Hop til indhold

chr68866

Members
 • Antal indlæg

  6.883
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

193 Excellent

Om chr68866

 • Rang
  Guddommelig

Personal Information

 • Lokation
  Stæuns
 • Interesser
  Opdræt, udstilling, jagt m hund.
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Det er vist noget opdrætterne gerne vil skrive for at sælge hvalpe. Jeg har endnu ikke set en jeg synes kunne arbejde.
 2. Samlet cockerflok.....
 3. hvis det er via opstigen eller antagene skal man printe en formular hvor dyrlæge skriver under på. Dyrlægen får også tilsendt labsvaret
 4. Jeg er glad for du fangede den
 5. Nu har jeg ikke gidet læse alle siderne i tråden, så springer lige ind her på startindlægget. Jeg har udover hunde også heste, køer og får. Jeg er uddannet agronom på landbohøjskolen og jeg har ofte oplevet at fagbetegnelsen ikke strækker, heller ikke når jeg taler med fagfolk. Jeg har tidligere haft studeproduktion, men der er mange der ikke ved hvad en stud er i dag Bede er helt udrangeret har jeg lige lært fornylig og jeg er åbenbart den sidste i hele verden (næsten) der insisterer på at kalde det beder. Jeg tror bare sproget ændrer sig, men jeg krymper da også tæer når jeg herinde eller på andre fora kan læse at "min pige har fået menstruation...."
 6. Fede hvalpe kan være meget lang tid om at få stenene ned/eller slet ikke. Det har intet med genetik at gøre. (jeg har ingen kildeangivelse, kun noget min egen dyrlæge belærte mig om da jeg kom med et kuld meget....ahem... godt i stand hvalpe... hvor kun 1 havde stenene nede som 8 uger gamle. Alle (5 hanner) fik dog stenene ned, den sidste som 5 mdr. gammel.
 7. de fleste hanhundeejere kan sagtens finde ud af at inseminere selv. Jeg har selv hanhunde, og jeg nægter tvangsparring, men jeg har flere gange oplevet TÆVEejerne efterspørge det.
 8. chr68866

  Hvilken race?

  spændende.... men nu ved jeg det er mange år siden træningspladsen i Værløse blev nedlagt (er det små 10år siden?), så mon ikke der er sket noget i mellemtiden f
 9. chr68866

  Hvilken race?

  Jeg er helt enig med dig i din karakteristik af træningsmetoderne, sådan var det også dengang jeg gik deroppe desværre og jeg fik også apporteringen hos min første cocker ødelagt på den konto. Den kom dog igen, men først mange år senere og med helt andre indlæringsmetoder. Nu træner jeg ikke selv oppe i den region, så jeg ved ikke om det er blevet anderledes nu, men det håber jeg da meget, jeg ved da at nogle af trænerne har været på kursus i nyere træningsmetoder. måske du ikke møder dem fordi dem der har de hunde ikke ønsker at sætte dem i situationer hvor det kan gå galt?
 10. chr68866

  Hvilken race?

  så er det "sandet", jeg har selv gået til træning deroppe i fordums tid, og jeg har efterfølgende hørt fra mange spanielejere der var meget utrygge ved netop de mange hunde der løb løs og nogle der blev overfaldet osv. jeg vil også sige at jeg selv synes de dårlige temperamenter har taget til de sidste 5-10 år, og nogle gange kan man faktisk være ude for et helt hvalpehold hvor man tænker "hvad skal der dog blive af dem her..."
 11. chr68866

  Hvilken race?

  Jeg må hellere præcisere at jeg kun udtaler mig om standardspaniels, da jeg er i spaniel klubben. Vi er begyndt at få flere og flere ft'ere (specielt ft. cockere) på vores træningsplads, men jeg har ikke et stort nok grundlag for at udtale mig om dem endnu. Det er dog min helt egen teori at der ikke er så meget ressourceforsvar hos ft'erne da ressourceforsvar hos jagthunde ikke er ønskværdigt. Det er det heller ikke hos standardspaniels må jeg hellere indskyde, men det virker som om at de ofte får længere snor når de "bare" skal være familiehunde.
 12. chr68866

  Hvilken race?

  så gætter jeg på du har trænet på Sandet oppe i Værløse?
 13. chr68866

  Hvilken race?

  nope det gør vi nok ikke, jeg forholder mig også bare til hvad jeg ser på vores træningspladser og hvad jeg får at vide fra adfærdsbehandlere. Jeg har aldrig selv haft springer, men jeg kender mange der har, og flere der er blevet lappet sammen på skadestuen. Som cockerejer/opdrætter erkender jeg blankt der er et problem i min race. Jeg ved selv præcis hvilke linier jeg ikke ønsker kommer ind i mine.
 14. chr68866

  Hvilken race?

  Det er nemlig helt korrekt, bortset fra du kan smide springer ind i ligningen også. Ressourceforsvar er det helt store problem. Det ligger til nogen linier mere end til andre.
×
×
 • Tilføj...