Hop til indhold

Chika

Members
 • Antal indlæg

  3
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

1 Neutral

Om Chika

 • Rang
  Nybegynder

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Vores hund, Chika er en 8 år gammel tæve - en udpræget alfahund, som vi håber at kunne finde et andet hjem til, da vi ikke har tid nok til hende efter vores datter er flyttet hjemmefra og vi begge er væk hjemmefra i mange timer dagligt. Chika er vant til at være alene hjemme, men med de lange dage vi vil få i fremtiden bliver det for meget. Vi har konstant dårlig samvittighed over ikke at kunne give hende den opmærksomhed hun har brug for. Hun elsker at gå ture både i skoven og ved vandet. Når vi er ved stranden er yndlingsbeskæftigelsen at jage måger. Hun er ikke god til at gå i snor men elsker at gå frit. Hun har dog ingen respekt for biler hvorfor vi altid har hende i snor hvis vi går tur hvor der er trafik. Hun er en meget velopdragen og lydig hund og man kan sagtens have hende med på besøg. Hun bryder sig ikke specielt meget om små børn. Det bedste ved børn er hvis de taber noget mad på gulvet.......Hun hader Katte! Andre hunde kan hun finde på at knurre ad, hvis hun er i snor. Når snoren kommer af er der ingen problemer. Hun har aldrig gjort andre hunde noget. Chika synger ofte med når vi f.eks. Spiller musik hvor Pavarotti synger. Man har vel sine favoritter.......😊
 2. Den befinder sig i Århus. Vi har ikke stamtavle på den. Moderen var ikke 100 procent ægte. Den har ikke specielt antipati mod tæver. Om den kan lide de hunde den møder afhænger mere af den anden hunds “personlighed”. Vores hund er en alfa- hund - ingen tvivl om det. Den knurrer ad andre hunde når den er i snor. I uden snor ingen problemer.
 3. Hej Er du stadig interesseret i en islandsk fårehund? Vi søger nemlig et nyt godt hjem til vores tæve som er 8 år gammel.
×
×
 • Tilføj...