Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.600
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  137

Alt der er opslået af pivpiv

 1. pivpiv

  FB og trapper

  Jeg ville ikke lade ham gå på trapper, så hellere løfte ham. Det kommer til at koste så voldsomt dyrt i den sidste ende og jeg vil ikke mene at det er at han skal leve i en glasklokke - tvært imod så vil jeg sige at der er at passe på sin hund. Man ved og det er bevist så mange gange at det er skadeligt at lade hunden gå på trapper( før den er et år), at man så går direkte i mod de anbefalinger syntes jeg er tåbeligt. En buller er kompakt og tung kontra de små korte tykke ben, det er skabt til at give skader hvis ikke man passer på dem.
 2. Det virker ikke gennemtænkt. hunden kan komme i klemme i snoren og hvorfor skal man kunne sætte det fast - gider man ikke lege med hunden, så bør man ikke have hund. såååå nej, noget værre bras som ikke er skide smart - hvis du spørger mig
 3. Når hunden er testet for en del, så ville jeg sætte ham på raceklubbens hanhundeliste fremfor en rimelig død side som har mange useriøse folk der popper forbi. Han er så fin, så hellere bruge krudtet på at finde en ægte og pæn tæve. Husk dog at han er lidt til den unge side endnu.
 4. Hvad I alverden skal sådan en skide reklame til for. Det er under al kritik at folk sidder og spilder tiden herinde med at reklamere for ALT, men hey måske det er en af ejers butikker - vi mangler dog et godt tilbud på kister og begravelse
 5. Sig mig, er det ikke den I har spurgt om nogle råd til herinde den sidste tid? De minusser du skriver er heldigvis ikke alvorlige og helt normale for en hvalp - hvis ikke de fra starten af lærer at finde ro, så bliver træningen lidt sværer men det er slet ikke umuligt.
 6. Hvad er grunden til at I skal af med hende? Det er vigtigt at nævne hendes "minusser" også, så ny ejer ved hvad de går ind til og hunden ikke ender som kastebold.
 7. Må jeg spørge hvorfor du vil bruge jakke til hende? Jeg har ikke jakker til mine, kun tørre dækkener og der bruger jeg bare dem fra hestens helse fra nordhunden og et mærke mere jeg ikke lige husker - de er løse og dejlige.
 8. pivpiv

  Ferie med hund

  Mere skjult reklame. Nå men hunden har ingen glæde af at komme med dig til tyrkiet en uge, det var noget helt andet hvis du flyttede derned. Jeg ville lade vaps blive hjemme og så ville både du og hund have en god ferie.
 9. Hvordan aktiveres hun i løbet af en dag? Når hun åbenbart er så stor en blanding som du siger, så kan nogle af de racer der er mixet have instinkter der modarbejder hinanden, så det er en god ide at få aktiveret ordenligt, gå til hundetræning, droppe kaste lege (bold og pind). Lad hende bruge hjernen, så hun bliver træt i hovedet. men husk også at så ung en hund skal sove omkring 18 timer i døgnet hvis jeg husker rigtigt, det er i hvert fald MANGE timer.
 10. Det at hun tisser i sengen vil jeg gætte på er et alene hjemme problem, hvis altså ikke hun har blærebetændelse eller lign - men så tisser hun meget. Gangen kan være ganske fint hvis ikke hun kan administrere hele lejligheden. Nogle racer har mere tildenser til alene hjemme problemer, det var derfor jeg spurgte hvad slags hun er.
 11. Luk ind til soveværelset og lad kun hunden have begrænset plads. Det kan være pga du går fra hende og så skal der arbejdes på alene hjemme problemer. Hvad slags hund er det? Har hun andre problemer med at være alene hjemme?
 12. pivpiv

  Dyrefoder!

  Er han syg siden han får det? Altså en labrador er altid sulten. Det handler om at bruge hunden som den skal (ikke bare flade i sofaen og få 2x20 minutters tur omkring blokken) og så skal den fodres med en afmålt mængde af kvalitetsfoder. Så får den hvad den skal. Men at den ligefrem må have skånekost fordi den er sulten, det lyder lidt vildt. Vær OBS på at andre også sælger det foder og det kan være billigere såsom diverse hjemmesider. Må jeg spørge hvorfor du skal have din hjemmeside nævnt? Hilsen Pivpiv fra øøøøhh bøhlandet.dk
 13. ej hvor fantastisk at en hel ny bruger lige kender det perfekte link Dog er det bare almen pli at stå ved at man vil nasse sig til lidt gratis reklame og undgå at betale for det
 14. pivpiv

