Hop til indhold

Hailey

Members
 • Antal indlæg

  1.575
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

32 Excellent

Om Hailey

 • Rang
  Kongelig

Personal Information

 • Køn
  Vælg køn

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Måske her http://www.bricksite.com/kennelminbedsteven/hyrdetraening Det er da ret tæt på Hjørring
 2. Sidste tirsdag fik min ene hund en hjerneblødning, muligvis en blodprop i hjernen. Hun var meget desorienteret og kunne ikke styre benene. Hun blev sat på medicin og i dag er der intet at se på hende. Hun er aktiv og frisk igen. Er der nogen der har erfaringer med sådanne ting? Hun er en ældre dame på knap 14 år
 3. Gammeltøsen springer frisk vinteren i møde
 4. Hailey

  5 lækre piger!

  Nøj! Den 3 farvede er bare så fin ?
 5. Tillykke med hende. Der er noget specielt ved at overtage en ældre hund. Jeg har selv en ældre dame som jeg overtog 3 mdr før hun fyldte 10 år. Selvom de er oppe i alderen kan der jo sagtens være masser af glæde i dem, især hvis helbredet er i orden.
 6. Jeg havde på et tidspunkt løbsk tæve og intakt hanhund. De var begge i metalbur når de var uden opsyn. Det droppede jeg HURTIGT! Hanhunden vred stængerne til siden og flåede sin snude op i forsøg på at komme ud til tæven, men der er selvfølgelig også forskel på hvor stærk deres drifter er.
 7. Dullen fylder 13 år i dag, og stadig i fuld vigør
 8. :ae:Jeg håber du får styr på hans anfald. Min belgier fik Fenemal og Kaliumbromid, og han blev ikke fri for anfald. De blev dog mindre og der gik længere tid mellem dem. Min erfaring gennem 8 år med en epilepsihund var dog at rutiner var virkelig vigtige for ham. Hvis de blev ændret væsentligt (f. eks. andre arbejdstider) så var der næsten garanti for at han fik anfald.
 9. Den første er Hero, og den anden er Hogan. Ja det er mine begge 2
 10. Hvorfor ikke højenergi til ældre hunde?
 11. Ikke whippet, men Greyhound. Det går dog ude på et.... De har for lidt pels
×
×
 • Tilføj...