Hop til indhold

Ditte Christensen

Members
  • Antal indlæg

    11
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Køn
    Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Ditte Christensen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Hej Kiki. Jeres hund ser rigtig sød ud, men jeg ville helst finde en der er lige lidt mindre. Håber I finder et rigtig godt sted. Venlige hilsner, Ditte.
  2. Hej. Jeg har endnu ikke fundet en hund. Hvilken hund har I? Med venlig hilsen, Ditte.
  3. Hej Michael. Har jeres hund fået et nyt hjem? Ellers kunne jeg være interesseret. Hav en god aften. Venlige hilsner, Ditte.
  4. Jeg tilbyder et godt, trygt og aktivt hjem til en mindre hund. Jeg bor i Risskov ved Århus, hvor skov og vand er lige i baghaven. Så der er rig mulighed for motion, frisk luft og masser af opmærksomhed.
  5. Hej Maria. Tak for din besked. Jeg bor i Risskov, ved Århus. Hvilken race er din hund, og har du eventuelt nogle billeder af hende? Du må meget gerne skrive til [email protected] Venlige hilsner, Ditte.
  6. Hej igen. Jeg vil lige sikre mig, at du har modtaget den private besked, jeg har sendt dig? Venlige hilsner, Ditte.
  7. Det kunne sagtens være interessant - har du et link til en af dem der ikke er så stor? Jeg synes ikke jeg har kunnet finde nogen.
  8. Har du fundet et nyt sted til ham? Han ser skøn ud, og jeg er meget interesseret.
  9. Jeg søger en mindre hund, som mangler et nyt hjem. Gerne en hund som er vant til motion og frisk luft, da jeg er meget udendørs. Uden for meget pelspleje, som ikke gør/giver lyd og som omgås andre hunde og mennesker uden problemer. Jeg er vokset op med hunde i mit hjem, så jeg er vant derfor vant til alt omkring opdragelse og pleje. Din hund vil få masser af opmærksomhed, tid, frisk luft og dét den skal have for, at have det godt.. Venlige hilsner, Ditte M. Christensen.
×
×
  • Tilføj...