Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.669
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  150

pivpiv last won the day on Maj 5

pivpiv had the most liked content!

Community omdømme

3.671 Excellent

Om pivpiv

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag Juli 30

Personal Information

 • Lokation
  Nordjylland
 • Hundenavn
  Luna fra 2013
  Paya fra 2016
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Det er meget normalt at hvalpe skal ud, det er så individuelt hvor ofte. Hvor gammel er hvalpen?
 2. Jeg ville søge dyrlæge, det er slet ikke normalt. Kommer han fint af med afføring og går han ok eller går han besværet? I mine ører lyder det som en hund der har smerter, så til dyrlæge med ham. Så ung en hund burde ikke være for træt til gåtur og slet ikke dagligt.
 3. du skal træne kontakt øvelser og hund i ro og så skal hun ikke have succes, altså når hun er vild i snoren skal hun ikke have lov at lege. Hun er ikke bidsk - hun er en hvalp og laver det naturlige en hvalp gør og det gælder også at bide. Når de to hvalpe bliver for vilde, så er det jeres opgave at stoppe dem. Snor på og så hund i ro og det skal trænes til hudløshed og det er skide svært og nogle gange er der også tilbagefald - men sådan er det med al træning. Husk at retrievere skal lære at styre deres kroppe - der er alt for mange der ender med skader pga de er fjollede og glade og leger vildt. Kropskontrol og ro på, masser af ro på.
 4. pivpiv

  Bider i vægge

  Pandelapper må de gerne få nu. Giver I jeres hvalp "time out"? Hvad betyder det? Hvordan træner i de der 2-3 gange om dagen og hvor længe? Han bider ikke i væggene fordi han mangler socialisering fra hundetræning, slet ikke. Men tænderne klør og generer ham. Har I nogle gode bideting han kan gumle i? Ingen boldleg, det stresser - men aktivering hvor han skal bruge hovedet.
 5. pivpiv

  Min gamle labrador

  Du har vel haft ham forbi en dyrlæge? Det kan være alt fra tumor, til epilepsi, til ubalance i kalk eller lign. Så afsted til dyrlægen og få tjekket den gamle fyr, det fortjener han efter et langt flot liv. Lad os høre hvad dyrlægen siger og god bedring med ham
 6. Det ville være smart at oplyse om stamtavle så man kan se om hundene passer sammen og også at sørge for at der er testet for alle arvelige sygdomme og dem har racen jo en del af. Nævn også din pris et billede giver også lidt. MEN du har nok mere held på dkk hanhundeliste fremfor på en rimelig stille side Når den er købt ved kennel så er papirene nok i orden, men der er meget mere end bare det. Hovsa og husk hvor i verden/dk i befinder jer
 7. ikke alle hanhunde lærer at lette ben og nogle er større svin end andre. Jeg ville få ham tjekket om alt er vel, har han nu en låsning et sted der gør at det gør ondt at lette ben, så kan det jo afhjælpes.
 8. nåååå ja det kan jo gå over sådan noget. Det skriver jeg bag øret - Han! Vi har oftest prøvet med vildt og lam
 9. Nåååå, vi er bare altid blevet betjent af en kvinde Hvor sjovt så forskelligt. Vores tidligere hund skulle bare have tanken om rå ben og hun fik dårlig mave. Luna kværner alt uden de store problemer. Vi har aldrig haft dårlig mave på de gode tørrede ting, men på de lysnede hud ting. Ja hunde er så forskellige.
 10. En hund på den alder udviser ikke dominans - det lyder som om du har læst nogle af de gamle bøger, dem hvor man skal holde hunden i nakken og vise hvem der bestemmer. Jeg ville starte med at læse nogle af de nyere gode bøger, samt få fat i en god hundetræner der bruger positiv træning og så tror jeg nu nok det hele løser sig. Det i har lyder til at være en ganske almindelig hundehvalp der måske mangler lidt retningslinjer. Vi har selv kontakt med folk med asperger og vores hunde reagerer forskelligt på de forskellige og ingen af vores hunde har været ens. Men ingen af dem vil hinanden noget ondt, men begge parter skal i ny og næ vejledes og trænes, så de spiller den samme melodi.
 11. Jeg ville skrive til hundeparadiset og hun kan også vejlede dig med hvad der er bedst. Jeg ville klart ikke være bange for det tørrede kød, hvis altså det er ok kvalitet - igen se hundeparadiset. Mange falder for dem i supermarkedet og mange tror faktisk også at frolic er godt - så derfor nævnte jeg det. Desværre er der mange labradoodles med alverdens allergier da de i bund og grund er krydsninger og der har været store problemer igennem avlen. Så hvis hendes mave bliver ved med at drille, så få testet for alverdens allergier. Det var ikke ment for ikke at svare på dit spørgsmål, men jeg har nemlig ikke hørt nogensinde at hvalpe ikke må få gode pandelapper og gevire, tvært imod Bare sørg for at det altid er under opsyn.
 12. del endelig hvad løsningen er og om hun stopper igen. Vores ældste var ikke vild med at skide da hun havde orm som lille, det mærkede helt tydeligt ikke rart. Heldigvis er sådan noget nemt klaret igen. Er hun langhåret? Så kan pelsen filtre i måsen, har jeg hørt - har ikke selv langhåret hunde.
 13. Når hun er sådan, så ville jeg lige vende den med dyrlægen. a38 er der blandede meninger om og når hendes afføring ser ok ud, så er det ikke fordøjelsen der driller. Det kan være en analkirtel. Vend den med dyrlægen Hvad race er hun?
 14. har hun hård mave? Kommer hun fra en ordenlig opdrætter eller er det sådan en useriøs avler der har lavet sære blandinger? Hvis hun bliver ved, så ville jeg nok lige vende den ved dyrlægen - man kan jo starte med at ringe. Det virker som om hun har ubehag på en eller anden måde. Orm kan sagtens komme nu og hun kan også få det fra naturen hvis i er ude.
×
×
 • Tilføj...