Hop til indhold

KarinaO

Members
 • Antal indlæg

  3.101
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Alt der er opslået af KarinaO

 1. Har jeg også her i Jylland, men så vidt jeg husker er Gracie en af de 10% aussier som Amocca synes om. Men jeg har jo siden fordoblet bestanden med en livlig gadedreng, men med supergodt åbent og positivt sind. :hjerte:
 2. Odin og jeg alene på tur i går.
 3. Jeg er også en af de onde, der har lært min hvalp Odin at være i bur fra helt lille. Eller dvs. Han startede med at være i stuen med Gracie, når han var alene, men han legede og legede, også med ting der ikke måtte leges med. Da jeg ikke havde mulighed for at skærme et rum af kun til hvalpen, købte jeg en hvalpegård. Men det var noget juks, da han kunne flytte med den. så løsningen blev et kæmpe bur. Det største jeg kunne finde. Der fandt han ro og tryghed og lærte at alenetid var hviletid, så jeg også forholdsvis hurtigt kunne begynde at sluse ham ud af buret igen, når hundene skulle være alene. Jeg har stadig buret, og lukker det, når Odin er møgbeskidt og våd efter gåtur, eller hvis de har ben, og jeg ved han vil forsøge at stjæle Gracies. Ellers står det åbent altid, og både hunde og kat nyder godt af det. Odin ved dog godt det er hans "værelse" og løber selv derind og lægger sig, når han lurer at jeg finder godbidder frem til når de skal være alene hjemme. Han går så ud af buret, når han er færdig med at æde, men jeg ved at han er tryg ved at være der, fordi det er der han får mad og andet snolder.
 4. Årh Odin er en tornado for tiden. Synes virkelig nemt han får gejlet sig selv op til fis og ballade, og som følge deraf et reg højt stressniveau, hvor han ikke altid er kontaktbar. I formiddag da han havde været alene hjemme uden Gracie, var han gået igang med at æde noget væg henne ved terrassedøren. Det var væggEN da han var mindre, men nu har han så lige genfundet den. :damn: Meeen, nu Gracie havde været af sted uden ham, var det så tit til noget alenetid, kun ham og jeg. Så vi gik tur i skoven i næsten halvanden time, hvor vi trænede almen lydighed, balance og søg. Han nød det virkelig meget og var ivrig og PÅ, når jeg bad ham om det. Så skønt. :hjerte: Når han var løs og fri for træning, kom tornadoen tilbage, i hvert fald i starten. Han var hr og der og alle vegne. Men det stilnede af til sidst. Jeg vil virkelig virkelig gerne at han kan lære at være løs, uden at blive så overgearet. Men ellers var han jo skøn på den tur, og det bekræfter mig i, at jeg virkelig burde gøre meget mere ud af at sætte tid af til mine hunde hver for sig. På det punkt lider Odin nok under at være hund nr. 2. Jeg bor alene og har en travl hverdag, og vil derfor gerne minimere hundenes alenetid, så de er som regel begge med, når jeg går tur, og så laver vi ellers små korte træningssceancer hjemme hver for sig. Men Odin har brug for meget mere alenetid med mig. Meget meget mere, hvis jeg vil se mere til den fantastiske hund han nu engang er inde bag abestregerne.
 5. kan jeg også anbefale. Købte en til Odin i Herning her i weekenden og han var 9 min om at æde sin mad i den første gang. Han bliver nok hurtigere med tiden, men jeg tror stadig på den.
 6. Når mine to langhårede hunde får begyndende knuder bag ørerne, bruger jeg en fortyndersaks med en slags kam på den ene side. Så kan man klippe/fortynde uden at lave hakker og dermed forebygge at der kommer nye hårknuder.
