Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.486
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  112

pivpiv last won the day on Marts 20

pivpiv had the most liked content!

Community omdømme

3.578 Excellent

Om pivpiv

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag Juli 30

Personal Information

 • Lokation
  Nordjylland
 • Hundenavn
  Luna fra 2013
  Paya fra 2016
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. pivpiv

  Hundemad

  endnu en skjult reklame
 2. Vil du fortælle hvordan de ser ud? Nu har vi jo skrevet lidt om at man ikke altid kan sikre sig udseendet. Husk at kræve at sundheden er i top selvom det er blandinger, en blanding kan lige så vel få tjekket hofter og albuer og INGEN dyrlæge kan se det uden røngten.
 3. aaaaarrrhhh kunne du ikke nøjes med at smide din reklame ET sted på siden i stedet for at drukne siden totalt i reklamer?
 4. Hvad søren, ser jeg en "skjult" reklame der! Hunde klædes da ikke ud, hvad I alverden tænker man da lige på. Det er DYR!
 5. Tørret kan holde næsten evigt og det skal ikke på køl. Det tørrer max lidt mere. Hvis det er noget du selv tørrer i ovnen så ville jeg sørge for at det er ordenligt tørret ellers have det på frost. Men det man køber kan holde for evigt nærmest
 6. ha ha ha ja, men reklame er reklame, så pyt med om det er godt eller skidt
 7. Måske du lige skal have med om hun er med stamtavle og hvor i landet hun bor. Jeg håber du finder det perfekte hjem til hende.
 8. Hvis man har for travlt til at lufte sin hund, så burde man måske ikke have hund. Men det var da en god mulighed for dig at få to gange reklamer med ind Hilsen pivpiv firmaløs.dk
 9. hundeskoven kan godt være for meget hvis ikke i slutter af et roligt sted hvor de har ro på. De skal have ro til at få gjort sig færdige (Så det hele ikke ender i tant og fjas) og så er det bare så vigtigt at de får kørt hovedet trætte og ikke efterlades imens de er godt oppe og køre. Men nogle gange tager det bare tid før de er renlige
 10. Har I haft den siden de var 8 uger? Det er meget forskelligt hvornår hunde er helt renlige. Hvis de er luftet godt og hovedet godt aktiveret, så gør man alt det rigtige og så må man have tålmodighed.
 11. pivpiv

  Min hvalp klæber

  Jeg ville helt klart prøve medicin som en sidste løsning. Han er helt sikkert sød, men trives både du og han med at han slet ikke kan undvære dig? Trivsel handler ikke kun om smerter, det er lige så meget om det psykiske.
 12. pivpiv

  Min hvalp klæber

  Er han købt hos en seriøs avler - eller det må hun jo ikke være siden hun ikke hjælper dig. Jeg håber ikke hun er en der laver mange hvalpe når hun giver sådan en "hjælp". Jeg kan godt følge dig, han er jo så ung. Men når ingen kan se "hvad du gør galt" (Det lyder så negativt, sådan skal det ikke forståes). Når flere siger at han er fuldtidsarbejde og flere gætter på at der er noget galt i hovedet med ham. Så må du ikke lukke øjnene for den mulighed. Man kan i hvert fald ikke sige at du ikke har kæmpet. Men giv ham endelig ikke videre, det ville være synd for ham.
 13. pivpiv

  Min hvalp klæber

  Hvad med opdrætter, jeg husker ikke om du har samarbejde med opdrætter. Hvor kommer han fra? Jeg ved det lyder hårdt, men når hunden er tjekket fra a-z og intet fejler men stadig opfører sig sådan, så ville jeg aflive.
 14. nååå ja det er jo egentligt logisk når man tænker på hvordan racer ødelægges. Jeg har også kun mødt direkte udstillingshunde af racen må jeg indrømme. Tak for info og øv at endnu en race avles hen imod dårligdomme bare pga et anderledes udseende og man glemmer hvad hunden virkelig er skabt til
 15. Shar pei har da mange flere rynker end de to. Jeg tror ikke de er shar pei
×
×
 • Tilføj...