Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.577
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  132

Alt der er opslået af pivpiv

 1. Må jeg spørge hvorfor du har brug for at sætte reklamerne til dine sider herinde? Nå ja og hvalpen er nok nærmere unghund nu, det er nemlig et ældre opslag og bruger ser ikke ud til at være her mere
 2. Uden et billede så er det svært. Vores gamle lab fik nogle vorter som dyrlægen bare smurte noget på så faldt de af, men det kan vist kun gøres når de er små. Er du i tvivl, så få det tjekket ved doktor dyr
 3. Du vil ikke finde en kennel, såsom i noget der er godkendt da det ikke er en race. Der er MANGE der sælger den blanding og kalder dem noget fancy men der er også mange af dem der er hvalpe fabrikker eller der IKKE har tjekket sundheden på forældrene (Som minimum røngten og lign) Det er en mode blanding, desværre
 4. Siri renee richter jungersen (tror jeg hele navnet er) har lagt MANGE gode film på youtube. Der trænes med positivitet og ros samt masser af ro. Går I til hvalpetræning? Der kan I garanteret også få vist nogle gode øvelser. Barnet skal ikke lege voldsomme lege og kaste lege (pind/bold) med hunden, det vil bare friste hunden mere til at ville lege og dermed bide og være en bandit. Træn hund i ro, ro ro ro ro og mange små øvelser, så hovedet kan blive træt, men også sådan at der kommer mest muligt ro på hvalpen.
 5. pivpiv

  Gamle hunde

  Jeg har endnu ikke mødt en gadehund uden nogle udfordringer, de har jo immervæk været halv vilde på gaden mange af dem. Jævnligt er der hunde der søger hjem efter dødsfald, sådan en vaps ville være perfekt til jer. Ang kosttilskud (og så meget andet) så er vi glade for hestens helse, de sætter sig virkelig ind i tingene og er gode til at vejlede og det gælder både mennesker og dyr. Vi bruger både deres tilskud og back on track fra dem (og de har vist prisgaranti på back on track). Held og lykke med projekt baby og hund. Nogle gange opslåes der også omplacerings hunde herinde, det er dog ikke så tit længere, men det sker da.
 6. pivpiv

  Gamle hunde

  Der er også rigtig mange ældre hunde på de danske internater, måske det ville være en ide at hjælpe her i landet? Vores den gamle vi havde, hun var ikke mere ude før de sidste dage inden hun måtte aflives. Hunde er lige så forskellige som mennesker. Flere ældre (og også yngre) hunde har glæde af kosttilskud pga gigt og lign, det koster lidt ekstra men pengene er godt givet ud (vi har været glade for vejledning ved hestens helse). Der er flere ting som kan give glæde og velvære ved ældre hunde, men det er jo igen så forskelligt. Vores den gamle fik lidt forskellige tilskud og det var alt. De lange gåture blev kortere men samtidigt så charmen ved en ældre hund, den kan bare ikke beskrives. Trapper kan blive et problem når hunde bliver gamle (men selv hvalpe bliver gamle engang) og en rampe eller hjælp til at komme ind i bilen kan være en hjælp (igen, alt efter race og størrelse). Hatten af for jeres tanker om at forsøde livet for en gammel kær vaps.
 7. pivpiv

  Parringspris

  Øv også, det er surt. Bagklog er nemt at være og du skulle have insisteret på kontrakten. Var det først da hvalpene kom at hun kom i tanke om at hun ville have penge?
 8. pivpiv

  Parringspris

  Det er sørme da ikke en urimelig pris. Men du har vel heller ikke valgt hendes hanhund bare fordi den var gratis, den passer vel til din tæve og har super god sundhed?
 9. pivpiv

