Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.414
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  102

pivpiv last won the day on Januar 11

pivpiv had the most liked content!

Community omdømme

27.905.835 Excellent

Om pivpiv

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag Juli 30

Personal Information

 • Lokation
  Nordjylland
 • Hundenavn
  Luna fra 2013
  Paya fra 2016
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. pivpiv

  Undersøgelse/Spørgeskema - Hundes tænder og tandkød

  Men hvis du skrev i dit opslag at du lavede en undersøgelse om Pedigree/dentastic så var det en anden sag, så virkede det ikke som skjult reklame. Hvad går din undersøgelse ud på?
 2. pivpiv

  Undersøgelse/Spørgeskema - Hundes tænder og tandkød

  Siden du så kun nævner pedigree så er der bare noget der får en i de tanker. Hvorfor nævner du ikke andre bedre og sundere produkter. Det skema handler jo kun om dentastix og jeg kan slet ikke se hvad du kan bruge det til, men det kan være du vil fortælle om? Rent generelt så er dentastix bare negativt, så det er svært at være positiv over det
 3. pivpiv

  Undersøgelse/Spørgeskema - Hundes tænder og tandkød

  Må jeg gætte. Du kommer fra pedigree og vil gerne reklamere for dentastix? Det er jo ikke en undersøgelse man kan bruge til noget når alt handler om dentastix og så kun det sidste omhandler (fede) svine og okseører. Jeg har svaret på din undersøgelse, men det er slet ikke noget jeg vil anbefale andre. Du skal enten reklamere tydeligt eller sætte dig bedre ind i hvad der er sundt og godt for hundene
 4. pivpiv

  Min hvalp klæber

  Det var det sådan en hed, ordet var lige helt væk. Hvad siger hun til at der ikke sker forandringer? Det er godt nok også en stor omgang af sort uheld der har ramt jer, det er ikke nemt. Hvad race er din hund?
 5. pivpiv

  Min hvalp klæber

  Hvis jeg var dig så ville jeg få en adfærds terapeut ud, sådan en der kan se på hvad der sker og som har forstand på at hjælpe.
 6. pivpiv

  På plads!

  Det er altid dejligt at arbejde sammen med hunden, så nyd det
 7. pivpiv

  Min hund er pludselig blevet meget angst

  Vores hunde hilser normalt heller ikke når de er i snor og slet ikke som hvalp. Hvis du lærer ham at han skal hilse på alle hunde i møder, hvad så den dag i møder en aggressiv hund og han drøner lige hen i hovedet på den for at hilse? Nej det der med at hilse, det haster ikke. Han skal selvfølgelig møde hunde, men så er det bedre at man mødes med nogle man kender og går tur sammen eller evt mødes et sted til hygge. Det der med at voksne tæver ikke gider andre tæver, det har jeg dog aldrig selv oplevet med mine hunde. Vær lige obs på at magnesium er godt men det er noget med dosis skal være ekstremt lav, men der kan din dyrlæge nok vejlede dig med mængden. Jeg ville få ro på og evt sætte nogle adaptil i hjemmet og få ro hjemme inden du kaster dig ud i alverden. De fleste dyrlæger har god vejledning til at få ro på hunden (og de ser hunden og så er det nemmere at udtale sig når nu man har haft hunden i hænderne).
 8. pivpiv

  På plads!

  selvfølgelig skal der tages hensyn til alle andre og der er det skam også super fint at hunden er under kommando. Men det med at rette på andre er jeg bare ikke fan af, man har hunde på forskellige måder og ser man en der kommer med hunden på den "forkerte" side, jamen så træder man da bare ind på græsset eller stiller sig og skærmer imens man laver kontakt øvelser..... de øvelser er jo også noget der kører hunden træt oven i snuserierne. Ha ha ha en herre med vilje, men der er kontakt øvelser igen gode - det har sin charme at han er sådan, men det kan også være op af bakke
 9. pivpiv

  På plads!

  nemlig, hunden væk fra trafikken. Men bare fordi din hund ikke er hvalp længere, så er det ikke for sent at komme til træning - så afsted med dig Når det er sagt så vil jeg også sige at når jeg går tur med min hunde, så går de ikke plads - det er for deres skyld (og min) at vi går tur og er de under kommando så er der ikke tid til at snuse. Nu har vi en ung og ivrig hund og møder vi andre så træder vi til side og har kontakt øvelser imens den anden hund og ejer passerer. Hvis min hund går plads så er det fordi vi "arbejder" og når vi går tur, så hygger vi (selvfølgelig kan der indlægges arbejde og vi gør vores for ikke at genere folk, men var der en der kommenterede at min hund gik på den forkerte side så ville jeg nok tænke mit).
 10. pivpiv

  Allergivenlig hund

  græsallergi og allergi over for hund er to vidt forskellige ting. Har du allergi eller mistanke om at du ikke tåler hund? Der findes desværre ikke hunde der er helt 100% allergi venlige, desværre.
 11. pivpiv

  Hvalp trukket i vogn bag langrendsski?

  Så må I få vaps passet eller udskyde ferien, men jeg er sikker på at den er klar næste gang
 12. pivpiv

  Hvalp trukket i vogn bag langrendsski?

  Jeg ville bare gøre det og så ville jeg jævnligt holde pauser for at hvalpen kan komme ud og bevæge sig. Sørg for evt lammeskind i bunden (Ikeas ægte lammeskind er fint) hvis i frygter den får træk og så tror jeg da bare den vil elske at være med på tur. Meeeeen sørg lige for at dele billeder herinde, det er nemlig en race vi ikke så ofte ser og så er det heller ikke dagligdag at vi ser hunde på skiferie Vær dog lige obs på om den er færdig vaccineret og overhovedet MÅ komme til norge eller om det først er når den er 16 uger. Jeg har ikke forstand på det, men mindes der er noget med hvalpe der sælges til udlandet pga og opdrætter må have dem længe pga vacciner. Så ring og undersøg det ved dyrlægen.
 13. Vores har tarmproblemer og trives kun på foder med korn, kornfrit er helt no go. Hun får eukanuba og så får hun kosttilskud (gastro 112). Hun får hæmolytisk e coli nogle gange og det kommer som sådan en form for udbrud. Nu håber vi at med gastro112 at det bliver begrænset eller stopper helt. Vores får udbrud i sygdommen så snart hun køres på andet foder end eukanuba til mellem størrelse hund, hun fungerer ikke på andet. Hvad siger dyrlægen? Når hunden er i behandling så er det smart at rådføre med doktor dyr.
 14. pivpiv

  Westie søger nyt hjem

  Du skal nok tilføje hvor i landet i befinder jer Er der stamtavle på ham?
 15. pivpiv

  Bamser til hund

  Ikea eller butikker med ting til dyr, genbrugen, massere i bilka/føtex og lignende butikker. Men det er vel ikke en skjult reklame? Siden du nævner lige den ene og ikke har led i maxizoo, zooplus.dk eller nogle af de mange andre dyrebutikker Velkommen til siden.
×