Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.683
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  153

Alt der er opslået af pivpiv

 1. Åh hvor er hun fin Det gør mig ondt at du har mistet Sinus, en af vores venner har lige mistet deres hund til det samme , der før havde jeg aldrig hørt om det. Store spor kan ikke fyldes, men bare man følger dem der bedste man kan og det er jeg sikker på at den der lækkerpot gør.
 2. Alle hunde bør gå til træning, man får så mange gode fif og hjælp. En hvalp ved ikke hvad den må og ikke må, hvis ikke den trænes og lærer hvad nej betyder og hvad den må tage og hvad den ikke må. Og det skal man forvente tager den tid det nu engang tager - så der ryger nok lidt den bider i. De fleste hvalpe skal ud og tisse om natten, de kan ikke holde sig så mange timer. Så ja forvent at den skal ud. Hvordan tænker I på at aktivere hvalpen?
 3. Det kan det da. En træner hund og en passer baby. På gode dage er baby bare med til hundetræning og på dårlige dage deler i. Når hvalp skal ud så er I alligevel vant til at være oppe i ny og næ om natten Måske en lille kravlegård til baby eller hvalp, for de to når ikke lige legestadiet samtidigt - men her er træningen guld værd. Så ja da, hvis det er det i vil, så kan I sagtens. Det er arbejde, men det er jo også skønt. Hvalpen kan ikke gå så langt til at starte med, men så må den putte under barnevognen eller løftes når I er på tur. Mulighederne er mange.
 4. aaaarrrrgggg, det er da vist en plat form for reklame.
 5. pivpiv

  Syg hvalp

  æv hvor synd for jer og jeres hvalp. Men sådan går det desværre tit når man handler ved en hvalpefabrik eller køber modehunde. Hvad fejler jeres hvalp?
 6. pivpiv

  vil ikke lystre

  Enig med Therese. Hvalpen skal jo lære hvad nej betyder og han skal bruge sit hoved, evt på små opgaver eller små omgange træning (de kører trætte efter fem min i den alder). Går I til hundetræning? Hvis ikke, så afsted med jer og det kan kun gå for langsomt, der lærer både hund og ejer nemlig meget. Legetøj - hvordan skal han vide hvad der er legetøj og hvad han må lege med? Leg med ham, men ikke for vildt og igen kun kort tid. Når han skal ud og tisse/pølle, så sørg så vidt muligt for der er ro også fra jer. Vær kedelige og stå på og vent eller gå på et lille bitte område og vent til han finder roen til at gøre det han skal. I den alder er de sjældent renlige. Når i ved at han bliver vild efter at have været med andre hunde så tænk. Husker I at bremse dem eller går de bare legeamok i flere timer? Så kører han overtræt og bliver overstimuleret. Snor på og træn kontakt øvelser og hund i ro - ellers vil han forvente den vilde leg hver gang i ser en anden hund. Når I er med andre hunde, så begræns jer - ikke smide ham af i en hundeskov med 20 fremmede hunde - det er meget at kapere for sådan en lille en. Når han bider derhjemme så sig nej og stik et stykke legetøj i munden på ham, ikke noget med at råbe og tage fat i ham. Gør jer kedelige. Træn evt nej øvelsen, der er nogle gode trænings film på youtube og igen, afsted til hundetræning.
 7. opslaget er 1½ år gammelt, så du skal nok ikke forvente for meget
 8. Jo Paya er den yngste. Luna har lila halsbånd (det med stritøre og det med flag) og Paya har orange halsbånd (sovebillede og profil)
 9. æææææææhhhhh jow jow, sådan kan man da også lige smide sig en gang reklame. Jeg ville knagme ikke stole på en fremmed skulle sætte min hund i en flok på 10 fremmede hunde - no way! nå, men tillykke med den gratis reklame
 10. Hvis der er tilbage gang i struvitter, så skal du fange dyrlægen. Det kan være pokkers træls at komme af med, men det er kæmpen værd. God bedring med hende
 11. Det er meget normalt at hvalpe skal ud, det er så individuelt hvor ofte. Hvor gammel er hvalpen?
 12. Jeg ville søge dyrlæge, det er slet ikke normalt. Kommer han fint af med afføring og går han ok eller går han besværet? I mine ører lyder det som en hund der har smerter, så til dyrlæge med ham. Så ung en hund burde ikke være for træt til gåtur og slet ikke dagligt.
 13. du skal træne kontakt øvelser og hund i ro og så skal hun ikke have succes, altså når hun er vild i snoren skal hun ikke have lov at lege. Hun er ikke bidsk - hun er en hvalp og laver det naturlige en hvalp gør og det gælder også at bide. Når de to hvalpe bliver for vilde, så er det jeres opgave at stoppe dem. Snor på og så hund i ro og det skal trænes til hudløshed og det er skide svært og nogle gange er der også tilbagefald - men sådan er det med al træning. Husk at retrievere skal lære at styre deres kroppe - der er alt for mange der ender med skader pga de er fjollede og glade og leger vildt. Kropskontrol og ro på, masser af ro på.
 14. pivpiv