 7. Det var da en herlig tråd, det her. jeg har Odin, også kaldet Abe, der bliver 1 år her den 6. november. Mange af de ting i andre skriver kan jeg nakke genkendende til, da jeg enten har været der eller er der nu, andet har jeg fået lov at slippe for....indtil videre. Men lige pt. synes jeg at Aben er ok nem hans alder og race taget i betragtning. men... Han graver huller i haven. Han er meget impulsstyret. Gør hvad han har lyst til nu og her, selvom han har lært noget andet....engang. Han siger mange lyde, og bliver meget ukoncentreret når han godt vil noget han ikke kan få lov til. F.eks. hvis han ser andre hunde og ikke må hilse. Eller hvis han bliver bedt om at lave ingenting imens jeg taler med folk jeg møder på turen. Han er blevet til en yo-yo. Han har altid haft et ret stabilt indkald, så han har gået meget løs på tur. Men har efterhånden ret lange ben og løber meget stærkt og er derfor hurtigt langt væk fra mig. Så kalder jeg ham ind, roser ham og giver fri. BANG! Abe er som skudt ud af en kanon og en halv km. væk på et splitsekund. Han kan simpelthen ikke forstå at blive nær mig. så han går mest i snor nu, og her er problemet igen de der lange stænger, der åbenbart gør at han ikke kan gå i et tempo hvor jeg kan følge med, så han trækker og trækker. jeg kan ikke lære ham at lade være. Men det skal nok komme. Som man siger.
 8. Ej er det rigtigt? Han er også så nem en unghund. Han er altid der hvor jeg sidst lagde ham. :megreen:
 9. Update! Nu er benene blevet alt for stive i stedet. Hvad gør jeg så? :mrgreen:
 10. tusind tak. Ja jeg ved det godt. Er virkelig faldet af på den herinde. :damn: Skal nok prøve at lave om på det.
 11. Odin 7 måneder i fredags. Fejrede månedsdag i skoven med Gracie.:hjerte:
 12. Selvom du godt selv kan se du er arbejdsskadet, så synes jeg ikke du skal gøre som jeg gjorde, nu hvor du har udsigt til 4 ugers ferie i maj. Synes det er en stor chance jeg tog dengang, men jeg havde ingen andre mulighed, og jeg VILLE bare have Gracie. Hun var som skrevet hos min mor den første dag jeg var på job, men vandrede og vandrede. Kunne slet ikke finde ro. Derfor kom jeg frem til at hun bare var hjemme hvor der var ro omkring hende, fremfor at hun skulle forholde sig til to nye hjem og for mange nye mennesker på en gang. først var hun også alene med kattene, men mindes der skete et eller andet da de var alene, der gjorde at jeg skilte dem for en stund. Tror ikke at hun har gjort dem noget ondt, men tror det blev for meget for kattene at de skulle dele bryggers og gang med en hund. Så dynes ikke der er nogen grund til at du bliver lige så dumdristig som jeg, nu du har udsigt til de 4 uger, og der skal du nok få lært ham at være alene på en måde der er god og tryg for jer begge.
 13. Jeg fik Gracie da hun var 1 1/2 år, og hun var ret hurtigt alene hjemme, fordi jeg ingen mulighed havde får at tage fri. Jeg fik hende torsdag Kristi himmelfartsdag, og trænede/testede hende i at være alene hen over weekenden. Mandag passede min mor hende og tirsdag var hun alene imens jeg var på arbejde. Hun har aldrig lavet noget, eller været ked af det, når hun var alene. Hun er opvokset med andre hunde, og havde aldrig været alene uden andre hundes selskab, så jeg har muligvis bare været heldig at def ikke opstod problemer. Tja, i det hele tager har jeg været svineheldig med min hundepige :hjerte: nu kender jeg ikke din nye hunds forhistorie og opvækst, men når han ikke har nogen lig i lasten, så tænker jeg at 4 ugers ferie er rigeligt. Det lyder som om du er mere eller mindre i panik over dét alene hjemme træning på forhånd, siden du allerede grubler over hvad der skal ske når de 4 uger er gået. Slap du hellere af i stedet, tag en dag ad hangen og nyd din nye ven
 14. det var egentlig også der jeg ville hen med mit spørgsmål, altså om det overhovedet holder vand at trække "ulvekortet" hver gang der opstår problemer med vores tamhunde, i dette tilfælde vækst og fodring. Min hund er ikke en ulv, og han skal ikke leve som en ulv eller som hundene gjorde i tidernes morgen. Han skal leve trygt og godt hos mig i år 2015.
 15. Nu debatten også er omkring fortidens hunde og ulve, og hvorvidt de levede af affald eller ej, og hvor hårdføre de var. så tænker jeg ikke de dengang blev så gamle som vores hunde som regel bliver i dag? Jeg har i hvert fald ikke lyst til at fodre min hvalp med et eller andet skidt, for så af aflive ham om 4-5 år fordi hans krop ikke kan mere. Hvad er gennemsnitsalderen for en fritlevende ulv?
