Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.517
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  118

Alt der er opslået af pivpiv

 1. Måske virker de for trådstarter. Nogle hunde virker de på
 2. Har I prøvet de der piller man kan få ved dyrlægen (uden recept)? For nogle virker de. Vores den ældste har altid gjort det og det hænger sammen med når hun har for meget mavesyre/halsbrand. Så gør hun det, så får vi syren i balance og der er intet.
 3. Det er 11 år siden tråden blev lavet, jeg tvivler på den bliver opdateret
 4. Man kan ikke selv slette herinde, du skal skrive til moderator (admin reagerer nok ikke) og få dem til at låse opslaget. Dejligt at I har fundet et godt sted til Alma
 5. nej hunde går ikke i overgangsalderen, de har løbetid livet ud og igen det er en lille race du har så hun er jo slet ikke gammel endnu.
 6. jubiiiii den virker Du har været savnet herinde.
 7. Jeg ville ikke tilskrive det hormoner og forår, jeg har i hvert fald aldrig hørt om det. Når jeg læser hist og pist så fraråder man oftest to jævnaldrende tæver (man kan jo dog ikke styre menneskers kærlighed ) Fordi der kan komme nogle magtkampe og uro. Så jeg ville måske holde et ekstra øje og sørge for at stoppe dem, så det ikke eskalerer og bliver noget negativt. Hvis ikke der er tegn på sygdom i form af underlivsbetændelse hos vickie så ville jeg vente og se tiden an om ikke løbetiden kom eller om hun har snydt jer og i ikke har opdaget det. Vi har selv en tæve hvor vi ikke har opdaget hendes løbetid, så vi lurer lidt på om det kan være det de kalder hvid løbetid, men jeg kender ikke meget til det.
 8. hold nu kæft noget fis at smide på en side. Så du mener at du kan sælge ormekur uden om veterinærer? Det lyder da også ganske lovligt (ironi kan være anvendt). Stop dog med det reklame pis
 9. Dine hunde er ikke homoseksuelle, bare rolig. Har Vickies løbetid førhen været stabil og med samme periode mellem hver gang? Du skal stoppe dem, afled dem. Hvad racer er de og har de gået sammen hele livet?
 10. Jeg er helt enig med CDL, hjælp ham med at falde til ro. Jeg havde totalt glemt at når de tygger så afleder de stress fra kroppen, men det er så ganske sandt. Se på om han sover og hviler nok. En hvalp skal helst ikke køre overtræt. Det er lidt af en rundkørsel. Han er vel ikke fra en hvalpefabrik? Jeg spørger ikke for at dømme, men fordi flere af de der modehunde der er unikke blandinger ikke kommer fra sunde og afslappede forældre og det giver ofte hvalpe med en tendens til stress og så skal man måske være lidt mere på forkant med at stoppe situationen inden den opstår. Man kan også overstimulere en hund, så den bedste øvelse i verden (gælder alle hunde) er hund i ro. At lave ingenting og bare slukke på knappen og slappe af. Det er helt kanon.
 11. Det er altså slet ikke normalt at en hund humper sådan. Du skal stoppe ham og aflede ham, aktivere ham mentalt. Han skal på ingen måde have lov at humpe jer og jeres ting, slet ikke. Men aktivering aktivering aktivering - ikke boldkast og løb, men han skal bruge hjernen og køre træt. Hvad slags hund er det?
 12. De er SÅ dårligt skjult, det er latterligt. Der må være et eller andet firma der har opdaget siden og beder sine brugere smide reklame herinde
 13. Hovsa, kom der lige en reklame. MvH pivpiv www.skjultreklamespotter.dk
 14. pivpiv

  Pedigree

  Det jeg taler om som junk er brusk, benmel diverse affaldsprodukter - jeg er skam ikke korn forskrækket - jeg har en hund der ikke tåler kornfrit Men junk er for mig lav kvalitet og ikke godt og lækkert - såsom brusk, sener, skind og så videre.
 15. pivpiv

  Pedigree

  Der har de sidste år været flere programmer i fjernsynet og de skrevne medier, hvor forskellige institutioner har sammenlignet forskellige fodre og konkluderet, at billige fodre kan være lige så gode som de dyre. Her har man kun kigget på indholdslisten og fordelingen af protein, kulhydrater, fedt mm. Man har ikke kigget på fordøjeligheden af de forskellige komponenter eller hvad de bidrager med i den samlede ernæringsprofil. Det er så lige det du sagde at programmet gjorde det godt og her siger dyrlægen at det ikke er det rigtige grundlag de vurderer på-
 16. pivpiv

  Pedigree

  Desværre kan man ikke se noget i det link andet end at pedigree er et af de fodertyper de gik igennem i programmet og det kan jeg så ikke lige se nogle steder i linket. Så man kan ikke læse nogle gode facts og sammenligninger, men finder du det så vil jeg meget gerne læse det.
 17. pivpiv

  Pedigree

  Velkommen til ja ja i dk er der regler, men reglerne siger at du gerne må tilsætte korn og animalske produkter - animalske produkter er ikke rent kød og det kommer man jo ikke uden om og så er det i min verden junk hvis det bare er knust brusk, skind, sener og hvad ved jeg. Man behøver ikke gå efter det dyreste hundemad, slet ikke, men det koster intet at være kritisk og at sætte sig ind i hvad indehold der er godt og hvad der er fyld og hvad der er direkte skadeligt. Samtidigt skal man huske at nogle fungere på et foder og andre på et andet.
 18. pivpiv

  Ny hvalp

  Sært som behovet for reklamer vokser herinde. Nå men hvis du virkelig mener at du vil have en hvalp og ikke bare skriver for at smide en reklame, så må du have nogle tanker. Stor hund eller mellem eller lille. Pelspleje Han eller hun Hvad tænker du? Vil du gå til noget specielt træning (jagt, spor, nosework, agillity eller lign) eller vil du gå til hvalpe og lydighedstræning? Du må have nogle tanker og retning ellers bliver det svært at hjælpe.
 19. pivpiv

  Hundemad

  endnu en skjult reklame
 20. Vil du fortælle hvordan de ser ud? Nu har vi jo skrevet lidt om at man ikke altid kan sikre sig udseendet. Husk at kræve at sundheden er i top selvom det er blandinger, en blanding kan lige så vel få tjekket hofter og albuer og INGEN dyrlæge kan se det uden røngten.
 21. aaaaarrrhhh kunne du ikke nøjes med at smide din reklame ET sted på siden i stedet for at drukne siden totalt i reklamer?
 22. Hvad søren, ser jeg en "skjult" reklame der! Hunde klædes da ikke ud, hvad I alverden tænker man da lige på. Det er DYR!
 23. Tørret kan holde næsten evigt og det skal ikke på køl. Det tørrer max lidt mere. Hvis det er noget du selv tørrer i ovnen så ville jeg sørge for at det er ordenligt tørret ellers have det på frost. Men det man køber kan holde for evigt nærmest
 24. ha ha ha ja, men reklame er reklame, så pyt med om det er godt eller skidt
 25. Måske du lige skal have med om hun er med stamtavle og hvor i landet hun bor. Jeg håber du finder det perfekte hjem til hende.
×
×
 • Tilføj...