Hop til indhold

tazdiginez

Members
  • Antal indlæg

    36
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Om tazdiginez

  • Fødselsdag 06-03-1990

Personal Information

  • Lokation
    Bording
  • Hundenavn
    Akainu's Philipa / Bonnie
  • Køn
    Kvinde

tazdiginez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Du kan TRO at jeg rykker i ham, men det kommer aldrig rigtigt videre end til en fb kommentar hist og pist. Jeg skulle have været i Herning her i weekenden, men min mand havde ikke lige tjekket kalenderen inden han tog en weekendvagt, så det blev totalt smadret pga. Det. Jeg havde sådan glædet mig. Men så slog det mig, at i herinde sikkert kunne hjælpe mig. For jeg VIL super gerne, men jeg tør ikke rigtigt bare at springe ud i det før jeg rent faktisk ved bare lidt om hvad der skal til. Heller ikke som tilskuer.. Det vil være lidt som at sidde som publikum til en sportskamp, uden at ane en dyt om hvad der sker. Jeg kender jo ikke "spillereglerne", så når jeg ser en udstilling, hører jeg en speaker sige en gruppering og ud træder en masse jakkesæt med hunden for enden af en lille snor. De løber lidt rundt, stiller hunden op og løber igen... Og ja.. Så sidder jeg lidt "okay?". Noget helt andet er, hvorfor dømmes der i grupper fremfor racer?
  2. Ej! Så har jeg siddet og læst dkk's hjemmeside tynd, UDEN at finde det der.. D'oh! Ringtræning? Åh, det er da kompliceret pludseligt Jeg bor midt i midtjylland, i Bording. Jeg har siddet og kigget på dkk's livestreams af udstillinger på storring, men jeg fatter stadig lige meget af det
  3. Hej! Jeg er totalt grøn i udstillingsverdenen og jeg synes ikke rigtigt, at der findes en "udstilling for dummies" bog nogen steder Opdrætter og tidligere ejer af Bonnie, så helst at hun blev udstillet, og jeg vil også mægtigt gerne, men jeg ANER ikke en dyt om det. Hvordan foregår det? Hvad kræves der af mig som ejer? Hvad skal Bonnie "kunne"? Hjæææælp!! Det er en helt ny verden, og jo mere jeg læser op om det, jo mere forvirret bliver jeg. Så kan i ikke være nogle rare medmennesker, and teach me your ways? Be-be? På forhånd tak.
  4. Aktivitets-mæssigt, passer shibaen og jeg overhovedet ikke sammen. Temperaments-mæssigt; helt bestemt!
  5. Bonnie har fået sin egen facebook-gruppe. Bonnie Bon-bon - en shibas fortællinger Kom og vær med
  6. Dagens tur. Bonnie har fået facebook endda på opfordring! Så nu kan man følge med i hendes eventyr.
  7. Interessant læsning! Det bliver spændende, hvad der ellers findes frem til. Tak fordi du delte.
  8. Jeg kidnappede Mille og tog i hundeskoven Milles ejere var først hjemme efter 19 - herregud, en hund fra eller til
  9. Tak for forklaringen På den måsen, det forklarede HL godt nok af helvede til :stupid: Altså på udstillinger, giver det jo et andet udtryk til hunden, og udstillings-hunde er som regel også ret så lydige Men på en hund som bare slet ikke lystrer, trækker som bare pokker: der giver det ingen mening for mig. Så hellere en sele og tålmodighed. Jeg havde kvæl til min tidligere labbe, fordi jeg simpelthen ikke vidste bedre. Hvis hunde kan slippe ud af en sele, bliver jeg dælme imponeret, specielt fordi der i dag, er designet seler, som netop forhindre dette.
  10. Vores naboer har kaniner i løbegård. Løbegården er lige op ad skellet imellem haverne, så Bonnie kan se direkte ind til dem. I dag løb hun direkte mod deres have, og var altså totalt kåd for at få de kaniner. Når vi går i haven, styrter hun ned til hjørnet og står og gør og skriger, som om vi mishandler hende ved ikke at lade hende "lege" med kaninerne Jeg forsøger at træne hende, ved at vi sidder væk fra løbegården, og så arbejder vi os tættere og tættere på - kun i rolig tilstand: så hun belønnes for at være rolig omkring dem, men er der andet jeg kan gøre? Pt. kan vi være ca. 4-5 m. fra dem, uden hun stresser helt op og går amok. Hun er helt fra den, når hun er dernede. ALLE instinkter slår klik i hende, og kælehunden Bonnie, erstattes 100% af en jagthund, som kun har ét i sinde.
  11. Jeg forstår slet ikke det der med, at man kan give hunden kæden forkert på :hmm: Nu er det sådan at ledende er designet således, at de er ens uanset hvordan kæden vender, drejer og snor sig... Udover det, så ville jeg dælme være ked af, at gå med sådan en stram "halskæde"... Det var sqda kun i 90'erne af de der hals-bånd var populære for mennesker? Dem der sad helt tæt og oppe under hagen nærmest Jeg forstår slet ikke formålet med kvæl på en hund som ikke lystrer? Det eneste man gør, er da at sætte hunden i en yderligere ubehagelig situation, som den vil forsøge flugt fra; indtil den rent faktisk kører træt i at kvæle sig selv...
  12. Jeg vil lige sige hej herinde Bonnie og jeg har lige været på gåtur med Njord
  13. En skøn dag i hundenes tegn. <3 Shibaen Bonnie, Lab/Berner Sennen Mille og Husky/Alaskan Malamutten Hatchi. Lækre bamser i skoven!
×
×
  • Tilføj...