Hop til indhold

Anders Risager

Members
 • Antal indlæg

  8
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Anders Risager

 • Rang
  Nybegynder
 • Fødselsdag 18-08-1978

Personal Information

 • Lokation
  Næstved
 • Interesser
  Running, Cycling, Dogs, my house
 • Job
  Teacher, English, Math, Woodshop
 • Hundenavn
  Buster
 • Køn
  Mand
 1. Det der redningssøg lyder meget spændende. Og ja Buster er en ung mand med fart på, og med en helt okay næse og evnen til at blive ved med at søge og ikke give op, men det er nu mest godbidder han søger efter i øjeblikket 😊 Er det så redningssøg istedet for lydighed?
 2. Det var dejligt bekræftende at læse den artikel for det lader til jeg er på rette vej. Blandt andet legen med at trække apporten ud munden leger vi en del. Vidste ikke at det kunne være til gavn for apportering, det er bare en leg vi leger. Et langt reb i en apport og så gælder det ellers om at trække tov så at sige. Der var en anden der skrev på et tidspunkt... Slap af, der er masser af tid. Det råd vil jeg følge. Jeg tror vi fortsætter med at lege og være glade for hente, så skidt pyt med om vi sidder pænt på plads inden. Når vi når til at skulle træne C niveau, så kan de regler komme på. Eller skal jeg give den gas allerede nu?
 3. Buster er ret god til at løbe ud og hente en bold eller frisbee... Det er ikke rigtig noget vi har trænet, han kan bare. Jeg har læst mig til at hundene i DCH skal kunne apport som en af deres prøver. Lige nu kaster jeg bare en bold afsted og så snart den er i luften, løber Buster ud efter den. Nu er målet at gå til lydighed med ham og jeg vil gerne gøre det godt, så kan vi allerede nu begynde at øve os på den rigtige apport, og i så fald ja, hvordan gør man det? Formoder at der er nogle bestemte kommandoer der skal gives og efterleves af hunden.
 4. Så fandt jeg ud af hvad de gør i Næstved. Der går man direkte fra hvalpehold over på C niveau, så vidt jeg har ladet mig fortælle.
 5. Ja han sniger sig ind og sover på børneværelset om natten og den ene aften, havde Buster og vores yngste åbenbart fået arrangeret det således at drengen sov på gulvet og Buster vandt sengen :slem:
 6. okay, ja det ser ud til at det er lydighedsdelen som ser mest interessant ud for mig. Det afstedkommer nogle flere spørgsmål. Lydighedstræning, er det, det der hos DcH hedder "DCH Programmet"?? Er det nogle faste øvelser der ligger inden for dette? Lige nu går Buster på hvalpehold, hvad er så næste skridt for ham hos DcH?
 7. Hej allesammen, ny mand og mere eller mindre førstegangs hundeejer. Jeg er den stolte ejer af en rigtig dejlig blandingshvalp (Boxer og Labrador) på 5 måneder, som er faldet rigtig godt til her i familien. Vi går til hvalpetræning en gang om ugen ude hos DcH i Næstved og har allerede lært en hel masse. Som barn havde vi også hund i familien, jeg fik hunden i fødselsdagsgave som 12-13 årig. Dengang begik vi en masse fejl, blandt andet at lade mig stå for den primære opdragelse, hvilket endte ud med at betyde mere eller mindre ingen opdragelse desværre. Buster, navnet på min første hund var en dejlig Airedale Terrier, men han var desværre lidt ustyrlig, vi havde så at sige ikke megen kontrol over ham. Det var altså med udgangspunkt i disse dårlige erfaringer at jeg nu som voksen mand, sammen med familien besluttede at få hund igen. For at undgå at ende med en hund uden for kontrol går vi derfor til træning med Buster hver uge, samt tager ham med i hundeskove og andre steder for at blive socaliseret bedst muligt. Vi har valgt Buster ud fra hans race og hvad vi kunne læse om den. Jeg ville gerne have en hund med en forholdsvis stor størrelse der kunne holde til at komme med på mine forholdsvis lange ture ud i naturen. Det gør vi dog ikke det store i endnu, da han jo stadig kun er en hvalp. Det har hele tiden været planen at gå til en eller anden form for træning med ham, men efter jeg har lært mere om mere at kende til hundetræning, kan jeg nu se at træning, ikke bare er træning. Der findes et hav af forskellige træningstyper og jeg er i tvivl om hvilken jeg skal vælge, om man kan gå til flere forskellige typer træning samtidig og om evt. forskelle mellem de forskellige hundetrænings foreninger. Altså, Hvilke former for træning er derude og hvilken skal jeg gå efter, når målet med Buster #2 (ja ham den nye hedder også Buster) "bare" skal være en dejlig familiehund. Det ser altsammen meget spændende ud, men jeg kan bare ikke rigtig regne ud præcist hvad jeg skulle vælge. Indtil videre har jeg hørt om to forskellige typer træning, Lydighed og Agility, men der er sikkert flere. Hvad går alle disse former for træning ud på hver i sær og hvad kræver de af føreren og ikke mindst hunden hvis alle skal være glade for valget.
 8. Hejsa, Nye her på siden, så tænkte at jeg ville introducere jer for min hund Buster. Buster er født den 3. maj 2014 og er en blanding af en Boxer (far) og Labrador (mor). Buster har været hos os, familien Risager, siden han var 9 uger. Buster går til hvalpetræning 1 gang om ugen hos DcH i Næstved og er yderligere på besøg hos Evigglad næsten hver søndag. Det er vores første hund og vi er alle meget glade for ham
×
×
 • Tilføj...