Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.693
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  158

pivpiv last won the day on September 15

pivpiv had the most liked content!

Community omdømme

3.691 Excellent

Om pivpiv

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag Juli 30

Personal Information

 • Lokation
  Nordjylland
 • Hundenavn
  Luna fra 2013
  Paya fra 2016
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. I guder noget mærkeligt noget. Så I mener at man skal kunne træne sin hund via tv uden selv at være hjemme........ Hvorfor tror i man har hund? Det er vel for at træne og lære sammen
 2. Du har set at tråden er 8 år gammel, ikke
 3. doodle er bare krydsninger, så det kommer vel bare an på hvad man kalder den. en doodle er bare et modenavn for en krydsning hvor der indgår pudel et sted i generne, det er ikke nogle hvor der er avlet efter sundhed og sind (oftest) og mange af dem der laver den krydsning tager MANGE penge for dem og lover guld og grønne skove - men der er og bliver en krydsning hvor man ikke aner hvad hvalpen bliver, hverken udseende eller sind. Så fald ikke på halen over et fancy ord, find en race der passer til dig og få en hund med en ordenlig stamtavle og et seriøst opdræt
 4. måske nævne om det er med stamtavle eller uden, hvor i landet de bor, om de er trænet eller ej. Kom med mest mulig info om hundene. Hvad er deres stærke sider og hvad er deres svage - alle kort på bordet for at hjælpe dine hunde bedst videre.
 5. Siden det er krydsninger som alle andre og som nogle bare opfinder et "fancy" navn for, så skal du nok nærmere lede om læsestof omkring krydsninger. Man ved ikke en dyt om hvilke værdier fra hvilke forældre der kommer i hvalpene. Nogle kan være godt blandet, andre ligne mor og nogle far og ja nogle ligner noget man ikke ved hvad er fra - både af sind og udseende og samme kuld kan være sådan en pærevælling. Vil du have en krydsning, så vælg i det mindste fra et sted hvor de er mand nok til ikke at give dem et opdigtet "racenavn" og hvor forældrene er tjekket med tests og røngten (ikke
 6. husk at de fleste gode foder indeholder allerede det lakseolie som hunden har behov for normalt. Man kan nemlig også give for meget lakseolie og så kan huden og pelsen godt blive lidt træls.
 7. pivpiv

  Hvalp halter

  Ja tag til dyrlægen. Det kan være ingenting, det kan være en forstrækning eller hvad ved jeg. Men indtil du kommer til dyrlæge så hold hende i ro og luft kun lidt og i snor. Ingen leg og ro ro ro. God bedring med hende.
 8. Jeg ville ikke bruge slankefoder. Jeg har valgt et godt mærke som passer til mine hunde og der får de det der passer til dem. Jeg giver ikke samme mængde som den anbefalede for der skal være plads til godbidder og bliver hundene for fede så trækker jeg nogle gram fra og sådan er det nemt at regulere deres vægt. Motion og lidt mindre foder er væsentligt sundere vægttab end slankemad.
 9. pivpiv

  Test af hundefoder

  TILLYKKE, du har hermed lige øffet dig til lidt gratis reklame og samtidigt lavet en totalt "hul i hovedet" anbefaling. Det er knagme godt gjort
 10. øøøøøhhh har du forstand på hunde?? Altså hverken beagle eller bulldog er gode første gangs hunde. Du vejleder uden trådstarter har svaret på hvad deres planer for hunden er.
 11. Åh hvor er hun fin Det gør mig ondt at du har mistet Sinus, en af vores venner har lige mistet deres hund til det samme , der før havde jeg aldrig hørt om det. Store spor kan ikke fyldes, men bare man følger dem der bedste man kan og det er jeg sikker på at den der lækkerpot gør.
 12. Alle hunde bør gå til træning, man får så mange gode fif og hjælp. En hvalp ved ikke hvad den må og ikke må, hvis ikke den trænes og lærer hvad nej betyder og hvad den må tage og hvad den ikke må. Og det skal man forvente tager den tid det nu engang tager - så der ryger nok lidt den bider i. De fleste hvalpe skal ud og tisse om natten, de kan ikke holde sig så mange timer. Så ja forvent at den skal ud. Hvordan tænker I på at aktivere hvalpen?
 13. Det kan det da. En træner hund og en passer baby. På gode dage er baby bare med til hundetræning og på dårlige dage deler i. Når hvalp skal ud så er I alligevel vant til at være oppe i ny og næ om natten Måske en lille kravlegård til baby eller hvalp, for de to når ikke lige legestadiet samtidigt - men her er træningen guld værd. Så ja da, hvis det er det i vil, så kan I sagtens. Det er arbejde, men det er jo også skønt. Hvalpen kan ikke gå så langt til at starte med, men så må den putte under barnevognen eller løftes når I er på tur. Mulighederne er mange.
 14. pivpiv

  Syg hvalp

  æv hvor synd for jer og jeres hvalp. Men sådan går det desværre tit når man handler ved en hvalpefabrik eller køber modehunde. Hvad fejler jeres hvalp?
 15. pivpiv

  vil ikke lystre

  Enig med Therese. Hvalpen skal jo lære hvad nej betyder og han skal bruge sit hoved, evt på små opgaver eller små omgange træning (de kører trætte efter fem min i den alder). Går I til hundetræning? Hvis ikke, så afsted med jer og det kan kun gå for langsomt, der lærer både hund og ejer nemlig meget. Legetøj - hvordan skal han vide hvad der er legetøj og hvad han må lege med? Leg med ham, men ikke for vildt og igen kun kort tid. Når han skal ud og tisse/pølle, så sørg så vidt muligt for der er ro også fra jer. Vær kedelige og stå på og vent eller gå på et lille bitte område og
×
×
 • Tilføj...