Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.554
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  127

pivpiv last won the day on Juli 15

pivpiv had the most liked content!

Community omdømme

3.633 Excellent

Om pivpiv

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag Juli 30

Personal Information

 • Lokation
  Nordjylland
 • Hundenavn
  Luna fra 2013
  Paya fra 2016
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Drop alt med lyde, vandsprøjt og hvad ved jeg. Det er absolut ikke noget jeg vil anbefale og det er, efter min mening , synd for hunden. Træn. Kontakt øvelser, afledning og masser af godbidder - det kommer der noget godt ud af og det kan oven i købet gøres hyggeligt Sørg for at godbidderne er lækre (nogle er tilfredse med deres mad og andre kræver ost, frikadelle eller hvad ved jeg for at blive tilfreds) og så øv kontakt øvelser og brug dem i situationerne hvor han reagerer. Jeg er SÅ enig med @Hofferne I skal selvfølgelig ikke af med hunden bare fordi der er en udfordring, det er "bare" at træne og så kommer I over det problem, bare rolig det løser sig God træning og god ferie
 2. Hvor ofte tisser hun? Urinvejs infektion, så tisser de tit og jeg har aldrig hørt om hævede kønsorganer. Men hvis jeg var dig, så ville jeg da lige vende den med dyrlægen - det er gratis at ringe (i hvert fald ved de dyrlæger jeg kender). Hvor gammel er hun? Har hun regelmæssige løbetider?
 3. passer det ikke med en løbetid? Normalt hæver deres kønsdele ikke ved blærebetændelse. Men skulle der være en infektion så kan man ikke se det med det blotte øje og blod kan man kun se hvis hun tisser inde og du må tørre op. Det er oftest så lidt. Men er du usikker så smid en urinprøve ind til dyrlægen, de kan hurtigt give svar.
 4. Få din dyrlæge til at tjekke en urinprøve og se om der er struvitter deri. Maden kan gøre meget. Hvis nu der er struvitter så må han IKKE få pålæg (det er heller ikke godt normaltvis). Hvorfor er det du vil have at han skal spise dåsemad? Er tørkost ikke godt nok? Det renser jo også bisserne. Se hvad dyrlægen siger, men få dem lige til at tjekke for struvitter.
 5. pivpiv

  Vågne nætter

  Så du afleverede en prøve for nyligt, altså i går eller sådan noget? Man kan godt have fået antibiotika og så det ikke slår det ned og der skal noget andet til. Hvis prøven er afleveret da behandlingen startede så ville jeg gå ned med en ny, for noget er der galt.
 6. pivpiv

  Vågne nætter

  hvis han drikker meget og tisser meget så ville jeg få ham tjekket ved dyrlægen. husk urin prøve så de kan sikre sig at der ikke er struvitter i urinen. God bedring med ham
 7. Det med at jeres datter skal gå med hunden, mine tanker går ikke på om hun kan holde den og hunden går pænt. Den går på om hun er stor nok til at klare trælse situationer og om hun er frisk på at samle pøller op Hvad gør hun hvis hun møder en løs hund? eller endnu værre en sur løs hund? Gåturen er vigtig men den mentale aktivering er endnu vigtigere, så udover de gåture så skal I finde tid til mental aktivering. Hvis man smider sig syg kan en vel stimuleret hund sagtens klare sig en dag i haven, men der er selvfølgelig racer der kræver mere end andre. Åh ja, hvem ønsker sig ikke en hund Det er også enormt dejligt, men det er bare så vigtigt at man også tænker over arbejdet, hvad med sommerferien, træningen, gæster, hverdagen (man kan ikke komme hjem fra en lang dag på job for derefter at køre i byen flere gange om ugen). Økonomien, rengørringen, de år der går inden hunden er veltrænet og rolig - der hvor den er hvalp og en bandit samt teenagertiden hvor de er kreative Det er fornuftigt at I ikke har fortalt det til børnene, så kan der hurtigt komme en masse gode ideer og pres og hvad ved jeg (sådan nogle unger har nogle gange vilde drømme). Vi har selv labrador og vi elsker det. Hundene elsker når knægten har venner med hjemme og nu er han stor og selv den største teenager ender på gulvet med en hund i armene. Der er mange ekstra hår i huset og ekstra sand og jord der slæbes ind. Sommerferien foregår hjemme sammen med hundene og skal vi ud og rejse så skal vi køre langt for den rette pension - for vi vælger ikke den tættest på, men derimod den bedste. Vores hunde trænes ugentligt på hold selvom de er voksne, det giver både hund og ejer en god dag og noget indhold og man lærer hele tiden når man har hund. En hund er fantastisk og stor ros for at I undersøger nøje.
 8. Hvad vil I gerne lave med jeres hund? Der er jo nærmest ingen racer der trives med at være i haven og i sofaen Jeg ville altså ikke give en 11 årig et ansvar med at skal gå hjem og lufte hund, det syntes jeg ikke barnet er gammel nok til - men I kender jeres børn bedst. Det er kanon at I allerede nu begynder at se rundt, det tager tid at finde den rette (eller det kan det gøre). Har I overvejet Corgi, ikke stor men meget kælen og herlig. Når Du skriver at en Aussie kræver mere end I kan give, hvad mener du? Hvad er det den kræver som I ikke kan? Meld jer til hundetræning og vær obs på at nogle klubber også har hold med børn - en voksen skal selvfølgelig gå til træning derudover, men børnene kan lære meget godt ved at være med. Hav klare regler (ingen boldkast, da det stresser en hel del hunde og ingen kasten med pinde (skader), må hunden være i sengen, må hunden være over hele huset og så videre). Hvis nogen har gode erfaringer med en blanding, så husk at ikke to er ens, så I kan ikke bruge deres erfaring til ret meget. Ingen ved hvad side hver hvalp vil falde ud til og hele kuldet kan være forskellige. Hanhund eller tæve er vist hvad man er til. Tæven går i løbetid et par gange om året og hanhunden reagerer på tæver i løbetid, alt er jo relativt. Jeg har selv kun tæver og jeg vil ikke have hanhunde, dem jeg kender er velopdragne men en løbsk tæve kan nu slå hjernen fra på de fleste hanhunde. Men det er helt en smags sag.
 9. Socialiseringen er netop at komme ud og væk fra de vante hjemlige rammer, så det kan du ikke bare klare derhjemme. Noget af det klares når man tager på hvalpehold og kommer ud i verden og oplever noget. Socialiseringen handler jo også om at besøge dyrlægen, at gå ukendte steder. Der er ikke noget værre end hvis man kommer i en situation hvor man skal gøre noget man ikke er vant til og hunden så slår bremsen i fordi den kun har oplevet hjemmet og markerne deromkring. Det er SÅ vigtigt. Jeg skulle til dyrlægen med en jagthund. Den var ikke vant til byen men der lå vagtdyrlægen nu engang, ja så var den så heller ikke vant til at gå rigtigt i snor (spørg lige om det var kaos). Ja og for ikke at tale om at hoppe op på dyrlægens bord, det var da helt umuligt og i venteværelset var hun ved at æde alt fordi hun simplelthen ikke havde lært at man godt kan sidde stille og vente et fremmed sted.
 10. pivpiv