 16. Jeg fik jo anbefalet RC Adult til schæfere da flere har god erfaring med det, men ellers tak for dit forslag. Jeg synes ikke jeg vil eksperimentere yderligere, selvom jeg godt nok er kommet til at købe RC Maxi Adult i første omgang, fordi der var en schæfer udenpå. :damn:
 17. Han er 5 måneder og en uges tid, og i dag på en rigtig hundevagt vejede han 17,5 kg (fik vist skrevet 19kg) tidligere. Kunne godt lide som om han også følger Ludwig og hans halvbrors vægtkurve. Det er godt nok en videnskab med det foder. Har også læst det med proteinindholdet på nettet, men der stod også nogle steder at det var en gammel skrøne. Men det skal ikke komme an på det. Kan jo sagtens finde godt foder uden for meget protein.
 18. okay. Jeg prøver. Ellers køber jeg også bare den til schæfere også. Skal nok få det brugt. Ellers så finde jeg nok nogen der kan aftage det.
 19. Havde også problemer i aftes, med at h-f ikke kunne loade siderne. Havde ingen problemer med andre sider. bruger iPad og åbner i Safari.
 20. kan godt forstå at du er kornforskrækkey, når du har allergihund i forvejen. Jeg har ingen dårlige erfaringer med foder med korn som sådan, men græmmes lidt over at give så mange penge for korn, når jeg køber foder til et rovdyr. Men har også hørt om Royal Canin, at det er et af de mest gennemtestede og analyserede mærker på markedet, og det må man så også betale for.
 21. RC Maxi foderet er købt på nettet, så det er besværligt at bytte det. Men synes det lyder som nok noget af det han har brug for? Men ellers må jeg gemme det lidt, så han kan få det når han bliver lidt ældre, eller give det til Gracie. Produktbeskrivelse Store, voksne hunde har et relativt lille fordøjelsessystem og dermed en begrænset fordøjelseskapacitet. Tarmvæggene er mere gennemtrængelige end hos små hunde. En øget tilgang af vand i tarmene medfører et højere vandindhold i afføringen, hvilket kan have negative følgevirkninger. Den øgede gæringsaktivitet af tyktarmsbakterier hos store hunde kan resultere i oppustethed. Store hunde har ikke kun en følsom fordøjelse, men også følsomme led. Ved overdreven motion kan der især hos unge hunde forårsages skader på knogler og led på et tidligt stadie. Det er vigtig med en letfordøjelig foderblanding: Royal Canin Maxi Adult Hundefoder til store hunde (26 - 45 kg) fra 15/18 måneder..
 22. Jeg synes det ligner at Taz har samme benstilling? stjernetosse, jeg var ret spændt på om jeg kunne få ham til at æde en c-vitamin, eller om jeg skulle ud i noget andet, men han spiser den. Man er vel en sultet hundehvalp. MEN nu har jeg lige opdaget at jeg i stedet for RC German shepherd er kommet til at købe RC Maxi Adult, fordi der var en schæfer uden på posen. Blev vist lidt begejstret over at det var på tilbud, og faktisk en del billigere end jeg ellers havde set det til. Må han få det? Synes ikke det ser meget forskelligt ud fra German shepherd, men har ikke styr på det med fordeling og målestok mellem det forskellige.
 23. Nå for pokker. Havde slet ikke lige fanget at det er voksenfoderet til schæfere jeg skal købe. Hvorfor redet bedre, om jeg må spørge? Tak, synes også han er nuttet, selvom han ser mega bøvet ud for tiden. Han er simpelthen så klodset med de lange tykke stænger der, og det er derfor jeg er lidt bekymret for om hans vilde leg belaster ham for meget, efter jeg opdagede de så bløde ud.
 24. Her er han. Hvordan man fysisk aktivitet? Han leger en del, og jeg hjælper ham selvfølgelig med at stoppe, når han ikke selv kan, og jeg synes han har været igang længe nok. Men jeg får helt lyst til at pakke ham ind i bobleplast og pladevat.
 25. Okay. Jeg køber den variant til schæferhvalpe og C--vitaminer i morgen. Ja han er stor allerede, skyder meget i vejret. Han er lige så høj som Gracie over skulderen. Jeg skal nok lige få taget et billede i fuld figur.
×
×
 • Tilføj...