Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.333
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  88

pivpiv last won the day on November 15

pivpiv had the most liked content!

Community omdømme

27.905.755 Excellent

Om pivpiv

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag Juli 30

Personal Information

 • Lokation
  Nordjylland
 • Hundenavn
  Luna fra 2013
  Paya fra 2016
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. pivpiv

  Hundens forældre ?

  Det kan man inde på dkk, men jeg ved ikke om det kræver at man er medlem.
 2. pivpiv

  Min hund "hopper/ryster" og falder

  jeg ville få ham godt og grundigt undersøgt ved dyrlægen, blodprøver og grundig undersøgelse. Så grunden findes og han lindres, for det kan ikke være rart for ham. Nogle tror bare at man kan spørge herinde og derved spare en dyrlæge tur, selv ved alvorlige ting, derfor villejeg lige nævne det. Nogle er helt klare ved epilepsi anfald, men jeg ved ikke hvor længe sådanne anfald normalt varer. Hvor ofte får han de anfald? Nå ja og velkommen til
 3. pivpiv

  Min hund "hopper/ryster" og falder

  Du har vel søgt dyrlæge, ikke? Ingen af os herinde er dyrlæger, så jeg vil virkelig anbefale dyrlæge. I mine ører kan det lyder som et epileptisk anfald eller noget i den dur. Men igen dyrlæge og få undersøgt og få hjælp for det kan ikke være rart for ham. Hvor gammel er han og hvad race?
 4. pivpiv

  Hjælp til dyrlægen.

  Det lyder ganske fornuftigt at de beholder ham, så må der komme styr på det og forhåbenligt inden længe.
 5. pivpiv

  Hjælp til dyrlægen.

  Hvor er det synd. Er det blevet podet? Så det ved hvad det er. Jeg ville nok søge en anden dyrlæge hvis det er muligt. Men en ting er sikkert, det der er så alvorligt at man ikke bare kan løse det med ting fra skabet. Har du informeret dyrlægen om at antibiotikaen ikke virker?`Nogle gange rammer man jo forkert og skal prøve en anden slags - alt efter hvad det er hunden er ramt af.
 6. pivpiv

  Hjælp til dyrlægen.

  fy for pyffer, det skal der noget antibiotika eller lignende til, det kan ikke klares med håndkøb og gode råd.
 7. pivpiv

  Sort tandkød

  Vores sorte hunde har også sort tandkød (den ene mere end den anden) og de har også sorte pletter på tungen. Den dårlige ånde kan komme af den smule tandsten der vist sidder der. Sørg for at hunden enten får børstet tænder eller får noget godt at tygge i (Ikke de der bløde moderne ting). Et godt stykke pandelappe eller lignende og gerne jævnligt. Men du har tjekket at den ikke har en pind eller stykke kødben eller lignende imellem tænderne der kan give dårlig ånde?
 8. pivpiv

  Hund alene hjemme

  Er du klar over at når du får hund så har du ikke mulighed for at smutte i byen, være med til fredagsbar og så videre. Du skal hjem fra skole for hunden skal luftes og aktiveres. En hund kan sagtens være alene imens man er i skole/job, men så skal man også være klar til at være hjemme/sammen med hunden resten af tiden - man kan ikke lige smutte på job eller i byen. Som Amocca siger så er det ikke nemt at finde lejelighed hvor man må have hund uden det koster kassen eller er noget værre bras. Når du studerer, hvordan skal du få råd til hunden, forsikring, foder, sygdom , træning? Men Amocca siger alle de kloge ting og jeg er helt enig. De fleste rejser og får hunden i pension, men man kan ikke både læse, arbejde, feste og have hund. Desværre.
 9. pivpiv

  Cooper som rejsevuf

  åååååhhhhhh Det er jo paradis Sådanne steder kan man da slet ikke stresse, hvor ser det skønt ud. Han har da bare ventet hele livet på at blive rejsehund
 10. pivpiv

  Diarré / maveproblem on/off

  Dejligt at han trives og har perfekt mave. Men puha det var da en rigtig langtrukken omgang I var igennem.
 11. pivpiv

  Tråden med alle de gode links :)

  tråden er over 6 år gammel, den er måske ikke så opdateret længere
 12. pivpiv

  Best For Pets

  Ros for at det ikke er skjult reklame meeeeeen kunne du ikke melde dig til hos admin så du fik en pæn reklame plads herinde i stedet for det der allerede er
 13. pivpiv

  Hvilket forsikringsselskab skal jeg vælge?

  Jeg vælger aldrig nogensinde mit almindelige forsikringsselskab til at forsikre hundene igen, De ved simpelthen for lidt om tingene og ved at hunden faktisk bruger forsikringen så stiger prisen og ringer man for at spørge om noget så fortæller de at de ikke aner noget om det men at de dækker det dyrlægen vurderer er nødvendigt og bagefter får man så lige en stigning på enten pris eller den del man selv skal betale. Så selvom vi har verdens bedste forsikring (runa/lærestandens), så vil jeg ikke vælge dem til næste hund, de ved ikke nok!
 14. pivpiv

  Alene hjemme vs med på arbejde

  Er der lige lidt skjult reklame her Du arbejder vel som udgangspunkt 37 timer som de fleste andre? Alle hunde har brug for at blive aktiveret og er aktiveringen nok så kan både en kleiner og en tysk være alene hjemme, men en hund skal trænes både som hvalp og voksen - har du tid til det? Det er jo ikke kun i weekenden når du skal på jagt at vaps skal støves af, den skal også klargøres til jagt og der skal bruges mange timer. Der er også muligheden for at smide de flere penge og så få en voksen hund der er trænet, det skal stadig holdes ved lige og der skal arbejdes men det er måske lettere end at afse timer til en hvalp. Hvad slags jagt dyrker du? Er du til stående, drivende, apporterende eller hvad slags hund drømmer du om? Lige meget hvad race du vælger så skal du se på hvordan du vil bruge hunden i hverdagen, en hund skal ud og bruge næsen. Den behøver ikke at løbe 20 km om dagen, den skal selvfølgelig i form til jagterne men hvis ikke næsen bruges så bliver de fleste racer gevaldigt kreative Nå ja og velkommen til
 15. pivpiv

  søger han Border Collie

  måske det er en ide at nævne sundheden på din tæve. Hvordan så hd/ad billederne ud, hvad med test for diverse arvelige sygdomme (tørnæse, døvhed og hvad ved jeg der kan komme fra begge racer) Er I friske på at køre til den anden ende af landet hvis hannen er der ellers skal i nok nævne hvor i bor.
×