Hop til indhold

solstrålehistorier:)


luckyluna
 Share

Recommended Posts

En lille hund har fået mig til at tænke på hunde-solstråle historier:) Så kender itil nogle hunde, som har haft det svært og som så er blomstret op og blevet glade hunde, så læg dem her:-D

 

Den lille hund, der har fået mig til at tænke på dette, er en lille d/s gårdhund, som jeg lige har haft til træning. Ny ejer har kun haft hende i små 3 uger og hun eren voksen hund, der har været vandt til at bo i flok med andre hunde.

Første gang til træning var hun et rystende nervevrag:( Frygtelig bange for de andre hunde, gøede og snerrede..

Ejer fortalte ogsåat hun havde været utryg ved nogle mennekser og flere ting.

Nu er hun en helt ny hund, eller måske rettere tilbage til sit gamle jeg. Ejer har gjort så meget for at hun skulle blive tryg og stole på hende:5up:Hun kunne stadig gø hvis en hund gjorde hende forskrækket, men det var ikke den gale gøen og for det meste, gik hun bare selv udenom, dem hun ikke ville hilse på. Een hund blev hun tryg ved og hilste overstrømmende på hver gang.

 

Jeg bliver bare så glad over at man kan hjælpe en hund og sin nye ejere sådan på vej, så de som de selv sagde, nu giver vi hende tid og tar det som det kommer:5up:

Link til indlæg
Del på andre sites

Min lille Zippo anser jeg selv som en solstråle historie.

 

Hun er den ene af de 2 som overlevede efter en hård omgang.

Da hun var lille hvalp, blev hele kuldet efterladt hjemme, sammen med moderen, da ejeren tog på ferie. Vedkommende efterlod kun vand til dyrene. Da de blev tvangsfjernet var der kun 2 hvalpe, som kunne overleve. Moderen måtte også aflives, fordi hun var dehydreret og underernæret i meget svær grad. Hvalpene havde drænet alt ud af hende. Af de hvalpe som der var, er der kun 2 som kunne klare det, der har ikke været de store mén af det, men det har dog resulteret i at Zippo vil have styr på flokken hele tiden. Hun kan ikke klare at der er en som går væk, hvis vi er ude og gå som familie, en dyrepsykolog siger at det kan være meget svært, at få ud af hende, da det ligger meget dybt, når man tænker på hendes forhistorie. Det er dog noget som vi arbejder med hele tiden, og nu har vi brugt ca 2 år på det, og det er blevet lidt bedre. Sjovt nok kan hun godt være alene hjemme, der skal bare være musik og så skal hun have hendes godbid bold.

 

Men når det er sagt, har jeg verdens bedste hund, og den elsker børn og katte... De sidste er dog ikke specielt pjattet med hende.

Link til indlæg
Del på andre sites

Jer er en af de heldige der har fået en omplaceringshund og selv syntes jeg har gjort meget godt for hende og hendes selvtillid.

 

Historien er, at hun blev afleveret til formidling da hun var 8 måneder. Sookie havde boet hos en enlig dame og så vidt vides var hun ikke blevet socialiseret med mennesker, hun var ihvertfald meeeget sky. Sookie boede på formidlingen i 7 måneder, da ingen ville have hende, pga hun gøede af alt og alle der kom i nærheden.

 

Vi fandt hende på nettet og vi var ude efter en hund nr. 2, der gik i spænd med Alto så derfor var vi ikke skræmt væk, da vi fik at vide i telefonen, hvordan Sookie ville reagerer når hun så os. Vi havde Alto med og mødtes på gårdspladsen - og tænk jer Sookie gøede ikke af mig, men gav mig et forsigtigt slik på hånden. Vi tog hende med hjem og øvede og øvede med gæster og fik en masse gode råd - og det der virkede allerbedst er at ignorerer hende og så er vi så heldige, at hun er nysgerrig - så hvis man står med ryggen til så kommer hun af sig selv og snuser.

 

Jeg har gået til træning med hende fra marts til oktober - og på træningspladsen har hun aldrig gøet af nogen, men tværtimod fået så meget selvtillid at hun nogen gange vælger mig fra :oops: (godt tegn når man kender Sookie - men ellers ikke så godt :blink:).

 

Hun var også med på gå-tur i Geel skov og det syntes jeg hun klarede helt fantastisk. Ikke på et tidspunkt gøede hun af nogen og jeg tror hun forelskede sig lidt i Nollike, Berner-Rikke, Bu-Ju og BlackGSD :mrgreen: eller også var det fordi hun rigtig gerne ville have de god-bidder der var i deres lommer. Hendes selvtillid bliver nok aldrig helt god, men vi er nået rigtig langt på de 1½ år vi har haft hende,

 

Forøvrigt har hun også været med nede og hilse på Luna og JeanetteH - og der var hun også nysgerrig og tog det roligt og luntede rundt sammen med Luna i 1 time. Jeanette var hun vist henne og hilse på sådan ca. hvert kvarter.

 

Det var så min historie om Sookie :lun:

Link til indlæg
Del på andre sites

Hun var også med på gå-tur i Geel skov og det syntes jeg hun klarede helt fantastisk. Ikke på et tidspunkt gøede hun af nogen og jeg tror hun forelskede sig lidt i Nollike, Berner-Rikke, Bu-Ju og BlackGSD :mrgreen: eller også var det fordi hun rigtig gerne ville have de god-bidder der var i deres lommer.

 

Helt klart, godbidderne gjorde underværker :mrgreen:

 

Først gang jeg så hende gik jeg helt i knæ og tog ikke engang øjenkontakt, holdt hånden lavt (men var måske også lidt hurtig i bevægelsen samtidig? :hmm:) og alligevel bakkede hun væk, så nej, hun var ikke helt tryg, det kan jeg godt skrive under på :neutral: men hold da ferie, jeg synes hun kom hen til mig mange gange, med de der bedende sulte-øjne :mrgreen: Endnu engang tak for godbidder - skal nok selv have med næste gang :oops: Vejen til Sookies hjerte og tillid :mrgreen:

 

Og flot arbejde du har gjort med hende :5up: Hun er en dejlig vuffer :lun:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...