Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  13.673
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  37

pivpiv last won the day on Februar 11

pivpiv had the most liked content!

Community omdømme

27.904.932 Excellent

Om pivpiv

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag Juli 30

Personal Information

 • Lokation
  Nordjylland
 • Hundenavn
  Luna fra 2013
  Paya fra 2016
 • Køn
  Kvinde
 1. Operation analkirtler

  Vores den ældste tæve har fået fjernet den ene analkirtel pga celleforandringer. Der har ikke været nogle bivirkninger, følgeskader eller noget som helst. Operationen gik godt. Hun fik laser på såret nogle gange det første døgn og ellers var alt super fint. hun blev opereret hos anicura i Gistrup af Sanne Ross og vi kan klart anbefale hende.
 2. Jeg håber det hjælper og at du kan få lidt luft herinde. Sådan en hund ville jeg også sige at omplacering er udelukket, altid og for evigt. Man risikerer at slå hunden tilbage til noget grusomt og man risikerer at det nye hjem slet ikke kan håndtere det de får - selvom de siger at de godt kan og der ikke er problemer. Jeg håber modet kommer tilbage og i finder melodien igen.
 3. Fået forkert hund? Schæfer eller dobermann

  Så for søren, hun er da lidt af en bandit. Går i til hvalpetræning med hende? Hvordan aktiverer i hende? Ofte skal hvalpe mærke på tingene og siden de ikke har hænder så bruger de tænder, men meget af det kan man (nogle gange) ændre ved at have en hund der er træt i hovedet og dejligt brugt. I må flytte alle de ting hun tager, der er ikke andet for indtil i har fået en anden dagligdag. Sørg for at træningen er almindelig næse arbejde og tænke arbejde og så sørg for at hun har nogle ting som hun må bide i (reb, legetøj og lign) hun er en retrieverblanding og de elsker at bære på ting.
 4. Fået forkert hund? Schæfer eller dobermann

  Når man køber en blanding så ved man ikke hvad man får. Hun ligner meget en schæferblanding og der er ikke noget dober over hende så vidt jeg kan se. Du skriver at hun ikke reagerer på smerte, gider du u.ddybe det? En hvalp, lige meget race, trænes bedst med positivitet og belønning og ikke straf og mest mulig kærlighed. Så frem med godbidder, legetøj og nus og væk med skældud, nap eller hvad søren ellers.
 5. Hjææælp!!

  Du skal sørge for at din shih tzu ikke kan komme til hvalpene. Den skal slet ikke have adgang til dem. Det stresser med garanti moderen når der ligefrem knurres og hvalpene stjæles. Der er du nød til at være hård hvis du vil passe på alle parter.
 6. pt er det jo negativ socialisering. Så er det bedre at få styr på hende og få glæde og ro på gåturene og så når engang det er bedre (hvis det bliver det) så kan du overveje at finde en enkelt eller to hun bryder sig om og gå ture med dem. Du kan evt skærme hende og vær lidt tante skrap og sig når folk kommer og vil lade hunden hilse at din ikke hilser. Du gør det jo for at beskytte hende. Det virker som om hun slet ikke kan rumme det og så er det ikke nu at hun skal forholde sig til det. Det stresser hende bare og får hende op på stikkerne.
 7. Var jeg dig, så ville jeg helt droppe det der med at hun skal have kontakt med andre hunde. Det har hun ingen glæde af, tvært imod. Så hold jeg væk fra andre hunde og sig nej til at hilse. Så behøver hun ikke stresse op. Siri herinde fra har lavet nogle gode film på youtube, søg på siri renee jungersen mener jeg det er. Der er i hvert fald en hvor hun fortæller hvad man gør for den ikke trækker og hun har lagt en masse godt derude.
 8. Hold dig langt væk fra sådan nogle. De er mishandlere og svindlere og de ødelægger SÅ mange hunde. Jeg kender ikke nogle på sjælland, så der kan jeg ikke hjælpe dig. Men jeg ville søge hjælp ved evt dem der tager gadehundene hjem, træningsklubberne (dkk eller dch eller lign). Jeg ville aldrig overlade min hund til en fremmede i 2 uger og jeg ikke var der, ALDRIG! Og hvis du bremser op og tænker dig om, så ved du jo også godt at hvis det virkelig virkede, så ville der ikke aflives så mange hunde og omplaceres så mange hunde og så ville der være MANGE flere uddannet som ham!
 9. Man kan altid dele herinde, nogle gange er svarene lidt rå - men det skrevne kan nemt misforståes. Er der ingen i familien der kan tage hende lidt i ny og næ? Jeg ville slet ikke søge nyt hjem til en hund som hende, det ville være alt for risikabelt (i mine øjne, når hun er så ....... ustabil, eller hvad jeg skal kalde det. Hvis jeg var brugt op og der ikke skete fremskridt, så ville jeg nok vælge den hårde vej og få hunden aflivet fremfor et nyt hjem. Man risikerer så meget at sådan en hund ender som kastebold eller ender med at bide pga folk ikke ved hvor stor en opgave de går ind til. Du har jo givet hende 7 gode år og uden dig havde hun ikke fået det. Det er en svær proces men jeg kan også godt forstå at nok er nok og det er der ingen skam i.
 10. Forstår jeg dig ret? Du søger nogen til at gå med hunden i ny og næ? Eller søger du nogle der vil have hende? En hund med så mange lig i lasten ville jeg ALDRIG omplacere/sælge/sætte på internat, det ville være modbydeligt mod ny ejer og mod hund. En hund er en kæmpe mundfuld og man kan ikke bare rejse og feste som man vil og en problem hund er selvsagt en endnu større udfordring og kan være en begrænsning. Har du fået hjælp ved en der er specialiseret i adfærd? Hvor gammel er hunden? Velkommen til herinde.
 11. Back on Track

