Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.448
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  107

Alt der er opslået af pivpiv

 1. pivpiv

  Farvel min supermand <3

  Mange knus og varme tanker. Den super Bamse har klaret mange ting og været en ener som aldrig glemmes.
 2. pivpiv

  Hvilken hvalpetræning

  Jeg ville uden tvivl vælge hvalpeholdet, racen kan gøre lige meget, men det er guld værd at komme på et decideret hvalpehold. Du skal nok nå at komme til racetræning hvis det er det du vil. Men afsted på hvalpeholdet.
 3. pivpiv

  Renlighed

  Jeg undskylder! Hvalpe fra hvalpefabrikker koster det samme eller mere og man får ikke stamtalve med og værst af alt så får man ingen hjælp og støtte, men jeg er glad for at I har handlet hos en seriøs opdrætter med styr på sagerne. Hvad siger opdrætter til sagen? Vi har set hvalpene både ude og inde og jeg troede at man altid oplevede hvalpene flere gange og i flere hjemlige situationer (hvalpene skal vel også ud og tisse når man er på besøg). Så jeg kunne kun gå udfra hvordan jeg har oplevet tingene og igen undskylder jeg. Jeg ville starte med de tabletter og hvis ikke det virker så ville jeg få lavet en udvidet afførringsprøve på ham, for så kan der altså være noget der lige skal behandles, men du skriver at han intet fejler, så han er måske tjekket? Vores viste sig at have en tarm lidelse og det er nok derfor hun spiser lort og at piller og andre råd slet ikke virker. Hvornår får han mad? og hvor ofte skider han? Nogle gange kan det hjælpe at flytte spisetiderne eller hvis han skider mange gange om dagen/natten, så kan det være et foderskift der skal til. Og bare rolig, vi fejler alle og lærer af vores fejl Vi har hund nr 3 og lærer stadig og det gør vi også ved hund nr 10 om maaaange år. Men var jeg dig, så ville jeg prøve de piller og så ville jeg få hundetræner og/eller opdrætter med ind over, for de kender jer og hunden og så ville jeg se om ikke det virker.
 4. Alle alarm burde ringe. Man skriver sig op til hvalpe med sære selvopfundne racenavne og nogle krydsninger hvor det er himmelråbende galt (intet galt med krydsninger). Man vil have hvalp et sted der tager kassen for uægte "racer" (man kan nærmest få en raceren hund for priserne oftest). Man vil have hvalp et sted hvor de har rigtigt mange kuld om året og hvor de har 30!!! voksne hunde. Hvis man bruger sin sunde fornuft så er det jo helt åbentlyst en fabrik. Det er en avler og ikke en opdrætter. alarmklokkerne burde have ringet og hvis ikke, ja så er det ligefør man fortjener at blive snydt, desværre.
 5. pivpiv

  Renlighed

  Har I en god opdrætter med på sidelinjen eller er han som jeg forventer købt på en hvalpefabrik? En god opdrætter vil aldrig byde en hvalp ikke at opleve græs. Har i fået ham undersøgt ved dyrlægen? Man kan ikke sige at nogle racer er værre eller bedre mht renlighed, det kommer an på den enkelte hvalp - men siden han kommer fra jammerlige og trælse kår, så har I jo mange måneder (3½) der skal rettes op og det tager helt klart sin tid. At han æder lort lyder til at være blevet en dårlig vane - i kan købe nogle tabletter hos dyrlægen som I kan give ham og i mange tilfælde stopper det hunden i at æde sin lort. Siden hans mave slet ikke er iorden så ville jeg søge dyrlæge for at få hjælp til at få den stabil.
 6. pivpiv

  Ny lille hvalp på HF

  Hvor er hun bare kær. Tillykke med hende
 7. pivpiv

  Rottweiler/labrador eller rottweiler/chivava ?

  altså bedsteforældres farver kan sagtens komme i hvalpene, forældrerne bærer jo på de gener. Men de der popsmarte navne du opfinder til hvalpene får mig altså til at grine Det er jo ganske ok at have en krydsning men at opfinde ord for dem, det er lidt for moderne til mig. Men det er en helt anden sag. Hvis ikke du stoler på avler så skal du absolut ikke vælge at købe hvalp der og i og med det er en krydsning og du ikke har en stamtavle, ja så kan du jo altid vælge at betale for at få testet faderskabet - men det er ikke billigt, for så skal forældre og mulige forældre testes og hvalpen. Men det ville kunne give dig svar, intet andet. Men for mig er det alarmerende at du ikke stoler på avler, så ville jeg pakke sammen og takke nej til hunden.
 8. pivpiv

  Rottweiler/labrador eller rottweiler/chivava ?