  Tynd mave

  perfekt. Ja herinde forstår vi glæden ved en fast pølle
 11. pivpiv

  Tynd mave

  Prokolin eller zoolac eller canicur (der er forskel på hvad man har succes med) Det kan købes i maxizoo, ved dyrlæge, med24 (de er vist billigst, vi køber så vi altid har en tube på lager) og så mener jeg også du kan få det på apoteket. God bedring
 12. Det er der ingen i hele verden der kan svare dig på. Den kan komme til at ligne en af forældrene og den kan blive en god blanding, den kan falde ud til alle sider og først når den er udvokset kan du selv fortælle hvad den ligner og hvor stor den bliver. Avler (for en opdrætter er seriøs og indrømmer at man ikke kan spå om noget uvist) kan på ingen måde svare dig på hvor stor den bliver eller den ser ud. Så lige meget hvor gerne jeg ville hjælpe dig, så siden du ikke har købt en race men en blanding, så vil du ikke kunne få et sikkert svar. Nogen vi kender fik et kuld ups hvalpe (en løbsk tæve stak af), de var krydsninger af islandsk fårehund og tysk ruhåret - der er ikke to ens hvalpe. Nogle er kæmpe som ruhåret og andre små som fårehunden, nogle gule som fårehunden og med blød pels, andre gul men med stive børste som den tyske ruharet. Nogle andre var broget som den tyske ruhåret. Der kom mange hvalpe og som skrevet var ikke to ens. Nogle havde et skønt sind, andre var nogle usikre knurrende stakler. Ikke en blanding der kan anbefales, men en blanding der virkelig viste hvor stor forskel der kan være i et kuld.
 13. pivpiv

  Hvalp jager hale

  Det er også derfor at I skal lave nogle øvelser med hende fremfor en anden leg. Øvelser trætter og får hjernen på andre tanker. Kontakt øvelser er rigtig gode og kræver fokus fra hunden og så trætter de så skønt Det får lige hunden lidt ned i gear. Den hale er jo også sjov, den er bare lige der og den vifter af en hele tiden Men bare rolig, træning og snart er halen bare et vedhæng
 14. pivpiv

  Hvalp jager hale

  afled hende. Når hun begynder så stop hende og lav lidt kontakt øvelser eller andet hyggeligt og nemt. Det kan sagtens bare være en pokkers dårlig vane og den skal brydes. I har ikke gang i en masse boldleg vel? Det er nemlig noget der nemt stresser hunde.
 15. Puha en øv avler, hvalpe med lopper Hvor længe har I haft ham. Normalt klør loppebid ikke ret mange dage. Vær obs på om det hele tiden er samme ben, hvis det er det så ville jeg tjekke om der sidder noget i pelsen eller mellem tæerne eller noget i den dur.
×
×
 • Tilføj...