Hop til indhold

Træning af småhunde


Gæst astabasta
 Share

Recommended Posts

Gæst astabasta

Er der nogender ved, hvor man kan få hundetræning, kun med små hunde? Vi har gået til hvalpetræning med vores lille chi. Hun var lidt forskrækket over de andre glade hvalpe. Hun var den mindste. De andre hvalpe var labrador og hvalpe i labradorstørrelsen. De var søde nok og syntes vores lille var sød, men hun var forskrækket over voldsomheden. Småhundetræningen må gerne ligge i nærheden af Ballerup/Skovlunde

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg ved, at Irene Liliequist har småhundetræning i København: http://www.hundetræningkbh.dk/Tilmelding/traening-for-smaa-racer

 

Derudover, så, hvis det er en racehund, kan du måske komme på hold hos selskabshundeklubben eller hos din races racespecifikke klub. Jeg ved ikke, om de vil lade blandingshunde komme på holdene dog? :hmm:

 

Men ved, at der er et par tavleløse bernere på Dansk Berner Sennenklubs Ballerup/Skovlunde hold, så mon ikke det også foregår i de andre klubregi? :hmm:

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 2 weeks later...

Der hvor jeg går til hundetræning bliver hundene delt op i to grupper små og store når de skal lege. Jeg synes naturligvis det er enormt vigtigt at små hunde og store hunde kan være sammen, så jeg synes det er meget vigtigt at de får mulighed for at hilse på hinanden i det mindste i snor.

 

Når det så er sagt så har jeg en chihuahua og en grand danois og jeg må sige at grand danoisen stort set kravlede under jorden selvom hun er den største til hundetræning, men hun har fortsat træningen specielt for socialiseringen! Nu har hun været der seks-syv gange, og det er allerede blevet meget bedre.

Min chihuhua er ikke så glad for fremmede, men han kan sagten færdes med andre hunde både store og små til hundetræning, i skoven og hjemme, og det synes jeg er meget værd, selvfølgelig kan de store blive for voldsomme, og så bør man træde til, men jeg synes da i skulle prøve en mellemting, finde en hold hvor de bliver delt op, og specielt hvis hundene er søde og venligt sindede:blink:

 

Det var kun ment som et venligt råd:vuf:

Så held og lykke med den lille

 

Mvh Ida

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...