Hop til indhold

Louise_J

Members
 • Antal indlæg

  1.757
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om Louise_J

 • Fødselsdag 24-11-1982

Personal Information

 • Lokation
  Alken v. Skanderborg
 • Hundenavn
  Mingus
  Cajsa
  Lulu
  Buffy
 • Køn
  Kvinde

Louise_J's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Community omdømme

 1. Hvem er det der har gjort dig opmærksom på opslaget?
 2. Tak til sonja77 for at minde mig om at jeg egentlig har en profil herinde Velkommen til Metteb Der er desværre ingen steder i Jylland hvor du kan træne dogdancing på et hold, som med agility f.eks. Men vi er nogle stykker der mødes engang i mellem i Hotdoghallen ved Løsning mellem Vejle og Horsens. Jeg mødes også med nogle i Hangar 17 i Rønde på Djursland. Du er mere end velkommen til at være med, hvis du får lyst til at se lidt nærmere på sporten Hvis du er på Facebook, har vi en gruppe der hedder Dogdancing.dk. Her kan du prøve at søge efter træningsbuddies i nærheden af dig. Mener at Jette R. Falk kommer fra Esbjerg området, hun konkurrerer med sin lille terrier. Som andre har foreslået, er færdighedsprøver et godt sted at starte. Jeg tror flere klubber tilbyder tricks-hold, det er nok primært private træningspladser og måske DKK som også er dem der har konkurrencerne. Det er endnu ikke muligt at konkurrere i DcH.
 3. Poker er bare Hyggeligt at møde jer igen - om to år kan vi lave et hold til DM :klap:
 4. Vi er trætte efter tre dage i Viby. Lulu var meldt til fem løb i alt, fordi jeg skulle gå rally med Mingus. Men hans helbred er gået voldsomt ned ad bakke, så ingen rally til ham. Lulu fik lov at eftertilmelde i AG i dag - heldigvis for det. For efter 4 disk, trængte jeg ærlig talt til lidt medgang. Og hvilket løb! Hun var ikke 100% under kontrol, men stadig kæmpe fremskridt. Banen var voldsomt svær, især slalomindgangen syntes jeg var ond i en klasse 1. Men vi kom på en eller anden måde fejlfrit igennem og blev nr. 2. Fuldstændig vanvittigt. Jeg nåede ikke to af mine forkryds (surprise), som blev til de fineste bagkryds Vi blev disket i det efterfølgende løb, men who cares når man har fået medalje og første fejlfrie løb nogensinde til en officiel konkurrence :banan:
 5. Hej Louise,

  Tippi er netop kommet i klasse 2, men regner snart med at se jeg der også. ;-) Jeg så jer da ikke i Odder, var i dernede? Ja, i næste uge er det Viby der venter. Tippi har fået en sportsklipning, hun er allerede ved at synes, det er varmt at løbe udenfor. Hun ligner en lille tissemyre nu. :blink:

  Vi seeees

 6. Det kan måske lyde lidt sært, men jeg har for nylig haft en mindre åbenbaring. Det betyder virkelig meget for mig, at den hund jeg træner med logrer med halen. Jeg småtræner jævnligt lidt med Lulu herhjemme, og hun er egentlig meget sød at træne med. Ret klog og tilbyder en masse forskelligt. Og alligevel er det Mingus der er førstevalget. Lulu træner jeg med for hendes skyld, Mingus træner jeg med for min egen skyld, groft sagt. Og den anden dag opdagede jeg hvorfor: hendes hale logrer slet ikke! Den står bare lige op i luften - og jeg synes det er røvsygt. Det er ikke fordi hun er trykket eller ked af det, jeg tror bare ikke at hun kan koncentrere sig OG logre på samme tid. Jeg har altid syntes det var lidt øv at hun ikke logrer, men jeg var ikke klar over hvor meget det dræber min lyst til at arbejde med hende. Jeg elsker at træne agility med hende, men der opdager jeg jo heller ikke halen. Jeg ved det lyder voldsomt overfladisk, men jeg er så vild med Mingus' hale. Det giver mig bare så meget motivation at han logrer konstant når vi træner. Nu kommer vi så til det relevante for dette forum; hvor meget logrer en BC når den arbejder? Jeg frygter allerede for det forventede svar... Dem jeg ser til konkurrencer, er koncentrerede og logrer ikke. Højst lidt høj haleføring ind i mellem, som min egen Cajsa har. Og det er ligesom ikke nok. Men jeg håber egentlig at I alle myldrer frem med beretninger om hvor meget meget jeres BC logrer når I træner
 7. Så gik der lige lidt længere tid end planlagt før jeg fandt herind igen. Tsk.

  De løber stadig klasse 1, hun kan jo ikke tage sine felter ordentligt!! :fornaermet:Det bliver så fedt at se jer til stævnerne. Glæææder mig helt vildt til at se Lulu i action.:-D Næste stævne vi kommer til er Vilhelmsborg, men også Viby. Og måske odder, det ved vi ikke endnu.

