Hop til indhold

Kaso

Members
 • Antal indlæg

  67
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Kaso

 • Rang
  Grøn debattør

Personal Information

 • Køn
  Mand
 1. Hej, Jeg har en Schaefer (tæve 2 års gammel). Jeg leder efter nogen, de har hunde og mangler kontakte med andre hunde. Min er stadigvæk legesyg og har meget energy. Mvh
 2. Kaso

  Taz fransker...

  Tilbage til Taste of Wild
 3. Kaso

  Hundepass?

  Ok Takker har ringet til Dyrelægen, skal jeg besøge ham næste uge
 4. Kaso

  Hundepass?

  Ok Takker, Jeg vid ikke om er vaccineret mod Rabies eller ej, skal står på vaccination med Rabies?
 5. Kaso

  Hundepass?

  Hej, Min hund er vaccineret og chipped her og har vaccinationbog. Hvis jeg vil rejse med til Tysklands skal jeg har hundepass? Hvis ja, hvor mange koster og hvor langt tager? Hilsen
 6. Hej igen, den ""Visyn øjendråber"" hjulpet min Diva rigtig godt! :5up: Takker
 7. Takker, som har skrevet er fra google translate. Jeg har bestilt fra ebay link. Jeg takker de medlemmer, der kan lide at hjælpe.
 8. Mange Tak igen BassilBerner og PMJ, hvem kan IKKE forstår min dårlig dansk, SKAL han skriver IKKE alligevel
 9. Hej PMJ., jeg bruges ikke til kvæl, men jeg vil ikke skifte halsbånden flere gange. jeg vil har en halsbånd til træning og til tur i skoven og hjemme også. Med 3 ringe halsbånd er meget praktisk. Schling/Würger betyder Synkning/tornskade (google translate)
 10. Jeg kommer her, at spørge og ikke diskutere om danske og tyske besætning i krigen. PUNKT Jeg medlem i kreds klubben og på Facebook i mange grupper. Har fået IKKE svaret derfor spørge jeg her. Hvis du IKKE kender svaret. Bar ignorer mig og min spørgsmål.
 11. Jo, lige præcis, Krigen er sluttede i 1945 og nationalistiske og Anti udlændinge partier slettet i Tyskland, men nogle andre lande nationalistiske og Anti udlændinge vinder stadigvæk 22%
 12. Takker, hvis du kigger i youtube video, er 3 funktioner (Schling/Würger, almindlige halsbånd og en ekstra ring til navneskilte) men almindelig kæde har kun 2 ringen skal man tager hele ud hvis skifter funktioner.
 13. Sådan skal være, hvis jeg ikke kender svaret, skriver jeg ingen ting... På tysk eller på Japansk er sammen!
 14. @Anne Jeg spørger her og her en rigtig sted! hvis du kender ikke svaret bar hold din ... og ""Don't waste your breath""
 15. Ok ignore bar "Multifunktion", kan man købe en ligsom i video?
×
×
 • Tilføj...