Hop til indhold

Opskrifter på Kong fyld..?


Tine1
 Share

Recommended Posts

Nu har jeg efterhånden et mindre arsenal af marvben og kong plagiater, så nu kan jeg begynde at lave lidt større portioner og proppe dem i fryseren. Indtil nu har jeg brugt vådkost eller tørkost snasket til med leverpostej.

 

Hvad kommer I i kong'erne?? Hvad er vovsernes favoritfyld?

Link til indlæg
Del på andre sites

  • Svar 94
  • Created
  • Seneste svar

Top Posters In This Topic

Gæst Findus

Lidt ideer herfra:

 

  • Frosne kogte kyllingestykker, sådan maser dem ned agtigt... Nogle gange putter jeg så også noget andet i toppen feks. leverpostej ell. flødeost
  • Flødeost og nogle stykker skinke blandet sammen
  • Hakket oksekød
  • Frikadelle
  • Fiskefrikadelle
  • Fisk
  • Rå æggeblomme blendet sammen med kylling ell. lign.
  • Dåse hundemad
  • Tun
  • Makrel i tomat

Tja, det er lige hvad jeg kan komme i tanke om.. Jeg putter dem altid i fryseren, når de er fyldt.. Jeg overvejer også at anskaffe nogle flere, så jeg kan lave en ordenlig portion og putte i fryseren..

Link til indlæg
Del på andre sites

a38, tun og æble i tern

a38 og makrel i tomat

a38 og moste bananer

a38 og smøreost

 

Det er ikke meget a38, jeg putter i, bare nok til at det er lidt sammenhængende. Så stopper jeg det lille hul i kong'en til med en tørfoder-pille eller sårn, sætter den i et tekrus, fylder den og smider krus og kong i fryseren, indtil det er nogenlunde fast, så tager jeg kruset op igen

Link til indlæg
Del på andre sites

  • Blender tørkost sammen med vand
  • Blander hel tørkost (altså, ikke blendet) op sammen med A38, tunsalat og leverpostej :mums:
  • Favoritten må være Nytårsudgaven: Rester af flæskesteg, rester af lammesteg, rester af oksesteg - blandet op med råt æg, rasp/havregryn og og og... Mælk, tror jeg? :mrgreen: Og lidt leverpostej, måske :engel: Alt sammen blendet sammen til smask :badr:

Link til indlæg
Del på andre sites

Lidt ideer herfra:

 

  • Frosne kogte kyllingestykker, sådan maser dem ned agtigt... Nogle gange putter jeg så også noget andet i toppen feks. leverpostej ell. flødeost
  • Flødeost og nogle stykker skinke blandet sammen
  • Hakket oksekød
  • Frikadelle
  • Fiskefrikadelle
  • Fisk
  • Rå æggeblomme blendet sammen med kylling ell. lign.
  • Dåse hundemad
  • Tun
  • Makrel i tomat

Tja, det er lige hvad jeg kan komme i tanke om.. Jeg putter dem altid i fryseren, når de er fyldt.. Jeg overvejer også at anskaffe nogle flere, så jeg kan lave en ordenlig portion og putte i fryseren..

 

 

Jeg har 2 KONG'er som jeg ikke bruger, da Gracie ikke kan få maden ud. Dem må du gerne købe.

 

Nå ja, skylder sig jo stadig penge.:genert::slem::stupid:

Så de kan være en del af afbetalingen?

Link til indlæg
Del på andre sites

jeg koger et kalkun bryst der er skrået i små stykker. (900 gram for 50 kr)

3-4 skåret bananer. (8-10 kr)

200-300 gram brune ris. (kan ikke huske prisen på ris)

en god håndfuld solsikkekerner. (ja billigt.)

det får cirka 1 time.

Blander også lidt fiskeolie i, bagefter.

 

blender det og fryser det i poser som ikke kan være i vores marvben, vi køber fyldte ben hos olivers, og udhuler dem selv fordi cujo hader fyldet :oops:

Der er til 30-40 ben i sådan en omgang eller mere.

Link til indlæg
Del på andre sites

Mig med et begynderspørgsmål:

 

Hvor meget skal man fraregne af tørkosten når hunden får sådan en Kong med fyld? Der er jo plads til ret meget leverpostej i sådan en... :genert:

lad være at bruge leverpostej hver gang :lol: jeg syens det er for dyrt og for fedtet.

Men halvdelen af postejens vægt kontra tørkost ville jeg vælge.

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak.

 

Nogle af jeres forslag er vel også mere fedtfattige end lige netop leverpostej (som lige var det mest oplagte jeg kunne nævne)? Ville det ellers være en mulighed at blande det med cheasy A38? Så reducerer man jo kalorieindtaget lidt...

 

Tænker bare, at når jeg nu har en retriever som primært er labrador, skal jeg passe på hun ikke får for mange kalorier... :vedikke:

Link til indlæg
Del på andre sites

Tak.

 

Nogle af jeres forslag er vel også mere fedtfattige end lige netop leverpostej (som lige var det mest oplagte jeg kunne nævne)? Ville det ellers være en mulighed at blande det med cheasy A38? Så reducerer man jo kalorieindtaget lidt...

 

Tænker bare, at når jeg nu har en retriever som primært er labrador, skal jeg passe på hun ikke får for mange kalorier... :vedikke:

 

Ja det kan du sagtens.. Jeg bruger bare a38 til at binde fyldet sammen.. Det er ikke alverden jeg putter i.. Kunne være jeg skulle til at lave nogle kong'er igen:hmm: Og ja, jeg har vel 6-7 stykker:mrgreen:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




×
×
  • Tilføj...