Hop til indhold

Vark

Members
  • Antal indlæg

    10
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Køn
    Mand

Vark's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Det gik okay i første omgang.. De ville bare gøre mig obs på det, at de var nød til at "gøre noget" inden chefen eventuel selv "opdager" at jeg har hund ved et besøg på stedet. Er så blevet skrevet op til en toværelses som bygges snart, hvor jeg godt må have hund. Er ikke stressfri ihvertfald, ville ønske jeg kunne få vished istedet for at gå og håbe jeg ikke bliver "opdaget" før toværelses er klar..
  2. Jo tak, og i lige måde. To timer og 3 minutter til lukketid.. Vildt som min hjerne springer over ved selv så simple regnestykker når sindet koger..
  3. Har virkeligt brugt meget krudt på at IKKE tænke for meget på samtalen, selvom det selvfølgelig er lidt svært.. Har dog heldigvis fået sovet nogen sammenhængende timer så jeg ikke er helt sort oveni.. Men kan godt mærke jo nærmere jeg kommer, jo mere pres, knude i brystet og åndebesvær allerede.. Og kontoret har altså åbent nu!!1 Så der er lidt stress på for at sige det mildt, har 1 time 20 minutter til at tage mig sammen til den skæbnfulde samtale..
  4. Jeg står lidt i samme situation TS, håber du kommer godt ud af den.. Skal til samtale på kontoret mellem 9 og 11.30 idag, er lidt nervøs da jeg slet ikke overskue den pludselig skiftende vinkling.. Især når den nye vært er en gammel ven, som udmærket VED jeg har altid har haft hund, og har fået lov til at beholde min gamle bullterrier mundtligt af den gamle vært - den nye vært er en mand som kender til alt der er at kende om at jeg altså har hund, der er ingen tvivl om at han har opfattet det så at sige efter alle disse år... Han ved så også UDMÆRKET godt at jeg sidste år til februar fik Molly efter min bullterrier blev aflivet, så et år har han kendt til Molly, og flere gange hilst på Molly.. Hans datter har også flere gange været ved mit vindue og stikke hånden ind til Molly, de skal ikke komme og tro jeg bare spiller med på; "hov ups chef, jeg vidste ikke han har hund" ihvertfald.. Det problem der er, er at jeg intet på skrift har, at der altid har stået "husdyr ikke tilladt" i kollegiets reglement er også et gigantisk problem.. Vennen, aka ny vært, har først for en lille måneds tid trådt til som vært, efter den gamle blev fyret. Så det kan jo også være der er pres på ham fra den nye ledelse, håber så ligesom dig at jeg kan få lov at beholde hunden af samme grunde.. Ser lidt sort ud.. Nå ja til brevets indhold, jeg passede selvfølgelig en stor hund den dag han kom forbi og vaskede vinduer udvendigt. Tænker at ejer/ledelse har hørt dem gø, noget de ellers ikke gør i - men altså en pludselig banken og drønen på vinduet... så tror jeg alligevel de fleste hunde lige giver bare lidt agt. Naboerne her i min 8 værelse pavillion er alle glade for Molly, og jeg kan aldrig få lov at gemme mig væk når de sidder i køkkenet og jeg kommer hjem fra tur.. Så det vil jeg spille lidt på.. Eventuel prøve om jeg i det mindste må få noget tid, gerne til oktober/november hvor jeg først får økonomisk råderum til at flytte.. Så må de lige guide en hyper allergiker over i en af alle de andre pavilloner eventuel, hvis en sådan skulle være så dum at vælge den her slags bollig.
  5. Hvad er stop, næseryg eller? Burde nok sætte mig ind i de der fine ord for hundefacon snart. Lige et par mere. Troede den der kong charles ville give mere lang pels? Kan dog godt se cavalierens temperament i molly, dog er molly en del mere skarp og syns/næse fikseret.
  6. Er lykkelig ejer af denne lille yndige hund, som er registreret som DSG - men jo klart ikke ligner en ren-racet bandit.. Hvad kan hun være krydret med, og er der mon overhovedet DSG i hunden? Kom gerne med jeres bud. :5up:
×
×
  • Tilføj...