Hop til indhold

Dyrlægefruens Dyrepension


Gæst n1nna
 Share

Recommended Posts

Så er vi lige kommet hjem efter en weekend i Sønderjylland.

 

Vores hundesitter kunne desværre ikke have Mio, og derfor måtte vi jo finde en anden løsning, da vi ikke kunne have ham med.

 

Løsningen blev at forsøge med et pensions-ophold :scared: og hvor var det bare et vellykket forsøg!

Kan klart anbefale www.dyrlaegefruens-dyrepension.dk ! :klap2:

 

Det var jo ikke helt uden nerver, at jeg skulle aflevere Mio, da han jo aldrig har været "alene" før (hans hundesitter har ham jo også i sengen), men allerede ved bestilling blev jeg beroliget, da ingen af hundene er alene hele tiden.

 

Vi fik lov at komme uden for åbningstiden, fordi vi gerne ville til træning med Mio inden vi tog afsted, men det betød ikke mindre tid ved aflevering, tog ikke tid på det, men jeg var ikke ligefrem let, at få ud af døren :pift:

 

Mio fik lov, at løbe lidt rundt og snuse til det hele, og så kom vi ind til hans rum, som vi kunne indrette med hans legetøj, kurv osv (der var faktisk allerede stillet en kurv frem og der lå nogle hyggelige tæpper på gulvet).

 

Vi sad derinde og snakkede lidt med Dyrlægefruen, og det var super dejligt at se hvordan Mio opsøgte hende, præcis som han opsøger dyrlægen, når vi er hos ham. Hun var også rigtig god med Mio, og havde mange gode observationer. Så ved man han er i gode hænder! :5up:

 

Han fandt hurtigt ud af, at der var en lem ud til en lille have, og der skulle han selvf have sin bamse med ud (han forsøgte også at få mor med, men jeg måtte forklare ham, at lemmen ikke var bygget til flodheste :blink:)

 

Da vi skulle afsted, blev dyrlægefruen inde i rummet hos Mio, så han ikke var alene når vi gik.

 

Senere på aftenen, skrev jeg en sms (er vandt til at skrive godnat til Mio når jeg er væk) og jeg fik et rigtig sødt svar, bl.a. at han ved aftentjek (22-23) lå og sov sødt og at han havde leget med nogle af de andre hunde.

 

Da vi kom idag var han selvf rigtig glad for at se os, og helt oppe at køre, men han skulle alligevel lige efter dyrlægefruen, da hun gik rundt om huset for at tjekke, at vi havde fået alt hans legetøj med! Og farvelmøz fik hun også masser af - endnu et tegn på, at han kunne lide hende, og det var bare så dejligt at se! :lun:

 

Uden ekstra beregning fik han Prescription Diet og ZooLac, grundet hans dårlige mave, og der blev benyttet aktivitetsting til fodringen.

 

Det var desværre ikke lykkedes hende, at finde en anden hund han kunne dele rum med, da han er i den alder hvor han generer hunhundene og hvor hanhundene generer ham, men han havde været ude og lege flere gange og havde ikke virket ensom. De andre hunde er jo også i samme rum, så helt alene har han jo ikke været!

 

Vi fik en super glad og lidt træt hund med hjem, og vil helt sikkert komme igen, når vi får brug for det! Super dejlig oplevelse! :5up:

Link til indlæg
Del på andre sites

Jup til Karen - Ved ikke om det hedder Toustrup :hmm: Men det er laaangt ude på landet! :5up:

 

Har du også været derude?

 

Jo, det hedder Toustrup - har boet der! Og det er da ikke ret langt ude på landet :engel:

 

Jeg har haft Karen på hold en del gange, når hun har fået nye huskyer, der skal ud og socialiseres på andre slags hunde - hun er rigtig, rigtig sød!

Link til indlæg
Del på andre sites

Hvor bor du? Jeg flyttede så først dertil, da jeg var 25. Boede der i 3 år og kender egentlig ikke ret mange der... mest folk, jeg kendte i forvejen :mrgreen:

 

Bor udenfor Grauballe mod Bjerringbro. Da jeg gik i folkeskole blev alle elever i kommunen samlet på Fårvang Skole i 8-9-10 klasse...

 

Så har gået meget til fest (læs: halbal) i Sorring :blink:

Link til indlæg
Del på andre sites

Bor udenfor Grauballe mod Bjerringbro. Da jeg gik i folkeskole blev alle elever i kommunen samlet på Fårvang Skole i 8-9-10 klasse...

 

Så har gået meget til fest (læs: halbal) i Sorring :blink:

 

He - ja, det kan vist ikke have været meget andet end halbal :mrgreen:

 

Så må du jo sige til, hvis du skal ud og klappe Border tøser en dag!

Link til indlæg
Del på andre sites

He - ja, det kan vist ikke have været meget andet end halbal :mrgreen:

 

Så må du jo sige til, hvis du skal ud og klappe Border tøser en dag!

 

Tak. Tager dig helt sikkert på ordret når jeg kommer hjem i januar, hvis det stadig gælder der....?:blink::-D

 

Tager afsted til Sydamerika om halvanden uge og skal lige nå til Sverige først og kigge på hund:mrgreen:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...