Hop til indhold

Katrine Sørensen

Members
 • Antal indlæg

  113
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Personal Information

 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Katrine Sørensen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Community omdømme

 1. Hehe, nej desværre De folk, jeg har mødtes med, bor desværre for langt væk fra Hundested, til at jeg kan nå ind til dem med det offentlige i hverdagen Hvordan er det gået med din hvalp?
 2. Hej alle sammen. Jeg bor i Hundested i Nordsjælland og kunne godt tænke mig nogle faste hundevenner at gå med i hverdagene ved 16-tiden. Min hund hedder Magda og er en mops-blanding på syv år. Er der nogen, der bor i Hundested eller omegn og kunne have lyst til det? Mvh Katrine.
 3. Magda i Slotsparken med sine gode venner Alma og Sylvester.
 4. Stort tillykke med ham! :tillykke:
 5. Nåååårh, så det var dét, du mente med at bo på den anden side af vandet, haha - det havde jeg lige misforstået. Men ja, det er en lille og hyggelig færge, der helt sikkert er god at starte ud med for hvalpen. Hvis I kommer til Hundested, er I i hvert fald meget velkomne hos os. :hjerte:
 6. Årh, det var ærgerligt. Du må endelig sige til, hvis I kommer forbi Sjælland en dag - så stiller vi altid op til socialisering.
 7. Er der nogen, der kunne tænke sig at mødes med os en dag? Jeg har en mops/cavalier tæve på 6 år. Vi bor i 3390 Hundested, men kan sagtens komme lidt rundt med bus og tog.
 8. Ahhh ja, jeg kan godt se, at det er surt med færten, når du bor lige ud til skov - det er godt nok ærgerligt, når racen ellers passer perfekt til dig på alle andre punkter. Men nøøøj, hvor er hun dog sød på det billede!
 9. Hahaha, nøøøj hvor er hun da fjollet og skøn! :klap: Hun er lige sådan en hund, der kunne få mig til at overveje, om der mon ikke skulle flytte en staby ind her en dag...
 10. Åh, det er din Asta?? Det havde jeg slet ikke fanget - jeg troede, at det bare var en, du havde fundet på Youtube, der mindede om hende. Men nøøøøj, hvor er hun da dejlig! Du må endelig spamme med nogle flere klip! :klap:
 11. Åhhhh, hvor er den herlig! :klap:
 12. Det har du helt ret i! Jeg havde ikke lige overvejet, at man ikke kan se alderen ud fra folks profil, så jeg havde ikke lige tænkt på, at jeg kunne komme til at virke ældre, end jeg egentlig er. :blink: Men bare for lige at få det opklaret, så er jeg 20.
 13. Det kan jeg sætte mig 100% ind i! Og netop derfor har jeg jo også tænkt mig at få hende tjekket igennem hos en specialist, selvom den almindelige dyrlæge faktisk har erklæret hende "rask" Det er jeg glad for, at du siger - og jeg kan på det kraftigste anbefale dig at tænke lidt over dine indlæg i fremtiden, så det netop ikke kommer til at lyde som om, at du er perfekt, fejlfri og rig. :blink: At have en opsparing er helt sikkert en god idé, det kan vi kun blive enige om! Desværre fik jeg min hund, da jeg var 14 år gammel, så det er begrænset, hvor meget jeg har kunnet spare op... Men du kan tro, at det er noget, jeg vil gøre for fremtiden - når jeg altså lige har fået styr på økonomien og hendes allergi først.
×
×
 • Tilføj...