Hop til indhold

Shii

Members
 • Antal indlæg

  9.960
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om Shii

 • Fødselsdag 22-11-1984

Personal Information

 • Lokation
  Amersfoort, Amsterdam
 • Interesser
  Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for!
 • Hundenavn
  Amy, Victor og Julie
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

32.536 profil visninger

Shii's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

342

Community omdømme

 1. Jeg synes bestemt du skal få ham tjekket, for eventuelle skader eller hoftedysplasi (Knæ problemer, der giver smerter kunne også være en mulighed)
 2. Jeg ved at der er noget undersøgelse der viser at risikoen for kejsersnit stiger kraftigt, jo ældre hunden er første gang, og at det er derfor. Men jeg kan faktisk ikke finde noget om det online. I den hollandske kennelklub skal hunden have sit første kuld før den fylder 6 år, og den må ikke længere blive parret efter at være fyldt 8 år, den må heller ikke få mere end 5 kuld, og der skal være minimum 12 måneder imellem fødslerne.
 3. Shii

  Rytme i hundeholdet

  Jo, det kan godt ske. Måske det også handler om hvad ens hunde er vant til? Mine skal bare krudtes lidt af hver dag, men vi går også kun til træning en gang om ugen. Det er jo så også bare små selskabs hunde, så de kræver måske ikke så meget
 4. Shii

  Rytme i hundeholdet

  Jeg ved ikke om det er fordi din træning er meget baseret på at det er en brugshund, og den derfor skal ende ud sådan, men vi tager på ingen måde så meget hensyn til vores hvalp. Julie er nu 7 måneder, og har det eneste ekstra der er blevet taget af hensyn er at hun kommer ud og tisse oftere end de andre gør. Det har dog aldrig været skemalagt hvornår, men 100% været baseret på at hun selv skulle lærer at vise hvornår hun havde brug for at komme ud. Hun er faktisk den af vores hunde der viser dette bedst. Jeg synes også det virker af mange korte aktiveringer, og jeg tænker at der måske kan være brug for lidt længere aktivering? Vi tager dagligt op på en græs mark hvor hunde må rende løs, og der får de lov at løbe krudt af, og vi træner lidt. Vi er deroppe helst to gange om dagen, i minimum 45 minutter af gangen, hvor hundene selv bestemmer hvor aktive de er. Det kommer også an på om der er andre hunde, så er vi der gerne kortere fordi Victor er 3 gange så aktiv, som hvis han kun leger med Julie
 5. Det er meget tid for en lille hvalp at være alene hjemme, og jeg ville bestemt forvente at den som det mindste ikke kan holde sig så længe. Du kan eventuelt købe et hvalpetoilet, og træne den til at tisse på det. (http://www.zooplus.dk/shop/hund/hvalp_specielt/traening/234923 ) Det tyder dog på at I skal starte forfra med alene hjemme træningen, og tage et par minutter af gangen og arbejde længere og længere tid på!
 6. Samme her, kan heller ikke ændre at jeg er flyttet til en ny by... Det er faktisk en anelse trist, og jeg synes det er ret misvisende....
 7. Nu har jeg jo vidst aldrig vist billeder af Julie herinde? Så må I da lige få lidt fra aftensturen! To første er Julie, de sidste to er Victor
 8. Super fed idé. Vi efterlader også nogengange hundene i bilen, dog vil jeg bare stærkt anbefale ikke at efterlade hunden længe af gangen... Når vi er med det vejr som er nu så er 20 minutter uden at tjekke om alt er okay på grænsen for mig. Vi efterlader dem aldrig over 5-10 minutter i denne varme (Vi har 22-24 grader nu). Og de efterlades altid i skyggen, med vand og i en kølig bil, de har desuden kølemåtte under dem, så de burde måske være okay i længere tid, men jeg tør ikke risikere det! Har de måske et link til den magnet dims de har købt? Den kunne være meget smart at have! (Vi har også oplevet at komme tilbage til bilen, hvor vi IKKE havde efterladt hunde i bilen, men fordi buret står i bilen og er tildækket troede en dame at vi havde efterladt en hund der og hun var STIK tosset... Og ret flov da vi viste hende det tomme bur...)
 9. Ophæv handlen hvis muligt; Jeg ville simpelthen ikke bruge min energi på sådan en person! Hvis ikke du kan ophæve handlen, så sælg/kassér din avls hund. Det er super hårdt, og det er virkelig en svær beslutning, men trust me, i sidste ende kommer du ud stærkere. Jeg har selv lige taget det samme valg, og det er virkelig super hårdt, i mit tilfælde var det 3 hunde jeg måtte fravælge. Men nu har de gode hjem, og jeg kan starte på en frisk, med hunde jeg kan stole på er som tavlen siger!
 10. Hvis jeg var dig, ville jeg forsøge at få købet ophævet. Det ville afgjort være den nemmeste måde at få det afsluttet på. Jeg har selv lige solgt tre hunde fordi jeg på ingen måde kan stå inde for at benytte dem i avl, og faren til to af dem er død, og der derfor ikke kan laves DNA tests for at sikre deres ophav. Det er super ærgerligt at have betalt så meget for hunde, og tro man havde basen for noget godt, men jeg tør simpelthen ikke risikere at opdrætte på noget så usikkert. Hun kan ikke tvinges til at lave nye tavler osv, det eneste hun kan tvinges til er økonomisk at dække udgifter, samt nedslag i pris eller tilbagelevering af den mangelvarer du har købt. Derfor vil du risikere at selv efter sådan en kæmpe sag, at stå med en hund, som er ubrugelig fordi tavlen ikke længere er gældende.
 11. I DKK fungere det sådan; Hvis du konstatere at der er en mistanke om at din hunds forældre ikke er korrekte, retter du henvendelse til DKK, som så forespørger at forældre dyrene bliver testet samt afkommet. Viser det sig at der er en forkert forældre, er det opdrætteren der betaler, og DKK behandler så den sag individuelt med eventuelt straf (Var det med vilje, var det en fejl osv.) Det skal dog siges at det tilfælde jeg selv er bekendt med der var faren pludselig død, da DKK skulle bruge DNA testen, hvis det er tilfældet kan DKK intet gøre. Hvordan du står i en anden klub, er helt op til den klubs regler. Jeg er ret sikker på at du vil kunne føre en sag imod opdrætteren omkring falsk markedsføring, men i hvert fald vil du selv skulle starte med at betale, og få bekræftet at du har ret i din mistanke. (Dette er endnu en sag der gør at jeg er SÅ glad for at den hollandske kennel klub DNA tester alle hvalpe og matcher dem med deres forældre på stamtavlen, her kan ikke snydes!)
 12. Jeg læste kun denne tråd, for at finde ud af hvordan denne sætning nogensinde kunne blive relevant Genialt!
 13. Shii

