Hop til indhold

Trimning af cocker spaniel


Gæst PiaM
 Share

Recommended Posts

Jeg leder efter et sted, hvor jeg kan få min cocker trimmet... Jeg klippede selv min gamle cocker, da jeg ikke har den store fidus til hundesaloner - har hørt, at de kan være hårde ved hundene :( Min nye cocker, som jeg har overtaget fra Dyreværnet, vil ikke helt finde sig i at få klippet poter og har i det hele taget ikke helt lært, at blive trimmet.

 

Er her nogen der kan anbefale et godt sted, hvor de er søde ved hundene... et sted evt. omrking Kgs. Lyngby el. i Storkøbenhavn?

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg er også ude med lys og lygte for at finde en ny trimmer (min tidligere døde nemlig i sommers). :megaked: Jeg fik anbefalet denne salon af Fairlady, så det prøver jeg næste gang.

 

http://www.vestvoldenshundesalon.dk/index.html

 

Men hvis din hund ikke er vant til at blive trimmet, kan det være at du selv skulle træne det lidt, for ellers vil det blive svært for trimmeren at ordne din hund uden at det bliver en grim oplevelse, uanset hvordan trimmeren gør det. Du kan jo starte med at sidde og hygge i sofaen mens du forsigtigt tager fat i en pote og giver en kiks for at hunden tillader det.

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak for forslag :-D

 

Jeg træner meget "at få lov til at røre poter", med hende, men det er ikke let. Nogle gange er det så okay, andre gange er det bare ikke... Hun er en sær lille en, hvilket skyldes at hun er vokset op hos en gammel dame, der ikke har lært hende ret meget, andet end at sitte... :roll: Men hun er kun 3 år, og vil utroligt gerne lære, så der er håb forude!

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...