Hop til indhold

dplmokka

Members
 • Antal indlæg

  15
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

7 Neutral

Om dplmokka

 • Rang
  Nybegynder
 1. Bøffelhorn

  Tak ja, det lyder jo ikke ligefrem lovende for det produkt
 2. Dygtig adfærdsbehandler søges / ÅRHUS

  Løwe og hund i Sminge
 3. Bøffelhorn

  Tak for svar. Er der flere der har erfaring?
 4. Bøffelhorn

  Jeg har set i Maxi zoo at man kan købe bøffelhorn i forskellige størrelser. Nogen der kender dem? Er de gode?
 5. HJÆLP til adfærd..

  jeg tænker også at du belønner for at gø. Her siger vi "godkendt", når han gøer af forbipasserende og lægger en finger på snuden. Efter en del gange har han fattet hvad meningen er, og så roser vi ham når han tier stille.
 6. Træning af hvalp, bideri

  Måske er det ingen trøst, men vi havde det samme problem med Otto, labrador, i den alder. Nu er han 11 måneder og han sidder pænt og får sele og snor på. Når jeg tænker tilbage har vi egentlig ikke gjort så meget andet end hvad du gør. Stoppe en godbid i munden på ham mens du giver selen på. Ifbm. han blev ældre tog det af og nu er der ikke noget.
 7. Dårlig mave

  Bestemt dyrlægen. ved alm. dårlig mave bruger vi zoolach.
 8. Ind i bilen efter gåtur

  Så har vi været i hundeskoven i dag. Vi var spændte på hvordan det gik med at komme ind i bilen. Vi havde en lækker fiskedelle med, og minsandten: stykker af den blev lagt inderst i buret, op med forpoterne og bagdelen blev løftet ind i buret og buret lukket helt uden problemer.Skønt.
 9. Ind i bilen efter gåtur

  Han er næsten lige så stædig som denne Sibirian Husky https://videnskab.dk/miljo-naturvidenskab/video-talende-hund-siger-nej-til-kennel
 10. Ind i bilen efter gåtur

  Hej Han sætter også forben op, vi løfter bagparten, men så smutter han lynhurtigt ned igen. Vi var helt uforberedte på det, derfor lykkedes det ham 2 gange. Nu er vi forberedte og skal have den dumme vane vendt.
 11. Ind i bilen efter gåtur

  Tak for svar. Vi vil prøve med den ekstra lækre godbid, og så i en periode konsekvent løfte ham ind. Mon så ikke vi får styr på det før eller siden.
 12. Ind i bilen efter gåtur

  Tak for svar. Vi har faktisk talt om det, men herhjemme er det jo intet problem. Vi er selv inde på, at det kan være, som en anden skriver, at han har fundet ud af at han kan drille os på den måde. FLERE GODE RÅD MODTAGES MED KYSHÅND
 13. Ind i bilen efter gåtur

  Han vil altid gerne med, og er med tit, da vi har muligheden for det. Også bare på indkøb, besøg osv. hvor der ikke sker noget for ham. Han er rolig i bilen, så det er ikke noget problem. En labrador er jo ikke bare lige at løfte ind i bilenså han skal have lært at hoppe op selv, også efter tur i skoven mv.
 14. Ind i bilen efter gåtur

  Det er heller ikke hans valg om han skal i bilen eller ej. Der er ingen problemer herhjemme, når vi skal afsted. Han sætter poterne op på kanten og så løfter vi bagparten op og lukker buret. Når vi skal hjem fra turen smutter han bare lynhurtigt ned igen og så stritter han imod og trækker den modsatte vej. Det ender med vi ved magt løfter ham ind i buret, men det skal jo ikke være sådan. Vi ved godt, det er en slags magtkamp, men hvordan løser vi det lige?? Det har intet problem været før nu den sidste uges tid. Hans skelet fejler intet, han er ikke øm.
 15. Ind i bilen efter gåtur

  Vores hanhund, labrador, 10 måneder, har pludselig fået den ide, at han ikke vil ind i bilen efter gåtur i skoven, i kvarteret eller ved hundeskoven. Vi er i hundeskoven 2 gange/uge, på skovtur 1-2 gange og går ellers tur i vores område hver dag. Vi har en stor indhegnet have hvor han også boltre sig. Han hopper godt nok op, snupper godbidden vi har lagt i buret, men bakker så ned igen og ud af bilen. Herhjemme vil han fint ind i bilen. Nogen der har et godt råd?? VH Otto og familie
×