Hop til indhold

Mistet depositum - afbrød handlen indefor 48 timer


Helene_88
 Share

Recommended Posts

 

Hej alle,

Jeg står i lidt af en kattepine. I fredags overførte jeg et depositum på 5.000 kr. for en hundehvalp. Sælgeren fortalte mig, at der var mange interesserede købere, så jeg informerede hurtigt sælgeren om søndagen, blot 48 timer senere, at der var opstået nogle ting i familien, hvilket gjorde, at jeg ikke kunne tage ansvar for hvalpen. Sælgeren informerede mig om, at hunden allerede havde en ny køber, som ville hente den om mandagen. Jeg tilbød sælgeren alt det hundefoder og trimmingssæt, jeg havde købt, så de kunne give det videre til den nye ejer. Jeg spurgte også sælgeren, om det var muligt at få refunderet noget af mit depositum – først halvdelen og derefter 1.000 kr. – da hunden var blevet afsat, og 5.000 kr. er meget at betale for en hund, som allerede er solgt videre.

Det er en privat sælger. Er der noget, jeg kan gøre? Beløbet virker urimeligt, og ja, jeg har dummet mig ved at overføre det via MobilePay.

Link til indlæg
Del på andre sites

Sådan er det jo med depositum.
Det er jo netop for at prøve at forhindre at folk fortryder.
I mine øjne er der stor forskel på HVAD grunden er til at købet fortrydes, er det sygdom så ville jeg til enhver tid betale det fulde depositum tilbage. Men er det fordi man ikke har tænkt over arbejdstider/har fortrudt, så ville jeg ikke betale tilbage.
Men I har vel en kontrakt og der er reglerne klare og med den pris må det være en stamtavle hund, så kan dkk måske vejlede.

 

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...