Hop til indhold

emilieoertoft

Members
 • Antal indlæg

  7
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

1 Neutral

Om emilieoertoft

 • Rang
  Nybegynder

Personal Information

 • Køn
  Kvinde
 1. hej alle sammen. jeg har min hvalp på 11 uger, og da den første sne er faldet, skal han have en lækker vinterjakke. problemet er at han stadigvæk er så lille, og kan ikke rigtig finde noget i hans størrelse? -nogen som kender en side hvor man kan købe jakker i helt små str?? -derudover vil jeg gerne have en taske, til når vi er på busture eller bare længere ture, hvor hans små ben ikke kan følge med? -den skal være sort og se ordenlig ud +være behagelig for hunden.-nogen gode bud?? på forhånd tak:banan::banan:
 2. hej alle sammen! jeg fik min lille chi dreng for 3 uger siden, og vil mene han er faldet rigtig godt på plads! -dog så meget at han på det seneste er begyndt at gø meget… -nogen som har et godt råd til hvordan man hurtigst kan få lært ham at det ikke er iorden??
 3. hej alle sammen! har lige fået min lille chihuahua prins Charlie på 8 uger, og er meget i tvivl om hvorvidt han må benytter trapper? -må han slet ikke gå på trapper eller er det kun indtil en hvis alder? på forhånd tak!
 4. jeg tror vi ender med navnet Charlie, det er jeg blevet heeelt forelsket i! - og ja, er helt klar på at dele chihuahua erfaringer :klap:
 5. først og fremmest tak for den hurtige respons! -mht. navnet tror vi det ender med Charlie og billeder skal der nok komme masser af, når han kommer hjem
 6. her ses han, hvis der er nogen som er nysgerrige
 7. hej alle sammen! i morgen er jeg så heldig at få min lille chihuahua prins hjem, og nej hvor jeg glæder mig. Da jeg selvfølgelig ønsker at han får den allerbedste start på livet hos mig, søger jeg råd og vejledning: først og fremmest bor jeg i et hus med trapper og har hørt noget om at chihuahua'er ikke må benytte trapper? -er det rigtigt og er det kun frem til en hvis alder? hvis han skal sove i min seng, skal jeg så være bange for at han kan finde på at hoppe ned og komme til skade? og sidst, skal han ud i løbet af natten og hvor mange gange er det cirka nødvendigt i løbet af
×
×
 • Tilføj...