Hop til indhold

DenRødePil

Members
 • Antal indlæg

  11
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om DenRødePil

 • Rang
  Nybegynder

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Det har du også ret i, og det stod lige nedenunder på mit link, jeg søgte dog kun på hund. Fødevareministeriet vurderede på baggrund af evaluering afholdt af Københavns Universitet, der blev afrapporteret den 12. august 2013,[6] at det ikke længere er relevant at opretholde observationslisten
 2. måske kan du bruge denne liste? https://da.wikipedia.org/wiki/Forbudte_hunderacer Der er en Staffordshire Bull Terrier på observations listen, så ikke ulovlig , hvis den er et match.
 3. Det var da lidt fakta, som man kan tage og føle på Hundegalskab har du så ret i , nok ikke skal med i de tal der søges her. Var der noget om hvor vidt de lod hunde overleve? Altså omkring de 200 dræbte af hund?
 4. Det må vores fortid så afsløre istedet for at rejse spørgsmålet som udvidende? Er sikker på at der er tal og statistikker som kan hjælpe på google, og så bliver man klogere generelt, hvis det er det man vil.
 5. Det er jo logik for burhøns. Når hunden i Danmark er udvalgt som farlig og ulovlig, så er der, for nogle, et grundlag i Danmark til at fravælge den, hvis man ikke vil omgås loven, altså, det må være din første grund til at frabede dig denne. Ud fra det synspunkt, er det et vaid grundlag her, når man handler i Sverige, så må man være lidt fornuftig når man handler, sådan er det jo med mange hunde og internationalt, når man importerer? eller ikke? Så har man stadig taget fejl, hvis man ikke gør sit research godt nok.
 6. Hvordan kan man være i tvivl om berettigelse af dræbe en hund, når den slår et menneske ihjel????? Lige meget omstændighederne, så har den angrebet, enten provokeret eller af vilje og lyst, og den skulle bare aflives, forstår slet ikke folk som vælger sådan en hund.
 7. Så er det jo nok modsat du skal arbejde, altså Barf på andet foder, og f.eks kan det vel blandes som i en overgangs periode, for at sikre deres mave når foder ændres?
 8. Der er et trick , du nok ikke har prøvet. Du nævner bløde godbidder fra Olivers? Tricket er: Har du blender eller kaffebønne knuser, så smid er par i den, og selvf. rengør godt bagefter. Smid det knuste ovenpå tørkosten, bland det, og se om hun ikke skulle lyste til det, når smagen nu er noget hun kan lide. Jeg blev selv lidt træt af dette med andre godbidder, og har ikke se man kan købe det knust, så jeg vælger nogle af mine andre løsninger som heldigvis også virker her. Du kan i hvert fald konstatere om hun vil spise, når duft og smag er noget der kendes, du kan nok ikke lægge godbidder ned i tørkost, det er hunde jo gode til at sortere, så færten af godbidderne ovenpå tørkosten må være tættest på.
 9. Kan det være så simpelt som du skal ud i noget foder som ikke serveres i skål/bakke osv? Har du prøvet at fodre med hånd? Eller lagt et par tørfoder direkte på gulv? Når hundene ikke har spist her i varmen en hel dag, så kan de være kræsne og så hjælper det med lidt håndfodring først, og så ender det altid med at lægge det ud på gulvet, og vupti så spises der en hel del mere , inden lysten hos hanhunden altså forsvinder. Hvis den først vil spise tørfoder af hånden, så kan det måske godt fortolkes som den skål eller anretning du giver tørfoder i, ikke er noget din hund vil?
 10. Nu har jeg haft hvalpe over en 4 års tid, med 2 år imellem. Jo, hvalpesød er nok korrekt men elsker man hund, så er de også søde efter 4 år Der er da forskel, når sådan en legesyg, bidende, småbjæffene hund render rundt men glem ikke når den er trænet og lytter til dig, og i går tur, kommer i have osv, så bliver de sjovere som voksen synes jeg. Og så elsker jeg , at de sove-putter sammen med mig, dog ikke lige pt i varmen, da må de gerne holde 50cm afstand, for det er rigtig varmt.
 11. Har en hanhund som næsten intet tørkost vil spise. Jeg har haft held med Hvalpe foder fra olivers , det går stadig men ikke fordi han spiser en skål af det men jeg må lade det stå, så spiser han lidt hele dagen, men tømme den, gør han ikke. Der er noget andet som han fanger, det er ikke sundt iflg indhold, Frolic, det virker, der kan jeg sætte en skål og han tømmer den på 10-15mins, forfærdeligt at det er hvad han synes om. Så er der dog alt de andre guf ting, som kødben, kyllingeben, og lign. der vil han da godt ligge og kigge på det inden han spiser det efter en 15-20mins. Glemte jeg at sige, at alt kød ved aftensbordet, og en masse pølser/kold/varm det er ikke noget problem. Han har da fået lov til at gå 4 dage og se på det samme foder, iflg. dyrlæge, så spiste han når han blev sulten, det var så ikke tilfældet, som man så på hans ture udenfor, der kom til sidst intet. Man får købt en masse ekstra foder, og hos oliver var jeg heldig de sendte mig 5 forskellige prøver helt gratis og jeg endte som sagt med den hvalpe (small), som jeg i 4 kg pose stadig har efter rigtig lang tid, så om jeg fandt noget godt, ved jeg ikke. Jeg tror lidt, at mit , engang imellem, mad ved aftensbordet, har ødelagt ham, og han forventer at når han kan få kød der, så behøver han ikke rør tørkosten, og nu efter 3 år, så er det hans livsstil, desværre.
×
×
 • Tilføj...