørgsmål så er jeg desværre så farvet af alt det man igennem årene herinde har læst - at jeg tænker mit. Hvad slags hund er det?
 3. jeg ville tage en dyrlæge, et normalt insekt bid ville ikke være 4 uger, så er det noget andet.
 4. Er i helt sikre på at han er døv? troede kun den lidelse var udbredt ved dalmatiner. Jeg ville ikke bruge vibrationshalsbånd - men ved at en bruger herinde har en døv hund - jeg kan dog ikke lige huske brugernavnet, men du kan nok søge på døv /døvhed eller lign.
 5. De produkter der er beregnet til hunde bør ikke være saltet og ej heller fede, det er jo ikke menneskemad vi taler - så vidt jeg husker. Hunde kan udover løg og hvidløg heller ikke tåle mange andre ting såsom avocado, rosiner, chokolade, vindruer og så videre. MEN røgede svineører er fede udfra det naturlige fedt der er i ørerne, ikke pga det er fede udskæringer - men det er ikke noget hundene bør få dagligt. Men de er nu nok ikke lavet med ekstra salt, hvidløg og lign. Men fint lige at nævne det.
 6. I guder noget mærkeligt noget. Så I mener at man skal kunne træne sin hund via tv uden selv at være hjemme........ Hvorfor tror i man har hund? Det er vel for at træne og lære sammen
 7. Du har set at tråden er 8 år gammel, ikke
 8. doodle er bare krydsninger, så det kommer vel bare an på hvad man kalder den. en doodle er bare et modenavn for en krydsning hvor der indgår pudel et sted i generne, det er ikke nogle hvor der er avlet efter sundhed og sind (oftest) og mange af dem der laver den krydsning tager MANGE penge for dem og lover guld og grønne skove - men der er og bliver en krydsning hvor man ikke aner hvad hvalpen bliver, hverken udseende eller sind. Så fald ikke på halen over et fancy ord, find en race der passer til dig og få en hund med en ordenlig stamtavle og et seriøst opdræt
 9. måske nævne om det er med stamtavle eller uden, hvor i landet de bor, om de er trænet eller ej. Kom med mest mulig info om hundene. Hvad er deres stærke sider og hvad er deres svage - alle kort på bordet for at hjælpe dine hunde bedst videre.
 10. Siden det er krydsninger som alle andre og som nogle bare opfinder et "fancy" navn for, så skal du nok nærmere lede om læsestof omkring krydsninger. Man ved ikke en dyt om hvilke værdier fra hvilke forældre der kommer i hvalpene. Nogle kan være godt blandet, andre ligne mor og nogle far og ja nogle ligner noget man ikke ved hvad er fra - både af sind og udseende og samme kuld kan være sådan en pærevælling. Vil du have en krydsning, så vælg i det mindste fra et sted hvor de er mand nok til ikke at give dem et opdigtet "racenavn" og hvor forældrene er tjekket med tests og røngten (ikke
 11. husk at de fleste gode foder indeholder allerede det lakseolie som hunden har behov for normalt. Man kan nemlig også give for meget lakseolie og så kan huden og pelsen godt blive lidt træls.
 12. pivpiv

  Hvalp halter

  Ja tag til dyrlægen. Det kan være ingenting, det kan være en forstrækning eller hvad ved jeg. Men indtil du kommer til dyrlæge så hold hende i ro og luft kun lidt og i snor. Ingen leg og ro ro ro. God bedring med hende.
 13. Jeg ville ikke bruge slankefoder. Jeg har valgt et godt mærke som passer til mine hunde og der får de det der passer til dem. Jeg giver ikke samme mængde som den anbefalede for der skal være plads til godbidder og bliver hundene for fede så trækker jeg nogle gram fra og sådan er det nemt at regulere deres vægt. Motion og lidt mindre foder er væsentligt sundere vægttab end slankemad.
 14. pivpiv

  Test af hundefoder

  TILLYKKE, du har hermed lige øffet dig til lidt gratis reklame og samtidigt lavet en totalt "hul i hovedet" anbefaling. Det er knagme godt gjort
 15. øøøøøhhh har du forstand på hunde?? Altså hverken beagle eller bulldog er gode første gangs hunde. Du vejleder uden trådstarter har svaret på hvad deres planer for hunden er.
 16. Åh hvor er hun fin Det gør mig ondt at du har mistet Sinus, en af vores venner har lige mistet deres hund til det samme , der før havde jeg aldrig hørt om det. Store spor kan ikke fyldes, men bare man følger dem der bedste man kan og det er jeg sikker på at den der lækkerpot gør.
 17. Alle hunde bør gå til træning, man får så mange gode fif og hjælp. En hvalp ved ikke hvad den må og ikke må, hvis ikke den trænes og lærer hvad nej betyder og hvad den må tage og hvad den ikke må. Og det skal man forvente tager den tid det nu engang tager - så der ryger nok lidt den bider i. De fleste hvalpe skal ud og tisse om natten, de kan ikke holde sig så mange timer. Så ja forvent at den skal ud. Hvordan tænker I på at aktivere hvalpen?
 18. Det kan det da. En træner hund og en passer baby. På gode dage er baby bare med til hundetræning og på dårlige dage deler i. Når hvalp skal ud så er I alligevel vant til at være oppe i ny og næ om natten Måske en lille kravlegård til baby eller hvalp, for de to når ikke lige legestadiet samtidigt - men her er træningen guld værd. Så ja da, hvis det er det i vil, så kan I sagtens. Det er arbejde, men det er jo også skønt. Hvalpen kan ikke gå så langt til at starte med, men så må den putte under barnevognen eller løftes når I er på tur. Mulighederne er mange.
 19. pivpiv

  Syg hvalp

  æv hvor synd for jer og jeres hvalp. Men sådan går det desværre tit når man handler ved en hvalpefabrik eller køber modehunde. Hvad fejler jeres hvalp?
 20. pivpiv

  vil ikke lystre

  Enig med Therese. Hvalpen skal jo lære hvad nej betyder og han skal bruge sit hoved, evt på små opgaver eller små omgange træning (de kører trætte efter fem min i den alder). Går I til hundetræning? Hvis ikke, så afsted med jer og det kan kun gå for langsomt, der lærer både hund og ejer nemlig meget. Legetøj - hvordan skal han vide hvad der er legetøj og hvad han må lege med? Leg med ham, men ikke for vildt og igen kun kort tid. Når han skal ud og tisse/pølle, så sørg så vidt muligt for der er ro også fra jer. Vær kedelige og stå på og vent eller gå på et lille bitte område og
 21. opslaget er 1½ år gammelt, så du skal nok ikke forvente for meget
 22. Jo Paya er den yngste. Luna har lila halsbånd (det med stritøre og det med flag) og Paya har orange halsbånd (sovebillede og profil)
 23. æææææææhhhhh jow jow, sådan kan man da også lige smide sig en gang reklame. Jeg ville knagme ikke stole på en fremmed skulle sætte min hund i en flok på 10 fremmede hunde - no way! nå, men tillykke med den gratis reklame
×
×
 • Tilføj...