  Næste gang vi har penge på kontoen så skal der hentes boksershorts, sokker og et par tynde handsker samt et bonedryer dækken til tøserne....... YES en grund til at køre til Århus
 12. Back on Track

  Jeg har også selv BoT tæpperne og disse dage i spanien har jeg sovet af H til fordi jeg ikke havde mine tæpper med. Halstørklædet er næsten altid om nakken og det lindrer. Når Sassy var meget ramt af gigten så fik hun dækkenet på natten over (der er en vejledning til at starte op) og hun sov bare SÅ godt. Det gamle kræ som aldrig havde prøvet dækken knuselskede begge sine. Når du køber BoT skal man være opmærksom, for der er pris forskel og nogle af butikkerne har altså prisgaranti (Det er derfor jeg handler ved hestens helse). Jeg overvejer at købe strømperne fordi jeg har raget et par dumme skader til mig i begge forfødder (hedder det sådan?) og jeg har pisse ondt i perioder og jeg håber lidt de kan lindre og knægten har bestilt et par BoT boksershorts pga han har en lyskenskade efter fodbold. Manden har et smadret knæ og når det larmer så har han lige hans knæbind på i de vågne timer og det lindrer. Vi sværger meget til BoT på trods af at jeg var den største tvivler da jeg fik det første. Flere dyrlæger anbefaler BoT til både hest og hund, så helt tosset kan det næppe være
 13. Hvalpeplaner 2018/2019

  @Doberfan iiiihhh endelig hvalp! Det har du sørme også fortjent. Er du stadig med i det rescue og kunne i finde på at modtage flere hunde derfra? Vores nabo drømmer om en dober og havde en på hånden (ejer døde) men den hjemmesygeplejeske der stod for både afdøde og hund tabte sit hjerte til Ulla og så sagde vores nabo at hun skulle beholde hende og dejlige Ulla har fået verdens bedste liv og er med ude og løbe flere gange om ugen og er meldt til hpm dirty paws og naboen søger stadig hunden der skal bo hos dem.
 14. Back on Track

  https://hestenshelse.dk/back-on-track/back-on-track-info/ Her er der en info
 15. Canicross 2017

  DAMN hvor er I bare seje!!! Hunden har dog visse ligheder med tegneseriefigurer på nogle af billederne Hvor ser det altså bare fedt ud. Jeg gad godt kunne løbe med tøserne, men her er der fladt og kun veje, ingen stier og skove og nååå ja kroppen ville nok ikke nyde det. Men du sælger knagme sporten godt!
×