Hop til indhold

Lucamor

Members
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Om Lucamor

  • Fødselsdag 11-05-1977

Personal Information

  • Køn
    Kvinde

Lucamor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Tillykke med dagen! :tillykke:

  2. :blink::klap: Hvor har du bare ret... Ja vi har søde hunde, alt for søde hunde, når bissen angriber..Vi prøver at gøre ting med dem, men uden hende, og de kommer på deres alm gåture, søger mad på plænen osv, men nogen gange er det svært med en lille bisse i huset. Vi skal helt sikkert arbejde endnu mere på det. De vil også gerne lege med hende nogen gange, men når de først "har sagt ja" så mener hun det gælder HELE dagen. Det med at ha hende i snor, lyder som en super ide, og skal straks afprøves i morgen. Så kan vi alle være sammen, men jeg kan ha mere kontrol over hende, og de store behøver ikke flygte. Jeg er meget spændt på hvad hun siger til det. Vi går på hvalpehold og til legestue med både hvalpe og voksne hunde. Vi er også ved at skabe kontakt til nogle hundeejer i nærheden, så hun kan få nogle faste hunde venner.
  3. Tak Hvis vi giver hvalpen timeout og lukker hende væk, så begynder koncerten igen, skrigen, gøen, hylen og så vil de store væk. Hvis det kun var mig der skulle høre på det, så havde jeg brugt ørepropper, men det fungere ikke lige med hundene. Det er helt sikkert noget vi skal arbejde med, men føler ikke det er lige nu, da vi kan mærke hvordan vores gamle hund hver dag trækker sig mere og mere væk fra os. Det vil nok kunne fungere, hvis jeg går med hende, men det kan kun fungere om aftenen når min mand er hjemme, og problemet er der hele dagen.
  4. Vi har en dejlig fransk bulldog hvalp på snart 10 uger, og vi har også to labrador/gravhunde mix på snart 8 år. Alle tre er tæver. Problemet er, at den lille ny er meget hård ved de store. Hun bider dem i ørerne, rusker dem i halsbåndet, bider dem og er ret voldsom. Hun er selvfølgelig kun en lille hvalp og de bider og leger, men problemet er at de store er meget generet af hende, og den ene er begyndt at trække sig fra fællesskabet, og vælger at ligge selv i gangen for at undgå hende. Hun virker meget trist, og store dele af dagen ser vi hende slet ikke. Det er vi super kede af. De store var her først, og vi ønsker ikke den lille bisse skal styre det hele, men de store siger slet ikke fra fra. Når det bliver voldsomt, ligger de stille og håber/venter på vi flytter bissen, men de gør ikke modstand eller sætter hende på plads, uanset hvor slet det bliver. Vi har prøvet at skille dem med et hegn, sådan at de kan se hinanden, men ikke komme i kontakt. Problemet er så, at bissen hyler, gør og skriger som en gal og bliver ved, også selv om der er et menneske på hendes side af hegnet, og de store ender med at bliver stressede og mere utrygge. Det er heller ikke en god løsning. Vi har afledt hendes opmærksomhed med legetøj eller en bide dims, men vi er jo ikke lige ved siden af dem HELE dagen, og vi ved heller ikke om det er at belønne hendes opførsel. Når det er blevet alt for vildt, har vi også lukket de store ud i gangen, men det er bestemt ikke meningen det skal være sådan, da de bestemt ikke skal skubbes ud af familien. Det er os der har valgt at få en lille hvalp, ikke dem. Hun er en sød, dejlig og lækker hvalp, og vi føler det kører godt, men lige på det punkt med de store er vi helt på bar bund. Vi har brug for et godt råd, så vi kan gøre det rigtige.
  5. Jeg vil bare sige tillykke med den lille ny :hjerte: Jeg har også i fredags, hentede vore lille ny hvalp hjem, det er en fransk bulldog ved navnet Charlie. Det er hårdt at få en hvalp i huset, men det jeg altid husker på, er at det bliver bedre Jeg synes faktisk vi har været heldige med vores lille fis, men hun bliver også vild og ustyrlig, og ulvetimen vare gerne 2-3 timer. Jeg vil ikke sige, at hun er oppe i det røde felt, men hun er bare vild som små hvalpe nu er, og bider, gør og hopper/løber rundt. Mine bedste råd til at komme igennem det, er ignorer eller afled hvalpens opmærksomheden. Mandag aften fik hun et gø/knurre/brokke/klynke anfald, fordi hun ikke brød sig om hvor vores gamle hund havde lagt sig. Vi valget at ignorere hende fuldstændig, og vores gamle hund var heldigvis 100% ligeglad og