Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.788
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  174

pivpiv last won the day on September 8

pivpiv had the most liked content!

Om pivpiv

 • Fødselsdag Juli 30

Personal Information

 • Lokation
  Nordjylland
 • Hundenavn
  Luna fra 2013
  Paya fra 2016
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

pivpiv's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Very Popular Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

3,7k

Community omdømme

 1. pivpiv

  Rengøring

  Fed reklame i en 11 år gammel tråd...... et svar om vinduespudsning til et spørgsmål om tæpper og hundehår
 2. Jeg ville ringe til dem og få hjælpen, de plejer at være yderst hjælpsomme og flinke. Held og lykke med projektet
 3. Slå ham op på dkk's hanhundeliste fremfor en sluddersladderhygge side som denne. Herinde kan I lige så godt blive tilbudt en krydsningstæve fremfor en raceren.
 4. Lutter glade sorte banditter
 5. Var jeg dig så ville jeg få fat i en dygtig adfærds træner, en der kan hjælpe dig og træne sammen med dig og vejlede dig. Indtil da, hold dig fra andre hunde så hans adfærd ikke forstærkes og andre får dårlige oplevelser
 6. Hjælp jeres forældre med at træne hunden. Den er nok utrænet og måske under stimuleret. Det er absolut ikke for sent. Men træn træn træn og KUN positivt, masser af ros og godbidder. Ja måske er de for gamle, men det kan man ikke ændre nu ved at skælde dem ud eller hunden. få hegnet haven ind så den ikke kan stikke af og lær dem at kaste dens mad i haven så den skal søge efter det og dermed stimuleres lidt.
 7. Ja det var da dagens bedste råd : køb din hund et andet sted. Et sted der ikke kræver den neutraliseret inden den er 1 år (nu kan hun ikke få hvalpene fikset inden de 8 uger mere, siges der). Hvad fanden er det for noget at sælge kønsneutralehunde!!!! Og have enorme "bøder" hvis man avler på deres afkom (tænker lige dummebøder som rockermiljøet bruger) Hvem kan sige at man er 100% ved hundene når man har 175 hvalpe på et år (plus alle de voksne). En normal opdrætter har man også hjælpen ved altid og der koster det ikke penge (og hvem fanden giver 1000 kr for 5 gange træning!!!) Øh nej jeg er ikke hundemor, derfor forsøger jeg heller ikke med en gang mishandling at irettesætte hvalpen som tæven ville, så vil jeg hellere samarbejde og træne. Hvis din hvalp var urenlig pga det var stueopdræt og du dermed mener at det rammer ALLE der kommer fra stueopdræt, så er der da noget du har misforstået. Hvordan trænede du hunden inden du faldt i kløerne på den omtalte hvalpefabrik? Nå ja det med at købe hund et andet sted er verdens bedste råd. Find en god seriøs dkk hundeopdrætter i stedet for en hvalpefabrik. Vælg et sted der ikke er udelukket af diverse klubber pga skamavl. Vælg et sted der ikke trække mange kuld hvalpe på samme tæve. Vælg en hvor forældrene (og flere generationer derfør) har en sundhed der er tip top og ikke bare nogle der påstår dyrlægen kan se at hunden er frisk. Vælg et sted hvor hundene er med når i drikker kaffen, alle hundene i huset og vælg et sted der kun er stolte af at få besøg af myndighedernes kontroller hvor der uddeles smileys og lign.
 8. Begynd at træne kontakt øvelser og i de situationer ville jeg bruge kontakt øvelserne. Se evt siri renee jungersen på youtube, det er gamle video'er men der er nogle gode øvelser. Det der med at trøste kommer der intet godt ud af. Åh så forstår jeg bedre, et af de der modenavne til en blanding. De racer I har en krydsning af er nogle der støjer når de er utilfredse, så adfærden er egentlig meget normal. Men det ikke sagt at det ikke skal trænes væk. Det lyder super med hundetræning, indtil da så kan I sagtens starte med nogle små basale ting derhjemme og det er jer begge der skal træne, så hvalpen ser det hyggelige og sjove i jer begge.
 9. pomchi - det er bare en blanding, ikke? Når du går væk, hvad gør din kæreste så når hunden skriger? Hvad træning går i til med jeres hvalp?
 10. kontakt bech trade, så får du et bur der passer både til bil og hund. Buret skal der være noget sikkerhed i, ikke bare sådan noget tyndt skrammel (efter min mening). Hunden skal kan stå oprejst og ligge uden at skal krølle sig sammen (altså som voksen). Vi har selv artfex bur, vores har hele bagagerummet uden skillevæg - men vi har også mere end en hund.
 11. Super godt. I er helt på rette vej. Når han mener han skal gø, så afled ham med de gode øvelser som øjenkontakt, giv pote og lign, få hans fokus og sørg for en masse belønning.
 12. Hvordan træner i ham? Fjern alt kaste leg, ingen bolde og pinde - det kan nemt være roden til alt ondt. Træn små sessioner med kontakt, men træn dem flere gange om dagen. Hjernetræning i massevis, det trætter mere og bedre end vilde lege.
 13. Verdens nemmeste teenager er altså guld værd! Pyyyhhhh det var da også lang tid han brugte på hvalpeamok. Her reagerede Fersken også og nægtede at sove og var i højt gear. Men nu sover hun gerne fra det meste - hun kan godt få et lille tilbagefald, men så minder vi hende bare på at sove og så styrter hun som et fly.
 14. Nej du skal ikke lade ham gø. Du skal aflede ham. Hvad race er din hvalp? Går du til hundetræning? Hvis ikke så se af at komme afsted ASAP, der trænes sådanne situationer nemlig hvis man har en skrigeballon. Det er op af bakke og stå med situationen om et år, så er det blevet en dårlig vane. Træn kontakt øvelser. Gå på youtube og se evt Siri Richter jungersen (Er det ikke sådan vores Siri hedder herinde). Nå ja og lær hvalpen at man ikke behøver at hilse på alle hunde man møder. Det er ok bare at gå forbi uden at reagere.
 15. Få fat i nogle der lever af at løse sådanne problemer og det er med det samme. Det hjælper ikke noget ikke at bruge proffesionel hjælp. Jeg kan slet ikke rådgive godt nok når situationen er så tilspidset. At du nægter at gå af med nogle af dem - overvej hvad liv du og de så får?! Er du klar til det? Jeg ville ikke anbefale at give op, men jeg vil anbefale at træne - begge to! Hvor meget er den voksne trænet? Går hvalpen til hvalpetræning? Drop dine skæld ud, de virker ikke. Hvis de virkede så ville de have virket for længe siden. De kan bare være med til at skabe trælse situationer
×
×
 • Tilføj...