Hop til indhold

Min lille stjernehund:o)


luckyluna
 Share

Recommended Posts

Mysla kom med mig til træning igår, som assistent træner og socialiserings tante og hun var bare sååååååå god:oops::blink:

 

For det først tog hun transporten i stiv pote, blev klappet af vildt mange, der bare falder helt for hendes charme, det gør alle sjovt nok;-)

 

Og så var hun bare så god til alle hundene. Hun gøede slet ikke og hun var så høflig,tolerent og legesyg at det var en fryd.

 

Jeg har bla en lille cavalier pige, som er dårligt socialiseret pga sygdom som hvalp, så hun er meget forsigtig og tør ikke rigtigt de andre hunde.

 

Mysla lagde sig straks på maven og blev liggende og derefter snuste hun bare rundt med hende.

 

En golden hvalp kravlede ovenpå hende til hilsen, men mysla kom bare fri og sprang så lidt væk i et legebuk, så hun lige kunne vise ham hvordan man leger høfligt:-D

 

Og på sidste hold er der en labbe pige, som også er lidt usikker på hunde og derfor tit kommer til at lege for voldsomt, så jeg troede egentlig ikkeat mysla skulle lege med hende..

Men da vi lukkede labben ind og løbe indhegningen uden mysla, stod mysla helt tæt på lågen og skiftevis kiggede på den og mig, "hey,luk mig lige ind", så det gjorde jeg og så legede de bare så fint:5up:

 

Mysla sprog er så tydeligt tror jeg at hun er let at læse og så gør hun alt hvad hun kan for at formilde, samtidig med at hun er meget tolerent hvis den anden laver en fejl og feks hopper ind i hende, somlabben gjorde lidt.

 

Og mens de andre lavede øvelser, så hun bare i græsset og hvilede eller fulgte roligt med. Blandede sig selvfølgelig lidt når jeg skulle hen til en og vise en øvelse, tænk hvis man kunne få en godbid jo, men ellers super nem at have med:5up:

 

Det er fantastiks at se hendes potientiale på den måde og at se forskellen fra når hun er alene med mig og så når de begge r sammen, for der stresser hun godt nok lettere.. Det virker som om hun bekymrer sig alt for meget om hvordan sheila klarer det og så stresser hun..

Men det satser vi da på at lave om, nu hun kommer med til træning ved pia fremover også tager jeg hende også selv med til mig træning, de sidste gange. Vihar flere hunde vi skal hjælpe lidt:mrgreen:

Link til indlæg
Del på andre sites

Ih hvor lyder hun bare dejlig! :lun:

 

Jeg er så spændt på Søndag, og om Mio kan opføre sig ordentlig overfor "damerne"! :roll: Han er jo til begge køn, så man ved aldrig :lol:

 

ja, det bliver spændende om du får set den høflige mysla eller den der skal passer på sheila, så de begge gør som vanvittige:lol:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...