blev hvor hun var. Det blev ved og ved, og jeg var ved at blive sindssyg, men tilsidst opgav hun og gik. Når vi leger/kæler/putter med hende og hun begynder at bide, stikker vi straks noget andet ind i gabet på hende. Vi har legetøj, ben og lign "overalt" i huset, så der er altid noget i nærheden når hun skal afledes fra at bide. Hvis det ikke hjælper, stopper vi alt kontakt og opmærksomhed straks. Hvis det så går ud over møbler eller andet forlader vi rummet, og beder en stille bøn til tingene overlever Hvis vi skælder ud eller siger nej har hun fået vores opmærksomhed, og hun bliver mere ophidset og stopper bestemt ikke. Vi træner også lidt med hende, men vi gentager kun øvelsen 2-3 gange. Hun kan slet ikke holde fokus længere, og hun er jo kun en lille baby der skal opleve så meget, så der er tumult på øverste etage. Hun søger efter hendes mad på græsplænen, og det er noget der virkelig trætter hende. Vi har også forskellige aktivitetsspil, som vi så småt er begyndt at bruge, men igen hun er kun en baby, så vi gør det let og i begrænset tid. Efter hun havde søgt efter hendes mad igår, væltede hun omkuld og sover 1,5 timer . Vi starter i dag på et hvalpehold, og jeg er meget spændt på hvor træt hun er i aften, og om det kan korte ulvetime ned, eller hun bliver overstimuleret og slet ikke kan finde ro. Jeg håber på det første :blink: Held og lykke med ham, og huske at tænke på det bliver bedre.
  6. Tak Niels :klap: Er ved at være rask igen, træskoene blev ikke spist, og på søndag skal vi besøge en lille lækker hvalp, som jeg håber bliver vores lille pige i starten af april.
  7. Tak for jeres svar. Jeg havde ikke glemt, jeg har skrevet her inde, men er syg og er tæt på at stille træskoene, selv om familien nok ikke er helt enig. Vi har plads nok i gangen, så det må blive hvalpegården..Grunden til det med gitter ikke fungere er, at vores nederste etage mere eller mindre er et stort åbent område. Der er ingen døre mellem køkken, stue og spisestue. Jeg kan sætte gitter ved køkkenet, men hvis den lille skal kunne se de store, skal de pludselig være alene i hele stuen og spisestuen. Det trives den ene af vores tøser slet ikke med, da hun har brug for at kunne overskue hele rummet når hun er selv, og det vil ikke kunne lade sig gøre. Vi skulle i fredags ha været ude og besøge vores lille ny baby, men den er blevet solgt. Kæmpe skuffelse !! Hun beklagede mange gange, men det får vi jo ingen hvalp af Det har været en total skod uge med sygdom og ingen hvalp...
  8. Hej :vinken:Jeg er ny her, og glæder mig til at suge jeres visdom til mig Jeg har to dejlige gravlabber på 7 år, som jeg fik da de var 1år og 1,5år. De er fra samme kuld, men har haft helt forskellige liv, inden de kom hjem til os. Den ene har været højt elsket og del af en familie, men de kunne desværre ikke beholde hende pga sygdom. Den anden har haft 3-4 hjem, og var endt ved en hundehandler i lænke, før vi ved hjælpe fra hundevenner fik hende hjem. Vi fik hjælp af en hunde adfærds terapeut, som mente hun var blevet slået, da hun var angst for at blive løftet, for sammen ved høje stemmer og var angst for pludselige bevægelser. Hun er kommet meget langt, og inden for er hun en glad og utrolig kærlig hund. Hun elsker børn, og er en stor kælepot. Nu vil vi gerne udvide vores familie med en lille Fransk bulldog hvalp Inden den lille flytter ind, vil jeg gerne ha lidt ideer til hvordan jeg skal gribe det an med de to store. De store har det ok med andre hunde, men den ene af vores piger, har brug for lidt hjælp til at sige fra over for hvalpe. Jeg er især i tvivl om alene hjemme træning, da hvalpen ikke skal være sammen med de to store. Vi har ikke mulighed for at skille dem ad med et børnegitter. De store er ude i vores store gang,når de er alene hjemme. Der er god plads og godt med lys, da den ene væg har vinduer næsten ned til gulvet og terrasse dør. Nu er spørgsmålet om vi skal sætte den store hvalpe kravlegård i gangen, sådan er de er sammen men uden hvalpen kan "drille". Vi vil jo gerne ha, at når den lille bliver større, at de alle kan være sammen i gangen. Eller skal vi lade den lille være alene i køkkenet ? De vil ikke kunne se hinanden, men de vil kunne høre hinanden. Har i nogle gode råd til mig ??
×
×
  • Tilføj...