Hop til indhold

dplmokka

Members
 • Antal indlæg

  29
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  1

dplmokka last won the day on April 7 2018

dplmokka had the most liked content!

Community omdømme

31 Excellent

Om dplmokka

 • Rang
  Nybegynder

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. dplmokka

  Labrador uden appetit

  Det kunne også være slutningen af perioden 7-10 måneder hvor de bliver fysisk kønsmodne. Der kan de godt være "underlige". Vores lab er 12 måneder nu, så har lige været igennem perioden. Hvis afføring er normal og det ellers ikke varer ved i flere dage, ville jeg heller ikke være bekymret.
 2. dplmokka

  Mørk Golden Retriever han - 5 år

  Hej Vi har altså også en hund hvor begge forældre har stamtavle, ( jeg har kopier af dem) men vores har ikke, så det får man altså ikke automatisk. Vi kan betale os fra at få det, hvis vi ville, men da vi ikke har/får noget at bruge den til, har vi fravalgt det. Jeg kan sagtens forstå dit ønske om en hvalp efter din egen hund, men da den har en arvelig genfejl (om end den er lille) ville jeg aldrig gøre det. Han ser skøn ud. Kan godt forstå du er glad for ham.
 3. dplmokka

  Frolic som foder

  Den eneste erfaring jeg har med Frolic er en masse LORT, sådan helt bogstaveligt.
 4. dplmokka

  Hjælp min lille pige er kommet galt afsted

  Find omg. en anden dyrlæge!!
 5. dplmokka

  Hvalp laver meget nr 2.

  Min hund sked også 8-9 gange i døgnet indtil han blev 8-9 måneder. Nu er han 11 måneder og skider 2 max. 3 gange i døgnet. Jeg fodrer med Kingsmoore pure puppy uden korn, og går over til voksen foder af samme slags om 1 måned.
 6. dplmokka

  Bøffelhorn

  Tak ja, det lyder jo ikke ligefrem lovende for det produkt
 7. dplmokka

  Dygtig adfærdsbehandler søges / ÅRHUS

  Løwe og hund i Sminge
 8. dplmokka

  Bøffelhorn

  Tak for svar. Er der flere der har erfaring?
 9. dplmokka

  Bøffelhorn

  Jeg har set i Maxi zoo at man kan købe bøffelhorn i forskellige størrelser. Nogen der kender dem? Er de gode?
 10. dplmokka

  HJÆLP til adfærd..

  jeg tænker også at du belønner for at gø. Her siger vi "godkendt", når han gøer af forbipasserende og lægger en finger på snuden. Efter en del gange har han fattet hvad meningen er, og så roser vi ham når han tier stille.
 11. dplmokka

  Træning af hvalp, bideri

  Måske er det ingen trøst, men vi havde det samme problem med Otto, labrador, i den alder. Nu er han 11 måneder og han sidder pænt og får sele og snor på. Når jeg tænker tilbage har vi egentlig ikke gjort så meget andet end hvad du gør. Stoppe en godbid i munden på ham mens du giver selen på. Ifbm. han blev ældre tog det af og nu er der ikke noget.
 12. dplmokka

  Dårlig mave

  Bestemt dyrlægen. ved alm. dårlig mave bruger vi zoolach.
 13. dplmokka

  Ind i bilen efter gåtur

  Så har vi været i hundeskoven i dag. Vi var spændte på hvordan det gik med at komme ind i bilen. Vi havde en lækker fiskedelle med, og minsandten: stykker af den blev lagt inderst i buret, op med forpoterne og bagdelen blev løftet ind i buret og buret lukket helt uden problemer.Skønt.
 14. dplmokka

  Ind i bilen efter gåtur

  Han er næsten lige så stædig som denne Sibirian Husky https://videnskab.dk/miljo-naturvidenskab/video-talende-hund-siger-nej-til-kennel
 15. dplmokka

  Ind i bilen efter gåtur

  Hej Han sætter også forben op, vi løfter bagparten, men så smutter han lynhurtigt ned igen. Vi var helt uforberedte på det, derfor lykkedes det ham 2 gange. Nu er vi forberedte og skal have den dumme vane vendt.
×