   

  Hav det rigtig godt :)

 8. De få storpudler jeg har mødt, har været lige så vimsede og hoppende som de små. Men de har virket meget mere udadvendte og knap så "Mor er den eneste i verden"-agtige. Jeg kunne sagtens se mig selv med en storpudel en dag, når jeg er bliver gammel og stadig gerne vil have en stor hund, der nærmest ikke vejer noget
 9. Mit vikariat udløber til juni, så burde slet ikke bruge så mange penge. Men jeg vil bare have den oplevelse med Mingus, så må det andet justeres på en eller anden måde. Hvis jeg får et andet job, skal jeg bare have fri den dag, ellers må vi komme det senere. Kæresten kan forhåbentlig få fri den dag også. Det er normalt ikke min stil at være så afslappet med planlægning, men nu har jeg kastet mig ud i det.
 10. Jeg må hellere tjekke ind her også. Vi var til DGI stævne den 11. januar sammen med @Bjæf og sødeste Viktor. Lulu løb let-øvet for første gang, og vores AG løb behøver vi ikke nævne så meget om... Lulu var en lømmel, kort fortalt. Men i spring tog vi os sammen, og Lulu vandt! Hun er så ung, så jeg bekymrer mig slet ikke om hendes mildt sagt svingende præstationer, så længe hun bar er glad, er det i orden hun tager røven på mig engang i mellem. Jeg glæder mig voldsomt til stævneåret 2015 med hende
 11. Jeg er nærmest aldrig på HF længere, men skal da i hvert fald lige melde mig ind i tråden her, når jeg endelig er her. Vi får trænet en del for tiden, men nu har vi lige været på kursus hos Rikke Wriedt, så vores træningsprogram kommer til at tage noget af vores normale morgen og aften træning. Men det er helt sikkert godt givet ud. Med de længere dage, kommer mere træningstid Vi er langt om længe kommet sådan rigtigt i gang med vores første Freestyle program. Det bliver til temaet fra The Addams Familiy og rigtig makabert Mingus (aka. Pugsley) skal bl.a. drukne en dukke i en spand vand og udløse en galge med dukke i - det bliver mageløst :banan: Lige pt. arbejder jeg hårdt på at lære at knipse, ellers må jeg fake... Fysisk har han det rigtig godt for tiden, og vi glæder os voldsomt til Rønde i april. Og så er vi (mest mig nok) ikke mindst helt oppe at køre over at vi skal på Summer Camp! Er så fedt at vi har fået plads, var et rystende nervevrag på arbejde da tilmeldingen blev åbnet. Mingus er efterhånden 8 år og jeg forventer ikke at han kommer til at konkurrere næste år. Så det er bare vidunderligt at vi får den oplevelse sammen
 12. Haiiij, så kom du endelig herind igen :lol: Jeg har været her et par gange, men kun fra mobil :genert: Men nu starter stævnesæsonen snart, så skal jeg jo fordrive tiden med et eller andet, og det kan jo så være HF. Så kommer vi da til at ses lidt mere, forhåbentlig. Vi kommer i hvert fald både til Odder og Viby. Løber de egentlig klasse 1 eller 2? Håber på klasse 2, så jeg kan får pokalerne for mig selv :mrgreen: Håber Smilla-musen stadig har det godt :lun: Og jer andre selvfølgelig.

 13. Hej Louise, vil bare lige skrive at jeg har været herinde... :mrgreen:

  Håber I har det godt og at vi snart ses! :bighug:

 14. Jeg har ikke været herinde i evigheder - men nu må jeg lige vise hende den lille lidt frem. Vi løb centerhop i november måned, og jeg er stolt som en pave. Vi havde ikke løbet i lang tid pga. skulderskade efter Lulu troede vippen var balancen og glemte at stoppe. Så vi er begge langsomme og ude af form(okay, det er jeg jo altid, men dog endnu værre). Men starten, slalom og felter sad lige i skabet :5up: Nu hvor jeg har set videoen mange gange, ser det altså grangiveligt ud som om hun snyder mig (og dommeren) ved at løbe ud af samme tunnelhul hun løb ind i? Men hun fik kun dømt vægring på tunnellen, så ved ikke om jeg ser synes. Anyway, hun var sej. Jeg praler lige med kæresten også, han er lykkelig for at han har fået lov at låne en 11 år gammel schipperke næste år, de går målrettet efter at blive årets seniorhund i DcH:
 15. Jeg har brug for lidt input. Jeg har ståfelter på balancen, og det funker bare. MEN på A'et har vi løbefelter. Eller, dvs. det er det jo ikke rigtig. For løbefelter kræver vel teknisk set at man har trænet en masse med skridtlængde og den slags. Vores er mere et "Lulu tager feltet hvis jeg er med på siden". Og det holder ikke rigtig i længden. Hvordan træner man et ægte løbefelt på A'et, så hunden aldrig er tvivl? I tirsdags fik vi det råd at kaste legetøjet lige på kanten af A'et, frem for en halv meter foran. Men det nager mig stadig, for så løber hun jo klokkeklart efter legetøjet - som så ikke er der til stævner Godt nok er hun ikke nødvendigvis den klogeste hund, men tror nu alligevel hun lurer den ret hurtigt.
×
×
 • Tilføj...