  Skraben

  Hvad hund er det, er det første gang? Er hun tjekket ved dyrlægen? Er der ro omkring hende? Har hun feber?
 10. Drop den bold, den stresser ham bare og kører ham op. Han mangler at lave noget hvor han skal tænke. Lav kontakt øvelser med ham og træn lidt, ene ting han skal bruge hovedet på og ikke ting der stresser (leg, bold, pind og lign).
 11. bernerdoodle hvalpe???? Altså krydsninger Hvordan er sundheden på jeres hund? Er der røngten og diverse tests? Er I obs på at I vil lave krydsninger der virkelig kan få mange skrækkelige skavanker?? Har I virkelig tænkt det her igennem? Bare tænk på størrelsesforskellen på de to racer, tænk på at der kan komme kæmpe hvalpe som tæven ikke kan føde og hun dermed dør.
 12. Det er i hvert fald ikke racer der har ry for at være madglade, så giv ham tid. Hvis et firma tilbyder at lave special sammensat foder, så ville jeg ikke tro dem. De kan jo ikke producere de få kg du skal bruge og derefter lave en ny blanding foder til andre og så videre, det ville kræve uanede mængder penge og tid. Husk at så unge hunde skal bare på små ture og nogle gange hjælpes til at huske at få sovet. Det er super godt at han har spist mere, helt perfekt.
 13. Giv tid og drop alt andet end foderet. Det der med at stikke en masse andet end hundemad, så ved man pludselig ikke hvad hunden reelt får og hunden får dig opdraget til kun at servere det sjove Giv ham tid. Sæt foderet ned og lad det stå i 10 min, spiser han ikke så fjern det og det gør du 4-6 gange om dagen. Der er delte meninger om det med korn, men en ting er sikkert - han dør ikke af at få det og jeg tror nærmest det er et spørgsmål om religion. Men vigtigst er at han spiser og han får ro. En hvalp skal sove sindsygt mange timer, spise og drikke og lege lidt. Den alder skal have tid. Hvad race er han? JEg ville som sagt ALDRIG så meget som overveje vuffeli, det virker som svindel og humbug og husk de negative kommentarer og meninger på facebook kan nemt slettes af administrator af siden
 14. Hvorfor vil I væk fra Royal canin? Det er et gammelt og anerkendt mærke, Vuffeli som du nævner har jeg aldrig hørt om og ved at læse på deres side så vil jeg holde mig LANGT væk fra dem. Når ikke de kan fortælle hvor stor en % del af de forskellige ting der er i maden, så virker det sært og det med at de sammensætter fodret præcis til din hund........ det er noget fis, de kan jo ikke lave en sæk med 3 kg af denne sammenblanding og derefter en sæk med 12 kg af en anden. Det kan ikke hænge sammen. Var jeg dig så ville jeg begrænse mængden af ændringer, husk jeres hund er lige kommet hjem til jer og der er så meget nyt den skal forholde sig til og igen, royal canin er kvalitet og hvalpen fungerer på det.
 15. puha det lyder ikke rart. Hvad sagde doktor dyr?
 16. Hvordan får du den til at kaste op? Hvis ikke det er meget så ville jeg vente og se tiden an og hvis det er en del og du er utryg, så ville jeg fange dyrlægen.
 17. pivpiv

  Tynd mave

  sørg for vand, har du zoolac/prokolin eller canicur til at stoppe det? de tre produkter er gode (nogle sværger til det ene og andre til andet) Faste og evt noget helt udkogt havresuppe når maven har fået ro i en del timer. ingen tyggeting. Har du en ide om hvad der har givet dårlig mave? Hvis den kommer fra noget der ligner hvalpefabrik så kan det være noget bras. Vær obs på den ikke bliver dvask og dehydrerer. Måske opdrætter kan hjælpe med gode fif. God bedring med det lille myr
 18. pivpiv

  Kløe og hårtab

  skynd dig til dyrlægen! Det er bare asti afsted når man ikke ved hvad søren det kan være. Nogle ting kan brede sig med lynets hast. God bedring
 19. Få billeder ind og fortæl om ham også om hans "negative" sider, så han kommer det rette sted hen og ikke bare ender som en kastebold ingen vil have. Fortæl mest muligt om ham. Held og lykke.
 20. Åh for pokker, med stamtavle havde du i det mindste haft opdrætters hjælp/dkk måske. Jeg krydser fingre for at han kan fikses og hurtig er frisk.
 21. Jeg ville hegne det inde indtil han er blevet lidt ældre, men bare rolig han skal nok lære det hvis du fortsat træner ham
 22. Når det er konstateret så tideligt er der så ikke nogen dækning ved opdrætter (såfremt han er med stamtavle)? Århus er helt klart pengene værd og hvis du har forsikring så dækker de oftest en god slat. Jeg ville klart vælge dk, i tilfælde af at man har brug for hjælp eller noget så er det en lang tur til sverige eller tyskland med en relativt nyopereret hund. Jeg håber det hele går godt.
 23. Drop alt med lyde, vandsprøjt og hvad ved jeg. Det er absolut ikke noget jeg vil anbefale og det er, efter min mening , synd for hunden. Træn. Kontakt øvelser, afledning og masser af godbidder - det kommer der noget godt ud af og det kan oven i købet gøres hyggeligt Sørg for at godbidderne er lækre (nogle er tilfredse med deres mad og andre kræver ost, frikadelle eller hvad ved jeg for at blive tilfreds) og så øv kontakt øvelser og brug dem i situationerne hvor han reagerer. Jeg er SÅ enig med @Hofferne I skal selvfølgelig ikke af med hunden bare fordi der er en udfordring, det er "bare" at træne og så kommer I over det problem, bare rolig det løser sig God træning og god ferie
 24. Hvor ofte tisser hun? Urinvejs infektion, så tisser de tit og jeg har aldrig hørt om hævede kønsorganer. Men hvis jeg var dig, så ville jeg da lige vende den med dyrlægen - det er gratis at ringe (i hvert fald ved de dyrlæger jeg kender). Hvor gammel er hun? Har hun regelmæssige løbetider?
 25. passer det ikke med en løbetid? Normalt hæver deres kønsdele ikke ved blærebetændelse. Men skulle der være en infektion så kan man ikke se det med det blotte øje og blod kan man kun se hvis hun tisser inde og du må tørre op. Det er oftest så lidt. Men er du usikker så smid en urinprøve ind til dyrlægen, de kan hurtigt give svar.
×
×
 • Tilføj...