Gæst Obelix Skrevet Juni 3, 2010 Rapporter Share Skrevet Juni 3, 2010 Jeg ved ikke lige om det er det rette forum at poste mit indlæg i, men kunne ikke lige blive enig med mig selv om hvor det hørte hjemme . Men jeg overvejer at lave nogle hjemmelavede godbidder af kylling. Ideen er at koge kyllingen og så skære dem ud i tern, men så er det jeg ikke helt kan blive enig med mig selv om de bare skal bruges sådan eller om de skal en tur i ovnen :hmm:. De skal primært bruges til træning. Hvor længe skal de have i ovnen? og ved hvad temperatur. Skal de være helt hårde? Hvor længe kan de holde sig efter de har været i ovnen? Kan de evt fryses. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
DaniellaJ Besvaret Juni 3, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 3, 2010 Jeg ved det ikke med kyllingen men man kan også lave andre hjemmelavet godbidder af rugbrød som man skære i tern også i ovnen til de er sprøde . og de kan gemmes i en evighed - og hundene elsker dem . Bare et lille råd herfra Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Lonny Besvaret Juni 3, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 3, 2010 Du kan læse hvordan du gør her, og du kan også finde en masse andre opskrifter på godbidder www.ralph-hummer.dk Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
bernerazuro Besvaret Juni 3, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 3, 2010 Det er jo fuldstændig op til dig og din hunds smagssans. Jeg koger kun kødet og så skærer jeg det ud i tern - eller rettere, stykker, jeg er ikke så ferm med en kniv Mit indtryk er også, at Møffe bedst kan lide blød og våd mad. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Ida_Asta Besvaret Juni 3, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 3, 2010 Jeg koger også bare kylling og forsøger at skærer det ud, men det bliver altid til krymmel. Men det gør ikke Pajko noget og så kan jeg bedre styre hvor meget han får... Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Obelix Besvaret Juni 3, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 3, 2010 Tak for jeres svar. Har endnu ikk helt besluttet mig for om de skal i ovnen eller ej. Nu starter jeg med at koge dem i aften og forsøge at skære dem ud i små tern, havde slet ikke tænkt tanken at de nok smuldre ud over det hele :stupid:. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
bernerazuro Besvaret Juni 3, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 3, 2010 Nu skal jeg jo heller ikke lave dem SÅ små, som I skal, så mine smuldrer kun lidt (god grund til at have stor hund spøg til side :blink: ). Hvad med at lave 50/50? Så kan du lynhurtigt finde ud af, hvad der er bedst Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Amocca Besvaret Juni 3, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 3, 2010 her i huset er "vådt og snasket" også en favorit - så jeg koger det også kun. Kylling bliver ofte noget trævlet noget, men det er ok... hjerte er derimod dejligt nemt at arbejde med efter det er blevet kogt... :5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Buddha Besvaret Juni 3, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 3, 2010 Til træning virker vådt og godt bedst, for så kan hunden sluge det i en fart, i modsætning til den liiige skal stå og knase lidt Nogle gange svitser vi bare kyllingen, enten på pande eller i gryde, og ellers kan du putte dem i ovnen ved svag varme, men i vores ovn tager det utallige timer, så det gik jeg lidt væk fra igen. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Bamseida Besvaret Juni 3, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 3, 2010 Til træning virker vådt og godt bedst, for så kan hunden sluge det i en fart, i modsætning til den liiige skal stå og knase lidt Nogle gange svitser vi bare kyllingen, enten på pande eller i gryde, og ellers kan du putte dem i ovnen ved svag varme, men i vores ovn tager det utallige timer, så det gik jeg lidt væk fra igen. Det er nemlig rigtigt. Jeg bruger meget at skære torskerogn i tern og putte dem i ovnen, men kun så de lige er så "hårde" at jeg gider at røre ved dem Stort hit herhjemme. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Buddha Besvaret Juni 3, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 3, 2010 Det er nemlig rigtigt. Jeg bruger meget at skære torskerogn i tern og putte dem i ovnen, men kun så de lige er så "hårde" at jeg gider at røre ved dem Stort hit herhjemme. Haha ja jeg stod og skar torskerogn fint i tern, puttede dem i lommen og gik ud i varmen... da jeg tog posen op var der bare én stor klat lunken torskerogn Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Obelix Besvaret Juni 3, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 3, 2010 Tak for alle jeres svar. De kom ikke i ovnen i denne omang, gad sku ikke mere da jeg endelig blev færdig med at stå og skære 500g kylling i bitte bitte små tern . Dog fandt jeg en måde at gøre det på så de ikke smuldrede. Jeg skar den rå kylling i de her bitte bitte små tern og kogte dem så først da de var skåret ud . Det fik dem til at bevare formen og ikke smuldre :5up:. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Obelix Besvaret Juni 3, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 3, 2010 Nu skal jeg jo heller ikke lave dem SÅ små, som I skal, så mine smuldrer kun lidt (god grund til at have stor hund spøg til side :blink: ). Hvad med at lave 50/50? Så kan du lynhurtigt finde ud af, hvad der er bedst Det var faktisk et ret godt foreslag, det må jeg prøve næste gang . Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Obelix Besvaret Juni 3, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 3, 2010 Haha ja jeg stod og skar torskerogn fint i tern, puttede dem i lommen og gik ud i varmen... da jeg tog posen op var der bare én stor klat lunken torskerogn Ej øv . Så kunne det jo ligesom ha været lige meget med at bruge tid på at skære det så fint ud Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Bamseida Besvaret Juni 3, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 3, 2010 Haha ja jeg stod og skar torskerogn fint i tern, puttede dem i lommen og gik ud i varmen... da jeg tog posen op var der bare én stor klat lunken torskerogn :lol::lol::lol: Men Motor kunne vel godt li' din torskerogn mousse. Ja, mor :vuf: jeg vil slikke posen :klap: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Buddha Besvaret Juni 3, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 3, 2010 :lol::lol::lol: Men Motor kunne vel godt li' din torskerogn mousse. Ja, mor :vuf: jeg vil slikke posen :klap: Han stjal faktisk posen ud af lommen på mig og løb triumferende rundt foran hans chihuahua ven. Så snublede han over et stort net fyldt med nødder, så forsøgte han at få plads til det inde i munden samtidigt, men det tog så lang tid at jeg nåede at komme derhen, hæ! Den langsomme narrer den mindre kloge. Så ja, posen var i hvert fald et hit.. indholdet lidt ligegyldigt Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Dorte Besvaret Juni 3, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 3, 2010 Haha ja jeg stod og skar torskerogn fint i tern, puttede dem i lommen og gik ud i varmen... da jeg tog posen op var der bare én stor klat lunken torskerogn Lyder lidt som vores mandagstræning. Har fundet ud af, at ost er godt, så jeg havde købt nogle Lillebror-ostehapser. De er så lavet af smelteost :stupid: så efter ½ times træning havde jeg en stor osteklump med pølser og lever i lommen. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Buddha Besvaret Juni 3, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 3, 2010 Lyder lidt som vores mandagstræning. Har fundet ud af, at ost er godt, så jeg havde købt nogle Lillebror-ostehapser. De er så lavet af smelteost :stupid: så efter ½ times træning havde jeg en stor osteklump med pølser og lever i lommen. Haha Mmh dejlig varm ost. Altid noget det ikke var ekstra lagret 45+ Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
bernerazuro Besvaret Juni 3, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 3, 2010 så efter ½ times træning havde jeg en stor osteklump med pølser og lever i lommen. Ydadrk! Men vuffen elskede det sikkert Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Dorte Besvaret Juni 4, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 4, 2010 Ydadrk! Men vuffen elskede det sikkert klart - det var en fest for hende. I stedet for en mini-leverbid, fik man jo en lille klump hver gang. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Imba Besvaret Juni 4, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 4, 2010 For at undgå smuldren plejer vi at skære det rå kyllingekød i strimler inden det koges. Bredden på strimlen skal passe til godbidsstørrelsen, og så kan man efter kogning (og afkøling) bare skære strimlerne op i små bidder. Det virker super og flosser næsten ikke. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Obelix Besvaret Juni 4, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 4, 2010 For at undgå smuldren plejer vi at skære det rå kyllingekød i strimler inden det koges. Bredden på strimlen skal passe til godbidsstørrelsen, og så kan man efter kogning (og afkøling) bare skære strimlerne op i små bidder. Det virker super og flosser næsten ikke. Tak. Jeg fik selv samme tanke igår da jeg stod med det rå kylling og det fungerede super godt:5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
bellas mor Besvaret Juni 5, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 5, 2010 Jeg har fundet ud af at klippe kødet med en god saks i stedet for at skære, syntes det bliver nemmere at få fine bider koger lever, kylling, skinke og meget mere, klipper i små bider og i fryseren, og når vi skal til træning er de knap alle tøet op et hit her, (men godt med en godbidepose, for det er noget koldt noget at ha i lommen,:banan: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Obelix Besvaret Juni 6, 2010 Rapporter Share Besvaret Juni 6, 2010 Jeg har fundet ud af at klippe kødet med en god saks i stedet for at skære, syntes det bliver nemmere at få fine bider koger lever, kylling, skinke og meget mere, klipper i små bider og i fryseren, og når vi skal til træning er de knap alle tøet op et hit her,(men godt med en godbidepose, for det er noget koldt noget at ha i lommen,:banan: Det lyder også smart at bruge en saks, det må afprøves :5up:. Tak for tippet med godbideposen, havde kyllinge stykkerne liggende i lommen idag og det blev sku noget klamt snask, måske det også er en god ide at lade dem være let frosne. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Chillimaya Besvaret Juli 3, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 3, 2010 Vil lige tilføje at jeg nu har prøvet at dyppe rugbrød i kogevandet og puttet det i ovnen sammen med kyllingen... så ser vi i morgen om han kan lide dem... :banan: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.