Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.530
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  120

pivpiv last won the day on Maj 19

pivpiv had the most liked content!

Community omdømme

3.623 Excellent

Om pivpiv

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag Juli 30

Personal Information

 • Lokation
  Nordjylland
 • Hundenavn
  Luna fra 2013
  Paya fra 2016
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. pivpiv

  Gøen

  Ej hvor en ringe reklame
 2. Helt enig med beaglepack. Hunde kan sagtens have noget ala moders mærker/pigmentering , men hvis du mener det ændrer sig og ikke er en flåt så få en dyrlæge til at se på det. Lige som med mennesker så kan man heller ikke på hunde se om et modersmærke bærer kræft (det er vist kun nogle specielle slags). Lad os lige høre hvad du finder frem til.
 3. Da vores den gamle fik fjernet underlivet efter en åben men ubehandlet livmoderinfektion (dyrlægefejl). Der sov hun meget i det første døgn, måske 1½ og så var hun på toppen på trods af at hun virkelig havde været tæt på det gik galt. Det de tog ud fyldte en hel badeværelsesvask (Labrador) og var ubeskriveligt tæt på at briste. Vi blev anbefalet flere små måltider og noget vådfoder fra dyrlægen med noget tilskud som øger heling og gør at hunden hurtigere blev frisk, kan ikke huske hvad det hedder. Vi brugte kun et par dåser som dyrlægen gav os (måske fem) og hun var småt spisende, men glad og tilpas. Nogle hunde reagerer meget på narkosen. Den ældste vi har nu er et par dage om at sove en narkose ud hvor den yngste er på benene hurtigt og upåvirket. Den ældste får også en eller anden indsprøjtning mod kvalme og ubehag (en ekstra) da hun virkelig bliver dvask og kvalm af narkose. God bedring med hunden, jeg håber hurtigt hun er frisk igen.
 4. pivpiv

  tyggeting

  en kong fyldt med hundemad og så frossent kan give lidt
 5. pivpiv

  tyggeting

  Vores får ikke de tørrede ting når de er alene af frygt for de får det i den gale hals. Men de får derimod en frossen kong eller et stykke frossent fyldt spiserør når vi går.
 6. Måske virker de for trådstarter. Nogle hunde virker de på
 7. Har I prøvet de der piller man kan få ved dyrlægen (uden recept)? For nogle virker de. Vores den ældste har altid gjort det og det hænger sammen med når hun har for meget mavesyre/halsbrand. Så gør hun det, så får vi syren i balance og der er intet.
 8. Det er 11 år siden tråden blev lavet, jeg tvivler på den bliver opdateret
 9. Man kan ikke selv slette herinde, du skal skrive til moderator (admin reagerer nok ikke) og få dem til at låse opslaget. Dejligt at I har fundet et godt sted til Alma
 10. nej hunde går ikke i overgangsalderen, de har løbetid livet ud og igen det er en lille race du har så hun er jo slet ikke gammel endnu.
 11. jubiiiii den virker Du har været savnet herinde.
 12. Jeg ville ikke tilskrive det hormoner og forår, jeg har i hvert fald aldrig hørt om det. Når jeg læser hist og pist så fraråder man oftest to jævnaldrende tæver (man kan jo dog ikke styre menneskers kærlighed ) Fordi der kan komme nogle magtkampe og uro. Så jeg ville måske holde et ekstra øje og sørge for at stoppe dem, så det ikke eskalerer og bliver noget negativt. Hvis ikke der er tegn på sygdom i form af underlivsbetændelse hos vickie så ville jeg vente og se tiden an om ikke løbetiden kom eller om hun har snydt jer og i ikke har opdaget det. Vi har selv en tæve hvor vi ikke har opdaget hendes løbetid, så vi lurer lidt på om det kan være det de kalder hvid løbetid, men jeg kender ikke meget til det.
 13. hold nu kæft noget fis at smide på en side. Så du mener at du kan sælge ormekur uden om veterinærer? Det lyder da også ganske lovligt (ironi kan være anvendt). Stop dog med det reklame pis
 14. Dine hunde er ikke homoseksuelle, bare rolig. Har Vickies løbetid førhen været stabil og med samme periode mellem hver gang? Du skal stoppe dem, afled dem. Hvad racer er de og har de gået sammen hele livet?
 15. Jeg er helt enig med CDL, hjælp ham med at falde til ro. Jeg havde totalt glemt at når de tygger så afleder de stress fra kroppen, men det er så ganske sandt. Se på om han sover og hviler nok. En hvalp skal helst ikke køre overtræt. Det er lidt af en rundkørsel. Han er vel ikke fra en hvalpefabrik? Jeg spørger ikke for at dømme, men fordi flere af de der modehunde der er unikke blandinger ikke kommer fra sunde og afslappede forældre og det giver ofte hvalpe med en tendens til stress og så skal man måske være lidt mere på forkant med at stoppe situationen inden den opstår. Man kan også overstimulere en hund, så den bedste øvelse i verden (gælder alle hunde) er hund i ro. At lave ingenting og bare slukke på knappen og slappe af. Det er helt kanon.
×
×
 • Tilføj...