Hop til indhold

louise4690

Members
 • Antal indlæg

  13
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om louise4690

 • Rang
  Nybegynder

Personal Information

 • Køn
  Kvinde
 1. Hej.. vil da meget gerne se billeder af hende, høre hvor gammel hun er, hvor i kommer fra?? Mvh Louise
 2. Synes da det er fint Ole skriver på tråden, ligegyldigt hvor gammel den er.. Alt han kan risikere er da et nej, men han ku jo os være heldig at svaret var et ja. Man kan jo os vende det om at sige at jeg bare ku ha fjernet tråden hvis jeg ikke var interesseret længere...
 3. Tusind tak for din henvendelse Ole!! Sender dig lige en sms.
 4. Synes ellers ikke han havde nogle problemer med at stå, han trak hende også pænt ind under sig synes jeg, men bare han lige fik ramt, pev hun og flyttede røven, vi fik så også taget en ægløsningstest der viste at hun ikke var klar. han er ikke overdrevet langhåret, men ellers ja. hvad med dine, er de også langhåret?
 5. Det er nu overhovedet ikke ham der ikke har lyst. han var mere end villig, det er hunhunden der ikke helt har været klar, så hun har flyttet rumpen inden han rigtig fik en chance.. Forhørte mig ellers hod dyrlægen og hun sagde at schæfere ikke plegede at ha noget problem med at parre.. Hvor på sjælland bor du? kommer selv derfra, flyttede til jylland for et par år siden, så køre af og til derover da min familie og venner stadig bor dér?
 6. Han har ingen tavle, det var bare en bedømmelse for "sjov"..
 7. Hej. Vil høre om der var nogen der kunne være interesseret i dette. Jeg søger en schæfertæve til parring, gerne langhåret og med et godt sind og som snart kommer i løbetid, helst indenfor 1-2 måneder (gerne nu). Kommer selv fra Hornborg (ca 10 km fra horsens), da jeg gerne vil besøge hvalpene ville det være super hvis det ikke er alt for langt væk. Jeg gør ikke dette pga. penge, men fordi jeg gerne vil have en søn efter ham, alt...så vil prisen derfor være en hvalp (med det "hele"). Tjango er blevet bedømt i DKK kreds 5, juni 2012. Der står følgende: Kraftig substansfuld me
 8. Hej. Vil høre om der var nogen der kunne være interesseret i dette, hvis ja så send mig gerne en privat besked. Jeg søger en schæfertæve til parring, gerne langhåret og med et godt sind og som snart kommer i løbetid, helst indenfor 1-2 måneder (gerne nu). Kommer selv fra Hornborg (ca 10 km fra horsens), da jeg gerne vil besøge hvalpene ville det være super hvis det ikke er alt for langt væk. Jeg gør ikke dette pga. penge, men fordi jeg gerne vil have en søn efter ham, alt...så vil prisen derfor være en hvalp (med det "hele"). Tjango er blevet bedømt i DKK kreds 5, juni 2012.
 9. Rigtigt nok, han har ingen tavle, og ja fik ham bedømt indenfor DKK "få din hund bedømt" af en proffesionel. .
 10. Hmm er ikke selv alt for klog på det område, grunden til jeg fik ham bedømt, var for at høre hvad professionelle havde at sige om ham.. om jeg kan bruge det til noget ellers, det ved jeg ikke.. Og taak. han er os rigtig dejlig..
 11. Han fik tjekket det da han var omkring 5 mdr. og der kunne de ikke sige noget (da det jo er for tidligt)..
 12. *NYT* *NYT* *NYT* Tjango er blevet bedømt i DKK kreds 5, juni 2012. Der står følgende: Kraftig substansfuld med et livlig og opmærksomt temperement. Komplet og korrekt tandsæt, mask hoved godt udtryk. God hals og veltillagt skulder, en anelse lang i lænden (tror jeg der står), men god fast ryg, dejlig forbryst, korrekt bryst dybde og underlinje, velvinklet bag, kunne ønske en anelse mere stabilitet i haseleddet.. Han er 3 år gammel fra maj 2010. Dejlig, rolig, lærenem, utrolig charmerende og meget kærlig. Har altid fået ros af andre, både hundeejere, dyrlæger og forbipasserende.
 13. Hej Folkens. Jeg har en dejlig dreng på snart 3 år, han er fra maj 2010.. Ville høre om der er nogen der er interesseret i at få deres tæve parret med ham? Han er en meget rolig dreng og har altid været det, han er meget kærlig, lærenem og utrolig charmerende. Han har altid fået ros af folk vi har mødt, kan lege med andre hunde og elsker når nogen vil snakke med ham. Jeg gør ikke dette pga. penge, men fordi jeg gerne vil have en søn efter ham (ring eller skriv endelig). Det skal gerne være i Horsens, eller tæt derved, da jeg selv kommer herfra og gerne vil kunne besøge hvalpene. Og
×
×
 • Tilføj...