Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.581
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  133

pivpiv last won the day on August 27

pivpiv had the most liked content!

Community omdømme

3.644 Excellent

Om pivpiv

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag Juli 30

Personal Information

 • Lokation
  Nordjylland
 • Hundenavn
  Luna fra 2013
  Paya fra 2016
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Du har allerede lavet et opslag om dem herinde, dog med lidt anden ordlyd. Men billeder er altid en god ide. Samt navne og beskrivelse af hundene. Jeg håber du finder dem igen. Kan de ikke findes på deres chip? Folk kan vel ikke gøre alverden uden at bruge chippen (forsikring og dyrlæge)
 2. Går I til hundetræning med ham? Hvalpetræning eller unghundetræning, så hovedet bliver brugt. Hvad laver I med ham udover den gå tur til morgen? Aktiveres hans hjerne godt nok. I har jo en hund der kommer fra en spøjs krydsning hvoraf den ene er en jagthund (Det er pudlen også, men det er sjældent meget aktiveret i dem), Så han skal bruges uden at stresses. Stress kommer af at kaste bold og pinde til hundene blandt andet. Får han tilfredsstillet sit tyggebehov (evt pandelapper og ordenlige tyggeting)? Alderen er teenagealderen og der er hunde bare nogle gange - ja som vi mennesker som teenagere, så hold ud, det bliver godt igen.
 3. Hvad foder får de og hvor mange gange om dagen pøller de? Nogle gange fungere hunden bare ikke på et foder og de optager ikke nok og hvis de så skal skide flere gange i døgnet så vil der bare komme uheld inde hvis ikke man lige kan høre når de beder om at skal ud. Aktiveres hundene og går i ture med dem?
 4. pivpiv

  Børster

  du er opmærksom på at det er e 11 år gammel tråd, ikke
 5. Må jeg spørge hvorfor du har brug for at sætte reklamerne til dine sider herinde? Nå ja og hvalpen er nok nærmere unghund nu, det er nemlig et ældre opslag og bruger ser ikke ud til at være her mere
 6. Uden et billede så er det svært. Vores gamle lab fik nogle vorter som dyrlægen bare smurte noget på så faldt de af, men det kan vist kun gøres når de er små. Er du i tvivl, så få det tjekket ved doktor dyr
 7. Du vil ikke finde en kennel, såsom i noget der er godkendt da det ikke er en race. Der er MANGE der sælger den blanding og kalder dem noget fancy men der er også mange af dem der er hvalpe fabrikker eller der IKKE har tjekket sundheden på forældrene (Som minimum røngten og lign) Det er en mode blanding, desværre
 8. Siri renee richter jungersen (tror jeg hele navnet er) har lagt MANGE gode film på youtube. Der trænes med positivitet og ros samt masser af ro. Går I til hvalpetræning? Der kan I garanteret også få vist nogle gode øvelser. Barnet skal ikke lege voldsomme lege og kaste lege (pind/bold) med hunden, det vil bare friste hunden mere til at ville lege og dermed bide og være en bandit. Træn hund i ro, ro ro ro ro og mange små øvelser, så hovedet kan blive træt, men også sådan at der kommer mest muligt ro på hvalpen.
 9. pivpiv

  Gamle hunde

  Jeg har endnu ikke mødt en gadehund uden nogle udfordringer, de har jo immervæk været halv vilde på gaden mange af dem. Jævnligt er der hunde der søger hjem efter dødsfald, sådan en vaps ville være perfekt til jer. Ang kosttilskud (og så meget andet) så er vi glade for hestens helse, de sætter sig virkelig ind i tingene og er gode til at vejlede og det gælder både mennesker og dyr. Vi bruger både deres tilskud og back on track fra dem (og de har vist prisgaranti på back on track). Held og lykke med projekt baby og hund. Nogle gange opslåes der også omplacerings hunde herinde, det er dog ikke så tit længere, men det sker da.
 10. pivpiv

  Gamle hunde

  Der er også rigtig mange ældre hunde på de danske internater, måske det ville være en ide at hjælpe her i landet? Vores den gamle vi havde, hun var ikke mere ude før de sidste dage inden hun måtte aflives. Hunde er lige så forskellige som mennesker. Flere ældre (og også yngre) hunde har glæde af kosttilskud pga gigt og lign, det koster lidt ekstra men pengene er godt givet ud (vi har været glade for vejledning ved hestens helse). Der er flere ting som kan give glæde og velvære ved ældre hunde, men det er jo igen så forskelligt. Vores den gamle fik lidt forskellige tilskud og det var alt. De lange gåture blev kortere men samtidigt så charmen ved en ældre hund, den kan bare ikke beskrives. Trapper kan blive et problem når hunde bliver gamle (men selv hvalpe bliver gamle engang) og en rampe eller hjælp til at komme ind i bilen kan være en hjælp (igen, alt efter race og størrelse). Hatten af for jeres tanker om at forsøde livet for en gammel kær vaps.
 11. pivpiv

  Parringspris

  Øv også, det er surt. Bagklog er nemt at være og du skulle have insisteret på kontrakten. Var det først da hvalpene kom at hun kom i tanke om at hun ville have penge?
 12. pivpiv

  Parringspris

  Det er sørme da ikke en urimelig pris. Men du har vel heller ikke valgt hendes hanhund bare fordi den var gratis, den passer vel til din tæve og har super god sundhed?
 13. pivpiv

  Skraben

  Hvad hund er det, er det første gang? Er hun tjekket ved dyrlægen? Er der ro omkring hende? Har hun feber?
 14. Drop den bold, den stresser ham bare og kører ham op. Han mangler at lave noget hvor han skal tænke. Lav kontakt øvelser med ham og træn lidt, ene ting han skal bruge hovedet på og ikke ting der stresser (leg, bold, pind og lign).
 15. bernerdoodle hvalpe???? Altså krydsninger Hvordan er sundheden på jeres hund? Er der røngten og diverse tests? Er I obs på at I vil lave krydsninger der virkelig kan få mange skrækkelige skavanker?? Har I virkelig tænkt det her igennem? Bare tænk på størrelsesforskellen på de to racer, tænk på at der kan komme kæmpe hvalpe som tæven ikke kan føde og hun dermed dør.
×
×
 • Tilføj...