Hop til indhold

Spidsen

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Køn
    Mand

Spidsen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Spidsen

    Lydighed

    Præcist jeg skal ikke ikke tage noget bånd af hende, når jeg går ved stranden i vinter månederne uden bånd, så kommer hun også når jeg kalder, men så snart der er dyr der bevæger sig forholdsvis hurtigt, så ryger hun efter dem, men de steder, hvor vi kan støde på fasaner, eller katte & kaniner, der kommer snoren ikke af. Har prøvet at gå inde på en flyveplads med hegn rundt om, der turde jeg tage snoren af, men da min og en anden hund så en hjort, så har jeg aldrig set noget lignede, hun "fløj" afsted.:bigsmile: Angående at begynde at træne hende nu, da hun udover det nævnte er den mest rolige hund man kan tænke sig, i hjemmet er hun 110% lydig, så har ingen anden "bøvl" med hende i hverdage. Hun er i øvrigt ni år, så en meget bestemt og stædig dame :vuf: Men kunne bare godt tænke mig i fremtiden at have en hund, som man ikke skulle have i snor 24/7 når man var ude i naturen, men måske spidshunde(akita) ikke er den race man skal vælge, selv om jeg er faldet totalt pladask for dem. Men Eurasier. var en mulighed, de er også utrolige flotte:5up:
  2. Spidsen

    Lydighed

    OK Har ikke haft min fra hvalp, så skal ikke nyde noget pt med at træne hende, med mindre jeg kan gøre det på lukket område, jeg tænker frem ad rettet, den dag min tæve ikke er her mere, så skal jeg vurdere hvad jeg vil vælge af hund, den skal jo helst passe til det man kan tilbyde den.
  3. Spidsen

    Lydighed

    Nogen fra dette forum, der har forstand på lydighed for den enkelte spidshunde racer ? De er jo meget selvstædige, men går ud fra at der er forskel på, hvor langt man kan nå med træning, har selv en tæve, som jeg ikke kan stole på at kunne kalde til mig, hendes jagt instinkt er simpelthen for stort:slem:
×
×
  • Tilføj...