Hop til indhold

Brug for råd - hvalp med i "byen".


Annette
 Share

Recommended Posts

Tirsdag d. 10. juli henter vi vores Golden Retriever hvalp., Messi.

 

Vi bliver "måske" inviteret til fødselsdag d. 14. juli hjemme hos min far. Jeg er nu kommet i tvivl om det vil være for tidligt at tage ham med til fødselsdag. Vi har mulighed for at lave en løbegård til ham hvor han kan være "i fred" og mulighed for at de øvrige gæster ikke overdænger ham med opmærksomhed.

 

Det vil blive (hvis der inviteres selvfølgelig) en stille og rolig sammenkomst med fælles spisning og efterfølgende kaffebord. Varighed ca. 6-7 timer. Min far bor i et sommerhusområde hele året så vi plejer at være udendørs når vejret tillader det, hvilket det ofte gør, heldigvis.

 

Er det for tidligt med sådan et arrangement for en hvalp på 8 uger? Jeg spørger fordi vi ikke har haft hund før og selvfølgelig ikke vil gøre noget der kan "skade" ham. Ellers bliver min mand hjemme hos ham.

Link til indlæg
Del på andre sites

Brug de første par dage på at finde ud af hvordan hans personlighed er og så vurder ud fra det, men det lyder da som en super lejlighed til lidt socialisering. :-)

 

Personligt ville jeg nok ikke tage ham med i alle 6-7 timer, men måske være der den første time og så tage hjem med ham så han ikke bliver overstimuleret og måske komme tilbage og være der igen den sidste time med ham eller noget i den stil.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...