  En lab hvalp vejer alt fra 5-8/9kg når de er 8 uger, så udfra vægten kan man intet gætte. Men jeg håber virkelig ikke der er chi deri, tænk hvad der kan ske med kroppen når man blander så forskellige racer. Når man så blander racer så ved man ikke hvor mange % af hver slags der kommer i hvalpen, så man kan ikke sige at den er 7% dit og 33% dat og så videre Når du har mistanken så har du vel spurgt avler? Det er med at få sådanne spørgsmål af vejen.
 9. pivpiv

  spiser intet

  Bliver hun budt andet såsom tyggeting og lign? Jeg ville se tiden an og bare byde hende sit foder og bruge det som belønning også. Nogle hunde skal lige falde til inden de spiser. Og øøøøhhhh hvor er der billeder Tillykke med hende, fortæl fortæl endelig en masse.
 10. pivpiv

  Undersøgelse/Spørgeskema - Hundes tænder og tandkød

  Så må jeg da have misforstået noget, alt fik mig da til at tænke dentastix. Nå men jeg spørger igen, hvad skal spørgeskemaet bruges til og hvad er dit grundlag til at du kun undersøger ganske få ting og ikke en bredere vifte af hvad sunde ting man kan få til hundene (evt både sunde og usunde)
 11. pivpiv

  Undersøgelse/Spørgeskema - Hundes tænder og tandkød

  Dentastix produceres af pedigree
 12. pivpiv

  Undersøgelse/Spørgeskema - Hundes tænder og tandkød

  Men hvis du skrev i dit opslag at du lavede en undersøgelse om Pedigree/dentastic så var det en anden sag, så virkede det ikke som skjult reklame. Hvad går din undersøgelse ud på?
 13. pivpiv

  Undersøgelse/Spørgeskema - Hundes tænder og tandkød

  Siden du så kun nævner pedigree så er der bare noget der får en i de tanker. Hvorfor nævner du ikke andre bedre og sundere produkter. Det skema handler jo kun om dentastix og jeg kan slet ikke se hvad du kan bruge det til, men det kan være du vil fortælle om? Rent generelt så er dentastix bare negativt, så det er svært at være positiv over det
 14. pivpiv

  Undersøgelse/Spørgeskema - Hundes tænder og tandkød

  Må jeg gætte. Du kommer fra pedigree og vil gerne reklamere for dentastix? Det er jo ikke en undersøgelse man kan bruge til noget når alt handler om dentastix og så kun det sidste omhandler (fede) svine og okseører. Jeg har svaret på din undersøgelse, men det er slet ikke noget jeg vil anbefale andre. Du skal enten reklamere tydeligt eller sætte dig bedre ind i hvad der er sundt og godt for hundene
 15. pivpiv

  Min hvalp klæber

  Det var det sådan en hed, ordet var lige helt væk. Hvad siger hun til at der ikke sker forandringer? Det er godt nok også en stor omgang af sort uheld der har ramt jer, det er ikke nemt. Hvad race er din hund?
 16. pivpiv

  Min hvalp klæber

  Hvis jeg var dig så ville jeg få en adfærds terapeut ud, sådan en der kan se på hvad der sker og som har forstand på at hjælpe.
 17. pivpiv

  På plads!

