Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.799
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  178

Alt der er opslået af pivpiv

 1. Så snart han er på toppen efter de lungeorm så ville jeg komme afsted til træning og få inspiration i hvordan i bedst bruger ham i hverdagen, for det er to racer der skal bruges ellers bliver det trælst i længden for både jer og hunden. Dejligt at du har fundet noget der hjælper, bare hæng i, så den dårlige vane brydes.
 2. Går I til nogle former for træning med hunden? Det er en krydsning der er en brugshund, så den kræver arbejde og kræver at arbejde. Måske står hjernen pt på standby, men der kan stadig arbejdes sammen. Nosework, lydighedstræning, træk som therese skriver. Den sammensætning den er kræver meget hjernearbejde men også virkelig at bruge kroppen - HVER dag. Det er virkelig ikke en sofa hund (det er der nu ingen der er). Jeres hundetræner som ser både jer og hunden kan også vejlede jer med problemet, oftest gør man et eller andet - slukker en smøg, putter mobilen i lommen eller hvad ved jeg, men det indikere at nu er vi snart hjemme. Det vigtigste er bare at stoppe det og selvfølgelig med positiv træning.
 3. Det kan sagtens lade sig gøre. Den skal trænes og det er en stædig lille en. Men sød som bare pokker. Det er en pokkers klog race og de nyder også at blive brugt, det er ikke bare en pynte hund. Men den kan sagtens lære at gå med dyrene.
 4. jeg tror bare forum får lov at køre og de intet gør, desværre
 5. nok fordi han får x antal kroner og ører pr klik på linket, desværre
 6. dejligt at den virker. Hårsækmider kan man ikke se med det blotte øje. Men har du fået undersøgt om din hund måske har loppeallergi? Det kunne måske lyde sådan. Du skal rengøre huset og evt bruge trinol 810 så æggene forhindres i at klække og der ikke kommer flere lopper. lopper og flåter fragtes også med havens fugle og dit hegn om haven skal være grundigt og højt for at holde ræven ude
 7. Jeg ville klart skifte foder. Når hun skider så ofte så er det fordi at foderet ikke passer til hende. Mærket kan være ok, men stadig ikke være det rigtige til hunden. Er det dog noget der er begyndt pludseligt så ville jeg få hunden tjekket ved dyrlægen.
 8. Enig med Beaglepack, op med et hegn og problemet er løst og du slipper for bekymringen for om hunden køres ned eller lign. Hvorfor den er begyndt på det er ikke til at svare på.
 9. Jeg ville respektere skiltningen og finde et andet sted. Der er jo ingen grund til at provokere på nogen måde og der er jo rigeligt med plads i lille dk at lufte hunde på.
 10. Finder en anden dyrlæge og en lille note, rævene trives og der er dejligt mange af dem..... både i byer og på landet. Så ræven er langt fra væk. De parasitter som ræven bærer har pindsvin også oftest med sig og den så berømte og berygtede mårhund. Nogle af dem bærer selv hjortevildtet på. Nå men, en anden dyrlæge og når du ligefrem kan se dem så gætter jeg på lopper - er de først i huset så vil de side i alle sprækker og tæpper og klække dagligt så der kommer nye på hunden.
 11. pivpiv

