Hop til indhold

Køresyge


Lisbeth Storm
 Share

Recommended Posts

Noget der har erfaringer med gode råd mod køresyge. Jeg har overvejet at prøve DAP men ellers nogle gode forslag?

Boss lider lidt af køresyge desværre.. :cry: og jeg vil så gerne afhjælpe det så godt det er muligt. Jeg har tænkt på Ingefær ligeledes men ved ikke om det er godt til hunde også?

Link til indlæg
Del på andre sites

Det kommer jo meget an på årsagen til køresyge.

 

Om ubehaget er rent fysisk eller om ubehaget er angstrelateret.

 

Rigtig mange hunde savler og ryster jo under kørsel pga. nervøsitet og så kan DAP i kombination med masser af positiv biltræning som oftest gøre en forskel. Men det tager tid med at sidde og hygge i bilen uden at den kører og efterfølgende køreture 100 m op og ned af vejen, så hunden lærer at forbinde bilkørslen med noget positiv.

 

Hvis det er rent fysisk ubehag, altså en hund som glad og gerne vil med ud at køre men blot savler og kaster op efter et stykke tid, så kan man faktisk medicinere sig ud af det med et produkt som hedder Cerenia, som er på recept og skal fåes via dyrlægen.

Link til indlæg
Del på andre sites

Vores Molly havde det da hun var yngre. Hun var i en taske, men begyndte at blive køresyg og kastede op, hvis vi ikke MED DET SAMME vi stoppede bilen, fik hende ud. Vi fandt ud af at det var fordi hun voksede og så blev taksen jo mindre...

Så satte vi hende i bagagerummet, hvor der var mere plads. Langsomt blev det bedre når vi kørte og så stoppede det. Nu sidder begge hunde sammen i en stor taske på bagsædet. Der har aldrig været noget køresyge siden da.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Afganskmynde

Det er alm. forkommende med unge hunde (hvalpe), og kan vaere ret voldsomt! Vores havde det voldsomt men voksede selv fra det i 8 mdrs alderen.

 

Vores opdraetter anbefalede korte og ofte ture til et sted hunden forbinder med noget godt (park/sted til leg og gaa ture), og masser af taalmodighed! Hun fik ret, men det kraevede mange, mange smaa ture for der var fremskridt. Men nu, er det et helt overstaaet kapitel!

 

Vi fik recept fra dyrlaegen imod koresyge, men det gjorde vores hund meget dosig og traet, og opdraetteren advarede imod brugen af medicin (mynder kan vaere meget folsomme med medicin). Man kan kobe godbidder tilsat ingefaer til hunde, ellers giv en kapsel inden koreturen. Vi blev anbefalet denne naturlige form for medicin, men naaede ikke at prove det, da forbedring kom med ovenstaaende.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...