Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  12.952
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  13

pivpiv last won the day on Oktober 7

pivpiv had the most liked content!

Community omdømme

27.904.115 Excellent

Om pivpiv

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag Juli 30

Personal Information

 • Lokation
  Nordjylland
 • Hundenavn
  Luna fra 2013
  Paya fra 2016
 • Køn
  Kvinde
 1. Oktober 2017 billeder

  Luna og Paya havde en fest forleden dag. Håber det er tydelige billeder, kan sgutte se ordenligt endnu og kan ikke redigere, men ellers må I drømme jer til dejlighederne.
 2. Modermærkekræft

  Åh nej altså. Jeg håber det hurtigt er fikset med en lille operation og så vil jeg da lige sparke til min veninde hvis hund har en sær "vorte" med farve. pøj pøj med ham
 3. Træning

  Enig med alfen og så hav tålmodighed. Din hund er ikke ret gammel og nogle gange tager det tid. Sørg for at få vasket ordenligt af der hvor hunden har haft uheld og husk at ajax og lign forstærker lugten af tis og bæ og man risikere at hunden så ser stedet som et wc. Så brug rodalon eller lign og sørg for at følge vejledningen nøje da det ellers er giftigt.
 4. Ikke renlig hund

  Hvor dejligt med så hjælpsom og glad en ansat..... og lækker
 5. Ikke renlig hund

  Åh fingrene er krydset for at det lige var det der skulle til. Jeg syntes dog der mangler billeder, altså man kan ikke skrive lækker og så ikke vise lækkerheden frem (igen)
 6. Oktober 2017 billeder

  Der er vist ingen oktober tråd
 7. Indhegning gr. hvalp, men hvad med kattene?

  Det er jo egentligt bare en win win da loven siger at man skal holde sine katte på sin egen grund. Det er dog de færreste der gør. Jeg ville lade tingene være som de er og kommer kattene ikke i tanke om at de kan komme ud så sker der jo ikke noget ved det. Det vigtigste er at holde vapsen inde. Velkommen til og tillykke med hvalpen
 8. Chess - Hyrdehund in the making

  Det er en hvalp der vil opleve mest muligt på kortest tid Hun lyder som den mest fantastiske hvalp med de gladeste farver i hovedet, glæde og iver kan man få grå hår men også smil af.
 9. At besørge udefor

  JA Nogle hunde er nærmest renlige når de er 8 uger, men de færreste er og det tager tid. Der sker jo MANGE ting på kort tid. Hvalpen skal vende sig til det nye hjem og nye mennesker og en hel ny hverdag og renlig bliver hvalpe ikke uden hjælp og det har også noget at sige hvor godt et arbejde opdrætter har gjort (i nogle tilfælde). Så giv tid og ud når der er spist, leget, sovet og derimellem Det skal nok komme og husk at vaske af der hvor hvalpen har haft uheld, gerne i rodalon (pas på det skal fortyndes rigtigt ellers er det giftigt)
 10. Agilitytræning 2016

  Hold da op hvor vildt. Det er sørme godt at han slap uskadt. For pokker en forskrækkelse!
 11. Hvalpeplaner i 2017?

  Hvor lyder de bare helt perfekte, hver og en. Ha ha det der med at gå pænt i line tvivler jeg også på vores den lille lærer. Når vi træner så er der ingen problemer og hun går så pænt. Men er vi så i skoven eller i jagtområder ( hun er ikke på jagt endnu) så ryger alt og hun trækker som en slædehund af ren iver.
 12. Hvalpeplaner i 2017?

  Hvor er hun bare kær. Hvor gamle er de to andre ved at være?
 13. Bravecto, hvordan går det

  Vores dyrlæge siger at piller uden delekærv ikke kan deles pga man ikke kan være sikker på at lægemidlet er ligeligt fordelt i pillen.
 14. Effektiv vagthund - hvilken race?

  Jeg syntes bare det virkede lidt spydigt. De skriver at de ønsker en seriøs vagthund, men der svares ikke på spørgsmål og ønsker man en seriøs vagthund så er det nødvendigt med træning og at have sat sig godt ind i tingene og derfor stillede jeg spørgsmål. Skriver de direkte at de har oplevet overfald i hjemmet eller er det noget du udleder af det der står? For når man ønsker sig en stor "farlig" hund så skal man også forstå at når den bider røveren eller hvad der bliver bidt, så er ansvaret hundeejerens og hunden aflives oftest. Så måske det der vagtværn var en super god ide, så i stedet for at være nedladende omkring det foreslag så kunne man kombinere en "almindelig " hund med et vagtværn. Det foreslåes jo løsninger og måske er det noget trådstarter ikke har tænkt over.
 15. Effektiv vagthund - hvilken race?

  Var det der alligevel nødvendigt. Jeg er seriøs i mine svar, men trådstarter kommer ikke og svarer på de mange spørgsmål der er stillet og så er det svært at vejlede.
×