Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  13.287
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  25

pivpiv last won the day on November 27

pivpiv had the most liked content!

Community omdømme

27.904.494 Excellent

Om pivpiv

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag Juli 30

Personal Information

 • Lokation
  Nordjylland
 • Hundenavn
  Luna fra 2013
  Paya fra 2016
 • Køn
  Kvinde
 1. Klofyl tabletter til tæver

  Enig med alfen. Han kan jo også kemisk kastreres hvis det er?
 2. Klofyl tabletter til tæver

  Hvorfor ville du give hende det hele året?
 3. Veterinær kiropraktik - er det noget du vil vide mere om?

  Ja vedligeholdelse er jo mindst lige så vigtigt. Det kan måske forhindre nogle skader og smerter. Vores skal helt sikkert begge til eftersyn når jagtsæsonen er ovre, selvom de ikke er på store og vilde jagter, men det er en god huske snor, så man kommer afsted. Vores Luna elsker mennesker, men når fremmede piller ved hende så stivner hun lidt, men ved Camilla bliver hun nærmest som smør. Luna har et par steder med medfødte "skævheder" og når de er behandlet, så kræver hvert punkt lige en nyssepause og så går de videre. Det er så fantastisk at se og mærke på sin hund. Mange ved heller ikke at nogle forsikringer giver tilskud ved kiropraktor ved skader, for ja det ER dyrt, men det er pengene værd. Ja hestene burde også tjekkes jævnligt, men her er hesten ikke vores og ejer bruger kun kiropraktik hvis hesten fejler noget. Men vi lærer alle med tiden og det samme gør ejer.
 4. Veterinær kiropraktik - er det noget du vil vide mere om?

  Heroppe er vi fan af kiropraktik dyrlægen camilla gregersen. Jeg vil aldrig lade en kiropraktikker tage ved mine dyr hvis ikke de er uddannet dyrlæge, så jeg tager hatten af og smiler over at Camilla ikke er alene En decideret blog ved jeg ikke om jeg ville blive fanget af, men jeg nyder at camilla har en facebook side og der smider hun billeder og film op og nogle med lange beretninger og andre med korte. Det er facinerende at se og man kan se HENDES succes historier og nogle gange også dem hvor hun intet kunne gøre. Jeg var lige inde og snuse på din side (rigtig fin side). Men med hundene der ville jeg opfordre folk til at få dem tjekket selvom der ikke er en masse tegn. Vores jagthunde vil vi gerne tjekke før jagtsæsonen (så de er klar til sæsonen) og efter så eventuelle småskader bliver rettet op og det gad jeg godt var mere normalt blandt folk. Sådan et service tjek i ny og næ. Vores den store har en skævhed i ryggen og så er hun ikke sådan en der falder i svime over fremmede, hun står direkte og sover når Camilla behandler hende og hun elsker at kysse på hende og den adfærd så vi allerede første gang. Der er ingen tvivl om at det mærker rart. Hestene knus elsker også behandlingen og det er skønt at se film klip af dem. Så små klip og billeder ville klart fange mig.
 5. Heste og hunde

  ja der er lidt mere kapow i det tyske. Jeg syntes I gjorde det rigtige, uden tvivl og som rytter ville jeg stikke et stort smil og hilse. En dag gik vi i skoven og der var det rytteren der kom bag på os, shit det gav et godt grin. Vi var gået over en lille bakke og stod og plukkede svampe og pludselig stod der en hest med rytter lige bag os og jeg så dem ikke før rytteren sagde HALLØJ, shit jeg gav et spjæt. Det viste sig så at vi kendte hest og rytter men hun troede vi havde opdaget hende. Så spørg lige hvem der blev drillet godt og den gamle hingst var bare glad for at møde damen med hestebolcher.
 6. Heste og hunde

  nemlig og heste er altså sære. Det der ikke er farligt i 10 år kan pludseligt være møg farligt en dag og det må en rytter være klar på, specielt når man rider på tur
 7. Heste og hunde

  Hun må virkelig have haft en dårlig dag. Ryst det af jer, i mine øjne gjorde i det helt rigtige! Der er plads til os alle i skoven og hvis hesten er så itchy så skal den ikke på tur. Øglen rider også kun i rideklubbens egen skov for Ludwig bliver stadig jævnligt bange når de møder rådyr der hopper frem (han er så ligeglad med krondyr). Så Hun skal måske træne hesten lidt mere og få lidt mere søvn så hun ikke er så sur!
 8. Heste og hunde

  Jeg ville sørge for at rytter og hest har set os, for hesten kan blive forskrækket over at der pludselig står noget inde i skoven (de ser ikke ret godt og er flugtdyr) og så ville jeg træde et godt stykke ind i skoven for ikke at skræmme hverken hest med hundene og for at skærme hundene fra hesten så de ikke bliver skræmt. Som rytter ville jeg sætte pris på at folk giver sig til kende og red jeg på en usikker hest, så ville jeg stoppe op og pænt spørge om i ville gå et skridt ind i skoven bare imens jeg red forbi jer. Og det der med at hesten er flok dyr og ville gå ind til jer, det er fandeme noget fis - hesten vil aldrig gå hen til et par hunde de ikke kender og slet ikke med rytter på ryggen Hun havde nok en dårlig dag.
 9. Hjertemislyd på senior

  Nøjagtig det samme her. Jeg ville bare nyde hende og i forvejen med den alder ved man jo at man ikke længere tæller årtier man har tilbage med hende. Jeg ville kramme lidt ekstra og så lade hverdagen gå som den plejer.
 10. Okseben....

  Men så siger dyrlægen jo egentligt at BARF er totalt livsfarligt. Alle knogler har skarpe plinter og af det jeg arbejder med i ny og næ så ja man kan sagtens skære sig på et ribben eller lign men det er lige meget om det er ko, gris eller hjort.
 11. Okseben....

  Hjorteunderben er også guld værd, så fat i din "vildt pusher" og spørg om ikke du må få sådan nogle. Jægerne smider dem bare ud, men hundene elsker dem. Vi gemmer dem altid når vi har hjortevildt hjemme og dem der har fået af dem har været meget tilfredse.
 12. Okseben....

  Jeg ville ALDRIG give det kogt. Jeg tror endda jeg ville udspørge dyrlægen hvorfor han går imod alle de råd man finder ellers fra andre dyrlæger. Hellere være hysterisk hundeejer end at satse, så det var godt i tog afsted. Loui er altså den hund i verden der spiser flest hvide asparges Elsker simpelthen den løsning og til hende er den jo intet mindre end perfekt, frøken slugehals. God bedring med hende (og tegnebogen) jeg håber ikke der kommer flere piv.
 13. Tygge "ben" til sart mave/hvalpemave

  Når du har fyldt vådfoder i kong, så smid den i fryseren..... så varer den længere Men gode tyggeting er værd at lede efter, det renser tænderne så godt.
 14. Tygge "ben" til sart mave/hvalpemave

  Jeg ville give rene ting, tørrede ting såsom oksepandelapper og tørret kød og lign - jeg ville undgå ører og ting fra svin da de er meget fede. Lidt af gangen. Nogle gange lærer hunden at holde til det og andre gange ikke. Vi troede vores havde sat mave, men hun havde en forkert bakterie i maven og det var grunden til den dårlige mave. Du har ikke skiftet foder eller noget i den dur, du er sikker på at det er tyggetingene der giver dårlig mave?
 15. Diarré / maveproblem on/off

  Er det besværligt at få sendt canicur ned til jer? God bedring med ham
×