Hop til indhold

dplmokka

Members
  • Antal indlæg

    29
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    1

Alt der er opslået af dplmokka

  1. Det kunne også være slutningen af perioden 7-10 måneder hvor de bliver fysisk kønsmodne. Der kan de godt være "underlige". Vores lab er 12 måneder nu, så har lige været igennem perioden. Hvis afføring er normal og det ellers ikke varer ved i flere dage, ville jeg heller ikke være bekymret.
  2. Hej Vi har altså også en hund hvor begge forældre har stamtavle, ( jeg har kopier af dem) men vores har ikke, så det får man altså ikke automatisk. Vi kan betale os fra at få det, hvis vi ville, men da vi ikke har/får noget at bruge den til, har vi fravalgt det. Jeg kan sagtens forstå dit ønske om en hvalp efter din egen hund, men da den har en arvelig genfejl (om end den er lille) ville jeg aldrig gøre det. Han ser skøn ud. Kan godt forstå du er glad for ham.
  3. Den eneste erfaring jeg har med Frolic er en masse LORT, sådan helt bogstaveligt.
  4. Min hund sked også 8-9 gange i døgnet indtil han blev 8-9 måneder. Nu er han 11 måneder og skider 2 max. 3 gange i døgnet. Jeg fodrer med Kingsmoore pure puppy uden korn, og går over til voksen foder af samme slags om 1 måned.
  5. dplmokka

    Bøffelhorn

    Tak ja, det lyder jo ikke ligefrem lovende for det produkt
  6. dplmokka

    Bøffelhorn

    Tak for svar. Er der flere der har erfaring?
  7. dplmokka

    Bøffelhorn

    Jeg har set i Maxi zoo at man kan købe bøffelhorn i forskellige størrelser. Nogen der kender dem? Er de gode?
  8. jeg tænker også at du belønner for at gø. Her siger vi "godkendt", når han gøer af forbipasserende og lægger en finger på snuden. Efter en del gange har han fattet hvad meningen er, og så roser vi ham når han tier stille.
  9. Måske er det ingen trøst, men vi havde det samme problem med Otto, labrador, i den alder. Nu er han 11 måneder og han sidder pænt og får sele og snor på. Når jeg tænker tilbage har vi egentlig ikke gjort så meget andet end hvad du gør. Stoppe en godbid i munden på ham mens du giver selen på. Ifbm. han blev ældre tog det af og nu er der ikke noget.
  10. Bestemt dyrlægen. ved alm. dårlig mave bruger vi zoolach.
  11. Så har vi været i hundeskoven i dag. Vi var spændte på hvordan det gik med at komme ind i bilen. Vi havde en lækker fiskedelle med, og minsandten: stykker af den blev lagt inderst i buret, op med forpoterne og bagdelen blev løftet ind i buret og buret lukket helt uden problemer.Skønt.
  12. Han er næsten lige så stædig som denne Sibirian Husky https://videnskab.dk/miljo-naturvidenskab/video-talende-hund-siger-nej-til-kennel
  13. Hej Han sætter også forben op, vi løfter bagparten, men så smutter han lynhurtigt ned igen. Vi var helt uforberedte på det, derfor lykkedes det ham 2 gange. Nu er vi forberedte og skal have den dumme vane vendt.
  14. Tak for svar. Vi vil prøve med den ekstra lækre godbid, og så i en periode konsekvent løfte ham ind. Mon så ikke vi får styr på det før eller siden.
  15. Tak for svar. Vi har faktisk talt om det, men herhjemme er det jo intet problem. Vi er selv inde på, at det kan være, som en anden skriver, at han har fundet ud af at han kan drille os på den måde. FLERE GODE RÅD MODTAGES MED KYSHÅND
  16. Han vil altid gerne med, og er med tit, da vi har muligheden for det. Også bare på indkøb, besøg osv. hvor der ikke sker noget for ham. Han er rolig i bilen, så det er ikke noget problem. En labrador er jo ikke bare lige at løfte ind i bilenså han skal have lært at hoppe op selv, også efter tur i skoven mv.
  17. Det er heller ikke hans valg om han skal i bilen eller ej. Der er ingen problemer herhjemme, når vi skal afsted. Han sætter poterne op på kanten og så løfter vi bagparten op og lukker buret. Når vi skal hjem fra turen smutter han bare lynhurtigt ned igen og så stritter han imod og trækker den modsatte vej. Det ender med vi ved magt løfter ham ind i buret, men det skal jo ikke være sådan. Vi ved godt, det er en slags magtkamp, men hvordan løser vi det lige?? Det har intet problem været før nu den sidste uges tid. Hans skelet fejler intet, han er ikke øm.
  18. Vores hanhund, labrador, 10 måneder, har pludselig fået den ide, at han ikke vil ind i bilen efter gåtur i skoven, i kvarteret eller ved hundeskoven. Vi er i hundeskoven 2 gange/uge, på skovtur 1-2 gange og går ellers tur i vores område hver dag. Vi har en stor indhegnet have hvor han også boltre sig. Han hopper godt nok op, snupper godbidden vi har lagt i buret, men bakker så ned igen og ud af bilen. Herhjemme vil han fint ind i bilen. Nogen der har et godt råd?? VH Otto og familie
×
×
  • Tilføj...