Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.375
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  95

Alt der er opslået af pivpiv

 1. pivpiv

  Hvalp piver, hyler, klynker og gør hele tiden

  Det er jo både godt og ondt. Nu har du og dyrlægerne noget at arbejde med. Måske det er noget ganske uskadeligt, men ved at han ikke har haft hvile så bliver han ved med at være øm. Nu får han jo hvile/søvn og det er godt. Hvis du bor i det nordjyske eller kommer den vej, så vil jeg anbefale dyrlæge/kiropraktor Camilla Gregersen, kiropraktik dyrlægen - hun er SÅ dygtig. Ved at hun også er dyrlæge så er hendes behandling virkelig i top. Mange kiropraktorer og massører har ikke nogen dyrlæge baggrund og det vil jeg personligt ikke selv bruge. Hun bruger både kiropraktik og akupunktur og laser og jeg har set min hund får behandling ved hende og jeg har også selv mærket hendes hænder og hun kan altså noget helt specielt.
 2. pivpiv

  Hundes mad?

  Når ikke du ved mere end racen, på hvilken baggrund kan du så anbefale et specifik mærke hvis ikke det bare er for reklame
 3. pivpiv

  Hvalp piver, hyler, klynker og gør hele tiden

  Jeg tror lige jeg ville snakke med dyrlægen hvis jeg var dig.
 4. pivpiv

  Hvalp piver, hyler, klynker og gør hele tiden

  En hvalp siger man gerne skal sove 18 timer i døgnet. Så må du være bedre til at sætte dig og se tv/strikke/løse kryds og tværs. Med tiden lærer han så at sove videre når du går på wc, men det er noget han først skal lære. Sæt dig og tvangsnusse/giv snor på eller lign. Vis ham at det er sove tid, det er så vigtigt at han får sovet mere, specielt når han viser at han er rastløs
 5. pivpiv

  Hvalp piver, hyler, klynker og gør hele tiden

  Han sover alt for lidt. Når han vader rundt og piver så sætter du dig og giver ham snor på og ignorerer ham og så skal han gerne lære at sove og han skal sove mange timer. Så ro ro ro og mere ro på ham.
 6. pivpiv

  Gratis pasning af hund!

  Der er nogle der bruger hundeluftere og man kan selvfølgelig altid holde øje. Men du skal huske at når det er sort/privat, så kan du komme i klemme hvis en hund stikker af for dig eller du bliver bidt eller andet tænkeligt sker. Hvor at hvis det er et reelt arbejde (lønnet eller frivilligt) så er du under deres forsikring. Men din alder har også meget at sige. Men internater og lignende, de mangler ofte frivillige og mange pensioner har unge til at komme og hjælpe - det er efter min mening den helt rette vej.
 7. pivpiv

  Gratis pasning af hund!

  Hvis ikke du har noget erfaring så vil jeg anbefale dig ikke at kaste dig ud i sådan noget og du skal hverken opdrætte eller opdrage på en kundes hunde Hvis du gerne vil have erfaring så ved jeg at dyrenes beskyttelse, pensioner og lign jævnligt søger nogle til at hjælpe med at lufte de hunde de har og der bliver man oplært. Tænk hvis noget går galt, så har du en ubehagelig sag mellem dig og ejer og der kan komme forsikrings problemer. Din alder skal du også nævne. Men som sagt, søg plads ved nogle af de nævnte, så får du din erfaring og du får den på en kanon god måde.
 8. pivpiv

  Gratis pasning af hund!

  Hvis nu du var seriøs så stod der lidt om dig samt hvad område du arbejder i. Nævn også om du overhovedet har erfaring og gør dig tanker om hvad gør du hvis du bliver ansat til at gå med en hund der trækker meget eller agerer agressivt over for andre hunde på jeres tur? Kan du håndtere alle slags hunde?
 9. pivpiv

  Sygeforsikring efter begyndende sygdomme?

  De fleste vil se en sygdomsfri hund - altså den må ikke have haft anfald i 1 år. Mange dækker for andet end lige det den i forvejen fejler - indtil man kan få dyrlægens ord på at det er et år siden sidste tilfælde. Så jeg vil ikke forvente at de ville dække epilepsi, men ring og spørg dem.
 10. pivpiv

  Gode råd søges :-)

  det må du lige forklare. Ikke den del med at du reklamerer for en eller anden finurlig hjemmeside du står for. Men det med at opdrage hunden til ikke at være forstyrrende for andre omkring sig - ja ja hunden skal ikke gø og genere en hel boligblok, men det virker bare sært skrevet og jo en hund kan sagtens være alene hjemme i flere timer dagligt. Mange der har hund har faktisk job og der er hunden alene hjemme. Husk at en hund sover mange timer i døgnet. Men når det er sagt så skal man selvfølgelig huske at arbejde og træne sin hund , helt klart. Nå ja og de der passeordninger, brug en pension, nogle der har styr på forsikringen og uddannelser/kurser iorden i stedet for at overlade den til en privat fremmede og du senere er nød til at lave et opslag om "hund stjålet", dem ser man desværre mange af.
 11. pivpiv

  Gode råd søges :-)

  åh i guder, hvad sker der lige. Jeg er bare dårlighundemor.dk fordi mine skal slappe af i dag og så er jeg fodderskaffer.dk samt pøllesamler.ad og når jeg kalder på hunden er det payaluna.com
 12. pivpiv

  Hundens forældre ?

