Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.799
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  178

pivpiv last won the day on Oktober 9

pivpiv had the most liked content!

Om pivpiv

 • Fødselsdag Juli 30

Personal Information

 • Lokation
  Nordjylland
 • Hundenavn
  Luna fra 2013
  Paya fra 2016
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

pivpiv's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Very Popular Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

3,7k

Community omdømme

 1. Så snart han er på toppen efter de lungeorm så ville jeg komme afsted til træning og få inspiration i hvordan i bedst bruger ham i hverdagen, for det er to racer der skal bruges ellers bliver det trælst i længden for både jer og hunden. Dejligt at du har fundet noget der hjælper, bare hæng i, så den dårlige vane brydes.
 2. Går I til nogle former for træning med hunden? Det er en krydsning der er en brugshund, så den kræver arbejde og kræver at arbejde. Måske står hjernen pt på standby, men der kan stadig arbejdes sammen. Nosework, lydighedstræning, træk som therese skriver. Den sammensætning den er kræver meget hjernearbejde men også virkelig at bruge kroppen - HVER dag. Det er virkelig ikke en sofa hund (det er der nu ingen der er). Jeres hundetræner som ser både jer og hunden kan også vejlede jer med problemet, oftest gør man et eller andet - slukker en smøg, putter mobilen i lommen eller hvad ved jeg, men det indikere at nu er vi snart hjemme. Det vigtigste er bare at stoppe det og selvfølgelig med positiv træning.
 3. Det kan sagtens lade sig gøre. Den skal trænes og det er en stædig lille en. Men sød som bare pokker. Det er en pokkers klog race og de nyder også at blive brugt, det er ikke bare en pynte hund. Men den kan sagtens lære at gå med dyrene.
 4. jeg tror bare forum får lov at køre og de intet gør, desværre
 5. nok fordi han får x antal kroner og ører pr klik på linket, desværre
 6. dejligt at den virker. Hårsækmider kan man ikke se med det blotte øje. Men har du fået undersøgt om din hund måske har loppeallergi? Det kunne måske lyde sådan. Du skal rengøre huset og evt bruge trinol 810 så æggene forhindres i at klække og der ikke kommer flere lopper. lopper og flåter fragtes også med havens fugle og dit hegn om haven skal være grundigt og højt for at holde ræven ude
 7. Jeg ville klart skifte foder. Når hun skider så ofte så er det fordi at foderet ikke passer til hende. Mærket kan være ok, men stadig ikke være det rigtige til hunden. Er det dog noget der er begyndt pludseligt så ville jeg få hunden tjekket ved dyrlægen.
 8. Enig med Beaglepack, op med et hegn og problemet er løst og du slipper for bekymringen for om hunden køres ned eller lign. Hvorfor den er begyndt på det er ikke til at svare på.
 9. Jeg ville respektere skiltningen og finde et andet sted. Der er jo ingen grund til at provokere på nogen måde og der er jo rigeligt med plads i lille dk at lufte hunde på.
 10. Finder en anden dyrlæge og en lille note, rævene trives og der er dejligt mange af dem..... både i byer og på landet. Så ræven er langt fra væk. De parasitter som ræven bærer har pindsvin også oftest med sig og den så berømte og berygtede mårhund. Nogle af dem bærer selv hjortevildtet på. Nå men, en anden dyrlæge og når du ligefrem kan se dem så gætter jeg på lopper - er de først i huset så vil de side i alle sprækker og tæpper og klække dagligt så der kommer nye på hunden.
 11. pivpiv

  Rengøring

  Fed reklame i en 11 år gammel tråd...... et svar om vinduespudsning til et spørgsmål om tæpper og hundehår
 12. Jeg ville ringe til dem og få hjælpen, de plejer at være yderst hjælpsomme og flinke. Held og lykke med projektet
 13. Slå ham op på dkk's hanhundeliste fremfor en sluddersladderhygge side som denne. Herinde kan I lige så godt blive tilbudt en krydsningstæve fremfor en raceren.
 14. Lutter glade sorte banditter
×
×
 • Tilføj...