Hop til indhold

Splinten, mor og mig

Members
 • Antal indlæg

  9.957
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

438 Excellent

Om Splinten, mor og mig

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag 29-12-1978

Personal Information

 • Lokation
  Midt i ingenting
 • Interesser
  Lydighedstræning
 • Job
  Salgschef
 • Hundenavn
  Fæhunden's Kimmi Kiyani (Kimmi)
  Splint
  Kewstock Quite A Quest (Vilya)
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Siri - Nuuk er virkelig varm og super lækker! Men (i hvert fald hvis den skal kunne gå til hundetræning) også en smule.... voldsom... at bevæge sig i. Greenland er fantastisk - fint varm, skøn at have på og går både til job og hundetræning.
 2. Kingsmoor fungerer aldeles perfekt her i huset - bruger Pure med forskellige kødtyper, Pure Sport i konkurrencesæsonen og Pure hvalp til hundehvalpen..... Flot pels, fine tænder, ingen lugt, minimal mængde afføring med perfekt konsistens (oftest til den lidt faste side)
 3. Ved det ikke - men kan hurtigt finde ud af det....
 4. Hvad med engelsk springer spaniel Ida? Jeg kender efterhånden en del - fine træningshunde, moderat aktive, ok i forhold til andre hunde. Nok ikke det bedste agility bud, men på hyggelig kan de jo sagtens være med. Der er selvfølgelig en del pelspleje i form af trimning, men det kan du jo betale dig fra.
 5. Hun skal være inden for en ½ meter fra dig i hele følget :blink: Dvs. det at hun lige går lidt frem for så at snurre rundt ville ikke trække i min bog - alternativt sætter du bare farten en lille smule op i det, du giver hende kommandoen.
 6. Var lige nødt til at finde en pose - og der står 100% rent lufttørret hestekød... men men - vil ikke udelukke, at de er bagt inden tørring?
 7. Naaah, flueknepper lige lidt mere - Kingsmoors Pure godbidder er rent lufttørret, hakket kød - ged, hest eller lam og produceret i Danmark De er i øvrigt godkendt herhjemme! Men det er sundegodbidder også :5up:
 8. Til forskel fra den verdensomspændende virksomhed Kingsmoor? Ok, det er ikke længer en enmandsvirksomhed, meeeen....
 9. Haha.... det var til Dolph Skulle lige tjekke lidt priser for T
 10. Jeg er ret sikker på, at Kingsmoor (ligesom så mange andre foderproducenter) laver foder i de portioner, som folk køber flest af - ellers ville deres lagre vokse sig store, foderprisen ville stige og det foder, vi ender med at få med hjem ville blive af ældre dato. Det er vel rimelig kendt, at de fleste med helt små hunde (her tænker jeg under 5 kg. hunde) ikke køber 12 kg foder af gangen - da det simpelthen bliver for gammelt, før det bliver spist - ligesom Maxi foder oftest ikke bliver købt i 4 kgs poser - der er jo til under en uges fodring. Jeg tænker, at de store producenter kan tilbyde disse småtsælgende varianter, fordi deres distributionsnet er meget, meget større end små lokale producenter som f.eks. Kingsmoor. Kan i øvrigt oplyse (efter at have ledt efter det i går) at RC f.eks. kun laver Chihuahua foder i 3 kgs sækker - jeg kan så godt bestille 12 kg, men får det leveret som 4x3 kg til rabatpris. Måske du også kan få en rabataftale på Kingsmoor ved en af deres forhandlere? Jeg får da i hvert fald rabat på mine store sække, hvis jeg køber flere af gangen.
 11. Camilse er du sikker på, at hun ikke bare er nervøs for linen, der bliver ført hen over hovedet på hende? Hvis du nu har ramt hende e.l.? Rigtig mange hunde bryder sig nemlig ikke om, at linen bliver "dinglet" ind i hovedet på dem.
 12. 2 af hvalpene er flyttet i dag - Tessie og Boing Boing. Det er altså lidt vemodigt.... men også fedt nok, at de nu skal ud og opleve en masse på egen pote. Syede dækkener til dem i nat.... Jeg er virkelig ikke særlig god til at sy.... symaskinen har ikke været brugt siden... 2004? Men efter lidt banden og svovlen kom de da til at hænge sammen. Drengedækkenet er jeg ikke helt tilfreds med - det eneste kantbånd, jeg kunne finde, der passede til stjerneforet var sådan noget silkebånd og det var jo et helvede at sy softshell, velourfor og silkebånd sammen... men men - de kan da holde mine små pus varme resten af vinteren og det var jo meningen med det hele
 13. Jeg dømte der sidste år, så tænkte jeg lige ville berolige lidt Men altså - hestene er jo under samme tag, men kan ikke ses fra banerne, så det bliver garanteret ikke noget problem!
×
×
 • Tilføj...