  Bider i vægge

  Pandelapper må de gerne få nu. Giver I jeres hvalp "time out"? Hvad betyder det? Hvordan træner i de der 2-3 gange om dagen og hvor længe? Han bider ikke i væggene fordi han mangler socialisering fra hundetræning, slet ikke. Men tænderne klør og generer ham. Har I nogle gode bideting han kan gumle i? Ingen boldleg, det stresser - men aktivering hvor han skal bruge hovedet.
 15. pivpiv

  Min gamle labrador

  Du har vel haft ham forbi en dyrlæge? Det kan være alt fra tumor, til epilepsi, til ubalance i kalk eller lign. Så afsted til dyrlægen og få tjekket den gamle fyr, det fortjener han efter et langt flot liv. Lad os høre hvad dyrlægen siger og god bedring med ham
 16. Det ville være smart at oplyse om stamtavle så man kan se om hundene passer sammen og også at sørge for at der er testet for alle arvelige sygdomme og dem har racen jo en del af. Nævn også din pris et billede giver også lidt. MEN du har nok mere held på dkk hanhundeliste fremfor på en rimelig stille side Når den er købt ved kennel så er papirene nok i orden, men der er meget mere end bare det. Hovsa og husk hvor i verden/dk i befinder jer
 17. ikke alle hanhunde lærer at lette ben og nogle er større svin end andre. Jeg ville få ham tjekket om alt er vel, har han nu en låsning et sted der gør at det gør ondt at lette ben, så kan det jo afhjælpes.
 18. nåååå ja det kan jo gå over sådan noget. Det skriver jeg bag øret - Han! Vi har oftest prøvet med vildt og lam
 19. Nåååå, vi er bare altid blevet betjent af en kvinde Hvor sjovt så forskelligt. Vores tidligere hund skulle bare have tanken om rå ben og hun fik dårlig mave. Luna kværner alt uden de store problemer. Vi har aldrig haft dårlig mave på de gode tørrede ting, men på de lysnede hud ting. Ja hunde er så forskellige.
 20. En hund på den alder udviser ikke dominans - det lyder som om du har læst nogle af de gamle bøger, dem hvor man skal holde hunden i nakken og vise hvem der bestemmer. Jeg ville starte med at læse nogle af de nyere gode bøger, samt få fat i en god hundetræner der bruger positiv træning og så tror jeg nu nok det hele løser sig. Det i har lyder til at være en ganske almindelig hundehvalp der måske mangler lidt retningslinjer. Vi har selv kontakt med folk med asperger og vores hunde reagerer forskelligt på de forskellige og ingen af vores hunde har været ens. Men ingen af dem vil hinanden noget ondt, men begge parter skal i ny og næ vejledes og trænes, så de spiller den samme melodi.
 21. Jeg ville skrive til hundeparadiset og hun kan også vejlede dig med hvad der er bedst. Jeg ville klart ikke være bange for det tørrede kød, hvis altså det er ok kvalitet - igen se hundeparadiset. Mange falder for dem i supermarkedet og mange tror faktisk også at frolic er godt - så derfor nævnte jeg det. Desværre er der mange labradoodles med alverdens allergier da de i bund og grund er krydsninger og der har været store problemer igennem avlen. Så hvis hendes mave bliver ved med at drille, så få testet for alverdens allergier. Det var ikke ment for ikke at svare på dit spørgsmål, men jeg har nemlig ikke hørt nogensinde at hvalpe ikke må få gode pandelapper og gevire, tvært imod Bare sørg for at det altid er under opsyn.
×
×
 • Tilføj...