Hop til indhold

Rygsmerter hos hund


Katri97
 Share

Recommended Posts

Hej!

Vores hund på 2 år fik i torsdags pludselig ondt i ryggen. Hun skreg af smerte og løb panikken rundt med bagenden og halen ind mellem benene. Hun blev naturligvis straks taget til dyrehospitalet, hvor hun blev indlagt i 24 timer. Der blev foretaget røntgen, som ikke viste noget. Det vekslede meget med hende - indimellem var der ingenting og hun har det fint og kunne løbe og gå rundt. Andre gange får hun ligesom et jag, som øjensyneligt gør meget ondt og forskrækker hende. De endte med at sende hende hjem med smertestillende med besked om, at det “nok blev bedre med tiden”. Vi oplever desværre kun, at det går ned ad bakke, og hun kan nærmest ikke gå et skridt uden hun får et jag. Dette gør det svært at få hende med ud at tisse blandt andet - og hun ligger bare hele dagen og vil slet ikke prøve at gå…Og hun opsøger os konstant, hvilket ikke er normalt for hende.

Hun reagerer ikke på tryk nogen steder på kroppen - og hun kan dreje sig i de mærkeligste stillinger for at klø sig…

Vi er meget forvirrede og dyrlægen er desværre ikke til meget hjælp, da hun får alt det smertestillende hun må få. De siger man kunne overveje en ct-scanning, men giver samtidig udtryk for, at de ikke tror det er en diskusprolaps, idet hun har fin kraft i bagbenene og mener at det ville være at skyde gråspurve med kanoner… de gør de gør det dog gerne, hvis vi ønsker det.

Vi har fået en akut tid til en dyrlæge/hundekiropraktor på tirsdag, som vi håber kan hjælpe!

Men indtil da… har nogen oplevet noget eller hørt om noget lignende? Og er der gode tips til underholdning af en hund, som intet kan/vil? Og tips til hvordan vi kan få hende ud at tisse osv. når hun ikke vil gå?

Alt modtages med kyshånd!

Mvh. Katrine

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...