  Epilepsi

  Ja, Rika har jo lige fået syet sit øje f.eks. Det var dog et stykke tid efter det første anfald vi så, men de er konstant på dupperne når de er sammen. Kun de to, alle de andre er røv ligeglade, men deres forhold er bare helt ødelagt... Og derfor holder vi dem adskilt, for det er bare et spørgsmål om tid ellers, hvornår en af dem kommer frygteligt, uopretteligt til skade... (Og jeg har f.eks. lige nu et kæææmpe blåt mærke på min hånd, fra det sidste anfald, hvor Rika gik til angreb på Amy fordi Amy fik anfaldet lige ved siden af Rika som blev super forvirret, hun gik helt amok på Amy, og jeg hev bare Rika op som troede min hånd var Amy, hun greb fat og rystede så meget, jeg kunne slet ikke få min hånd til mig Jeg var yderst forundret over at der ikke var hul) Min mand er også ved at gro sin negl ud fra første gang, hvor hun fik fat i hans negl og punkterede den, så den blev sort og faldt af Ej det er bare så frygteligt at tale om, for Rika er virkelig den bedste hund i verdenen, og hun kan med alle de andre, vi kan tage hende med i hundeskoven og hun leger med alle hunde... Sæt hende i samme rum som Amy og hun er helt stiv i kroppen med det samme, selv hvis Amy bare er i sofaen og sover... Hun kan bare slet ikke slappe af i nærheden af hende... Heldigvis bor hun nu ved Svigermor, og d. 1 april kommer der et par og møder hende... Det har taget os virkelig længe at finde dem, for vi vil have det bedste for Rika... Men nu valgte vi jo, før vi vidste at hun var syg, at beholde Amy, og nu føles det bare helt tåbeligt, netop fordi vi ikke kan have hende med de andre hunde... De to anfald vi har haft har jo stadig været virkelig voldsomme, og vi har været hjemme og stadigvæk er Rika, min mand OG mig kommet til skade... (Dog pga. Rika, men hvad så hvis det samme sker for Julie eller Victor og de får et anstrengt forhold til hende?)
 14. Shii

  Epilepsi

  Det havde jeg slet ikke skænket en tanke! Vi har jo en af vores hunde hos svigermor lige nu fordi vores epilepsi hund og den ikke kan sammen længere (De har jo fint kunne før, men pludseligt følte Rika sig truet og gik til angreb uden at vi vidste hvorfor, og kun på Amy!) Måske der faktisk har været en episode imens de har været alene, hvor Rika måske har følt sig angrebet? :hmm: Det er dog noget som har stået på i længere tid, og vi har jo først oplevet anfald den sidste måned, men på den anden side er de jo alene hjemme hver dag, og der kan der jo sagtens have været sket noget... Endnu en grund til at vi skal have et doggy-cam, til når de er alene!
 15. Shii

  Epilepsi

  Kom med jeres erfaringer om at leve med en hund der har epilepsi, er der nogle ting I skal tage ekstra hensyn til? Vi bor jo i et hjem hvor der er mange hunde af og til(nogen gange er der op til 8 samlet), så jeg vil super gerne høre jeres erfaringer omkring at leve med mange hunde, hvoraf en har epilepsi?
×
×
 • Tilføj...