Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.623
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  142

pivpiv last won the day on Januar 12

pivpiv had the most liked content!

Community omdømme

3.656 Excellent

Om pivpiv

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag Juli 30

Personal Information

 • Lokation
  Nordjylland
 • Hundenavn
  Luna fra 2013
  Paya fra 2016
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. pivpiv

  Hvilken hunde-race?

  Drop de der doodles, der avles på ALT skravl og de er slet ikke allergi venlige. Hvis din bror har allergi og du ønsker han skal have noget med hunden at gøre, så få undersøgt HVAD ved hunden han er allergisk for - nogle er for pelsen andre er for deres skæl i huden/Pelsen og det har alle hunde - selv hårløse.
 2. pivpiv

  Tinto

  Er han tjekket fra top til tå, altså røngten og diverse tests (ikke bare en dyrlæge der siger han er fin)?? Når han er det så kan i evt melde ham på dkk hanhundeliste Er han udstillet? på dkk er der også nogle kontrakter man kan bruge, så man ikke kun står med en mundtlig kontrakt og tingene går galt.
 3. pivpiv

  Navn på race søges

  En toller - nova scotia duck tolling retriever
 4. pivpiv

  Vil ikke være udenfor

  Den har jo heller ikke prøvet at den skal være ude fordi det er hyggeligt og fordi den skal gøre sig ren. Så det skal den lære. Det lyder til at være noget af en fabrik du har købt den ved.
 5. pivpiv

  Vil ikke være udenfor

  sølle stakkel, han kommer jo ikke fra et godt sted. Hvor gammel er han? Hav snor og sele på ham og tag bare et enkelt skridt ud på græsset og nus ham og ros ham og bliv der. Næste gang går du det samme skridt ud og nusser og roser. Når så han bliver tryg, så tager du et lille skridt mere. Men bliv ved ham og ros ham.
 6. Tillykke med hvalpen Bodil. Jeg havde da helt glemt at du havde den race, du er klart en der kan anbefales.
 7. Vær meget varsom. En af de største avlere af den race er en sand hvalpefabrik og man ender nemt i noget værre bras. Vær meget vågen og læs godt om racen.
 8. oooooggg hvad har det med hund eller støvsuger eller lign at gøre? Det er fandeme en ringe omgang reklame du prøver på at lave. Gid admin herinde havde hår på brystet og slettede sådan noget bras
 9. Du skal starte renlighedstræning som hvis det var en hvalp og så går jeg ud fra at hun er tjekket ved dyrlægen og ikke har noget blærebetændelse eller lign. Den lille vaps skal måske lære at være hund og jeg ville gøre alt som havde jeg fået en hvalp, selvom den er voksen
 10. pivpiv

  Fortryd handel

  Ingen handel med dyr bør være overilet - men du har solgt den og den har det godt hvor den er. For hundens skyld så lad den nyde livet i stedet for at den skal hives frem og tilbage. Du må stå ved dine handlinger og selvom det er øv, så er det bare sådan det er.
 11. pivpiv

  Fortryd handel

  MEn det burde du jo som sælger gøre når du får pengene. Du kan ikke sælge noget og få penge og så beholde ejerskab, det er jo på grænsen til svindel
 12. pivpiv

  Fortryd handel

  altså du har jo solgt hunden. Jeg ville heller ikke lade sådan en handel gå tilbage hvis jeg var køber. Man kan vel ikke bare fortryde, Men jeg ved ikke hvordan du står ren lovmæssigt, for i forbindelse med salget er du vel forpligtet til også at overføre hunden i købers navn. Det gør man da med det samme.
 13. pivpiv

  Spitzpoo

  Hvad er det? Det lyder som en krydsning der bliver kaldt noget fancy. Puddel krydset med et eller andet? Hvis mit gæt er rigtigt så skal du lede ved en hvalpefabrik eller sådan nogle hvalpe der kommer i et bagagerum alt for unge fra østlandende. Der findes ikke en opdrætter af sådan noget, det er en avler der binder folk noget på ærmet. Men er det en ægte race, så fortæl endelig om den, for jeg kender den ikke
 14. pivpiv

  Træt af min hund

  Velkommen til da. Men har du tænkt på at nogle faktisk gider deres hunde og vil bruge de penge der er nødvendige? Har du tænkt på at tråden er over 10 år gammel? Har du tænkt på at med det navn du har valgt herinde så kan du bare slet ikke tages seriøst Godt nytår
 15. Husk at øjenbetændelse smitter som en gal - bare så du ikke lige har kontakt til andre dyr, for du kan bære smitten. Jeg ville gå til dyrlægen, det gør skide ondt at have øjenbetændelse og jeg ville ikke byde min hund at den skulle vente i 3 dage. En ting du endelig ikke må, det gamle råd med kamillethe, det skader mere end det gavner.
×
×
 • Tilføj...