Hop til indhold

pivpiv

Members
 • Antal indlæg

  14.600
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  137

pivpiv last won the day on Oktober 22

pivpiv had the most liked content!

Community omdømme

3.649 Excellent

Om pivpiv

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag Juli 30

Personal Information

 • Lokation
  Nordjylland
 • Hundenavn
  Luna fra 2013
  Paya fra 2016
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. pivpiv

  FB og trapper

  Jeg ville ikke lade ham gå på trapper, så hellere løfte ham. Det kommer til at koste så voldsomt dyrt i den sidste ende og jeg vil ikke mene at det er at han skal leve i en glasklokke - tvært imod så vil jeg sige at der er at passe på sin hund. Man ved og det er bevist så mange gange at det er skadeligt at lade hunden gå på trapper( før den er et år), at man så går direkte i mod de anbefalinger syntes jeg er tåbeligt. En buller er kompakt og tung kontra de små korte tykke ben, det er skabt til at give skader hvis ikke man passer på dem.
 2. Det virker ikke gennemtænkt. hunden kan komme i klemme i snoren og hvorfor skal man kunne sætte det fast - gider man ikke lege med hunden, så bør man ikke have hund. såååå nej, noget værre bras som ikke er skide smart - hvis du spørger mig
 3. Når hunden er testet for en del, så ville jeg sætte ham på raceklubbens hanhundeliste fremfor en rimelig død side som har mange useriøse folk der popper forbi. Han er så fin, så hellere bruge krudtet på at finde en ægte og pæn tæve. Husk dog at han er lidt til den unge side endnu.
 4. Hvad I alverden skal sådan en skide reklame til for. Det er under al kritik at folk sidder og spilder tiden herinde med at reklamere for ALT, men hey måske det er en af ejers butikker - vi mangler dog et godt tilbud på kister og begravelse
 5. Sig mig, er det ikke den I har spurgt om nogle råd til herinde den sidste tid? De minusser du skriver er heldigvis ikke alvorlige og helt normale for en hvalp - hvis ikke de fra starten af lærer at finde ro, så bliver træningen lidt sværer men det er slet ikke umuligt.
 6. Hvad er grunden til at I skal af med hende? Det er vigtigt at nævne hendes "minusser" også, så ny ejer ved hvad de går ind til og hunden ikke ender som kastebold.
 7. Må jeg spørge hvorfor du vil bruge jakke til hende? Jeg har ikke jakker til mine, kun tørre dækkener og der bruger jeg bare dem fra hestens helse fra nordhunden og et mærke mere jeg ikke lige husker - de er løse og dejlige.
 8. pivpiv

  Ferie med hund

  Mere skjult reklame. Nå men hunden har ingen glæde af at komme med dig til tyrkiet en uge, det var noget helt andet hvis du flyttede derned. Jeg ville lade vaps blive hjemme og så ville både du og hund have en god ferie.
 9. Hvordan aktiveres hun i løbet af en dag? Når hun åbenbart er så stor en blanding som du siger, så kan nogle af de racer der er mixet have instinkter der modarbejder hinanden, så det er en god ide at få aktiveret ordenligt, gå til hundetræning, droppe kaste lege (bold og pind). Lad hende bruge hjernen, så hun bliver træt i hovedet. men husk også at så ung en hund skal sove omkring 18 timer i døgnet hvis jeg husker rigtigt, det er i hvert fald MANGE timer.
 10. Det at hun tisser i sengen vil jeg gætte på er et alene hjemme problem, hvis altså ikke hun har blærebetændelse eller lign - men så tisser hun meget. Gangen kan være ganske fint hvis ikke hun kan administrere hele lejligheden. Nogle racer har mere tildenser til alene hjemme problemer, det var derfor jeg spurgte hvad slags hun er.
 11. Luk ind til soveværelset og lad kun hunden have begrænset plads. Det kan være pga du går fra hende og så skal der arbejdes på alene hjemme problemer. Hvad slags hund er det? Har hun andre problemer med at være alene hjemme?
 12. pivpiv

  Dyrefoder!

  Er han syg siden han får det? Altså en labrador er altid sulten. Det handler om at bruge hunden som den skal (ikke bare flade i sofaen og få 2x20 minutters tur omkring blokken) og så skal den fodres med en afmålt mængde af kvalitetsfoder. Så får den hvad den skal. Men at den ligefrem må have skånekost fordi den er sulten, det lyder lidt vildt. Vær OBS på at andre også sælger det foder og det kan være billigere såsom diverse hjemmesider. Må jeg spørge hvorfor du skal have din hjemmeside nævnt? Hilsen Pivpiv fra øøøøhh bøhlandet.dk
 13. ej hvor fantastisk at en hel ny bruger lige kender det perfekte link Dog er det bare almen pli at stå ved at man vil nasse sig til lidt gratis reklame og undgå at betale for det
 14. pivpiv

  Pomeranian

  Til November er der også udstilling i Herning, der kan man hilse på opdrættere og se hundene. Det kan også være en ide. Ellers er jeg enig med Hofferne
 15. Tilbage til kontakt øvelser og de små sikre ting som hun allerede kan og skæld ud gavner ikke. Men tålmodighed tålmodighed og mere tålmodighed. Det er helt normalt, men for pokker da også! Det er altså op af bakke når de er sådan Men det går over. Det er meget forskelligt hvor længe det varer og hvor voldsomt det er, men giv hende tid. Men sørg for kontakt øvelser og god træning så hovedet bliver dejligt træt.
×
×
 • Tilføj...