Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.639
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  146

Alt der er opslået af pivpiv

 1. Hvilken slags eftersøgning? Jeg ved at DCH har noget forskellig eftersøgning, så der kan du finde den klub der er nærmest dig.
 2. Fy for pokker. Er det en rigtig pension I har afleveret dem i? Så vil jeg virkelig gerne høre navnet så man ikke risikerer at bruge de samme. Sørg for at melde det alle tænkelige steder, der må da være noget dyreværn og hvad ved jeg. Det gør mig ondt at I måtte igennem sådan en grim oplevelse.
 3. pivpiv

  brun labbe

  Det er værd at køre efter den rette hvalp. Hellere finde den rette og gode opdrætter der passer til jer end at slippe for at køre ret langt og så ende med noget der giver noget unødigt kaos/uro /tårer. Vi bor i nordjylland og vores hunde stammer fra: sønderjylland, sjælland og vestjylland og jeg kører gerne længere efter den rette hvalp. Men sørg for en med stamtavle og led så på dkk's hvalpeliste. Mød forældrehundene og opdrætter, besøg evt flere steder ooooogggg pyt med farven, den rette hund er vigtigere end at den passer med tæpperne
 4. pivpiv

  Spitzpoo

  du ved godt at det du efterlyser kun findes ved hundehandlere - ingen seriøs opdrætter ville kalde et gadekryds andet end det det er..... en blanding. Når man køber en blanding kan man slet ikke være sikker på udseendet, så hvad er det der gør at du ønsker den blanding? Hverken sind eller udseende er til at gætte når man køber blandinger og slet ikke skamavlede hunde.
 5. pivpiv

  jason

  totalt enig med hofferne. Hunden er din, man kan sgisme da ikke kaste en hund frem og tilbage som en bold og ligefrem at tilbyde en hund fra litauen.... så tænker jeg også HUNDEHANDLER / hvalpefabrik agtigt. Jeg ville en gang for alle skrive til sælger at der ikke bliver nogen handel og at hunden er jeres.
 6. doodle? altså krydsning af puddel og et eller andet? Når i finder en legekammerat så husk at "lige børn leger bedst" og pas nu på de skrøbelige led der er på hvalpe og unghunde.
 7. Husk at nævne hvad race jeres hvalp er. Der kan være fornuft i at størrelserne passer lidt sammen. Men dejligt sted I går til træning, så lærer hundene at de er "i skole" og ikke på en legeplads og der bliver kaos fordi alle hvalpene hyler og skriger fordi de vil lege. Desværre er forum her meget stille, men jeg håber I finder legekammerater der kan mødes - har I spurgt de andre der går til træning med jer?
 8. Er det ikke en opdrætter der er god til at informere og hjælpe dig? Dette burde være noget som en god stabil opdrætter ville vejlede og råde omkring. Hvis ikke du føler at du får et ærligt svar ved opdrætter, så ville jeg finde et andet sted at købe hvalp.
 9. Du har været ved dyrlægen , ikke? Hvor langt er hun i drægtigheden?
 10. Helt enig med Alfen. Hvad race er det? Er du helt sikker på at hun er drægtig? Snak med dyrlægen og sørg for at have dem med ved siden og lyt til dem.
 11. Det var da et mærkeligt opslag. Lav da en ordenligt reklame et sted hvor den hører til i stedet for
 12. En doodles pels er ikke nem at spå om, der er kun ganske få procent der er allergi venlige - nogle bliver som pudel, andre det den er krydset med, nogle andre igen en hårbolle med blanding af begge dele. Men en karte kan nemt være hård syntes jeg. Der hvor vi træner hund er hvalpe velkommen så snart de er vaccineret og det handler om at komme afsted med det samme. Både bønder og jyder kan være ganske fine, alarm klokkerne ringede bare da du skrev at den ikke var alderssvarende socialiseret og at den var nervøs ved at få ordnet pels - så er det vist mere en avler end en opdrætter. Men Tak for svar.
 13. Diverse kamme og karter kan være hårde mod pelsen. Har du overvejet en handske? Hos hestens helse har de nogle og de går til alt fra hest, hund og til kat - både våd og tør. En hund der er så nervøs kommer vel ikke fra en hundefabrik? De fleste hvalpe vil tage livet med oprejst pande og ikke flygte fra småting. Går I til hundetræning? det kan være en super måde at styrke jeres samarbejde på, når I begge kommer på skolebænken. Når hun skal læres at børstes, så skal det selvfølgelig gå stille og roligt og med godbidder, lige som negleklipning og tjek af øre og tænder og så videre.
 14. 5/1 og denne weekend kan umuligt være samme tæve, de er drægtige mere end 21 dage
 15. pivpiv

  Mugs

  nååååå ja den race er vel kendt. Sad lige og tænkte hvad designer race det kunne være Nogle gange er der held herinde selvom siden ikke er så aktiv mere.
 16. pivpiv

  Mugs

  Må jeg spørge hvad en Mugs er? Husk at nævne hvor i landet og fortæl mest muligt om hunden og krav til kommende familie - nogle er heldige at få omplaceret sin hund herinde
 17. pivpiv

  Hvilken hunde-race?

  Drop de der doodles, der avles på ALT skravl og de er slet ikke allergi venlige. Hvis din bror har allergi og du ønsker han skal have noget med hunden at gøre, så få undersøgt HVAD ved hunden han er allergisk for - nogle er for pelsen andre er for deres skæl i huden/Pelsen og det har alle hunde - selv hårløse.
 18. pivpiv

  Tinto

  Er han tjekket fra top til tå, altså røngten og diverse tests (ikke bare en dyrlæge der siger han er fin)?? Når han er det så kan i evt melde ham på dkk hanhundeliste Er han udstillet? på dkk er der også nogle kontrakter man kan bruge, så man ikke kun står med en mundtlig kontrakt og tingene går galt.
 19. pivpiv

  Navn på race søges

  En toller - nova scotia duck tolling retriever
 20. pivpiv

  Vil ikke være udenfor

  Den har jo heller ikke prøvet at den skal være ude fordi det er hyggeligt og fordi den skal gøre sig ren. Så det skal den lære. Det lyder til at være noget af en fabrik du har købt den ved.
 21. pivpiv

  Vil ikke være udenfor

  sølle stakkel, han kommer jo ikke fra et godt sted. Hvor gammel er han? Hav snor og sele på ham og tag bare et enkelt skridt ud på græsset og nus ham og ros ham og bliv der. Næste gang går du det samme skridt ud og nusser og roser. Når så han bliver tryg, så tager du et lille skridt mere. Men bliv ved ham og ros ham.
 22. Tillykke med hvalpen Bodil. Jeg havde da helt glemt at du havde den race, du er klart en der kan anbefales.
 23. Vær meget varsom. En af de største avlere af den race er en sand hvalpefabrik og man ender nemt i noget værre bras. Vær meget vågen og læs godt om racen.
 24. oooooggg hvad har det med hund eller støvsuger eller lign at gøre? Det er fandeme en ringe omgang reklame du prøver på at lave. Gid admin herinde havde hår på brystet og slettede sådan noget bras
 25. Du skal starte renlighedstræning som hvis det var en hvalp og så går jeg ud fra at hun er tjekket ved dyrlægen og ikke har noget blærebetændelse eller lign. Den lille vaps skal måske lære at være hund og jeg ville gøre alt som havde jeg fået en hvalp, selvom den er voksen
×
×
 • Tilføj...