Hop til indhold

FrkSmilla

Members
 • Antal indlæg

  5.068
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

97 Excellent

Om FrkSmilla

 • Rang
  Guddommelig

Personal Information

 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. :hjerte:Fiiine Wilma cover girl! Og fantastisk fotoserie!
 2. Hvor er Han fin på stranden med vind i ørene. Ja, det er frygtelig svært at tage billeder af sort krøllede hunde 😁☺️
 3. ja, ja, det gik pludselig lidt stærkt. Tak!!!
 4. Hej, hvordan går det med lille Elton? :hjerte: Kiela trives og er en værre lille loppe fortsat
 5. Det bliver spændende!! Så kommer vi til at ses der. Men forhåbentlig også før
 6. Jeg skal. Ok lige finde nogle flere billeder af hende. Vi er lige kommet hjem fra ferie og har tager så mange. Men lige nu er jeg på min ipad Her er sidder hun sammen med Tippi
 7. Årh hvor er de søde sammen. :hjerte: Det er godt med sådan en tålmodig vokenhund. vi har fået medlemskab til puddelklubben i et år. Skal du ikke gå til agility med Elton når han bliver lidt større?
 8. Smukke billeder, Sitto
 9. Vi har en dværgpuddel i forvejen, som jeg selv klipper. Men jeg har aldrig prøvet at klippe snuden kort før ( jeg har altid lavet sådan en bamseklip på Tippi) Men måske jeg vil bevare den korte snude på Kille. Jeg synes det er rigtig sødt, men så skal jeg have fat i et nyt skær og der kræver vist lidt øvelse! Ja, tæverne var meget fremme i skoene. Måske de bare er lidt mere modne, lige som i menneskeverdenen Men generelt set var der nu godt gang i dem alle!!! Det bliver sjovt at se, hvordan de udvikler sig. Hvor er jeg glad for du oprettede denne tråd om Elton :hjerte:
 10. Jaaaa, det er Hasta Jeg har nusset Elton op til flere gange. Var han den største i kuldet? Kiehla har også bare været så nem, hun går selv ud og tisser i haven og sover igennem om natten. Det er dejligt, når der er gjort et godt forarbejde :5up:
 11. Her er hun - i rød puppia
 12. Ihhh hvor er han sød. :hjerte:Stort tillykke. jeg tror måske vi har fået hans søster, Kiehla Hun vejer 2,9 kg nu også en stor tævehvalp. Og bare så bedårende og fuld af krudt. Hvis bare jeg kunne huske hvordan man vedhæfter et billede .....
 13. Hej Louise,

  Tippi er netop kommet i klasse 2, men regner snart med at se jeg der også. ;-) Jeg så jer da ikke i Odder, var i dernede? Ja, i næste uge er det Viby der venter. Tippi har fået en sportsklipning, hun er allerede ved at synes, det er varmt at løbe udenfor. Hun ligner en lille tissemyre nu. :blink:

  Vi seeees

 14. Så gik der lige lidt længere tid end planlagt før jeg fandt herind igen. Tsk.

  De løber stadig klasse 1, hun kan jo ikke tage sine felter ordentligt!! :fornaermet:Det bliver så fedt at se jer til stævnerne. Glæææder mig helt vildt til at se Lulu i action.:-D Næste stævne vi kommer til er Vilhelmsborg, men også Viby. Og måske odder, det ved vi ikke endnu.

   

  Hav det rigtig godt :)

 15. Haiiij, så kom du endelig herind igen :lol: Jeg har været her et par gange, men kun fra mobil :genert: Men nu starter stævnesæsonen snart, så skal jeg jo fordrive tiden med et eller andet, og det kan jo så være HF. Så kommer vi da til at ses lidt mere, forhåbentlig. Vi kommer i hvert fald både til Odder og Viby. Løber de egentlig klasse 1 eller 2? Håber på klasse 2, så jeg kan får pokalerne for mig selv :mrgreen: Håber Smilla-musen stadig har det godt :lun: Og jer andre selvfølgelig.

×
×
 • Tilføj...