Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.546
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  126

Alt der er opslået af pivpiv

 1. Socialiseringen er netop at komme ud og væk fra de vante hjemlige rammer, så det kan du ikke bare klare derhjemme. Noget af det klares når man tager på hvalpehold og kommer ud i verden og oplever noget. Socialiseringen handler jo også om at besøge dyrlægen, at gå ukendte steder. Der er ikke noget værre end hvis man kommer i en situation hvor man skal gøre noget man ikke er vant til og hunden så slår bremsen i fordi den kun har oplevet hjemmet og markerne deromkring. Det er SÅ vigtigt. Jeg skulle til dyrlægen med en jagthund. Den var ikke vant til byen men der lå vagtdyrlægen nu engang, ja så var den så heller ikke vant til at gå rigtigt i snor (spørg lige om det var kaos). Ja og for ikke at tale om at hoppe op på dyrlægens bord, det var da helt umuligt og i venteværelset var hun ved at æde alt fordi hun simplelthen ikke havde lært at man godt kan sidde stille og vente et fremmed sted.
 2. pivpiv

  Tynd mave

  perfekt. Ja herinde forstår vi glæden ved en fast pølle
 3. pivpiv

  Tynd mave

  Prokolin eller zoolac eller canicur (der er forskel på hvad man har succes med) Det kan købes i maxizoo, ved dyrlæge, med24 (de er vist billigst, vi køber så vi altid har en tube på lager) og så mener jeg også du kan få det på apoteket. God bedring
 4. Det er der ingen i hele verden der kan svare dig på. Den kan komme til at ligne en af forældrene og den kan blive en god blanding, den kan falde ud til alle sider og først når den er udvokset kan du selv fortælle hvad den ligner og hvor stor den bliver. Avler (for en opdrætter er seriøs og indrømmer at man ikke kan spå om noget uvist) kan på ingen måde svare dig på hvor stor den bliver eller den ser ud. Så lige meget hvor gerne jeg ville hjælpe dig, så siden du ikke har købt en race men en blanding, så vil du ikke kunne få et sikkert svar. Nogen vi kender fik et kuld ups hvalpe (en løbsk tæve stak af), de var krydsninger af islandsk fårehund og tysk ruhåret - der er ikke to ens hvalpe. Nogle er kæmpe som ruhåret og andre små som fårehunden, nogle gule som fårehunden og med blød pels, andre gul men med stive børste som den tyske ruharet. Nogle andre var broget som den tyske ruhåret. Der kom mange hvalpe og som skrevet var ikke to ens. Nogle havde et skønt sind, andre var nogle usikre knurrende stakler. Ikke en blanding der kan anbefales, men en blanding der virkelig viste hvor stor forskel der kan være i et kuld.
 5. pivpiv

  Hvalp jager hale

  Det er også derfor at I skal lave nogle øvelser med hende fremfor en anden leg. Øvelser trætter og får hjernen på andre tanker. Kontakt øvelser er rigtig gode og kræver fokus fra hunden og så trætter de så skønt Det får lige hunden lidt ned i gear. Den hale er jo også sjov, den er bare lige der og den vifter af en hele tiden Men bare rolig, træning og snart er halen bare et vedhæng
 6. pivpiv