  Pomeranian

  Til November er der også udstilling i Herning, der kan man hilse på opdrættere og se hundene. Det kan også være en ide. Ellers er jeg enig med Hofferne
 15. Tilbage til kontakt øvelser og de små sikre ting som hun allerede kan og skæld ud gavner ikke. Men tålmodighed tålmodighed og mere tålmodighed. Det er helt normalt, men for pokker da også! Det er altså op af bakke når de er sådan Men det går over. Det er meget forskelligt hvor længe det varer og hvor voldsomt det er, men giv hende tid. Men sørg for kontakt øvelser og god træning så hovedet bliver dejligt træt.
 16. Spild af tid at bruge nettet. Kontakt dyrlægen med det samme i stedet
 17. pivpiv

  Gåtur/aktivering

  ha ha ha selv sådan noget skal trænes ind Ja søvnløs skal I ikke være Der er råd for alt og I er på rette vej.
 18. pivpiv

  Gåtur/aktivering

  Tror du gør det hele super godt og når I to får noget søvn, så bliver det da helt perfekt. Husk der skal søvn til for både at vokse og lære Tænk hvis du en dag er syg og du har lært hende at hver dag skal der ske en million ting - så bliver I jo begge skøre. Nej rolige og kedelige dage er ganske ok, både for hund og fører. Bliv ved med små øvelser og fodersøg, men sov og ro og mere sove og mere ro. Det giver den mest harmoniske hund.
 19. pivpiv

  Gåtur/aktivering

  Det er så vigtigt med en træner som man trives ved og som arbejder med positiv træning. Jeg tror det er dig der stresser hende, det er faktisk sundt for hende at kede sig. Husk at hun faktisk skal sove ekstremt mange timer i døgnet (Mener at det er 18 eller mere, husker ikke tallet præcis). Så det er vigtigt at hun bare sover og sover og sover. måske du kan bruge @siri Siri Renee's video's på youtube, hun har en masse forskellige og alle sammen positive. Det bliver kanon for jer at starte til træning, det er guld værd når man får hund.
 20. pivpiv

  Gåtur/aktivering

  Går i til hundetræning? Sidder indkaldet lige i skabet - det skal det nemlig inden man kan tage i hundeskoven Drop alt boldleg og kaste pind hvis du gør det. Træn hund i ro og kontakt øvelser, det er det aller vigtigste du kan træne. Jeg ville mene at du sætter gang i for meget for hende og hun skal lære at kede sig. Når hun har svært ved at slappe af, så giv hende snor på og bare sid stille og ignorer hende. Det er en krydsning du skal passe godt på ledene på, så vær forsigtig med leg med unghunde. Pas rigtigt godt på de led. Giv hende nogle gode tyggeting (naturlige såsom pandelapper eller andre godter fra hundeparadiset.dk eller andre gode steder).
 21. Du har allerede lavet et opslag om dem herinde, dog med lidt anden ordlyd. Men billeder er altid en god ide. Samt navne og beskrivelse af hundene. Jeg håber du finder dem igen. Kan de ikke findes på deres chip? Folk kan vel ikke gøre alverden uden at bruge chippen (forsikring og dyrlæge)
 22. Går I til hundetræning med ham? Hvalpetræning eller unghundetræning, så hovedet bliver brugt. Hvad laver I med ham udover den gå tur til morgen? Aktiveres hans hjerne godt nok. I har jo en hund der kommer fra en spøjs krydsning hvoraf den ene er en jagthund (Det er pudlen også, men det er sjældent meget aktiveret i dem), Så han skal bruges uden at stresses. Stress kommer af at kaste bold og pinde til hundene blandt andet. Får han tilfredsstillet sit tyggebehov (evt pandelapper og ordenlige tyggeting)? Alderen er teenagealderen og der er hunde bare nogle gange - ja som vi mennesker som teenagere, så hold ud, det bliver godt igen.
 23. Hvad foder får de og hvor mange gange om dagen pøller de? Nogle gange fungere hunden bare ikke på et foder og de optager ikke nok og hvis de så skal skide flere gange i døgnet så vil der bare komme uheld inde hvis ikke man lige kan høre når de beder om at skal ud. Aktiveres hundene og går i ture med dem?
 24. pivpiv

  Børster

  du er opmærksom på at det er e 11 år gammel tråd, ikke
 25. Må jeg spørge hvorfor du har brug for at sætte reklamerne til dine sider herinde? Nå ja og hvalpen er nok nærmere unghund nu, det er nemlig et ældre opslag og bruger ser ikke ud til at være her mere
×
×
 • Tilføj...