  Rengøring

  Fed reklame i en 11 år gammel tråd...... et svar om vinduespudsning til et spørgsmål om tæpper og hundehår
 12. Jeg ville ringe til dem og få hjælpen, de plejer at være yderst hjælpsomme og flinke. Held og lykke med projektet
 13. Slå ham op på dkk's hanhundeliste fremfor en sluddersladderhygge side som denne. Herinde kan I lige så godt blive tilbudt en krydsningstæve fremfor en raceren.
 14. Lutter glade sorte banditter
 15. Var jeg dig så ville jeg få fat i en dygtig adfærds træner, en der kan hjælpe dig og træne sammen med dig og vejlede dig. Indtil da, hold dig fra andre hunde så hans adfærd ikke forstærkes og andre får dårlige oplevelser
 16. Hjælp jeres forældre med at træne hunden. Den er nok utrænet og måske under stimuleret. Det er absolut ikke for sent. Men træn træn træn og KUN positivt, masser af ros og godbidder. Ja måske er de for gamle, men det kan man ikke ændre nu ved at skælde dem ud eller hunden. få hegnet haven ind så den ikke kan stikke af og lær dem at kaste dens mad i haven så den skal søge efter det og dermed stimuleres lidt.
 17. Ja det var da dagens bedste råd : køb din hund et andet sted. Et sted der ikke kræver den neutraliseret inden den er 1 år (nu kan hun ikke få hvalpene fikset inden de 8 uger mere, siges der). Hvad fanden er det for noget at sælge kønsneutralehunde!!!! Og have enorme "bøder" hvis man avler på deres afkom (tænker lige dummebøder som rockermiljøet bruger) Hvem kan sige at man er 100% ved hundene når man har 175 hvalpe på et år (plus alle de voksne). En normal opdrætter har man også hjælpen ved altid og der koster det ikke penge (og hvem fanden giver 1000 kr for 5 gange træning!!!) Øh nej jeg er ikke hundemor, derfor forsøger jeg heller ikke med en gang mishandling at irettesætte hvalpen som tæven ville, så vil jeg hellere samarbejde og træne. Hvis din hvalp var urenlig pga det var stueopdræt og du dermed mener at det rammer ALLE der kommer fra stueopdræt, så er der da noget du har misforstået. Hvordan trænede du hunden inden du faldt i kløerne på den omtalte hvalpefabrik? Nå ja det med at købe hund et andet sted er verdens bedste råd. Find en god seriøs dkk hundeopdrætter i stedet for en hvalpefabrik. Vælg et sted der ikke er udelukket af diverse klubber pga skamavl. Vælg et sted der ikke trække mange kuld hvalpe på samme tæve. Vælg en hvor forældrene (og flere generationer derfør) har en sundhed der er tip top og ikke bare nogle der påstår dyrlægen kan se at hunden er frisk. Vælg et sted hvor hundene er med når i drikker kaffen, alle hundene i huset og vælg et sted der kun er stolte af at få besøg af myndighedernes kontroller hvor der uddeles smileys og lign.
 18. Begynd at træne kontakt øvelser og i de situationer ville jeg bruge kontakt øvelserne. Se evt siri renee jungersen på youtube, det er gamle video'er men der er nogle gode øvelser. Det der med at trøste kommer der intet godt ud af. Åh så forstår jeg bedre, et af de der modenavne til en blanding. De racer I har en krydsning af er nogle der støjer når de er utilfredse, så adfærden er egentlig meget normal. Men det ikke sagt at det ikke skal trænes væk. Det lyder super med hundetræning, indtil da så kan I sagtens starte med nogle små basale ting derhjemme og det er jer begge der skal træne, så hvalpen ser det hyggelige og sjove i jer begge.
 19. pomchi - det er bare en blanding, ikke? Når du går væk, hvad gør din kæreste så når hunden skriger? Hvad træning går i til med jeres hvalp?
 20. kontakt bech trade, så får du et bur der passer både til bil og hund. Buret skal der være noget sikkerhed i, ikke bare sådan noget tyndt skrammel (efter min mening). Hunden skal kan stå oprejst og ligge uden at skal krølle sig sammen (altså som voksen). Vi har selv artfex bur, vores har hele bagagerummet uden skillevæg - men vi har også mere end en hund.
 21. Super godt. I er helt på rette vej. Når han mener han skal gø, så afled ham med de gode øvelser som øjenkontakt, giv pote og lign, få hans fokus og sørg for en masse belønning.
 22. Hvordan træner i ham? Fjern alt kaste leg, ingen bolde og pinde - det kan nemt være roden til alt ondt. Træn små sessioner med kontakt, men træn dem flere gange om dagen. Hjernetræning i massevis, det trætter mere og bedre end vilde lege.
 23. Verdens nemmeste teenager er altså guld værd! Pyyyhhhh det var da også lang tid han brugte på hvalpeamok. Her reagerede Fersken også og nægtede at sove og var i højt gear. Men nu sover hun gerne fra det meste - hun kan godt få et lille tilbagefald, men så minder vi hende bare på at sove og så styrter hun som et fly.
 24. Nej du skal ikke lade ham gø. Du skal aflede ham. Hvad race er din hvalp? Går du til hundetræning? Hvis ikke så se af at komme afsted ASAP, der trænes sådanne situationer nemlig hvis man har en skrigeballon. Det er op af bakke og stå med situationen om et år, så er det blevet en dårlig vane. Træn kontakt øvelser. Gå på youtube og se evt Siri Richter jungersen (Er det ikke sådan vores Siri hedder herinde). Nå ja og lær hvalpen at man ikke behøver at hilse på alle hunde man møder. Det er ok bare at gå forbi uden at reagere.
×
×
 • Tilføj...