Hop til indhold

Barf/råt = kløe


Siiigne88
 Share

Recommended Posts

Hej. Vi har en chow, nova, 7 mdr. For to mdr siden gav vi hende et råt okseben hver aften. Hun nød det helt vildt. Desværre begyndte hun at klø, så vi faktisk troede det var lopper. Hendes afføring så heller ikke ud som om hun havde fået ben, lys og meget tør (svært at forklare) hendes var normal som den plejede. Hun lugtede også sjovt ud af munden - af kød. Vi læste omkring barf og også chower.. Læste at nogle chower ikke kunne optage meget protein, tænkte derfor det kunne være det.. Holdt så rn pause på knap to måneder og kløen og de andre ting forsvant. For at teste det, begyndte vi for to uger siden at five ben igen.. Og nu klør hun sig igen :megaked: Selvfølgelig skal vi stoppe med det.. Men ville lige høre om andre har oplevet eller hørt om dette før? Hun får taste of the wild of olivers, begge med fisk som proteinkilde og det er intet problem.. Kan man give sin hund frosne fisk, og hvordan er det ifht fiakeben? signe

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Helle1985

Min mors ene hund fik samme problem som Nova, når han fik okse, så der er noget om snakken! Men det er sjovt, for hendes andre har ikke været berørt af det og de er endda brødre fra samme kuld :hmm:

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Joey-Salome

Nogle hunde har svært ved at optage proteinerne fra flere kødtyper, nogle har kun svært ved det ved én slags kød. Så ja, prøv jer frem med ben af andet end okse, for det er klart tegn på, at hun ikke kan omsætte dét. Ser I samme symptomer, så må I jo desværre også droppe dem. Men ofte er der visse kødtyper, som er nemmere for dem, så det er klart værd at prøve sig frem.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...