  Det er altid dejligt at arbejde sammen med hunden, så nyd det
 18. pivpiv

  Min hund er pludselig blevet meget angst

  Vores hunde hilser normalt heller ikke når de er i snor og slet ikke som hvalp. Hvis du lærer ham at han skal hilse på alle hunde i møder, hvad så den dag i møder en aggressiv hund og han drøner lige hen i hovedet på den for at hilse? Nej det der med at hilse, det haster ikke. Han skal selvfølgelig møde hunde, men så er det bedre at man mødes med nogle man kender og går tur sammen eller evt mødes et sted til hygge. Det der med at voksne tæver ikke gider andre tæver, det har jeg dog aldrig selv oplevet med mine hunde. Vær lige obs på at magnesium er godt men det er noget med dosis skal være ekstremt lav, men der kan din dyrlæge nok vejlede dig med mængden. Jeg ville få ro på og evt sætte nogle adaptil i hjemmet og få ro hjemme inden du kaster dig ud i alverden. De fleste dyrlæger har god vejledning til at få ro på hunden (og de ser hunden og så er det nemmere at udtale sig når nu man har haft hunden i hænderne).
 19. pivpiv

  På plads!

  selvfølgelig skal der tages hensyn til alle andre og der er det skam også super fint at hunden er under kommando. Men det med at rette på andre er jeg bare ikke fan af, man har hunde på forskellige måder og ser man en der kommer med hunden på den "forkerte" side, jamen så træder man da bare ind på græsset eller stiller sig og skærmer imens man laver kontakt øvelser..... de øvelser er jo også noget der kører hunden træt oven i snuserierne. Ha ha ha en herre med vilje, men der er kontakt øvelser igen gode - det har sin charme at han er sådan, men det kan også være op af bakke
 20. pivpiv

  På plads!

  nemlig, hunden væk fra trafikken. Men bare fordi din hund ikke er hvalp længere, så er det ikke for sent at komme til træning - så afsted med dig Når det er sagt så vil jeg også sige at når jeg går tur med min hunde, så går de ikke plads - det er for deres skyld (og min) at vi går tur og er de under kommando så er der ikke tid til at snuse. Nu har vi en ung og ivrig hund og møder vi andre så træder vi til side og har kontakt øvelser imens den anden hund og ejer passerer. Hvis min hund går plads så er det fordi vi "arbejder" og når vi går tur, så hygger vi (selvfølgelig kan der indlægges arbejde og vi gør vores for ikke at genere folk, men var der en der kommenterede at min hund gik på den forkerte side så ville jeg nok tænke mit).
 21. pivpiv

  Allergivenlig hund

  græsallergi og allergi over for hund er to vidt forskellige ting. Har du allergi eller mistanke om at du ikke tåler hund? Der findes desværre ikke hunde der er helt 100% allergi venlige, desværre.
 22. pivpiv

  Hvalp trukket i vogn bag langrendsski?

  Så må I få vaps passet eller udskyde ferien, men jeg er sikker på at den er klar næste gang
 23. pivpiv

  Hvalp trukket i vogn bag langrendsski?

  Jeg ville bare gøre det og så ville jeg jævnligt holde pauser for at hvalpen kan komme ud og bevæge sig. Sørg for evt lammeskind i bunden (Ikeas ægte lammeskind er fint) hvis i frygter den får træk og så tror jeg da bare den vil elske at være med på tur. Meeeeen sørg lige for at dele billeder herinde, det er nemlig en race vi ikke så ofte ser og så er det heller ikke dagligdag at vi ser hunde på skiferie Vær dog lige obs på om den er færdig vaccineret og overhovedet MÅ komme til norge eller om det først er når den er 16 uger. Jeg har ikke forstand på det, men mindes der er noget med hvalpe der sælges til udlandet pga og opdrætter må have dem længe pga vacciner. Så ring og undersøg det ved dyrlægen.
 24. Vores har tarmproblemer og trives kun på foder med korn, kornfrit er helt no go. Hun får eukanuba og så får hun kosttilskud (gastro 112). Hun får hæmolytisk e coli nogle gange og det kommer som sådan en form for udbrud. Nu håber vi at med gastro112 at det bliver begrænset eller stopper helt. Vores får udbrud i sygdommen så snart hun køres på andet foder end eukanuba til mellem størrelse hund, hun fungerer ikke på andet. Hvad siger dyrlægen? Når hunden er i behandling så er det smart at rådføre med doktor dyr.
 25. pivpiv

  Westie søger nyt hjem

  Du skal nok tilføje hvor i landet i befinder jer Er der stamtavle på ham?
×