  Det kan man inde på dkk, men jeg ved ikke om det kræver at man er medlem.
 13. pivpiv

  Min hund "hopper/ryster" og falder

  jeg ville få ham godt og grundigt undersøgt ved dyrlægen, blodprøver og grundig undersøgelse. Så grunden findes og han lindres, for det kan ikke være rart for ham. Nogle tror bare at man kan spørge herinde og derved spare en dyrlæge tur, selv ved alvorlige ting, derfor villejeg lige nævne det. Nogle er helt klare ved epilepsi anfald, men jeg ved ikke hvor længe sådanne anfald normalt varer. Hvor ofte får han de anfald? Nå ja og velkommen til
 14. pivpiv

  Min hund "hopper/ryster" og falder

  Du har vel søgt dyrlæge, ikke? Ingen af os herinde er dyrlæger, så jeg vil virkelig anbefale dyrlæge. I mine ører kan det lyder som et epileptisk anfald eller noget i den dur. Men igen dyrlæge og få undersøgt og få hjælp for det kan ikke være rart for ham. Hvor gammel er han og hvad race?
 15. pivpiv

  Hjælp til dyrlægen.

  Det lyder ganske fornuftigt at de beholder ham, så må der komme styr på det og forhåbenligt inden længe.
 16. pivpiv

  Hjælp til dyrlægen.

  Hvor er det synd. Er det blevet podet? Så det ved hvad det er. Jeg ville nok søge en anden dyrlæge hvis det er muligt. Men en ting er sikkert, det der er så alvorligt at man ikke bare kan løse det med ting fra skabet. Har du informeret dyrlægen om at antibiotikaen ikke virker?`Nogle gange rammer man jo forkert og skal prøve en anden slags - alt efter hvad det er hunden er ramt af.
 17. pivpiv

  Hjælp til dyrlægen.

  fy for pyffer, det skal der noget antibiotika eller lignende til, det kan ikke klares med håndkøb og gode råd.
 18. pivpiv

  Sort tandkød

  Vores sorte hunde har også sort tandkød (den ene mere end den anden) og de har også sorte pletter på tungen. Den dårlige ånde kan komme af den smule tandsten der vist sidder der. Sørg for at hunden enten får børstet tænder eller får noget godt at tygge i (Ikke de der bløde moderne ting). Et godt stykke pandelappe eller lignende og gerne jævnligt. Men du har tjekket at den ikke har en pind eller stykke kødben eller lignende imellem tænderne der kan give dårlig ånde?
 19. pivpiv

  Hund alene hjemme

  Er du klar over at når du får hund så har du ikke mulighed for at smutte i byen, være med til fredagsbar og så videre. Du skal hjem fra skole for hunden skal luftes og aktiveres. En hund kan sagtens være alene imens man er i skole/job, men så skal man også være klar til at være hjemme/sammen med hunden resten af tiden - man kan ikke lige smutte på job eller i byen. Som Amocca siger så er det ikke nemt at finde lejelighed hvor man må have hund uden det koster kassen eller er noget værre bras. Når du studerer, hvordan skal du få råd til hunden, forsikring, foder, sygdom , træning? Men Amocca siger alle de kloge ting og jeg er helt enig. De fleste rejser og får hunden i pension, men man kan ikke både læse, arbejde, feste og have hund. Desværre.
 20. pivpiv

  Cooper som rejsevuf

  åååååhhhhhh Det er jo paradis Sådanne steder kan man da slet ikke stresse, hvor ser det skønt ud. Han har da bare ventet hele livet på at blive rejsehund
 21. pivpiv

  Diarré / maveproblem on/off

  Dejligt at han trives og har perfekt mave. Men puha det var da en rigtig langtrukken omgang I var igennem.
 22. pivpiv

  Tråden med alle de gode links :)

  tråden er over 6 år gammel, den er måske ikke så opdateret længere
 23. pivpiv

  Best For Pets

  Ros for at det ikke er skjult reklame meeeeeen kunne du ikke melde dig til hos admin så du fik en pæn reklame plads herinde i stedet for det der allerede er
 24. pivpiv

  Hvilket forsikringsselskab skal jeg vælge?

  Jeg vælger aldrig nogensinde mit almindelige forsikringsselskab til at forsikre hundene igen, De ved simpelthen for lidt om tingene og ved at hunden faktisk bruger forsikringen så stiger prisen og ringer man for at spørge om noget så fortæller de at de ikke aner noget om det men at de dækker det dyrlægen vurderer er nødvendigt og bagefter får man så lige en stigning på enten pris eller den del man selv skal betale. Så selvom vi har verdens bedste forsikring (runa/lærestandens), så vil jeg ikke vælge dem til næste hund, de ved ikke nok!
 25. pivpiv

  Alene hjemme vs med på arbejde

  Er der lige lidt skjult reklame her Du arbejder vel som udgangspunkt 37 timer som de fleste andre? Alle hunde har brug for at blive aktiveret og er aktiveringen nok så kan både en kleiner og en tysk være alene hjemme, men en hund skal trænes både som hvalp og voksen - har du tid til det? Det er jo ikke kun i weekenden når du skal på jagt at vaps skal støves af, den skal også klargøres til jagt og der skal bruges mange timer. Der er også muligheden for at smide de flere penge og så få en voksen hund der er trænet, det skal stadig holdes ved lige og der skal arbejdes men det er måske lettere end at afse timer til en hvalp. Hvad slags jagt dyrker du? Er du til stående, drivende, apporterende eller hvad slags hund drømmer du om? Lige meget hvad race du vælger så skal du se på hvordan du vil bruge hunden i hverdagen, en hund skal ud og bruge næsen. Den behøver ikke at løbe 20 km om dagen, den skal selvfølgelig i form til jagterne men hvis ikke næsen bruges så bliver de fleste racer gevaldigt kreative Nå ja og velkommen til
×