  Hvalp jager hale

  afled hende. Når hun begynder så stop hende og lav lidt kontakt øvelser eller andet hyggeligt og nemt. Det kan sagtens bare være en pokkers dårlig vane og den skal brydes. I har ikke gang i en masse boldleg vel? Det er nemlig noget der nemt stresser hunde.
 7. Puha en øv avler, hvalpe med lopper Hvor længe har I haft ham. Normalt klør loppebid ikke ret mange dage. Vær obs på om det hele tiden er samme ben, hvis det er det så ville jeg tjekke om der sidder noget i pelsen eller mellem tæerne eller noget i den dur.
 8. Jeg forstår det ikke helt. Han klør sig ikke bare? Han gnasker sig vel ikke hudløs eller noget i den stil?
 9. nu er det en gammel tråd du har fundet. Være obs på at hun fortsætter med at drikke, det er meget normalt at nogle ikke spiser så meget. Pas godt på hende, for hun er ikke sådan fordi hun vil styre dig eller være træls, måske hun er sådan fordi hun ikke forstår hvad der sker med hendes krop.
 10. Træning ude er vigtigt, det giver nogle gode forstyrrelser og jeg vil mene at man virkelig skal være dygtig for at kunne undvære hold træning og siden at du nævner bold kast, så vil jeg mene at der er brug for et trænings sted. I det mindste bare som vejledning og et sted hvor man får friske øjne på det man laver . Samt man har de andre hunde som "forstyrende elementer", det er guld værd. Og så forbyd bold leg, det er der sjældent noget godt i, det stresser og det kører hunden op fremfor at trætte på den gode måde. Lange gåture er altid godt, men hjernetræning er det bedste, det trætter så dejligt. Så gåture ja selvfølgelig, men hjernegymnastik/træning er mindst lige så vigtig.
 11. Har I selv nogle racer i overvejer? Hvad med en puddel? Den er lærenem og fælder ikke (og findes i flere størrelser)
 12. Lad os endelig høre hvad dyrlægen siger. Det er godt nok længe siden jeg har hørt om en dyrlæge der laver hjemmebesøg, det var ren luxus dengang vores gjorde det, men det er så også 30 år siden.
 13. Allergi kan sagtens komme efter nogle år. Afsted til doktor dyr, så hun ikke skal vente over ferien her sidst på ugen. Tænk hvis du havde en slem øjenbetændelse og ikke kunne komme til lægen - det kan jo være noget ganske uskyldigt men stadig smertefuldt som lige kræver en stak øjendråber.
 14. Desværre nej,men du kan skrive til moderator (admin gør nok intet) og bede dem slette.
 15. Jeg ville helt klart vende det med dyrlægen, det er så sårbart et område , øjnene, så jeg ville ikke være glad for at vente og se tiden an eller selvbehandle. Kan hun have allergi? Jeg håber snart hun er frisk igen, god bedring
 16. pivpiv

  Gøen

  Ej hvor en ringe reklame
 17. Helt enig med beaglepack. Hunde kan sagtens have noget ala moders mærker/pigmentering , men hvis du mener det ændrer sig og ikke er en flåt så få en dyrlæge til at se på det. Lige som med mennesker så kan man heller ikke på hunde se om et modersmærke bærer kræft (det er vist kun nogle specielle slags). Lad os lige høre hvad du finder frem til.
 18. Da vores den gamle fik fjernet underlivet efter en åben men ubehandlet livmoderinfektion (dyrlægefejl). Der sov hun meget i det første døgn, måske 1½ og så var hun på toppen på trods af at hun virkelig havde været tæt på det gik galt. Det de tog ud fyldte en hel badeværelsesvask (Labrador) og var ubeskriveligt tæt på at briste. Vi blev anbefalet flere små måltider og noget vådfoder fra dyrlægen med noget tilskud som øger heling og gør at hunden hurtigere blev frisk, kan ikke huske hvad det hedder. Vi brugte kun et par dåser som dyrlægen gav os (måske fem) og hun var småt spisende, men glad og tilpas. Nogle hunde reagerer meget på narkosen. Den ældste vi har nu er et par dage om at sove en narkose ud hvor den yngste er på benene hurtigt og upåvirket. Den ældste får også en eller anden indsprøjtning mod kvalme og ubehag (en ekstra) da hun virkelig bliver dvask og kvalm af narkose. God bedring med hunden, jeg håber hurtigt hun er frisk igen.
 19. pivpiv

  tyggeting

  en kong fyldt med hundemad og så frossent kan give lidt
 20. pivpiv

  tyggeting

  Vores får ikke de tørrede ting når de er alene af frygt for de får det i den gale hals. Men de får derimod en frossen kong eller et stykke frossent fyldt spiserør når vi går.
 21. Måske virker de for trådstarter. Nogle hunde virker de på
 22. Har I prøvet de der piller man kan få ved dyrlægen (uden recept)? For nogle virker de. Vores den ældste har altid gjort det og det hænger sammen med når hun har for meget mavesyre/halsbrand. Så gør hun det, så får vi syren i balance og der er intet.
 23. Det er 11 år siden tråden blev lavet, jeg tvivler på den bliver opdateret
 24. Man kan ikke selv slette herinde, du skal skrive til moderator (admin reagerer nok ikke) og få dem til at låse opslaget. Dejligt at I har fundet et godt sted til Alma
 25. nej hunde går ikke i overgangsalderen, de har løbetid livet ud og igen det er en lille race du har så hun er jo slet ikke gammel endnu.
×
×
 • Tilføj...