Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.747
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  171

pivpiv last won the day on April 14

pivpiv had the most liked content!

Community omdømme

3.705 Excellent

Om pivpiv

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag Juli 30

Personal Information

 • Lokation
  Nordjylland
 • Hundenavn
  Luna fra 2013
  Paya fra 2016
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. husk at oplyse hd/ad status, stamtavle så man ikke laver indavl, test resultater på diverse arvelige ting samt resultater fra udstilling og prøver. Så finder du nok den bedste match.
 2. pivpiv

  Råd

  Det er kun dig der ved om det er det rigtige tidspunkt. er det med stamtavle, så ville jeg ikke være bekymret, men er det uden stamtavle så ville jeg aldrig købe den for så er der ingen "garantier" og så ville jeg tænke dårlig avl og fusk
 3. se på steder som zooplus eller hundeparadiset. De har stort udvalg af naturlige godbidder - jo mere naturligt jo bedre. tørret kød er et hit herhjemme og så bruger vi også nogle semi moist på hest - det er ikke ren kød, men de er nok bedre end dem jeg så i alverdens farver Ellers brug hundens normale foder til godbidder.
 4. ja der kan nå at ske meget siden 2008 hvor tråden er fra. Er det en godkendt race eller bare et popsmart kaldenavn lige som cockapoo og hvad pokker nu folk i dag kalder gadekryds?
 5. pivpiv

  Clomicalm

  at hyle udmatter ikke i øjeblikket, så kører han bare sig selv længere op. Trætheden skal komme via træning, hjernegymnastik i massevis, for en gravhund er en gevaldig klog lille fætter. Hvordan er din fremgangsmåde og hvorfor er du endt med at må give præperatet. Fortæl lidt om baggrunden, så er det nemmere at hjælpe
 6. Dkk Sørg nu for at begge forældre er godt testet, ikke bare en stamtavle. Også en gennemtjekket sundhed med røngten, øjenlysning og tests. men når det er iorden, så ind på dkk hanhundeliste og meld ham på, så kan man nemmere se om han passer på nogles tæver og ikke bare vælge en tilfældig.
 7. pivpiv

  Går i jagtmode

  Hvad træning går du til? Du har valgt en jagtkrydsning med et fancy kaldenavn, man er nød til at træne udfra hvad man har og du har en jagthund der skal stimuleres, ikke en sofakartoffel. En jagthund jager ikke noget, men en utrænet unghund jager gerne alt fra sin egen hale til posten. Så træn hunden, evt nosework - men også almindelig lydighed og så snor på, altid indtil problemet er løst. Alfen skriver det så super godt og jeg er helt enig.
 8. Træn hvalp i ro. Lær ham ro og jeg tror måske der er noget forkert stimulering i det. Hvordan leger i med ham i haven? Drop alle bolde og leg aldrig boldleg med ham. træn ro og sørg for at han sover mindst 18 timer i døgnet. Jeg tror nærmere han er overstimuleret. Vores poå 13 uger bliver vild når hun er træt, så putter vi hende og bum hun snorker som en bjørn.
 9. pivpiv

  Berlin med hund?

  Vær obs på at tråden er over 10 år gammel
 10. pivpiv

  Foder hvor?

  zooplus eller hos opdrætter
 11. pivpiv

  Hvalpe møde

  En god måde at bearbejde sådan noget er via hundetræning. På mange hold findes der forskellige racer og så lærer ens hund at de altså ikke er farlige (undgå lige fri leg, det er kun med til at fodre en evt angst). Hvalpen skal være godt tryg ved jer og så mødes med voksne hunde til små gåture i snor - ikke det der fri leg. Lad den lære at ikke alle hunde kommer hen i hovedet på den og lær den at man ikke hilser på andre hunde så længe man er i snor. Træn, det skal nok blive godt.
 12. pivpiv

  Hjælp

  Hund i ro øvelse sætter du bare selv i gang, både hjemme og ude hvor der sker en masse spændende. Er det hvalpe/unghunde træning du går til? En lab er en skøn hund og en hund hvor man heldigvis kan rette de fejl man får lavet igennem tiden, så bare klø på og husk at træning er hver dag, ikke kun når man er afsted til hundetræning. Når din hund vækker dig, så insister på at der altså er sovetid. Det er kun en dårlig vane og måske lidt stress der gør at den tror der er stå op tid ved hver eneste lyd den hører. Det kan trænes, bare rolig. Når nu den bliver urolig, hvad gør du s
 13. pivpiv

  Hjælp

  Har du trænet en masse hund i ro? Så lærer de lidt om ikke at reagere på alle lyde. Vågner han for tidligt, så tager du bare godnat seancen igen - men husk at være rimelig, en hund sover ikke på samme måde som et menneske. Min søn har lige fået hund og han bor hjemme. Han er skæv af træthed men hunden lærer lige så stille hans søvnmønster og han lærer ikke at sove længe og at aktivere sin hund ordenlig så den sover godt. Går du til hundetræning og træner du din hund og hvad race er den?
 14. I skal først finde ud af hvad race I vil have og hvad der passer til jer, det er uhyre vigtigt. Drop hjemmesider og trustpilot, for kennelerne kan få slettet negative kommentarer og det ved jeg at flere af de store hvalpefabrikker gør (desværre), så deres trustpilot ser perfekt ud og det er nogle skrækkelige hundemishandlere. Gå ind på DKK og besøg seriøse opdrættere og kontakt dem og tal med dem. Det er vejen frem. Pas på med dem der sælger alverdens blandinger med sære moderne navne - det er dybt useriøst og sundheden er ikke gennemtjekket
 15. Du er med på hvad instinkter og gener der blandes i det der, ikke? Tænk! Ingen kan vise hvordan den ser ud, ikke to hvalpe vil blive ens
×
×
 • Tilføj...